| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
nie wiem Igor, ale miałam się do Ciebie nie odzywać. Czy to idzie w obie strony?
coś niesłowny jesteś.. albo forum to co innego niż skrzynka dla Ciebie.
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witam chciałabym się dowiedzieć czy Dominik traktuje nas poważnie czy między nami będzie coś poważnego czy on jeszcze nie jest na to gotowy?? Z góry dziękuję pozdrawiam
|
|
|
Igorze
Z Aga szczesliwy do konca nie bede nigdy. Latwiej rzadzi sie tez Aga, nei Basia. Basia jest osoba, ktora posiada wlasne zdanie, jest wyksztalcona i bardzo inteligentna, w porownaniu do Agi. Basie ciezko zdominowac, a Aga jest ulegla. Z Aga jestesmy w trakcie zrywania, za to z Basia sie rozwija.
Pozdrawiam
|
|
|
Paulina24.8.1981 Igorze co mam zrobić w takim razie żeby zbliżyć sie do Szymona?
|
|
|
Igorze:
1) Kiedy wezme ślub?
2) Czy pojawią się problemy w związku z pracą którą pisze?
pozdrawiam :)
|
|
|
dziękuje Igorze za odpowiedz! ale czy wezme ślub kiedyś??czy zmienie prace ?
|
|
|
dzieki serdeczne Igorze za odpowiedz. to doda mi sily do walki.
pozdrawiam
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
|||
|
Dziękuję Igorze za odpowiedź.
Tylko co ja zrobię jak 5 stycznia nikogo nie spotkam ;)
Pozdrawiam
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witaj Igorze!
Proszę o wskazówki,bo za dużo się wydarzyło i trochę się pogubiłam.
Ty będziesz wiedział o co mi chodzi.Pozdrawiam serdecznie.
|
|
dorka |
|
witaj Igorze,
proszę powiedz mi co mnie czeka w związku z pracą, otóż w mojej pracy nie przedłużają umów czasowych (a ja taką mam i kończy mi się na początku czerwca), czy znajdę sobie nowa pracę i czy będę z niej równie zadowolona co z obecnej
a druga sprawa czy wybór promotora był trafiony, czy to się jeszcze jakoś zmieni
pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Hej Igor!
Od dłuższego czasu składam swoje CV do dużej firmy budowlanej Skanska. Nigdy nie otrzymałam odpowiedzi. Powiedz, jest mi ona pisana, czy sobie odpuścić i poszukać w innej?
|
|
|
tusk obciąl budzet skanskiej chyba o 50% bo sie pierdolili chyba juz 30 lat z tą zaporą na swinej , tak ze radze szukac pracy gdzie indziej^^
|
|
Wina tuska |
|
czy on jest pewny swojej decyzji? czy wrocimy do siebie i czy jest jakikolwiek sens powrotu jesli juz ?
|
|
|
Witam Igorze! :)
Nurtują mnie 2 pytania:
1. Kiedy mogę się spodziewać wyniku sprawy sądowej?
2. Czy wynik będzie dla mnie łaskawy bądź korzystny?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! ;)
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Witam.Od 19 listopada czekałam cierpliwie na odpowiedź,teraz mi już na niej nie zależy.Na niczym mi już nie zależy,więc nie wysilaj się Igorze w związku z moją odpowiedzią.Karty Ci powinny powiedzieć wszystko skoro odpowiadasz jak przychodzi na to czas.Chciałam się tylko porzegnać.Do zobaczenia po drugiej stronie.
|
|