| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
|
|
|
Ja się irytuje? Skšd Ci do główki takie idotyzmy przychodzš? :)
|
|
|
|||
|
A czy tam jest napisane, że to sš dzieci? Czy jest napisane, że "zapraszamy wszystkie dzieci" itd.? NIE, więc tego typu wnioski sš POMÓWIENIEM. I radzę zachować je następnym razem dla siebie, bo tutaj nie ma żartów.
|
|
|
Panu tak łatwo mówić, że to pomówienie. Czy Pan ma dzieci albo małe rodzeństwo?? Co będziecie robić w tej ambasadzie, jak już powstanie??
|
|
|
Ambasada jest przeznaczona dla Elohim i Proroka Raela, który będzie moieszkał w jej pobliżu... To wszystko, co można robić w ambasadzie? Przyjmować gociu, głowy państw itd... To będzie "teren" Elohim...
|
|
|
Więc skšd się wzięła "pedofilska oferta" pytam po raz kolejny - wytłumacz się, albo zamilcz w tej kwestii, bo sobie szkodzisz tylko piszšc takie kompletnmie nie przemylane stwierdzenia.
|
|
|
Elohim sš tacy mali, to jest ch normalny wzrost. Gdyby zechciała zajżeć chociaż do PRzesłania, to wiedziałaby to, ale jak to ujęła - sam sobie przeczytaj - to ja powiem tak: nie udzielaj się tutaj zanim nie dowiesz się czego z Przesłania. Chyba fair umowa...
|
|
|
|||
|
Oto Twoja Campari natchniona twórczoć:
"nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goka miałaby byc tym orędownikiem prawdy?
na jej niekorzyć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc wieci własnym wiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczenie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów."
|
|
|
Campari za to ma wšty do wszystkich kobiet, które majš jakš wiedzę z racji swego zamiłowania do czytania streszczeń ;-)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |