Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 17 | 18 | Następna strona

13 grudnia 1973 roku młody Francuz spotkał się z przedstawicielem cywilizacji, pochodzšcej z innej planety. Człowiek z poza Ziemi posiadajšcy około 120 cm wzrostu, miał długie czarne włosy, migdałowatego kształtu oczy, oliwkowš skórę i pełnš harmonii osobowoœć. Powiedział: „jesteœmy tymi, którzy stworzyli całe życie na Ziemi, braliœcie nas za bogów, my byliœmy głównych Ÿródeł waszych głównych religii. Teraz, gdy osišgnęliœcie poziom technologiczny na tyle wysoki, by móc podróżować w kosmos i klonować zwierzęta w laboratoriach, dojrzeliœcie na tyle by zrozumieć. Pragniemy wejœć w oficjalny kontakt z ludzkoœciš poprzez naszš Ambasadę.” Życie na Ziemi nie jest rezultatem przypadkowej ewolucji, ani dziełem „nadprzyrodzonego” Boga. Życie to zamierzona kreacja, przy użyciu inżynierii genetycznej i syntezy DNA, wykonana przez istoty z innej planety. Jest o nich mowa w Biblii, gdzie nazywani sš ELOHIM – słowo starohebrajskie w liczbie mnogiej, niesłusznie przetłumaczone na „Bóg”, a znaczšce „Ci, którzy przybyli z nieba”. To oni zainicjowali wszystkie stare religie za poœrednictwem swoich dawnych wysłanników, takich jak Mojżesz, Jezus, Budda, Mahomet. W swoim Posłannictwie, przynoszš nam oni nowš wizję wszechœwiata, klucze do rozbudzenia naszego własnego potencjału, serię wartoœci, które zrewolucjonizujš społeczeństwo. Koniec wojen, chorób i wyzysku. Tylko szczęœliwe, długie życie. Kto chce się dowiedzieć więcej o życiu w prawdziwej miłoœci oraz o Ruchu Raeliańskim - organizacji majšcej na celu informowanie o Przesłaniu Elohim - naszych stwórców, zapraszamy na: Oficjalna strona Międzynarodowego Ruchu Raeliańskiego - www.rael.org Forum Polskiego Ruchu Raeliańskiego Pod tym linkiem znajduje się Przesłanie Raela

Czemu Pan się irytuje??

120 cm wzrostu??

To pedofilska oferta skierowana do dzieci??

Ja się irytuje? Skšd Ci do główki takie idotyzmy przychodzš? :)

Co będziecie robić w œrodku tej ambasady??

Oskarżasz mnie o coœ oficjalnie?

Natx:
To pedofilska oferta skierowana do dzieci??
Co rozumiesz piszšc te słowa skierowane do mnie?

Oficjalnie nie, lecz badam Pana intencje.

To badaj z odrobinie większš formš wyczucia słów...

Dzieci zwykle majš 120 cm wzrostu.

A czy tam jest napisane, że to sš dzieci? Czy jest napisane, że "zapraszamy wszystkie dzieci" itd.? NIE, więc tego typu wnioski sš POMÓWIENIEM. I radzę zachować je następnym razem dla siebie, bo tutaj nie ma żartów.

Panu tak łatwo mówić, że to pomówienie. Czy Pan ma dzieci albo małe rodzeństwo?? Co będziecie robić w tej ambasadzie, jak już powstanie??

Ambasada jest przeznaczona dla Elohim i Proroka Raela, który będzie moieszkał w jej pobliżu... To wszystko, co można robić w ambasadzie? Przyjmować goœciu, głowy państw itd... To będzie "teren" Elohim...

Więc skšd się wzięła "pedofilska oferta" pytam po raz kolejny - wytłumacz się, albo zamilcz w tej kwestii, bo sobie szkodzisz tylko piszšc takie kompletnmie nie przemyœlane stwierdzenia.

Wzięło się to z podanego przez was wzrostu 120 cm.

Elohim sš tacy mali, to jest ch normalny wzrost. Gdybyœ zechciała zajżeć chociaż do PRzesłania, to wiedziałabyœ to, ale jak to ujęłaœ - sam sobie przeczytaj - to ja powiem tak: nie udzielaj się tutaj zanim nie dowiesz się czegoœ z Przesłania. Chyba fair umowa...

http://www.angelsuniverse.com/lwindelohim.jpg

Dreadnoth:
Skończyłaœ ten monolog już? Czemu zaœmiecasz temat?
ona tak zawsze. ma jakieœ zaburzenia, jest chamska i zaczepliwa, więc nie zwracaj na niš uwagi. a te monologi to jej specjalnoœć

Oto Twoja Campari natchniona twórczoœć: "nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goœka miałaby byc tym orędownikiem prawdy? na jej niekorzyœć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc œwieci własnym œwiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczeœnie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów."

Campari za to ma wšty do wszystkich kobiet, które majš jakšœ wiedzę z racji swego zamiłowania do czytania streszczeń ;-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 17 | 18 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.