| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| radio Maryja dziełem szatana | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
|
skoro TVN jest jego dziełem to czemu nie RM
w końcu jest to jakby sekta, która ma swojego przywódce, a on ma swoich fanatycznych wyznawców
|
|
|
co to za czepianie się słówek ale wsiedlicie na Moderatora w tłumie chcielibycie samowolke szkoda tylko że ulega wam i się tłumaczy niepotrzebnie jak dla mnie.
|
|
|
Promyk co ty masz wspolnego z MOD. Nadstawiasz mu rowa?
[%sig%]
|
|
|
O co to halo? JA wam usunšłem ten super-fajny wštek. Miejcie do mnie pretensje, a może zazdroć zrzera że mi się trafiła nagroda? Może sami co bycie z chęciš pousuwali? Może zgłocie MODowi propozycję: codziennie kto inny kasuje jeden wštek. Nie wiem czemu ten MOD wogule z nami gada, ja bym wysiadł: "nie kasuj nam wštków", "precz z cenzurš", "czemu nie kasujš tego promyka", "gdzie jest moderator" itp.
Wszystkim nikt nie dogodzi, nawet dobra dziwka.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
widzicie Wy łšczycie się w grupki potrzebujecie własnego wsparcia i wedle waszego rozumowania nadstawiacie sobie rowa. Jeli chodzi o Moderatora to druga po mnie osoba która nie musi mieć tu kolegi który potwierdzi jego słowa, Tyle łšczy jego i mnie to tak jakby lecieć tym samym samolotem ale podróżować w inne miejsca.
|
|
|
promyk po raz pierwszy napisałe co z sensem :-P
ale nie widzę żebymy łšczyli się w grupki, poprostu czasem mamy podobne poglšdy
|
|
|
Nie chodzi o słówka, ale o to, że MOD zmienił (poprawił jedno słowo) mojš wypowied.
MOD dał mi niezłe zadanie, aby odpowiedzieć na jego pytanie (czy użył tego słowa w stosunku do kogo poza Promykiem X) musiałem wyszukać wszystkie wypowiedzi MODA i stwierdzam uroczycie:
Użyłe MODzie tego słowa wiele razy w stosunku do Promyka X (to rozumiem - nawet mieszne), ale w stosunku do Campariego też go użyłe, ale tylko 2 razy.
To tyle w sprawach technicznych (formalnych).
[%sig%]
MOD:
Tak zgadza się.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
pozatym MODzie mógłby się w końcu na forum zaprezentować jako stały nick, i dać jasno do zrozumienia (niestety) kogo faworyzujesz i co faworyzujesz a co negujesz, bo przecież tak to jest że jeli nie będziemy mogli się z twymi rzšdami pogodzić, walniemy sobie nowe forum i będzie łokej :-P
MOD:
Wolna wola, chcesz zakładaj, ja nikogo tu na łańcuchu nie trzymam, nie chcę też nikogo z nas stracić. Jeżeli rzucasz podejżenie że kogo faworyzuję to chyba musisz wiedzieć kogo (no chyba z powietrza nie wymyliłe że kogo faworyzuję) więc twoje pytanie w tej kwesti jest bez sensu.
|
|
|
radio Maryja jest dzi symbolem ciemnoty, ciasnoty umysłu, nienawici, hipokryzji, skrajnej nietolerancji, itd.
zresztš jak cały kociół katolicki
co szczególnie dobrze widac na wsiach
|
|
|
tak, pomiędzy kłamcami kapitalistami i kłamcami kocielnymi, fajny wybór.
|
|
|
a jaaaaaaaaaa byłam w radiu maryja robili ze mnš wywiad, dobrze że to nie była tv trwam bo mi ksišdz wkładał rękę pod spudnicę, gdy odpowiadałam na pytania, audycja była o odpowiedzialnych ludziach którzy nie muszš mieć antykoncepcji,
ksišdz: nie musisz stosować antykocenpcji, a jednak jeste szczęliwa [słuchacze nie wiedzš czemu wzdycham, mylš że się zastanawiam nad pytaniem]
odpowiadam: tak, antykoncepcja nie jest koniecznociš lekko podenicona...
zgrzeszyłam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |