| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kocham czarodziejke z Księżyca | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
|
Ona tak nie wyglšda :///// Nie nabijajcie sie z mojej Czarodziejki :( Ja tu piszę prawde, a banda kretynów robi sobie jaja ://
|
|
|
Odpowiedz na moje pytanie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
DObra podszywaczu poszyj sie teraz
A wy nie słuchajcie tego co pisał te durnoty przez 2 ostatnie strony.
A ty co sie podszywasz idz w h...u...j
[%sig%]
|
|
|
hmm tomek kazdy mugl sobie taiego nicka dac pewnie nawet nie wiedzial ze jusz byl zajety jak ci tak bardzo zalezy to czemu sie nie zalogujesz a nie smuty walisz teras ze ktos sie podszywa pod ciebie i tak cie nikt nie zna :)
|
|
|
Dobrze , że czarodziejka z księzyca to tylko iluzja, każda żywa , cielesna dziewczyna miała by takiego frajera w nosie.
tomek ty jeste przy zdrowych zmysłach , czy nie? Radzę id do psychatry to nienormalne zakochać sie wirtualnie !
Twoja czarodziejka z Księzyca to iluzja, wymysł jakiego faceta , który ma fobie na tle dziewczyn :)
Trzymaj tak dalej, do ogłupienia nie daleko !
|
|
|
alkazam ---> własnie sie zalogowałem
Penelopa ---> wyobraz sobie ze jestem bardziej przy zdrowych zmysłšch niz wiekszosc ludzi z którymi gadam w zyciu.
A jesli tobie zwyczajnymi ludzmi mozna nazwac tych co zabijaja kradna gadaja na chacie głupoty cpaja bo taka moda albo cwaniakuja zeby sie pokazac to wybacz ale zygac mi sie chce :/
Wogóle zygac mi sie chce gdy czytam posty na tym forum wiekszosci ludzi. Wydaje mi sie ze człowiek cofa sie w rozwoju umysłowym do kamienia łupanego.
I moze dobrze ze zbliza sie jakis tam koniec swiata po przynajmniej powybija bande idiotów na swiecie lub chociaz otworzy im umysły :/
|
|
|
tomek
nie myl jednego z drugim , w jednym kotle może powstać bigos !
|
|
|
Penelopa ---> a co ty wiesz o gotowaniu ???
Wy zabardzo mylicie fakty i pojęcia, to nie jest tak jak sobie to wyobrażacie. Mylicie, że zakochać się można tylko iwyłšcznie w innym człowieku, a to absolutnie mija się z prawdš, nawet sš przypadki, że ludzie biora luby kocielne ze zwierzętami
|
|
|
Znow jaki idiota sie pode mnie podszywa, to nie jest tak jak mylicie.
Penelopa, sama sie owieć, nie jestes taka mšdra na jakš wyglšdasz !!!
|
|
|
tomek
Rozumiem, że ta czarodziejka to dla ciebie jaki ideał kobiety i kochasz swoje wyobrażenie o niej. No, w takim razie to raczej żadna kobieta z krwi i koci nie ma z niš szans.
Jeli jeste jeszcze młody i nie miałe dowiadczeń z kobietami, to takie podejcie może być w miarę "normalne". Gorzej jeli tak ci zostanie i będziesz każdš dziewczynę porównywał ze swojš wizjš.
Mam taki apel: niech jaka dziewczyna pomoże tomkowi zrobić ten pierwszy krok.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
NIE GADAJCIE Z TYM DURNIEM !!!!!
prawdziwy tomek ma nick zalogowany (tomek,.,.)
A PODSZYWACZ (tomek,.,) WIEC UWAZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[%sig%]
|
|
|
NIE CHCE ŻADNEJ DZIEWCZYNY !!!
JA CHCE MOJĽ CZARODZIEJKĘ I NIKOGO WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie jestem taki głupi za jakiego mnie macie :/
|
|
|
lego qrwa teras sie ja cheba zakochalem w tym tfoim zdjeciu jakie ona ma boskie oczy :) ej powiec skond masz te zdjecie pszeciesz to milosc od pierwszego wejzenia :)
a tak na powarznie skod masz te zdjecie !!
|
|
|
tomek piszesz ze podszywacz gada glupoty ale ja bym was nie odroznila:DDDjeden lepszy od drugiego!!!!!!
|
|
|
JA jestem prawdziwy i powiedz mi gdzie ja głupote napisałem a gdzie ty cos rozsšdnego bo jaks slepy jestem
A pozatym jakš fote???? Jestescie pomyleni zdrowo.Ja przy was jestem normalny :/
...z marsa a ja bym nie odróznił cio od czarodziejki z marsa O NIGDY!!!! te same zrzedzenie
[%sig%]
|
|
|
...z marsa, to tobie przydałby się jaki dobry psychol,a nie mi :/
Idzcie się leczyć, wy ludzie niby o zdorwych zmysłach
Precz podszywaczu
|
|
|
jestes zenujacy!!!!!!!! i jaki to byl psycholog? chyba tepawy troszke albo na tyle inteligentny zeby sie nie wpierdalac w gadke z toba wiec ci powiedzial ze wszystko ok bo i tak by ci juz nic nie pomoglo!!!! milej psychzy zycze w dalszym zyciu!!!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |