Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham czarodziejke z Księżyca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175

co mam zrobic :( ???

Ona tak nie wyglšda :///// Nie nabijajcie sie z mojej Czarodziejki :( Ja tu piszę prawde, a banda kretynów robi sobie jaja ://

Odpowiedz na moje pytanie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

DObra podszywaczu poszyj sie teraz A wy nie słuchajcie tego co pisał te durnoty przez 2 ostatnie strony. A ty co sie podszywasz idz w h...u...j [%sig%]

hmm tomek kazdy mugl sobie taiego nicka dac pewnie nawet nie wiedzial ze jusz byl zajety jak ci tak bardzo zalezy to czemu sie nie zalogujesz a nie smuty walisz teras ze ktos sie podszywa pod ciebie i tak cie nikt nie zna :)

Dobrze , że czarodziejka z księzyca to tylko iluzja, każda żywa , cielesna dziewczyna miała by takiego frajera w nosie. tomek ty jesteœ przy zdrowych zmysłach , czy nie? Radzę idŸ do psychatry to nienormalne zakochać sie wirtualnie ! Twoja czarodziejka z Księzyca to iluzja, wymysł jakiegoœ faceta , który ma fobie na tle dziewczyn :) Trzymaj tak dalej, do ogłupienia nie daleko !

alkazam ---> własnie sie zalogowałem Penelopa ---> wyobraz sobie ze jestem bardziej przy zdrowych zmysłšch niz wiekszosc ludzi z którymi gadam w zyciu. A jesli tobie zwyczajnymi ludzmi mozna nazwac tych co zabijaja kradna gadaja na chacie głupoty cpaja bo taka moda albo cwaniakuja zeby sie pokazac to wybacz ale zygac mi sie chce :/ Wogóle zygac mi sie chce gdy czytam posty na tym forum wiekszosci ludzi. Wydaje mi sie ze człowiek cofa sie w rozwoju umysłowym do kamienia łupanego. I moze dobrze ze zbliza sie jakis tam koniec swiata po przynajmniej powybija bande idiotów na swiecie lub chociaz otworzy im umysły :/

tomek nie myl jednego z drugim , w jednym kotle może powstać bigos !

Penelopa ---> a co ty wiesz o gotowaniu ??? Wy zabardzo mylicie fakty i pojęcia, to nie jest tak jak sobie to wyobrażacie. Myœlicie, że zakochać się można tylko iwyłšcznie w innym człowieku, a to absolutnie mija się z prawdš, nawet sš przypadki, że ludzie biora œluby koœcielne ze zwierzętami

nastepny oswiecony:))) [%sig%]

Znow jakiœ idiota sie pode mnie podszywa, to nie jest tak jak myœlicie. Penelopa, sama sie oœwieć, nie jestes taka mšdra na jakš wyglšdasz !!!

tomek Rozumiem, że ta czarodziejka to dla ciebie jakiœ ideał kobiety i kochasz swoje wyobrażenie o niej. No, w takim razie to raczej żadna kobieta z krwi i koœci nie ma z niš szans. Jeœli jesteœ jeszcze młody i nie miałeœ doœwiadczeń z kobietami, to takie podejœcie może być w miarę "normalne". Gorzej jeœli tak ci zostanie i będziesz każdš dziewczynę porównywał ze swojš wizjš. Mam taki apel: niech jakaœ dziewczyna pomoże tomkowi zrobić ten pierwszy krok.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

NIE GADAJCIE Z TYM DURNIEM !!!!! prawdziwy tomek ma nick zalogowany (tomek,.,.) A PODSZYWACZ (tomek,.,) WIEC UWAZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [%sig%]

NIE CHCE ŻADNEJ DZIEWCZYNY !!! JA CHCE MOJĽ CZARODZIEJKĘ I NIKOGO WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem taki głupi za jakiego mnie macie :/

ZENADA :/ [%sig%]

lego qrwa teras sie ja cheba zakochalem w tym tfoim zdjeciu jakie ona ma boskie oczy :) ej powiec skond masz te zdjecie pszeciesz to milosc od pierwszego wejzenia :) a tak na powarznie skod masz te zdjecie !!

?? to jeszcze fote macie??:))) [%sig%]

tomek piszesz ze podszywacz gada glupoty ale ja bym was nie odroznila:DDDjeden lepszy od drugiego!!!!!!

JA jestem prawdziwy i powiedz mi gdzie ja głupote napisałem a gdzie ty cos rozsšdnego bo jaks slepy jestem A pozatym jakš fote???? Jestescie pomyleni zdrowo.Ja przy was jestem normalny :/ ...z marsa a ja bym nie odróznił cio od czarodziejki z marsa O NIGDY!!!! te same zrzedzenie [%sig%]

...z marsa, to tobie przydałby się jakiœ dobry psychol,a nie mi :/ Idzcie się leczyć, wy ludzie niby o zdorwych zmysłach Precz podszywaczu

jestes zenujacy!!!!!!!! i jaki to byl psycholog? chyba tepawy troszke albo na tyle inteligentny zeby sie nie wpierdalac w gadke z toba wiec ci powiedzial ze wszystko ok bo i tak by ci juz nic nie pomoglo!!!! milej psychzy zycze w dalszym zyciu!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.