Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

ogladnijcie sobie film spisani na straty - ogolnie do tematu bardzo ciekawy...

raven84 stego co widze to tfoje wizje som gówno warte :) <zadna sie nie sprawdzila>

ja nie wiem kiedy one nastšpiš, i mam nadzieje ze nigdy!!!

alkazam, a ja widzę że ty jesteœ gówno warty, przepowiednie to nie sš scenariusze zdarzeń tylko możliwoœci.

zależy jak patrzeć "44" .. jeœli bierzesz je za możliwoœci czynienia Dobra to O.K ! jednak popatrz głębiej ... możliwoœci .. pojawiajš się podczas zamanifestowanych uprzednio Zdarzeń , a Ja zajmuję się odsłonš własnie owych scenariuszy . Idšc na bazie jednej wypowiedzi - łšczonej Czyż Życie to nie Teatr ? a Aktorzy ludzie , raz bardziej œwiadomi ról które odgrywajš innym razem mniej œwiadomi znaczenia w roli Statysty - Nieœwiadomoœci . Patrz poprzez to co widzisz a ujrzysz posród niezliczonš masš Szczegółów , coœ dla Siebie . Cieszę się niezmiernie że czujesz pełnš Wartoœć Siebie i potrafisz ja w sobie uszanować . Jednakże .. Czy w którymœ żyćiu byłeœ Władcš ? ktory ustanawiał swš wartoœć podług rozwoju wyniesionego z domu ? Pozytywnie konczšc Pozdrawiam Ariel

od blisko ponad Tygodnia Polska doœwiadcza małych wstrzšsów Sejsmicznych niedaleko Wrocławia .. skala Stopni wstrzšsów jest zmienna , jednakze niepokojšca z tego względu iż Stała ... w ostatnich dniach ... .nie ulega Zmianie . Codziennie praktycznie występujš w tej okolicy Polski http://www.emsc-csem.org/Images/QDM_EVENTS/GFUHI185.jpg Parameters Magnitude ML 2.3 Region POLAND Date time 2006-02-13 at 09:46:20.1 UTC Location 51.28 N ; 16.14 E Depth unknown Distances 7 km NW Legnica 15 km E Chojnów 42 km NE Lwówek slask W roku 2005 Istoty ukazały mi Wrocław i przekazały że Czeka Trzesienie Ziemi Wrocław . Okolice Wrocławia codziennie tj. u góry napisałem , bez echa w prasie czy mediach ... doœwiadczajš niskich wstrzasów sejsmiecznych . Wg. Mnie Miejsca zagrożone wystšpieniem nieprzewidzianego trzesienia Ziemi powinny być poinformowane a ludnoœć Cywilna przećwiczona i Służby Cywilne powinny być przeszkolone w wypadku Trzesienia Ziemi . Ale znajšc życie .... ............ no comment! ps. ktos moze pomyœleć ... co za brednie wam zarzucam , jakis nawiedzony ... w sensie Życia ! nie Œmierci ! Zresztš . Każdy dzień jest Historiš obecnych Czasów zmierzajšcš do obalenia murów Kłamstw i wszelkiego plugastwa z imionami Dobra na ustach.

moze to jakies roboty drogowe? :>

na chuj mi wizje czy stenarjusze kture sie niesprawdzajom;/ post napisany do 44 :)

Kolejne Wstrzšsy Sejsmiczne w Wyżej Wymienionym miejscu ... Stopień Zagrożenia Wystšpieniem Silniejszym trzesieniem Ziemi narasta .... dziœ prawie 3 Stopnie w Skali Richtera okolo 9 rano naszego czasu 10 km pod ziemiš wystapily wstrzasy ........ Dalej ....... czas pokaże . Dla Wszystkich Kobiet które Znam i nie - znam :) Dużo Ciepła w Ten Miłosny Miłoœnie Dzień i dla Panów Również Spełnienia w Sercach i Radoœci :))))))))) Pozdrawiam spod Kalisza:) Ariel

Wczoraj po południu wystšpiły kolejne wstrzšsy , podaje dokładnš mapę z namiarem miejsca w którym wystšpiły i proszę Œwiat Nauki o zwrócenie uwagi w te Miejsce !!!!! ] W tym miejscu ludnoœć Cywilna powinna być przeszkolona mimo tych nisko stopniowych wstrzšsów Sejsmicznych . Na ogół Œwiat , w całym tego słowa znaczeniu otwiera oczy kiedy ktoœ ginie , lub coœ Dużego Złego się Dzieje , i słychać wówczas głosy typu ---- "Ooooooooo !!! ile Ofiar , jaka Szkoda " .... . Jeœli owe wstrzšsy nie ustanš i mimo wszystko będš tj. jak wczeœniej czyli pomiędzy skalš 2,1 a 2,7 w skali Richtera wystosuje pismo do miejscowoœci położonych w pobliżu epicentrum Trzesien Ziemi i zwróce Uwagę na możliwe wprowadzenie Ćwiczeń połšczonych z wykładłem dla ludzi tam mieszkajšcych , by mogli być bardziej Œwiadomi Reakcji , na wypadek większych wstrzšsów i nie tracili głowy w razie "W" . Was też Proszę byœcie poruszyli "sznurki" ......... Może wielu odebrać mnie jak Szaleńca itp ... ale pomyœlcie , lepiej Żyć w Nieœwiadomoœci Nagłej Œmierci czy lepiej by㠌wiadomym Zagrożenia i bardziej Stabilnym na wypadek jego wystšpienia . Polska polskš , można sobie mówić ... ech no przecież u nas Huraghany , Tsunami , Ogromne Trzesienia Ziemi to rzecz bardzo rzadka ...... - rzadka nie rzadka ale może Wystšpić i Zagrozić . Zyjemy w czasach ogromnych przemian występujacych w kazdym praktycznie miejscu na Œwiecie . Może nie sš jeszcze dostatecznie tak silne , lecz jak mozemy sie przekonać w Mediach i Prasie ... ustanawiajš Codziennoœć . I teraz pytanie ... Dokšd ta codziennoœć zmierza , kiedy widzimy milczšc ? Do przyjęcia Nieœwiadomego Zdarzenia majšcego wywołać w następstwie Haos Społeczny , w prowadzić destabilizację pomiędzy narodami w odniesieniu do niezrozumiałych zjawisk i przedewszytkim .... brak mobilnoœci w działniu w trakcie Występowania tkzw.. Kataklizmów itp .. . Niech ktoœ Mšdry , a jest tu wielu Madrych ludzi o œwiatłych umysłach i Wielkich Sercach kjtórzy marnujš się za szklanymi monitorami szukajšc to co od dawien dawna zostało odnalezione ... wpadajš w Pętle , i gubiš Istotę swego człowieczeństwa stwarzajšc Utopijny œwiat chorych wyobrażeń bez oparcia w rzeczywistoœci ktorš doœwiadczamy każdego dnia . A więc ... Oferuję Pełnš Współpracę z Oœrodkami Badawczymi zajmujšcymi się Analizš występowania Kataklizmów i wpływu samej przyrody poprzez użycie swej Wiedzy i Narzędzia które pozwoliło mi wielkorotnie na bazie wiedzy intuicyjnej przewidzieć wiele Wydarzeń które miały miejsce na Œwiecie w roku przeszłym . Oto owa mapa z dnia wczorajszego .. miejsce gdzie wystšpiły wstrzasy .. z rana 10 km pod Ziemiš .. po południu 8 km pod Ziemiš Region POLAND Date time 2006-02-14 at 18:24:18.9 UTC Location 51.33 N ; 16.18 E Depth 8 km Distances 13 km N Legnica 8 km S Lubin 47 km NE Lwówek slaski http://www.emsc-csem.org/Images/QDM_EVENTS/GFUHJ839.zoom.jpg Pozdrawiam Aurelian łasasowski

tak, dosyc ciekawe, ale podobnie jest w wielu innych miejscach swiata. Ludnosc nie bywa szkolona, bo wstrzasy sa - bywaja "stosunkowo male", badz "stosunkowo zadko" i w zwiazku z tym nikogo nie interesuje wydawanie pieniedzy i tracenie czasu na takie dzialania, ktore mozna przeciez spozytkowac na szkolenia np. wojskowe, badz inne, rownie wazne. ;o) [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Straż Pożarna urzšdziła szkolenie w Sali Kongresowej. Przycišgnęli ludzi zespołem Kombi. Wystarczyło najpierw posłuchać strażaka o tym, że będzie coraz gorzej (huragany, trzęsienia ziemi itp.), a póŸniej był koncert Kombi i fajnie było.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wstrzšsy w tych miejscach na mapie sš pochodzenia kopalnianego hehe, więc wštpie by mogło być to coœ zagrażajšcego (mieszkam tu)

Wejdz na stronę Drogi Kolego ... http://www.emsc-csem.org ... i poczytaj Informacje czy w kazdym miejscu na Ziemi prawie codziennie dochodzi do wstrzasów . Kopalniane czy nie kopalniane , a jeszcze bardziej Kopalniane zagraża Stšpnięciom Ziemi . Czyż nie Prawda Irku ??? Każdemu praktycznie mieszkajšcymi w miejscu własnego zamieszkania wydaje się na 98 - 99 % , że owe miejsce jest Rajem którego nic i nikt nie zniszczy poza ludzmi , czy chemiš panoszšcš się w powietrzu i wirusami różnych maœci które rok w rok mutujš . By nie wybiegać w Apokaliptycznš wypowiedz... powiem tylko ... że Lepiej Dmuchać na Zimne i czasem chamowa㠜miech , kiedy nie zna się Sytuacji i Położenia rzeczy których nasz umysł i oczy nie dostrzegajš ! Jak widzisz Irku ja tylko Apeluje o zorganizowanie przeszkolenia na wypadek ............................ . No . Miłego Dnia Życzę .. Czas mnie goni pa Aurelian łasasowski

Rok psa :-)

"Ooooooooo !!! ile Ofiar , jaka Szkoda " .... . :)

ten caly arelian ;] to meska wersja Gosi ;]

A ja powiem ze rok 2006 jest powiazany energetycznie z rokiem 2001 jesli chodzi o G.W.Busha, a wiadomo co sie dzialo w USA w 2001... Rok 2006 bedzie bardzo trudnym rokiem dla ludzkosci, w ktorym kazdy spotka sie z mroczna strona swojego "ja"...

tyle że tšpnięcia u nas były od 40 lat albo i więcej i nikomu nic się nie działo :-P po czym wnosisz że tym razem może się coœ stać?

http://www.panpako.com/img/164/www.panpako.com%20(30).jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.