| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
ogladnijcie sobie film spisani na straty - ogolnie do tematu bardzo ciekawy...
|
|
|
raven84 stego co widze to tfoje wizje som gówno warte :) <zadna sie nie sprawdzila>
|
|
|
alkazam, a ja widzę że ty jeste gówno warty, przepowiednie to nie sš scenariusze zdarzeń tylko możliwoci.
|
|
|
zależy jak patrzeć "44" .. jeli bierzesz je za możliwoci czynienia Dobra to O.K ! jednak popatrz głębiej ... możliwoci .. pojawiajš się podczas zamanifestowanych uprzednio Zdarzeń , a Ja zajmuję się odsłonš własnie owych scenariuszy . Idšc na bazie jednej wypowiedzi - łšczonej Czyż Życie to nie Teatr ? a Aktorzy ludzie , raz bardziej wiadomi ról które odgrywajš innym razem mniej wiadomi znaczenia w roli Statysty - Niewiadomoci . Patrz poprzez to co widzisz a ujrzysz posród niezliczonš masš Szczegółów , co dla Siebie . Cieszę się niezmiernie że czujesz pełnš Wartoć Siebie i potrafisz ja w sobie uszanować . Jednakże .. Czy w którym żyćiu byłe Władcš ? ktory ustanawiał swš wartoć podług rozwoju wyniesionego z domu ? Pozytywnie konczšc Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
na chuj mi wizje czy stenarjusze kture sie niesprawdzajom;/
post napisany do 44 :)
|
|
|
Kolejne Wstrzšsy Sejsmiczne w Wyżej Wymienionym miejscu ... Stopień Zagrożenia Wystšpieniem Silniejszym trzesieniem Ziemi narasta .... dzi prawie 3 Stopnie w Skali Richtera okolo 9 rano naszego czasu 10 km pod ziemiš wystapily wstrzasy ........
Dalej ....... czas pokaże . Dla Wszystkich Kobiet które Znam i nie - znam :) Dużo Ciepła w Ten Miłosny Miłonie Dzień i dla Panów Również Spełnienia w Sercach i Radoci :)))))))))
Pozdrawiam spod Kalisza:)
Ariel
|
|
|
tak, dosyc ciekawe, ale podobnie jest w wielu innych miejscach swiata. Ludnosc nie bywa szkolona, bo wstrzasy sa - bywaja "stosunkowo male", badz "stosunkowo zadko" i w zwiazku z tym nikogo nie interesuje wydawanie pieniedzy i tracenie czasu na takie dzialania, ktore mozna przeciez spozytkowac na szkolenia np. wojskowe, badz inne, rownie wazne.
;o)
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Straż Pożarna urzšdziła szkolenie w Sali Kongresowej.
Przycišgnęli ludzi zespołem Kombi.
Wystarczyło najpierw posłuchać strażaka o tym, że będzie coraz gorzej (huragany, trzęsienia ziemi itp.), a póniej był koncert Kombi i fajnie było.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
wstrzšsy w tych miejscach na mapie sš pochodzenia kopalnianego hehe, więc wštpie by mogło być to co zagrażajšcego (mieszkam tu)
|
|
|
Wejdz na stronę Drogi Kolego ... http://www.emsc-csem.org ... i poczytaj Informacje czy w kazdym miejscu na Ziemi prawie codziennie dochodzi do wstrzasów . Kopalniane czy nie kopalniane , a jeszcze bardziej Kopalniane zagraża Stšpnięciom Ziemi . Czyż nie Prawda Irku ??? Każdemu praktycznie mieszkajšcymi w miejscu własnego zamieszkania wydaje się na 98 - 99 % , że owe miejsce jest Rajem którego nic i nikt nie zniszczy poza ludzmi , czy chemiš panoszšcš się w powietrzu i wirusami różnych maci które rok w rok mutujš . By nie wybiegać w Apokaliptycznš wypowiedz... powiem tylko ... że Lepiej Dmuchać na Zimne i czasem chamować miech , kiedy nie zna się Sytuacji i Położenia rzeczy których nasz umysł i oczy nie dostrzegajš ! Jak widzisz Irku ja tylko Apeluje o zorganizowanie przeszkolenia na wypadek ............................ . No .
Miłego Dnia Życzę .. Czas mnie goni pa
Aurelian łasasowski
|
|
|
A ja powiem ze rok 2006 jest powiazany energetycznie z rokiem 2001 jesli chodzi o G.W.Busha, a wiadomo co sie dzialo w USA w 2001...
Rok 2006 bedzie bardzo trudnym rokiem dla ludzkosci, w ktorym kazdy spotka sie z mroczna strona swojego "ja"...
|
|
|
tyle że tšpnięcia u nas były od 40 lat albo i więcej i nikomu nic się nie działo :-P po czym wnosisz że tym razem może się co stać?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |