| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rzeczy nieznane - HAARP sie bawi... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
|
Bede tutaj wpisywala rozne moje doswiadczenia z HAARP-em.
Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary. Zasiedlismy do obiadu i nastapila konsternacja, bo to nie byl zurek tylko grochowka !!!! Moj maz sie ucieszyl, bo grochowke bardzo lubi, a ja nie znosze nawet zapachu. Zjadlam, bo co mialam robic. Po zjedzeniu sprawdzilam w koszu na smieci opakowanie po proszku na zupe. Wyraznie bylo napisane - Zurek. Pomyslalam, ze fabryka sie pomylila i wsypala do torebki grochowke wzamian zurku. Zupy zostalo na poniedzialek. Odgrzalismy i zasiedlismy do jedzenia. Okazalo sie, ze dzisiaj mielismy zurek !!!! Najprawdziwszy zurek. Wiem, ze HAARP zmienia mi czesto smak i woda z kranu, na zeby jest slona jak diabli, a swieza szynka ma jad kielbasiany. Czasami zasolone ziemniaki smakuja zupelnie jak nieslone i maz sie ze mna wykloca. Herbata smakuje jak mieta. Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob i rozwodow.
|
|
|
Dzisiaj pisalam jakas wypowiedz na forum i wyraz "zeby" napisalam przez rz. Patrze, co napisalam i zglupialam. Siegnelam po slowni, ale nie znalzlam w nim wyrazu "zeby". Doszlam jednak do wniosku, ze musi on byc napisany przez samo "z". Chcialam poprawic pisownie, czyli usunac "r", a wyraz zniknal. Usuneli mi ten wyraz z tak kardynalnym bledem.
|
|
|
"Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary(...)"
Jesli prawdš jest ten raport,
to jeste w Strefie, skšd możesz poprosić o Azyl Kwantowy.
Ale musze znać odpowiedz na moje 3 pytania:
To jest 3-cie: Czy Mšż dużo pierdział po tej grochówce?
|
|
|
Zdalne kierowanie wydarzeniami jest możliwe. Osoby, które czujš, że nikt wyżej ponad nimi nie stoi, mogš swojš złš wolš robić krzywdę. Dlatego często wielkimi katami historii stajš się wariaci, którzy zatracajš poczucie sprawiedliwoci i czujš bezkarnoć. Bush jest jednym z nich. Jest nim też Putin. I wielu innych. Dlatego młode osoby się kierujš znów ku magii i okultyzmowi, żeby zdobywać siłę na stawianie czoła takim realiom. Jednak pewnie jednostki sš pazerne na władzę w każdej generacji. Dlatego najlepiej się uczyć oddawania. Wariaci majš to do siebie, że chcš zgarnšć wszystko, poczynajšc od kart historii i ducha generacji, kończšc na radosnych uczuciach ludzi. Dlatego tylko miłoć i radoć ratujš. To taka konkluzja po lekturze wielu powieci Castanedy.
|
|
|
jasne Gosia, zmienili wyraz w slowniku :D to moze tez pozmieniali Ci dane w dowodzie i wcale nie nazywasz sie GOSIA?
|
|
|
~KOLO:
Nie nasmiewaj się z Gosi,
bo Ci pozmieniam wszystkie literki we wszystkich ksišżkach...
..i zobacysz, jak to się czuje od rodka!
"Dlatego tylko miłoć i radoć ratujš. "
Ciekawostka for ~Natalia_D:
Radoć
RA - DOĆ.
Oznaczać to może,
ze Radoć zafunkcjonuje Pełniej po demontażu systemu hierarhicznej piramidy.
|
|
|
ja miałam podobny przypadek, otworzyłam słownik języków obcych i tam pod słowem "cafe" pisało że cafe to odmiana seksu oralnego, nie mogłam zrozumieć co się stało, pare dni temu patrzyłam i widziałam że pisze co innego. Pomocy! Haarp rujnuje mi życie!
|
|
|
Mam na biurku dwa slowniki. Polsko - angielski i angielsko - polski. Z pospiechu zlapalam slownik angielsko - polski i ze zrozumialych wzgledow nie znalazlam zadnego wyrazu na samo "z", bo takich wyrazow w jezyku angielskim nie ma. Speszylam sie, wiec juz nie dciekalam, dlaczego nie znazlam szukanego wyrazu. Zreszta sama juz doszlam do tego, ze powinno byc samo "z" w wyrazie "zeby" i chcialam to poprawic w tekscie, ale wyrazu juz nie bylo.
|
|
|
~Nat_D:
" Osoby, które czujš, że nikt wyżej ponad nimi nie stoi, mogš swojš złš wolš robić krzywdę.(...)"
..to prawda. Ale pomyl ile też mogš zrobić Dobrš Wolš Dobrego takie osoby.
[Oczywicie nie mówię tu o politykach, bo nad nimi stoi jeszcze mnóstwo, mnóstwo przeróżnych bytów ziemskich i nieziemskich, (a Oni rzadko zdajš sobie z tego sprawę) ..i tu powiem, że Putin nie wyglšda aż tak le jak GrzeB.. z pewnociš nie osišga takiej skali ignorancji].
A tak nawiasem: jak/czy można tu umieszczać fotki w postach?
|
|
|
można. trochę wiedzy
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
do Goski
a czy juz bylas u lekarza zeby wykluczyc inne przyczyny twoich zaburzen psychicznych? czy ty wiesz co to jest haarp? i do czego ewentualnie moze sluzyc? jezeli mialby takie dzialania jakie mu przypisujesz czy stany zjednoczone lub rosja nie przejely by absolutnej wladzy nad swiatem?
jezeli na prawde wierzysz w to co piszesz to naprawde zapraszam do lekarza, jezeli jestes swiadoma glupot jakich sie dopuszczasz na tym forum to moze lepiej znajdz sobie inne miejsce do pogaduszek na poziomie, np. udaj sie do najblizszego ci przedszkola, tam dzieciaczki na pewno znajda wszystkie odpowiedzi na twoje problemy
jak wrocisz daj znac jak ci poszlo
powodzenia
|
|
|
Ja nie zadaje pytan. Ja stwierdzam !!!!
Tobie radze udac sie do laryngologa, skoro nie slyszales, ze Anglosasi maja absolutna wladze na Ziemi.
|
|
|
Goka, stara jeste, a głupia
nawet jeżeli Anglosasi (na punkcie których masz niezdrowš obsesje) majš władzę na wiatem, to co z tego. czy ty to zmienisz?
najbardziej mnie przeraża, że ty bredzisz z pełnym przekonaniem co do tych bredni, tak jak byłyby one oczywiste
Gosiu, czas najwyższy żeby zdała sobie sprawe, że HAARP w twoim pojęciu NIE ISTNIEJE!!!!!
|
|
|
"Gosiu, czas najwyższy żeby zdała sobie sprawe, że HAARP w twoim pojęciu NIE ISTNIEJE!!!!!" - Nie możesz byż tego pewny, nie możesz być nawet pewny że żyjesz ;).
|
|
|
~szuineg :
Ale to raczej na zasadzie linkowania do umieszczonego gdzie indziej.
A wklejanie wchodzi w grę?
"(...)Nie możesz byż tego pewny, nie możesz być nawet pewny że żyjesz ;)"
To prawda, choc wielu zszokuje.
Masę NieŻywych istot się tu przeplata,
i wogóle nie zdaja sobie z tego sprawy!
;))) tak.. jestemy już po tej stonie/PoŁowie wiata z CAŁYM Globusem.
A Łowy, jak wiadomo DoMenš Ryb były.
Wędkowaia czas Minšł.
Czas Wylewać DzBany.
|
|
|
jakos nie zauwazylem ze maja absolutna wladze nad swiatem, prosze cie nie pisz takich bzdur, a tak przy okazji to ile ty masz lat zeby w takie rzeczy wierzyc?
dzieki takim wpisom jak twoje ciezko sie czyta te forum
|
|
|
Campari ja Cie wypije, to polepszy sie przeplyw informacji miedzy nami.
|
|
|
Bedę sprawdzać zawsze na google zanim zacznę zawracać Dupę.
;)
|
|
|
To dobrze, bo kto kiedy się bardzo obruszył na tego simpsona :)
o TU
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |