Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoœci) w œwiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoœci, nowy sposób patrzenia na œwiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici. Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o œwieżym spojrzeniu :). Autorka majšca doœwiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi. Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoœci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto. Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoœci, ale zaczyn nowego rozumienia, coœ jak przedœwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).

Skad wiesz, ze ja sie tym zajmuje ?

Z channelingu....

Nigdy nie trzymaj sie jednego wydawnictwa, jak sie chcesz cos dowiedziec !!!

Wydawnictwa??

To ja juz nie wiem, czego Ty sie trzymasz ? A moze brzytwy ?

Dobra, masz strasznie silne pole, aż mnie głowa rozbolała od Twoich myœli, Gosia.

Brzytwa Ockhama.

Goska została indukcyjnie wzbudzona tydzień temu. (wzbudzć można to co jest a nie to czego niema) i to ze stanu nie całkiem stabilnego, lewa pólkula trochę nie nadšżała za prawš. Ale to się ułożyło do 2008. "obcy(2.1) nie należšcy do jakiegoœ kręgu osób" i tu dotykasz BArdzo ważnego momentu: Miałem kiedyœ wizje o Wychodzeniu z Kręgów (uwarunkowanym konkretnymi zdarzeniami) Ale to się na artykuł nadaje portalowy. Dodam tylko, że obcy, Aliens... wzięło się z Alienacji, czyli rozdzielenia tego, co było połšczone. Kiedy proces przebiegunowania Ziemi rozpoczšł się, na ziemi uruchomiono Mocne Pola telekinetyczne dla zcišgnięcia tu różnych istot na coœ w rodzaju rozliczenia. Wiele z nich umarło wtedy w swoich swiatach. niektóre dusze zostajš wcielone inne zasymilowane* A wszystko dzieje siš tak, aby ich wiedza i moc Była równoważona, i wykzrystana z pożytkiem dla Ziemi. Co do Indygowych Dzieci, to trafiło tu również wielu niegdysiejszych Bogów. I bardzo ostro po sobie sprzštajš. Ale niektórzy nie.. ci liczš na "odtworzenie klórestwa", idš w zaparte aby osšdzić się o scianę DUCHA Co do Krysztalowych: Ale też i Opiekunowie, Sprzymierzeńcy harmonijnych zmian. to przy ich pomocy, lokalnie niwelujemy niezwykle potęzne Bezwładnoœci Grawitacyjne kazdego wymiaru.

Nie zaœmiecać mi tematu pierdołami. Pisać tylko i wyłšcznie o dzieciach Indygo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X-Balance, jestem pod wrażeniem....

"A wszystko dzieje siš tak, aby ich wiedza i moc Była równoważona, i wykzrystana z pożytkiem dla Ziemi." Ludzie na Ziemi rodzili sie zawsze z wiedza !!!! Efektow nie widac ! Wracamy do kamienia lupanego. Wiedza - nigdy do niczego nie przyda mi sie urzadzenie, ktore ja nie wiem, jak obslugiwac. Jak cos zdobywasz sam, to umiesz to docenic. Najpyszniejsze ciasto jest domowej roboty.

A ja miałam wizję, że wędrujš w stronę Ziemi miliony zabawnie wyglšdajacych kosmicznych żyć, jedne majš wyglšd zupełnie nie ludzki, potem, jak ktoœ taki ma ciało człowieka, to pewnie wystawia œwietliste czułki i wypustki dla relaksu, albo się dziwi, że ma takie œmieszne ludzkie nogi.

Bombardujemy miłoœciš. Dla niektórych to najbardziej trujšce bomby. Sami w przyszłoœci będš używać takiej broni. Czyż kosmos nie jest ironiczny i wcišgajšcy??

tak Goska, ale w historii takich ludzi było na prawdę niewielu ... jednostki. A teraz (w ostatnich latach -w Planetarnym rozumieniu czasu) ..przybyło takich jednostek tysišce a nawet setki tyœ. Goska: jesli WracaCie do kamienia Lupanego -to sš dwie możliwoœci: albo popełniaCie jakiœ błšd albo Osišgneliœcie większe przyspieszenie, a matrix otoczenia, œwiata zjawiskowego/tła zmarszczył sie i zafalował chwilowo wstecz (gdzieœ pisałem o budowie torusów tu) N_D ..albo dziwi się , ze ma nietaka pleć, albo że wogóle jš ma! tak.. tak... to fakty. ;) a mi sie takie œniło: <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=66883&t=66883>

Seryjnie, znam kogoœ, kto potrafi minutami się wpatrywać w swoje stopy z podziwem.

ato Elfik z onego... Zrób fotkę ....tez je Po-Dziwiamy.. Było o dzieciach Indygo o dzieciach Kryształowych a wszyscy zapomnieli o dzieciach Borygo (tez mamy od setek PolLandii)

Z onej....

tym Bardziej! :)

"Było o dzieciach Indygo o dzieciach Kryształowych a wszyscy zapomnieli o dzieciach Borygo (tez mamy od setek PolLandii)" Krzesiwo - ja zaczelam !!!

Myœlał IndyG o niedzieli - a w sobotę łeb mu zcięli ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.