Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Ależ oczywiœcie :) Ja mam 15 lat :) Piotrka <ta moja œwinia> prawie pobiłam, ale mnie koleżanka przytzymała... :) Bójcie się przystoini cwanaiacy :)

No... Tak, to byłam ja... Mam 13=) A czemu mi zazdroœcisz ???

Heh... kobiety wam dadzš popalić :D Oczywiœcie tylko tym œwiniom :D

Jej, wiesz ile nauki jest w gim ??? Boshe, cieszę się że przeżyłam :) Ale np u mnie w szkole nikogo nie ma ciekawego. Same głšby-dzieciaki :) Wolę starszych facetów :)

Co się tu porobiło niebyło mnie raptem dwie godziny,dopiero wróciłem a tu temat stał się antymęszczyznowy!

Bo masz fajnie... 13 lat to jeszcze nie jest wiek w którym facet do ciebie podchodzi i mówi ci bezczelnie: "Mogę Cię przelecieć?" Hamy!!! 13 lat to okres romantycznych spotkań które nie ponoszš konsekwencji... (ChodŸ czasem też się tak zdarza) ChodŸ narazie mnie też to spotyka i tak CI zazdroszczę :)

Koriss, czemu mi zazdroœcisz ??? JA zauważyłam że jak poznam jakiegoœ chłopaka, nie tylko na forum to on zawsze udaje takie niewiništko i mowi że zawsze wykiwały go dziewczyny. Ale jak poznam go bliżej to wypływa oliwa...

Oj nie byłabym tego taka pewna Koriss. Do mnie podszedł chłopak z klasy i zapytał " Kiedy zrobisz mi tego loda co obiecywałaœ ???" HAMSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ooo... re-liqio -czekam na odpowiedŸ :P

Ano trzeba z nimi uważać :) Ja w sumie byłam z takimi 'niewiništkami', jedni tacy co pożerajš wzrokiem, drudzy tacy, co nie umijejš się odezwać... Niedojrzali :)

No właœnie... Ciekawe jak tam nasz ołowiany żołnierzyk ???

Jaki Ham!!! Ja jak miałam 13 lat-spotykałam się z chłopakami w dzień, na lodach, dawali mi kwiatki itd... :) Bez żadnych takich odzywek... A tu proszę... œwiat się posuwa do przodu... :/ (tylko dlaczego do TAKIEGO przodu? :P)

ehh...

Ech... Nie wiem :( Nie mam pojęcia :(

Miałaœ rację re-liqio się poprostu BOI <lol>

Albo jeszcze inny... Wysyłał mi sms-y " Kocham cię" a w klasie zarywał do innej i jeszcze się bużył że mu nie wierzę ! ! !

Faceci sš dziwni... Może zmieńmy temat, bo już mi się niedobrze robi na myœl jacy potrafiš być okrutni...

oki zmieńmy tylko na jaki ???

Może na mężczyzn którzy byli cudowni... :)

Jak doroœniecie i będziecie miały ok 18,19lat i zwyż to wtedy traficie na odpowiednich chłopaków,którzy nie sš chamami teraz to co opisujecie to przecież œmieszne zachowanie,które każdy ma w tym wieku,13 lat czego się spodziewacie dojrzałego księcia z bajki:-D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.