Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Starożytni Bogowie a ufoki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 115

Co sądzicie o tym że bgowie w mitach wielu kultur to ślady pobytu obcych ? A "istoy nadludzkie" w Bibli ( póżniej Anioły ) z którymi gadali bohaterowie (abraham ,Jakub , Mojżesz ) to ufoki? Walcie swe poglądy i opinie nawet najbardziej śmiałe , to za..sty temat - morze........

Raelianie to zwykła typowa sekta, było to widać przy całej aferze z klonowaniem, robienie dużo rozgłosu wokół siebie bez dowodów, i nie ma znaczenia że ich założenia są właściwe, nie liczy się to co mówią tylko to co myslą.

Jeszcze mnie tam nie było. Na razie jestem niewolnikiem niższej materii, bo mi komputer w pracy podupadł na zdrowiu z powodu wesołych żarcików hackerów, którzy nie lubią Gates'a. Sam nie przepadam za produktami "Małego-miękkiego", ale terroryzm tego typu uważam za zbrodniczy przejaw debilizmu. :(((

Leto terroryzm tego typu to zbrodniczy przejaw mądrości wykorzystywanej do debilnych celów... A co tej sekty. AI ma rację... To jest zwykła typowa sekta. hmm... o ile się nie mylę UFO miało po raz pierwszy "zstąpić na ziemię" wg ich wierzeń bodajże w 2000r. Hmm... chyba nie zstąpiło, albo mnie zmanipulowano... Teraz nie czytałem o nich i nie znam drugiej < a może trezciej już? > daty "zstąpienia"... durna sekta z idiotycznymi założeniami, niezbadanymi finansami i wykorzystywaniem biednych, naiwnych ludzi... Pozdrowienia :D :)

Daj sobie spokój , ruch jest fajny ; )

hmm... dam spokuj ale fajny nie jest :D :D :D :) :) :) Pozdrowienia dla Wintera :) :) :) I dla wszytskich innych też :)

hej zapewnie wygladasz jak mój chłopak jestes wysoki o niebieskich oczach. Mam na imie Karolcia mam 14 lat i jestem ze swoim chłopakiem 4 lata:D:D:D:D bardzo się kochamy ;););D;D

palant penis

moje zdanie na temat DOWODÓW istnienia lub nieistnienia Boga: Bog sie nie ujawnil bo jest za daleko lub też nie jesteœmy w stanie ziemskimi zmyslami go zobaczyć, komunikuje się tylko głosem czasem i poprzez swoich posłańców. Jest wieczny poniewaz tam skšd pochodzi czas płynie inaczej - więc dla nas mijajš miliony lat a on wcišz jest. Ale sš tu jego przedstawiciele. Niektórzy na stałe, a niektórzy tylko odwiedzajš. od czasów najstarszych zostawiaja po sobie slady. Jest ich tak wiele ze trzeba by sie skupic na konkretach by dyskutować dalej. Co do najlepszego przekazu o "ufokach" (nie cierpie tej nazwy) to bez wštpiena przekazy Sumerów - tam wyjasnione jest jak przedszkolakowi, że pewa rasa stworzyła ludzi na swoje podobieństwo. na poczštku troche im nie wychodziło, więc rodziły sie potworki:-) ale potem drogš manipulacji genetycznych się udało. Ale nie poiadamy pewnej częœci dna, którš posiadali. To nas ogranicza. A niektórych nawet bardzo:-) Przekazy sumerów to, mozna powiedziec wszystkie inne przekazy starozytne w jednym:-) (pojazdy latajšce, przenoszenie kamieni - drogš dŸwiękowš...itp.) Kopalniš "złota" jest też Biblia. Ja mam wiele teori na biblijne kontakty, również mam teorie na jedna z Bestii Apokalipsy Jana. Jak kogos interesuje to napiszę.

To pisz.....:)

Jestem zainteresowany wszystkimi informacjami na ten temat!!! Byłbym niezmiernie wdzięczny za przesłanie mi tych informacji!!! Z góry dziękuję!!!

Paleo Ja mam wiele teori na biblijne kontakty, również mam teorie na jedna z Bestii Apokalipsy Jana. Jak kogos interesuje to napiszę. Pewnie chodzi o tš na której jedzie kobieta ? :) i trzyma puchar ?

Bardzo ciekawe spostrzezenia. Ktos musial miec duza wyobraznie aby wymalowac na pustynii tajemnicze znaki a musial patrzec na to z gory jak sadze. Gory tam nie ma a latac umieli tylko kosmici.

Chcialbym dostac kopie ksiazki egipcian og Szlachcica mój @ Rafal999@wp.pl piszcie prosze !!

Właœnie skończyłem czytać ksišżkę Z.Sitchina "Zaginione księgi Enki" a więc przedstawiajš historie stwoprzenia człowieka z pierwszej ręki. Jest to przedstawione nieco inaczej niż powyżej, jak mi się wydaje bardziej prawdopodobnie. Prostuje i wyjaœnia pewne zagmatwania które sš powyżej. Polecam

Prawdziwa historia ludzkoœci Genesis - Teatr Bogów [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 115
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.