Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tajne forum....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105

Witam Rozwijam moją myśl z wątku wcześniejszego, (Mialem z nim kontakt) Oto Te pytania, napiszcie jaka wg Was jest na nie odpowiedź: 1. Kim/Czym jest Bóg 2. Jaki jest Bóg (obiektywny/czy nieobiektywny, miesza sie w nasze sprawy, czy nie?, czy jest sprawiedliwy?), odpowiedź uzasadnij. 3. Czy wiara nas ogranicza? 4. Co Straciliśmy poprzez globalizację i technikę? 5. Czy potrafimy "rozmawiać" z istotami "na wyższym poziomie"? Czekam na poważne odpowiedzi, tylko takie będą traktowane poważnie przy wybieraniu ludzi do stworzenia Tajnego Forum, w którym mam zamiar omawiać sposoby sterowania ludźmi i wpływania na ich psychikę... /Pozdrawiam /Mell

heh... oczywiście że wierze Winter. ale to wynika z mojej filozofii życia. Każdy ma inną i ja pod tym się podpisuję... Gino to było chyba do mnie :D :) Trzymajcie się cieplutko:)

gino: (ku zdumieniu Brata i całej reszty) TEŻ CIĘ POPIERAM !

Nie Leto... mnie nie zdumiałeś... logiczne i jasne prawdziwe wyjaśnienie jest zawsze dobre:) Trzymajcie się :)

Majac skromna nadzieje, ze oto ten wspanialy temat odzyje na nowo... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.