Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Witam. =) Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail. Serdecznie pozdrawiam :*

Zamknij pape Ułan Michał z 14 pułku ułanów jazłowieckich jak coœ ci się nie podoba to wypad z tšd ziom ty jesteœ żałosny więc lepiej idz załuż sę pokuj Młodzież z Downem i zobaczysz ile kolegów spodkasz . :(( :| Tak do Koriss ja nie widze żadnych twarzy ale słyszę czasem powtarzajšce się ze sto razy jedno słowo dziwnym głosem wsumie nie moge powiedzieć co to za słowo bo nie znam tego języka a kiedyœ na œcianie zrobił się pentagram a ten pentagram był narysowany Krwiš!!! nie wiem co sšdzić o sobie już nic nie wiem o sobie

Co do głosów... Też słyszałam jak coœ wołało. Kilka razy nie rozumiałam słów, a póŸniej "coœ" wołało mnie po imieniu.

Czasami zrozumiałem tylko tyle że ten głos mówił cos o wolnoœci, że ja mam mu pomuc w panowaniu czy coœ takiego nieraz mówił do mnie ale nie po imieniu nawet nie wiem jak to napisać bardzo dziwny język !!! :( czasami sie boje ponieważ jak jestem sam w domu czyje obecnoœć kogoœ potężnego coœ czasami mnie budzi w nocy i puŸniej nie œpie całš noc !!! nieraz słyszę bardzo rozgniewane głosy czymœ!!! nie wiem co to jest wiem tylko tyle że to nie jest normalne!!! Pozdro @LL

Ja mam tak samo...

ja osobiscie nie zartuje z tego tematu poniewaz ostatni raz jak zartowalismy z tych zeczy to spotkalo nas cos przerazajacego i do dzis a bylo to okolo 30 lat temu pamietam jak moje kolezanki darly sie ze strachu i tak scisnely mi rece ze zostaly mi siniaki tak wiec tylko glupcy zartuja z tego czego nie znaja a zapewne te zlosliwe istoty owiele potezniejsze niz czlowiek slysza to i pamietaja kto z nich drwi i w odpowiednim czasie dadza sie we znaki prostaczkom..

Wczoraj obudził mnie dziwny głos zza okna, usiadłam i podparłam się na łokciach. Po chwili znów usłyszałam ten sam dŸwięk, było to takie długie i ciężkie sapanie. Spojrzałšm na komputer i zrobił się zielony a na nim widniały kontury takiego jakby skrzata z ogródków. Szybko wstałšm i zapaliłam œwiatło i tak samo jak u ciebie Gothica nic już nie było. W sumie to od chyba od siódmego roku życia zdarzajš mi się takie rzeczy. Wtedy zmarła moja babcia. Nie wiem czy to ma jakiœ zwišzek z niš... Jak myœlicie?

ja takiego czegoœ nie miałem jakby co a z babciš to może daje ci jakiœ znak ja myœle że babcia próbuje ci coœ ważnego przekazać może od ciebie zależy czy twoja babcia trafi do BOGA jedynego !! nie wiem może potrzebna jest jej modlitwa albo ostrzega Cię o czymœ musisz się głęgoko zastanowić !!

Wszystkie, te gorzkie myœli tak jš rozzłoœciły, że nagle poczuła głód, właœnie - głód. Energicznym ruchem odsunęła krzesło, rzuciła na stolik należnoœć wraz z napiwkiem (Daniel jš nauczył dawać napiwki) i ruszyła w stronę rue de Marinie, gdzie znajdowała się jej ulubiona restauracja. Stylowy budynek cienista brama i przestronny lokal, w którym panował przyjemny chłodek - jak w przytulnej krypcie. Uœmiechnęła się na samš myœl. Usiadła przy stole wskazanym przez garcona, z menu wybrała bewsztyk i butelkę Egri Bikawer'97. Jej ulubione wino. Upiła łyk, tak, dokładnie jak przed stu laty. Znała to miejsce. Mieszkała w tym budynku sto lat temu przez siedem czy osiem lat. Drugie piętro w całoœci należało do niej. Była wtedy damš w całej krasie, czytała Szerloka Holmesa, paliła papierosy w długiej lufce, grzeszyła ile się dało i czerpała z życia pełnymi ustami. Prasa codzinnie donosiła o strasznym mordercy grasujšcym w Paryżu, o jego ofiarach z poderżniętymi gardłami, ba nawet kilka razy pismacy zaryzykowali słowo "wampir", ale w sensie krwawego bandyty. Upiła kolejny łyk. Wspomnienia przyprawiły jš o dreszcze. Ona, Daniel, Markus, Olivia, Cecylia - "bawili" się na całego. Organizowali rauty wieńczone scenami niczym z horrorów Kinga. Setki litrów wina - setki litrów krwi. Czerwony kolor miłoœci - czerwony kolor krwi. Upojne noce - upojna moc krwi. A rankiem miszkańcy miasta, policja, dzieci, kloszardzi znajdowali ciała ludzi kompletnie wykrwawionych, o obliczch bladych jak sama smierć i pustych oczach, w których jeszcze widać było iskrę ognia miłoœci palšcego się tej nocy.

kurwa te opowiesci lepsz eniz po grzybkach chalucybkach

Koriss - muszę Ci powiedzieć, że jestem starszym gostkiem, do tchurzy sie nie zaliczam, ale gdyby mnie coœ takiego przytrafiło się w nocy to w cišgu dziesięciu minut wyemigrowałbym za granicę, serio. Ja rozmawiałem z Gothikš, wiem, że Ona też przeżywa podobne rzeczy i bardzo mnie dziwi jak wytrzymujecie w swoich pokojach po takich emocjach. Podziwiam. Pozdrawiam Was serdecznie.

Faktycznie.... Rok 97 był dla win REWELACYJNY..... ale Egri we Francji....? Zartuję.... oprócz rocznika......:)

Zmarła osoba, moze jako duch opiekowac sie zyjacymi czlonkami rodziny. Czy duch jest dobry, czy zly, to sie CZUJE..... nie potrafię tego wyjaœnić słowami, jesli nie ma uczucia chłodu i zagrozenia, to nie macie sie czego bac..... Duchy sa wokól nas cišgle......niekiedy mozna nagrac je na tasmę..... jak bylem młody, jeszcze były w uzyciu magnetofony szpulowe, z rózna prędkoœcia odtwarzania..... nagrywało sie "cisze" przez kilka godzin, potem odsłuchiwało sie na róznych prędkoœciach....... Niezłe przezycie.....Raz nagrał mi sie krótkofalowiec z radia (szukalem głosu ducha w eterze)...... no, wtedy mialem pierwszy stan przed zawałowy....:):) Jest taki ksišdz, Francuz, specjalista od tego typu kontaktów z duchami....Nie pamietam jego nazwiska, ale jest ksišzka w jezyku polskim o jego eksperymentach..... Pozdrawiam....... :)

Pierwszy raz spotkało mnie takie coœ jak miałam 2 latka. Mama mi opowiadała co się działo. Ja nie raz czuję czyjšœ obecnoœć przy sobie. Możecie mi wierzyć lub... za każdym razem boje się tego. Czasami jak leżę już w łóżku czuję na policzkach chłód. Tak jakby ktoœ był pochylony nade mnš i przyglšdał się mi. Moja prababcia praktykowała czary. Odczyniła też coœ na mojej starszej siostrze kiedy była bardzo mała. Ojciec najwyraŸniej nie chciał nam o tym mówić, ale podczas jednej z awantur "wymkęło" mu się co nieco.

Ja też często miewam takie rzeczy i wierz mi MareM ja już próbowałam, ale okazało się że nie ma już miejsc. Ale myœlę, że jeœli ktoœ daje mi znaki, to nie mogę się go bać, tylko muszę wysłuchać, bo jak zacznę przed tym uciekać będzie mnie to przeœladowało do końca życia. Ja przeciwnie, czuję ciepło, wręcz goršco. I zazwyczaj staje się to w nocy, w dzień tylko raz przytrafiło mi się coœ takiego. Zamknęłam drzwi od pokoju i usiadłam na fotelu, gdy spojrzałam na nie były otwarte, więc znów je zamknęłam i po chwili się otworzyły i potem szybko wyszłam i poszłam na spacer przewietrzyć umysł. Muszę się dowiedzieć o co tej osobie chodzi...

A ja się na ten czas próbuję uspokoić po tym jak się dowiedziałam, że w poniedziałek ktoœ próbował się do nas włamać kiedy byłam sama w domu. Nie wiem co bym zrobiła gdyby się temu komuœ to udało i gdyby przyszło mi zobaczyć tš osobę, a co dopiero bronić się przed niš.

Teraz Cie rozumię Koriss. Jesteœ odważnš osobš. Zastanawiam się czy ja postšpiłbym podobnie. Czy tak jak Ty starałbym sie rozwišzać tę zagadkę? Czy raczej starałbym się inaczej wybrnšć z tej sytuacji? Nie wiem. Podziwiam Twš determinację. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, Remigius Ciebie w szczególnoœći, cóż mogę za to, że Wampiry kochajš Egri'97? Ja osobiœcie wolę 94 ;) MareM

A dziœ obudziłam się i zobaczyłam przed sobš czarny materiał który lekko się kołyszšc podchodził do mnie. Ja jednak zaczęłam się œmiać bo myœlałam, że to ktoœ mi robi kawał. Po chwili znów leżałam i znów dopiero otworzyłam oczy, potem działo się zupełnie to samo i znów. To było okropne. Wreszcie nie otworzyłam oczu i policzyłam do stu. Gdy już niepewnie spojrzałam na pokój nikogo w nim nie było. Już mam doœć takich rzeczy. To jest straszne i w dodatku męczšce, boje się że kiedyœ przy takim zdarzeniu moje serce nie wytrzyma. Może to dlatego ten ktoœ mnie tak męczy.

Koriss, intrygujesz mnie. Czy Ty często masz takie, że tak powiem "zwidy", ja bym chyba zwariował gdyby mnie to spotkało. A może Twoje miejsce zamieszkania jest opętane? Ja naprawdę podziwiam Twoje opanowanie, może to przywilej młodego wieku - nie wiem. Opisuj proszę te przeżecia, mnie to naprawdę interesuje. Pozdrawiam i życzę raczej pogodnych snów i spokojnych nocy.

heh.. MareM a skšd ty wiesz, czy ja nie jestem już starš poczciwš staruszkš? :) Naprawdę nie wiem... Może to rzeczywiœcie przez to miejsce... Wiesz, teraz tylko wam to mówię, kiedyœ mówiłam mojej Mamie, ale ona tylko zaprowadziła mnie na badania do jakiegoœ oœrodka. Czy nie jestem przypadkiem psychiczna... No ale skoro wyszło że wszystko jest ze mnš w porzšdku, to chyba nie sš to brednie. Ja też kiedyœ zastanawiałam się czy po prostu nie mam zwidów, ale po tym jak jednš takš zjawę dotknęłam i kilka dni póŸniej wpadłam pod samochód łamišc sobie przy tym tš lewš rękę (którš dotknęłam tamto COŒ) doszłam do wniosku, że to się dzieję naprawdę! Teraz jest już wszystko Ok, ale zdaje mi się że gdybym miałš jakieœ problemy z sercem już dawno dostałabym zawału. Kiedyœ jak miałam dziesięć lat zaprzyjaŸniłam się z jednym z duchów. On miał chyba jakiœ problem, bo przychodził do mnie co noc i płakał. Wokół niego rozœwietlała się taka jakby biała mgła. Miał na oko pięć lat. Rozmawialiœmy, lecz nie chciał powiedzieć dlaczego zmarł. Raz napadł na mnie i zaczšł mi wyrywać kołdrę, po tym jak spytałam czemu do mnie przychodzi. Ale kilka dni póŸniej, przyszedł uœmiechnięty powiedział: dziękuję i znikł. Więcej już go nie widziałam. Potem zdarzały mi się tylko straszne rzeczy.

hehe...pewnie ci się to przysniło...też czasem mam dziwne sny =D bedzie dobrze...a nastepnym razem pozdrów ode mnie tego skrzata :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.