Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Duzy problem chyba wszystkich homoseksualistow
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186

Mam problem, podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku mozecie mi jakies dobre olejki polecic, mam slaby dostep do internetu wiec jak by ktos mogl to prosilbym o smsy na moj numer, 889-844-156

He heheh :)

ja blebleble - , a co do kwestii pomocy innym, hmmmm widzisz w większoœci ludzie majš różne problemy, nie spotkałam człowieka który potrzebowałby rozwišzania czy pomocy problemu homosexualnego. Za to sš osoby, rodziny które zmagajš się z zyciem codziennym - nędza, brak warunków mieszkaniowych, dzieci które pozostajš bez opieki, starcy żebrzšcy na ulicy, inwalidzi bez nóg proszšcy o wsparcie na wózek inwalidzki - tu nie potrzeba dokonywać wyboru, zbędne jest okreœlanie tolerancji - to jest jasne, że pomoc w takich sytuacjach człowiekowi wynika sama z siebie. Gdyby nawet takiej pomocy oczekiwał homoseksualista może jak nic liczyć na mojš pomoc, to że nie zgadzam się z jego sposobem zycia nie rzutuje na rozumienie sytuacji bytowej w jakiej mógłby się znaleŸć. Nie akceptuję alkoholizmu i tak samo jak homoseksualizmu nie toleruję ale to nie znaczy , że sšsiadce alkoholika nie pomogę , nie wespre jš bo nie ma na chleb dla dziecka, albo musi w nocy uciekać z domu bo mšż jš bije. Nikt nie musi zgadzać sie z moim rozumieniem, moimi wartoœciami . Nie ma dla mnie znaczenia , jestem zimna w ocenie osobistego zycia i wyborów ludzkich. Jesli jednak dzieje się komuœ krzywda , nie potrafi sobie ktoœ poradzić w estremalnych sytuacjach - jestem do dyspozycji i czasowej i w miarę moich materialnych możliwoœci i finansowej. Jest to mała pomoc, czasem nieadekwatna do potrzeb , zawsze to jednak coœ, maleńka pociecha na otarcie łez. Może dlatego , że widzę, ocieram się i czasem wprost uczestniczę w zyciu takich ludzi trudno mi zrozumieć problem homoseksualny, w kontraœcie schodzi on na bardzo daleki plan. Pamiętam znajomš , która gdy dowiedziała sie , że jej mšż jest gejem przy dwójce dzieci, szok dla niej i zaledwie kilkuletnich dziewczynek , rozbita rodzina, małżeństwo , potem nawet więzienie. Pamiętam kobietę , widuję jš na ulicy, pozostawiła męża i dzieci bo zwišzała się z kobietš. On dziœ siwy - w rozpaczy, zawstydzeniu przejšł obowišzki matki i ojca wychowywał sam , jego zona ostatecznie wpadła do tego w alkoholizm - wrak z niej pozostał. Ale co dziwne, zdumiewajšce obie historie majš podobny finał , wszystko dlatego , że siła miłoœci zarówno w obu przypadkach była ogromna i wytrwała po stronie zony geja i męża lesbijki. Powrót na łono rodziny, wsparcie, pomoc, przebaczenie . Wspomniana znajoma to moja koleżanka ze szkoły, gdy jej mšż odbywał karę w więzieniu byłam przy niej , wspierałam słowem i nie tylko ( wszyscy ja opuœcili ) , z jej mężem chodziłam do podstawówki, graliœmy razem w kosza , chodziliœmy na dyskoteki, spędzaliœmy wiele czasu , stanowilismy paczkę kumpli. Może właœnie przezycia jej , w których uczestniczyłam , rozpacz i wstyd , może widok męża lesbijki który chodził ze zwieszonš głowš, unikajšcy wzroku ludzkiego, przeraŸliwie smutny, chudy i przygnębiony wpłynęły na moje poglšdy. Wszystko mogę zrozumieć , bardzo wiele, ale ......własnie jest ale przynajmniej dla mnie, ponieważ jak wspomniałam we wczeœniejszym poœcie znam konsekwencje. Może i jestem ograniczona, tępa, niech i tak będzie nie dbam o wasze okreœlenia mojej osoby. Wystarczy mi uœmiech koleżanki w tamtym czasie, wystarczy mi że jej mšż a mój kolega jest obecnie przy niej i dziewczynkach, że widzę ich radosnych , że spotkamy sie i wygłupiamy żartujšc . Nie chce juz wiecej pisac na ten temat, gdy wypowiadam sie w tym temacie tamte zdarzenia sa jak zywe. Nie dotyczyło to bezposrednio mojej osoby, ale w takich sytuacjach poczucie bezsilnoœci ,niemoc tak obezwładnia ze trudno pomóc tak jakby sie chiało. Nie ma wróżki, nie ma czarodzieja - pozostaje zwykły ludzki odruch pomocy jakiejkolwiek. Nie musisz mnie rozumiec ani Dorota - to mój skrawek zycia , moje doswiadczenia i pamięc o nich. Pozdrawiam ps Czujesz sie urazony moim poczuciem humoru, moim brakiem tolerancji. Za humor przepraszam, za brak tolerancji nie moge - sorry !

Wg mnie powinno sie byc konsekwentnym w swoich wyborach zwlaszcza kiedy nasze decyzje wplywaja bezposrednio na los osob nam bliskich....stad mysle,ze w zadnym wypadku nie powinna sie zdecydowac na pozostawienie meza i dziecka ...moze powinna sie zastanowic zanim wyszla za maz...? moze wtedy wszystko by inaczej wygladalo a i Ty mialabys inne spojrzenie na np.tolerancje,kto wie... Ale to takie byc moze dosc oczywiste rzeczy i moje zupelnie luzne rozwazania i chyba troche nie na temat ;) Hm, tak to w zyciu roznie bywa, jednym tak sie uklada innym inaczej, kazdy ma swoje problemy do rozwiazywania no i na dobra sprawe te problemy z ktorymi mamy stycznosc i te nasze doswiadczenia wlasnie wplywaja na nasze postrzeganie swiata. Coz, niech kazdy robi to co uwaza za wlasciwe ale nie krzywdzac inne osoby a jesli przy tym mozemy pomoc innym osobom bedacym w potrzebie to tylko tak trzymac ;) Jesli chodzi o poczucie humoru to oki, w sumie moje tez bywa kontorowersyjne :) Za brak tolerancji oczywiscie nie musisz przepraszac bo wiadomo,ze nie o to w tym chodzi... a poniewaz chyba wszystko jest jasne to zycze wszystkiego dobrego i serdecznie pozdrawiam ;)

Ach, jaki piękny dziœ dzień! Tak sobie czytam wypowiedzi różnych osób i widzę, że to prawda, że geje to przeważnie bardzo wrażliwi i inteligentni ludzie. Może dlatego, że majš w sobie cechy obu płci i przez to sš jakby pełniejsi. Jeœli niejaki "ja" jest reprezentatywnym przedstawicielem gejów, to coraz bardziej mi się oni podobajš, zwłaszcza gdy czytam bardzo "mšdre" wypowiedzi drugiej strony. Im zapalczywiej atakujecie homoseksualistów, tym więcej oni zyskujš.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Trochę zrobiło się tu nieciekawie,to fakt niezaprzeczalny,lecz tak bywa,kiedy próbujemy wypowiadać się za innych i cytować kto mšdry a kto nie,przecież tu nie ma ubezwłasnowolnionych. Wina leży po częœci każdego z nas,czas jednak aby powróciło wszystko do normy. Co zaœ tyczy się '' JA'' nie należy wycišgać pochopnych wniosków,mogš to być dwie różne osoby,bšdzmy więc rozsšdni i nie rańmy nikogo bez potrzeby.

Nie, nie, nie - T.Love Połóż pistolet na stół i uprzedzenia wyrzuć w kšt, na całym œwiecie sš faszyœci, którzy nienawidzš innych ršk. Nie, nie, nie, nie wszystkich możesz zabić, to niemożliwe, uwierz mi. Nie, nie, nie, za dużo możesz stracić, bo takie krótkie sš nasze dni. Tylko nie mów tego mi, nigdy nie mów tego mi, tylko nie mów tego, że nienawidzisz... Tylko nie mów tego mi, tylko nie mów tego mi, nigdy nie mów tego, że nienawidzisz mnie... Więc pomyœl o tym, co cię boli, o wszystkich wojnach, które znasz, bo najtrudniejsze zawsze jest powiedzieć NIE, gdy mówiš TAK. Nie, nie, nie, bšdŸ pozytywnym wojownikiem, kiedy na ringu zostajesz sam. Tak, tak, tak, za dużo dzieci nie ma już swoich tatusiów i swoich mam. Tylko nie mów tego mi. . .

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

bo najtrudniejsze zawsze jest powiedzieć NIE, gdy mówiš TAK. Nie, nie, nie, bšdŸ pozytywnym wojownikiem, kiedy na ringu zostajesz sam. Tak, tak, tak, za dużo dzieci nie ma już swoich tatusiów i swoich mam Wspaniale....choć jeden pozytyw w tym temacie !!!!!

:)

Penelopa sama minete strzela napewno, a tu sie wypowiada jako ta nietolerancyjna <ble> idŸ se penelopko na wštek poœwięcony wierszykom,taka utopia w sam raz dla ciebie!

to ladnie ludziska macie strasznie na**s**ne w glowkach w kazdym razie nielubie t-love penelopo skad wzielas tego nicka z pomocy dla ludzi skrzywionych psychicznie wiesz ja niby znam pisaka a tobie moge zafundowac paszport polsatu slonko a dobrze robisz ta minete mam taka jedna ktora by sie pisala a moze jednak lodzik by cie bardziej interesowal ooj ooj

http://www.nie.com.pl/art7018.htm [%sig%]

Po obejrzeniu filmu "Tajemnica Brokeback Mountain" amerykańscy kinomani zaproponowali jurorom Oskarów rozszerzenie listy kategori o: - najlepszy aktor aktywny - najlepszy aktor pasywny i - najlepszy aktor tylnego planu... [%sig%]

Dla Kaczyńskiego:D 4Fun mi się przyponiało:P [%sig%]

W pewnej wiosce żył ksiadz,który znany był ze swego poœwięcenia dla parafian,robił wszystko nie liczšc na zadne wynagrodzenie-po prostu zakonnik z powołania,Żył w samotnoci w starej chacie w œrodku lasu a wszystko co miał oddawał potrzebujšcym.Życie to dla niego niesienie pomocy bliŸniemu i poswięcenie sie dla potrzbujšcych Pewnego razu kiedy wracł do chaty w lesie po cięzkim dniu,usłyszał w krzakach cichutkie słowa "księze proboszczu".Rozglšdnšł sie ale nic nie widział.Po chwili znowu dobiegł go cichutki głosik "księże proboszczu". Zobaczył maleńkš żabkę która wyraŸnie potrzebowała pomocy,a ze znany był takze z tego ze nikomu nie odmówił pomocy,nawet zwierzetom,więc zabrał żabkę do chaty,nakarmił,napoił i położył jš do łozka obok siebie.Gdy już lezeli żabka znowu przemówiła" księże proboszczu jestm ministrantem a zła czarownica zamieniła mnie w żabę,wystarczy pocałunek i znowu będę wesołym dziesięciolatkiem..." -I tej wersji Wysoki Sadzie będziemy sie trzymać!!! [%sig%]

W ostatnim dniu wizyty Ojca Œwiętego w Polsce, w czasie modlitwy Papieża nad tablicami upamiętniajšcymi ofiary zagłady w obozach Auschwitz-Birkenau, doœć niespodziewanie na niebie pojawiła się tęcza, powodujšc lekkie poruszenie wœród zebranych goœci i dyplomatycznie nie zauważona przez Ojca Œwiętego, który ustawił się tak by jej nie widzieć. Jak ogólnie wiadomo tęcza jest motywem rozpoznawczym ruchów gejowskich i lewacko-anarchistycznych oraz częœci œrodowiska ekologów i jej pojawienie sie, gdy oczy całego œwiata skierowane były na Brzezinkę, nie mogło być przypadkowe. Do pojawienia się tęczy przyznała sie gejowska organizacja "Rodzinni Inaczej", której szef Ksawery Biedrok stwierdził: "Tak, nasza organizacja przyznaje się do tej tęczy, która miała zasygnalizować nasz sprzeciw przeciwko społecznej nauce Koœcioła, według której dwóch mężczyzn nie może mieć dziecka, co kompletnie mija się z prawdš i jest sianiem homofobicznych treœci przez katolików. Pojawienie się tęczy w tak spektakularnym momencie miało na celu zasygnalizowanie całemu œwiatu że nasza organizacja istnieje i będzie aktywnie walczyła o prawa mężczyzn do poczęcie pełnowartoœciowego geja - katolika" Prezydent L. Kaczyński: "To smutne, że tak zwane organizacje postępowe, postanowiły zniszczyć podniosłš atmosferę spotkania z Ojcem Œwiętym i postanowiły wykorzystać to spotkanie na potrzeby własnych, partykularnych interesów. Mam nadzieję że rzšd podejmie wszystkie niezbędne kroki w celu wyjaœnienia tego zamieszania, a parlament - także te partie które nie chciały wejœć, pomimo wielokrotnych ofert, do koalicji rzšdzšcej, podejmš wszelkie kroki w celu ustanowienia takich regulacji prawnych, które zapobiegnš takim sytuacjom w przyszłoœci." Jarosław Kaczyński, szef PiS: "Ten wœciekły atak organizacji gejowskich nie może pozostać bez naszej stanowczej odpowiedzi! PiS już złożył w tej sprawie interpelacje na ręce Marszałka Sejmu i mamy w przygotowaniu pakiet ustaw, które raz na zawsze rozwišżš w Polsce problem gejowski! Nie może być tak, by zdrowi obywatele byli zaszczuwani tęczami podczas wizyty Ojca Œwiętego! To skandal i odpowiedzialni powinni jak najszybciej ponieœć wszystkie konsekwencje!&#8221; Ludwik Dorn, Minister MSWiA: "Nasz resort podjšł już wszystkie niezbędne działania w celu okreœlenia winnych pojawienia się tęczy. Na razie sprawa jest rozwojowa i nie mogę podać żadnych szczegółów. Mogę tylko powiedzieć, iż pozostaję w œcisłym kontakcie z podległymi mi służbami i w razie wykrycia sprawców, niezwłocznie zostanš o tym Państwo poinformowani Zbigniew Ziobro, Minister Sprawiedliwoœci: "Myœlę, że w takich chuligańskich przypadkach znów widzimy problem niemożnoœci szybkiego wskazania i skazania winnych, w czym pomogłyby sšdy 24 godzinne. Jestem wstrzšœnięty także z tego powodu iz tęcza była widoczna z mojego okręgu wyborczego! To może nosić znamiona manipulacji przed wyborami samorzšdowymi! Mój resort juz pracuje nad sprawš." Andrzej Lepper, wicepremier: "Heh, tęcza, no, była, sam widziałem, tęcza jak tęcza." Roman Giertych, wicepremier, MEN: "To szokujšce co się wczoraj wydarzyło. Już wydałem polecenia i grupa specjalistów przygotowuje projekt nowego przedmiotu: &#8222;Meteorologii Historycznej&#8221;. Nie może być tak by grupa dewiantów siała w głowach uczniów zamęt" Jan Maria Rokita, PO: "Nasza partia będzie się przyglšdać poczynaniom koalicjantów w tej kwestii, a gabinet cieni już podjšł prace w celu pokazania co on by zrobił gdyby. Ponadto sprawdzamy nad czyimi gruntami pojawiła się tęcza i czy ich właœciciel korzysta z dopłat." Izabella Jaruga&#8211;Nowacka SLD: "Jestem szczęœliwa, jestem dumna, powiem więcej &#8211; czuje się gejem!" Jak się dowiedziała PAP, Premier przyjšł dziœ rano rezygnacje Głównego Meteorologa Kraju, który podał się do dymisji z przyczyn zdrowotnych. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliœmy ma to œcisły zwišzek z tęczš. Episkopat i Watykan dyplomatycznie milczš i czekajš na rozwój sytuacji. Wklejone z joemonster.org [%sig%]

idz do sex shopu i popros o srodek nawilzajacy... wielki mi problem

slbo do apteki po wazelinke ;D

zabrakło odwagi aby podcišc sobie żyły jedynie tabletki zajebiœcie cię zmuliły toksykologia, psychiatra i spierdalaj poczuj się jak gówno i trzymaj się z dala :-P

"Na œwiecie gay villages to zazwyczaj centra miast, oœrodki rozrywkowo-kulturalne, to miejsca z mnóstwem œwietnych knajp, dlatego wpada tu i na lunch, i na wieczornego drinka nawet heteromiasto. I jest rzeczywiœcie normalnie, żadnego podglšdactwa i niesmacznych dowcipów, po prostu robiš swoje i się nieŸle bawiš. Razem." HeteroWIOCHA, czyli obciach po polsku Kamila Jakubiak(Relaz) W wielu krajach &#8222;gay village&#8221; to miejsca wyraŸnie wydzielone w miejskiej przestrzeni, położone często w centrach, gdzie żyje spora liczba lesbijek, gejów, biseksulaistów i transseksualistów. Dlaczego nie ma ich w Polsce? W Polsce na dobrš i jedynie słusznš zabawę mogš liczyć teraz działacze formacji Młodzież Wszechpolska i im podobnych, tudzież ich starsi wiekiem koledzy &#8211; z porzšdnym partyjnym życiorysem. Majš ubaw po owłosione pachy, kiedy wykrzykujš hasła, raczej banalne, chociaż talentu wierszoklety nie można im odmówić, skoro potrafiš rymować. To również sprawni organizatorzy. Ich marsz normalnoœci to drugi marsz równoœci tyle, że w przeciwnš stronę. Trochę to œmierdzi plagiatem, za krzty oryginalnoœci, czyżby aż tak mała konkurencyjnoœć ideologii chłopców z pola walki o normalnš Polskę, że bez wsparcia drużyny przeciwnej byłby to frekwencyjny niewypał? Niemożliwe Panie Bosak?! Niech Pan się nie boi, cały rzšd za panem stoi! Co tam rzšd, naród cały.

&#8222;nazwij nas zboczeńcami, ładu burzycielami, barbarzyńcami, niesmacznymi wybrykami natury, sorry za ten absmak z góry, ale miejsce tu jest nie tylko dla tych hetero skrojonych, wyprasowanych, do linii rzšdowej dobrze dopasowanych, chwytasz ty to? Na twoje kopyto mnie nie jara, od moich wolnoœci wara i nie próbuj odwracać kota ogonem, nasze koty sš dawno udomowione, po naszej stronie, mruczš nam do ucha, szkoda że nie umiesz słuchać, to historie jej dziewczyny i jego chłopaka, trzymajš się razem od przedszkolaka, a ty ze wstydu palisz raka, e, panie normalny, skšd to mina taka?&#8221; Duldung
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.