Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
W co zainwestować ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127

Z reguły tego typu pomysły zachowuje się dla siebie. Jednak piszemy tu o "TAJNYM", interesujemy się tajnym i szukamy przejawów utajnionego a temat chyba do takich należy skoro na świecie bieduje 3/4 ludzkości. Moją propozycją jest dzielenie się własnymi pomysłami w tej dziedzinie, poważnymi i tymi najbardziej odjechanymi. Jako ze zacząłem temat odpowiadam pierwszy :) Według mnie metale szlachetne- głównie złoto ale też i srebro które obecnie bardzo niedoszacowane i tanie w niedługim czasie zyska kilkaset % wartości. Wątek używany czy nie, przetrwa więc aby zweryfikować przypuszczenia podaję też akualne ceny skupu srebra które wynoszą od pięćdziesięciu groszy do złotówki/g.

Chcesz być moim Aniołkiem ? :)

nicze:
Cały system opiera się na kontroli
Ba - niektórzy myślą nawet, że można kontrolować uczucia i się "postarać" coś do kogoś poczuć. Bywa, że ludzie latami "próbują" - a skutek tego tylko taki, że coraz bardziej mają się dość :) http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80907781/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Ba - niektórzy myślą nawet, że można kontrolować uczucia i się "postarać" coś do kogoś poczuć.
Niektórzy mają wprawę w pozbywaniu się uczuć :)Nawet jeśli to coś bardzo silnego i trudnego do opanowania.

Nicze, ale je nie umiem się postarać poczuć. Zrasztą mam zakaz - żebym mogła zdać egzaminy. Taki wymóg. :)

wendol:
i się "postarać" coś do kogoś poczuć
Gorzej jak komuś się wydaje że można zmusić kogoś żeby coś poczuł do niego. Z tym aniołkiem może być tylko muszę zaczekać jak mi skrzydełka wyrosną wtedy łatwiej mi będzie się przemieszczać bo jak kontrola to przecież musi być skuteczna pozdrawiam

Na razie sprzęty mnie mają kontrolować - tylko jedną ręką przytulanie dzieci, bo druga musi ćwiczyć nieustannie. Ale warto!!! Ale może w przyszłości pomyślę i skorzystam z "opieki", o ile czegoś znowu nie wymyślę. Póki co, jeszcze REIKI !!! Niecierpliwie na nie czekam :), bo mam co robić.

O energiach i moich "przygodach" z nimi mogłabym długo pisać. Bo troszkę sobie poszalałam, jak zobaczyłam, co potrafię. Włodek musiał mnie uspokajać. Cierpliwy jest, to i się nie denerwował moimi "wyczynami", tylko spokojnie się przyglądał i cierpliwie palcem wskazywał, co mam robić.

wendol:
Ba - niektórzy myślą nawet, że można kontrolować uczucia i się "postarać" coś do kogoś poczuć. Bywa, że ludzie latami "próbują" - a skutek tego tylko taki, że coraz bardziej mają się dość :)
Dodam jeszcze, że ja od sado - maso uciekłam. Zerwałam sado-maso przysięgę. No to i skrzydła mogę rozwijać bez ograniczeń. Ale żebyście nie mylili skrzydeł, które mam na myśli z innymi - inwestuję w rozwój, bo to mi się najbardziej opłaca. No to sobie jeszcze powynajduję to i owo do opanowania.

Ancik1410:
Niektórzy mają wprawę w pozbywaniu się uczuć
W pozbywaniu się uczuć jest też problem pozbywania się radości. Robotyzacja człowieka. Szukał ktoś może linku na ten filmik jak się pacyfikuje rekrutów a jak kościół obrabia kandydatów na księży. Monotonne jednostajne i mało sensowne zajęcia niszczą czyjąś wolę i chęć do zadawania pytań "czy mi to jest do czegoś potrzebne". Żeby to potem w kimś odkręcać to trzeba pokazać jak to zafunkcjonowało żeby ktoś zdawał sobie sprawę że to jak funkcjonuje nie jest przypadkowe.

Pozbywając się uczuć można też osiągać takie stany ale nie polecam oglądania http://patrz.pl/filmy/test-cywilizacji-2-2 przejrzałem po ściągnięciu tylko kilka sekwencji chore

wendol:
Ba - niektórzy myślą nawet, że można kontrolować uczucia i się "postarać" coś do kogoś poczuć. Bywa, że ludzie latami "próbują" - a skutek tego tylko taki, że coraz bardziej mają się dość :)
Nie da sie:) i bardzo dobrze. Lece teraz spac po pracowitej nocce :) jeszcze tylko trzy a potem dni wolne :) yeah !

"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...."

nicze:
Pozbywając się uczuć można też osiągać takie stany ale nie polecam oglądania
to tak dla zachety ??? lukne a potem stwierdze co i jak.

"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...."

Dwie minuty ...mam dosc, to chore , jak tak mozna ?????

Ale to jest wyraz pozbycia się uczuć. Stan daleko odjechany. Osobiście spokojnie mógłbym zostać chirurgiem ale jak patrzę na czyjeś niepotrzebne cierpienie to tego nie trawię. Co innego jak się coś wycina, nastawia. operuje bo był wypadek i celem jest potem jakieś dobro w sense że operowany funkcjonuje lepiej niż byśmy zaniechali tej ingerencji czy wręcz by zmarł. System obrabia nas abyśmy jednak umieli robić takie rzeczy tylko z własnej pychy i próżności.

Jest po prostu cienka granica miedzy chirurgiem a takim degeneratem który za pieniądze został wmanipulowany w takie działania. Pozbywanie się uczuć od człowiecza.

Sprawdź maila Teija :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

nicze:
System obrabia nas abyśmy jednak umieli robić takie rzeczy tylko z własnej pychy i próżności.
Ten system dziala tak, ze wykorzystuje pyche i proznosc ludzi by w konsekwencji dzialac przeciw ludziom i naturze dla korzysci finansowych . Tu nie ma juz uczuc, to jest wyjatkowo perfidna kalkulacja "zyskow". Ze po drodze zatraca sie wyzsze wartosci ? Najpierw trzeba sie ich wyzbyc aby moc szkodzic innym.

wendol:
Sprawdź maila Teija :)
:) sprawdzam

Teija:
Ten system dziala tak
On buduje pychę w ludziach i następuje potem tylko kalkulacja zysków Ale zaczyna się niewinnie chirurg ma coś zrobić bo to potrzebne, bo dzięki temu zrozumie jak coś działam u człowieka a potem coraz brudniejsze te działania.

nicze:
On buduje pychę w ludziach i następuje potem tylko kalkulacja zysków
Po prostu jedzie na wytworzonych problemach, żeby czerpać z nich korzyści...

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.