| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Anioły na Ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
|
Witam. Mam nadzieję, że ten temat zauważy wiele osób. Otóż pragnę by każdy kto ma jakiekolwiek ciekawe i w miarę możliwości prawdziwe informacje na temat aniołów stróżów, czy doświadczenia (choćby najmniejsze) będą niezmiernie mile widziane na tym forum. To bardzo dla mnie ważne. Nie chcę nikogo wykorzystywać. Mój mózg zawiera bardzo wiele informacji na ten temat, ale nadal dla mnie to jednak za mało. Ogromne dzięki będę składać osobom, które potraktują to jak najbardziej poważnie. Moja uwaga będzie ściśle poświęcona wszelkim pytaniom i podpowiedziom w razie jakichkolwiek niejasności. Proponuje informacje za informacje jeśli będzie taka konieczność, jednak anioły to, że tak to ujmę moja pasja i... no jest jeszcze kilka innych powodów dla których muszę dowiedzieć się więcej. Z góry dziękuję!
|
|
Causidicus |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
magda16165 odpisuje na temat pomagania.nie jestem Bogiem,jestem noramlnym czlowiekeim takim jak wy ,mam problemy ,gorsze i lepsze dni i czasami potrzebuje pomocy czasami bardzo prostej malenkiej,a wtedy slysze np klamstwo albo nie uzyskuje pomocy chocby wysluchania mnie ,albo odzywają sie osoby po jakims czasie nie pomietając o mnie pzrez rok i oczekuja pomocy ludzie wykorzystuja bardzo ale teraz juz sie nauczylam komu pomagac a komu nie;)
|
|
|
tematem sa anioly. Wyznam szczerze ze interesuje mnie to bo potrafie widziec je i ze skrupulatna dokladnoscia je opisac w zaleznosci od zaawansowania wiary w czlowieku. Trudno to opisac , ale ten ,,dar" troche szwankuje bo musze widziec ta osobe by okreslic aniola...
|
|
Causidicus |
|
Zbyszku patrzac wstecz i na to co sie wydarzylo po tym jak widzialam tego mezczyzne, to moglo to byc ostrzezenie:) i wierze ze takie rzeczy nie dzieja sie bez powodu:)zdarzylo sie pzoniej,a w zasadzie niedawno wiele nieprzyjemnych zdarzen w moim zyciu, szczerze to zgubilam sie i teraz probuje sie odnalezc... z roznym skutkiem choc najwazniejsze jest to ze staram siebie zmienic nie okolicznosci i wyniesc z nich lekcje na przyszlosc:) probuje wyjsc poza to co do tej pory mnie okreslalo:)
Magdaleno:)2102 spotykamy roznych ludzi na naszej drodze i to jak oni postepuja swiadczy o nich a nie o nas. Nie mozemy odpowiadac za czyny innych ludzi, choc to prawda ze moga wywolywac uczucie zlosci itd. ja tez czesto mialam ten problem:) ale na dluzsza mete niewrto sie martwic takimi osobami skoro nie potrafia docenic osoby, ktora im pomaga....ja mysle ze ludzie ktorzy wyciagaja do nas pomocna dlon sa naprawde dla nas wazni. Z drugiej strony moze Ci co nie pomagaja maja jakies problemy.....z ktorymi sami musza sie uporac albo juz taka nature ze lubia wykorzystywac....
Rozumiem mezczyzna wygladal normalnie ale jkaby unosil sie nad nad podloga siedzac i tak to odebralam, czuwa nade mna. Wystraszylam sie i zamknelam oczy:) bo pierwszy raz mi sie to zdarzylo:)
pozdrawiam wszystkich:)
|
|
|
magdo powiedz mi jak najdokladniej potrafisz jak wygladala istota ktora widzialas.. Oczywiscie jesli chcesz. Nie chce sie nazucac.
|
|
Causidicus |
|
nie nie narzucasz sie:) njadokladniej:)) postac miala napewno zwykle spodnie- ciemne dzinsy i ciemna koszule;) wyglada jak czlowiek. To byl mezczyzna mial ciemne wlosy i wygladal na mniej wiecej od 25-30 lat. Wygladal jak czlowiek, ale taki nie umiem tego wytlumaczyc nie do konca materialny... unosil sie nad ziemia i patrzyl na mnie. Odebralam to jakby mnie pilnowal, a moze stosowniejsze bedZie tu slowo czuwal. Kiedy go zobaczylam wystraszylam sie bardzo i zamknelam oczy, bo nigdy nic takiego mi sie nie przydarzylo i wystraszylam sie. Pozniej widzialam go jeszcze raz po przebudzeniu, ale mniej wyraznie. Strasznie zmartwilo mnie to, poniewaz w tym okresie interesowalam sie egzorcyzmami Anneliese Michel. Byc moze pozostalo to w glebokim zwiazku:) bo w ogole przez pewnien czas balam sie medytowc, bo przeczytalam ze moze mnie cos opetac...byc moze sama to wywolaalm. Choc moja energia w tamtym czasie byla pozytywna, ale hm trudno mi to ocenic. Interesuje sie parapsychologia, ale prawem przyciagania. Tematy tego typu sa mi obce, nie wiem czy Ci to pomoze; Pozdrawiam:)
|
|
|
nawet nie wiesz jak bardzo pomoglo. Ja interesuje sie egzorcyzmami. Powiem ci ze tematy tego typu sa mi bliskie. Sa trzy sprawy. 1. Czy potrafisz powiedziec jak wygladaly oczy tej istoty i czy miala blizny? 2. Czy mam ci napisac moje spostrzezenia na forum? Bo dotychczas raczej mialam e-mailowe korespondencje.
|
|
Causidicus |
|
lepiej bedzie na e-maila:) moj to nimrodel16@op.pl, napewno nie miala blizn, wydaje mi sie ze miala ciemne oczy ale nie dostrzeglam w nich nic dziwnego:) i mam 23 lat:)
|
|
|
czy na tej podstawie mozesz cos stwierdzic jesli tak napisz do mnie:) na skrzynke:) pozdrawiam:)
|
|
|
moge stwierdzic calkiem wiele. Niezwlocznie zabieram sie do pisania.
|
|
Causidicus |
|
czy ktos jeszcze mial zdarzenie ktorego nie rozszyfrowal?
|
|
Causidicus |
|
Ja miałem takie zdarzenia, że... głowa mała :)
Spisałem, wysłałem do Marka Rymuszko ("Nieznany Świat"), ale odpowiedział, że to za mocne, żeby opublikować, jednak dał mi coś w nagrodę :)
Później jakiś psychotronik z "Fundacji Feniksa" do mnie przyszedł i mnie zbadał. Dobry człowiek, ale wg mnie za dużo brał za swoje usługi. Dałem mu coś do zrozumienia, lekko przestraszyłem i miał głupią minę jak wychodził, więc pokazałem mu odruchowo (nie wiedziałem dlaczego to robię) wewnętrzne strony moich uniesionych dłoni. Ta wizyta była potrzebna i mi, i jemu.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
powiem tak. Jesli chcecie zebym odeszla.. Ok. Nie bd pisac. Nie ukrywam ze pisanie ze mna moze tak wplywac. Moje towarzystwo jest pewnym ryzykiem, ale rady ktore udzielam nigdy nie szkodza. To ze miales takie sny.. Przepraszam, mialam ostatnio bardzo trudne noce a ty pewnie o mnie myslales.. Czy cos. Nie chce sie nazucac.. Pytanie mam za to jedno, ile masz lat?
|
|
Causidicus |
|
Dlaczego wiek fizyczny ma dla Ciebie takie znaczenie?
Przepraszam za odpowiedź pytaniem na pytanie.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
powiedzmy ze w jakis sposob oddzialuje jeden z moich ,,darow" w ktorym wiek ma olbrzymie znaczenie.
|
|
Causidicus |
|
Nie tylko psychotronicy pomagaja, ale pieniadze tez. Lezala pewna Australijka trzy lata w strasznych bolach w ciemnym pokoju. Lekarze nie byli w stanie jej pomoc. Ta jeszcze mloda kobieta byla wszystkiego swiadoma, ale byla w stanie lezec tylko myslec w strasznym cierpieniu. Raptem ktos sie znalazl, kto przyprowadzil do niej lekarza za 350 dol. za wizyte. Zaczela placic i jej sie polepszylo !
Dobrze, ze miala czym placic.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |