Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

11.03.2005 Dzień Niebieskiej Rytmicznej (6) Ręki. "Dzisiejszy dzień jest balsamem kojącym ból rozłąki. Dziś dostanę wsparcie z zewnątrz - nie wiem jeszcze skad i od kogo. Mój wewnętrzny lekarz wie, co mnie najbardziej boli. Dziś odzyskam równowagę, będę działać zdecydowanie, konkretnie, nie poczuję się czegoś niegodnym. Stres i napięcia dają mi sposobność odkrycia niewykorzystanych dotąd możliwości. Praca i aktywność dają mi poczucie spełnienia. MANIK (Ręka) - to wiedza, uzdrowienie, aktywność.

Aurell...czuję podobnie...ja opieram się na kalendarzu Majów i medytacji nad nim. Data, którą podajesz, odpowiada w kodzie Tzolkina dniu Białego Wiodącego Łącznika, w fali Białego Wiatru (portal), a mówi ten kin o ciężarach emocjonalnych, które są przyczyną ciągłych depresji. Mówi też o tym, aby przebaczać, nikomu niczego nie wypominać a wypróbować siłę ducha i uwolnic się od grzechów młodości. Zdarzenie, które przeczuwamy (o ile wystąpi), być może wiąże się z usuwaniem jakichś zaszłości z karmicznego pola Ziemi. Może istotnie wydarzy się coś ważnego, chociaż do końca nie jestem pewny. Rok temu, 11.03.2004 (też suma cyfr = 11) doszło do zamachów w Madrycie i co ciekawe, one również zostały dokonane w dniu tonu wiodącego (ton 5) i pod pieczęcią koloru białego (pieczęć Białego Wiatru). Myślę też jeszcze o dacie 15.03.2005, jako o możliwej wystąpienia czegoś w USA. Zawsze przypatruję się z uwagą pierwszemu miesiącowi nowego roku wg kalendarza Majów (I miesiąc: od 26.VII do 22.VIII), bo wydarzenia, które w nim nastąpią, określają "program" całego roku i będą kontynuowane w ciągu kolejnych miesięcy. Pozdrawiam i oby CZAS był dla nas łaskawy...

Również pozdrawiam i Dzięki za ważne słowa :) "niebieski orzeł" - moj Kin .173 Czerwony samoistny wędrowiec ;) Pozdrawiam i Wielkie Dzięki raz jeszcze za Ciekawe wyliczenia oraz wykaz innego Spojrzenia z perspektywy Kalendarza Tzolkin :)

Aurell mam pytanie moja data ur. to 29.06.1960 od pewnego czasu miewam b.ciekawe sny , oraz ni stąd i owąd ciekawe wizualizacje myślowe, pozdrawiam

No tak...od zawsze czułem jakiś związek z Majami. Zaczęło się od pszczółki Mai, później była Majka z kosmosu, a teraz...kalendarz Majów ;))) A poważnie mówiąc, Tzolkin uświadomił mi w sposób tak jasny pewne fakty z mojego zycia, że nie mam wątpliwości co do jego wartości i cieszę się, że mogę się dzielić z innymi swoimi przemysleniami i wiedzą :) Dzięki i pozdrowienia raz jeszcze :)

Niebieski Orzeł może podzieli się skrawkiem swojej wiedzy co do mojej daty urodzi, będę b.wdzięczny

Z perspektywy Tzolkina masz Keri kin urodzeniowy 32 - Żółty Człowiek 6 (Rytmiczny), w fali Niebieskiej Ręki, której motto brzmi: "TERAZ jest najlepszy CZAS, aby czegoś dokonać". Może dla Ciebie taki CZAS jest właśnie TERAZ ? A jeśli chodzi o kin urodzin: "Z pomocą wolnej woli równoważę dziś bieguny sprzeczności w moim zachowaniu. Spokój i równowaga wewnętrzna są warunkiem sukcesów. Tylko z pozycji środka mogę poznać moje zalety. Dziś dokonam wyboru, czy chcę walczyć mieczem, czy miłością. Od dziś żyję świadomie, patrząc oczami środka. Z pomocą siły miłości bezboleśnie opuszczam stare karmiczne światy." Interpretacja w odniesieniu do Twojego życia należy do Ciebie. Pozdrawiam

Dzięki, Pozdrawiam

Aneks do Niebieskiego Orła - Czy datę urodzin się sumuje jeżeli tak to mnie wychodzi- 33 --- tj 29.06.1960 r

Nie nie. Ty mówisz o numerologii, a ja o kalendarzu Majów. To dwie różne sprawy i różne obliczenia, a chociaż w Tzolkinie zawiera się też i numerologia, to jednak nie chodzi tutaj o nią. Ale z numerologii z kolei rzeczywiście masz 33 czyli Liczbę Mistrzowską. Coś o tej wibracji: Ta najwyższa ponoć z dostępnych ludziom Liczba Mistrzowska jest udziałem wielkich duchów, wcielonych w postacie Nauczycieli ludzkości, mędrców, boddhisattwów, świętych i proroków - prawdziwych drogowskazów na drodze do Oświecenia. Takimi ludźmi - bogami - byli: Chrystus, Budda, Zaratustra, Kriszna. Osoby o tej wibracji promieniują wszechogarniającą miłością, niewzruszonym wewnętrznym spokojem, który sprawia, że, one po prostu w i e d z ą, co jest dobre, prawdziwe, słuszne i zasługujące na zaufanie. Nosiciele tej wibracji bywają także wielkimi poetami, malarzami, a ich twórczość przenika potężne, mistyczne światło. Możemy wśród nich spotkać także wielkich filozofów, uzdrowicieli i jasnowidzów, oddanych bez reszty pragnieniu służenia innym. Wibracja ta rozwinęła się oczywiście ze spełnionej Szóstki (zwracam uwagę na korelację z tonem 6 wg kalendarza Majów), toteż w życiu tych osób ogromną rolę odgrywa przeżywana lub poddana sublimacji miłość do jednej osoby lub kręgu najbliższych, który ciągle się poszerza, stając się dla 33 jedną wielką rodziną - wspólnotą ludzi, ożywionych tymi samymi ideałami. Konfrontacja dwóch Trójek (3 + 3) obdarza je spontanicznością i wielkim wpływem na otoczenie, którego nie powinny używać w niewłaściwy sposób, do celów manipulacji lub zaspokojenia próżności. Negatywne 33 wciela się najczęściej w postać fałszywego guru, wykorzystującego łatwowierność swoich "owieczek" dla własnych celów.

Jej dzięki pozdrawiam

Ja również pozdrawiam :)

Keri --- 6 i 11 . Twoją karmą w tym życiu jest zrozumienie ludzi w sensie osądzania i wyroków . Możesz mieć trudności w związkach , z męszczyznami . Głównym problemem są wybory . Twoja dusza jest kochliwa . Zanim cokolwiek podejmiesz w swym życiu analizujesz to w sensie dobra i zła . Dzięi temu zachowujesz balans w swym wnętrzu . Masz duże predyspozycje na to by zająć wysoką pozycję w branży Prawa . Sądownictwo itp itd .. Twój język niczym ostrze które sądzi wg. praw twego serca . 2005 - Jest rokiem ostatecznej przemiany która przyczyni sie do zerwania starych więzów . Zmiany te początkowo nie będą miłe , lecz otworzą nową siebie na nowej drodze w życiu . Możesz poczuć się wiele razy nie rozumiana przez innych .To będą pierwsze błyski zmian jakie inni dostrzegać będą , poza tobą . Nie żałuj tego co utracisz kiedy Nowe puka do twych drzwi . Jeśli nie masz nikogo , to w tym roku pozasz kogoś kto cię oczaruje i stanie się dla ciebie ważny . Lecz jeśli ktoś jest teraz .. to zerwiesz ten związek by stać się wolną i nieograniczoną jego wpływem . Poza tym odkryjesz w sobie nowe umiętności .. dasz im żyć wyzwalając w formie ekspresji . Ten miesiąc nie będzie dla Ciebie łatwy . Szukaj oparcia w razie wielkich problemów we włsnym wnętrzu nie licząc na ludzi . Gdy go przetrzymasz w przyszłym zaświeci twoja Szczęśliwa gwiazda . Nie bój się sukcesów , bo jesteś ich warta . To tyle moja droga . Nie wiem ile w tym prawdy gdyż pisałem jak maszyna mając liczby i karty wewnątrz głowy . Czas - machina przemian .;) Pozdrawiam :)

ja sie urodzilem 23 listopada 1982 roku 23.11.1982 i chyba jestem dziwny, jak ktosm oze to niech cos powie o mnie ?CZy mam jakies szanse w koncu zaznac szczescia ? tzn czy mam szanse miec normalny dom ? rodzine zone ? czy to jest calkiem mi nie psane bo jakos teraz ciezko mi nawet samego siebie uttrzymac ?

Pracuj nad tym nad czym pracujesz masz duzą wiedzę z którą nie zbyt chętnie się dzielisz Dawid . W szczególności twoje energie z jakimi się urodziłeś stwarzają osobę nadającą się na Nauczyciela lub Guru .Stopniowo będziesz zgłebial kielich twej duszy , a co za tym idzie pewniej ogłaszał wszem i wobec o tym co Zobaczysz , czego Świat nie rozumie . Twoje karty odsłaniają połączenie nauki ze sprawami ducha . Ksiądz byłby z ciebie idealny ;) serio mówię . Jesteś podobny do mnie , więc ograniczam swą wypowiedz hehe . rok 2005 - Rok Wisielca .. odkryjesz coś nowego , coś co samego ciebie zaskoczy . To zmieni twój punkt patrzenia na różne sprawy w twoim życiu . W tym roku ogranicz działanie praktyczne , poświęc czas na działanie Teoretyczne . Do czynów przejdziesz w roku 2006 . W tym czeka jw. wspomniałem coś do odkrycia . Dotyczy twoich planów na Przyszłość jak i patrzenia na świat . Aha jeszcze jedno .. zwróć uwagę na to czy nie schodzisz ze swej właściwej drogi , gdyż grozi tobie ruina . Co sie tyczy domu . To widzę zmiane domu poprzez przeniesienie sie do innego miasta . Przeprowadzka jest wpisana w ten rok oraz doświadczenie rozpadu struktur iluzji jakimi karmiłeś sie w przeszłości . Rozejrzyj sie wkoło , i zapytaj siebie - Czy chcę śnić w iluzji , czy wolę na jawie wykorzystać ten sen o wielkim Sukcesie jaki chcę osiągnąć ??? . Chodzi o twój umysł , nie ducha . Duch będzie sie mieć dobrze . A tego roku wzniesie sie o poziom wyżej wg. założenia intuicyjnego oprtego na przekazie kart . Dalej .. Odrzuć nalogi bo narobisz sobie w tym miesiącu przez nie jakieś problemy , mówię poważnie . Zwróc również uwagę na bliskich ludzi , ktoś zechce oszukać . Najlepiej jak ten miesiąc zagospodarujesz sam ze sobą ;) W Maju poznasz kogoś , ale czy to zamieni sie w Miłość hymm.. cieżko mi powiedzieć , to już będzie zależało od towjego nastawienia Arcykapłanie ;) i Pustelniku .. ten co ma te karty , ma krótko mówiąc .. i Super , i przejeban...e , bo nie ma życia dla siebie hehehe ale na razie Życzę by twe Problemy jak najszybciej się rozwiązały Dawidzie , i byś odnalazł o wiele szybciej Miłość swego życia . uff wybacz rozpisałem się okrutnie ;) Pa .. lecę spać , bo znów będzie z rana problem z powrotem do ciała hehe :):):)

A co powiecie o mnie? :P 26.10.1989

luki STOP!!!! tu nie salon wrózb , przykro mi . Jeśli chcesz osobiście dowiedzieć się o przyszłości proszę skontaktować się ze mną poprzez meaila - aurell@poczta.fm . Cena do uzgodnienia . Mam za sobą dziesięcio letnie doświadczenie , oczywiście zdarzały się 3 osoby na 100 którym nic sie nie sprawdziło , więc wybór należy do ciebie . Tu akurat zrobiłem wyjątek . Może ktoś od tak ci rozłoży , ale pamiętaj .. Kultura musi być , a każdy jeleń jaki by nie był musi przeżyć ;) Pozdrawiam i Zapraszam poprzez meaila . ps . data urodzenia , imie i nazwisko , miejsce urodzenia . Życzę Miłego Dnia i Pozdrawiam !!!

Aurel : masz racje, ciagle czuje sie jak bym gdzies sie kiwal miedzy 1 swiatem a 2, miedzy jakimis iluzjami a realnym zyciem ktore polega na walce o przetrwanie, neiwiem czy dalej zyc z mysla bezinteresownego pomagania ludziom czy zaczac na tym zarabiac jakos nie wiem... robie projekt Jonokraft ciagle nad tym pracuje i tez nei wiem czy to iluzja czy jest w nim jakies ale ktore zniweczy caly ten projekt czy co... niewiem.... wydajem i sie ze wszystko bedzie ok, jak narazie wszystko idzie "gładko" i zgodnie zplanem poki co i prognozy na przyszosc odnosnie tego projektu tez sa optymistyczne. To ze znajduej sie na skraju ruiny to masz racje grozi mi mieszkanie pod mostem, ale jade w poniedziales zapytac sieo robote do WSK w swidniku i jak sie uda to chyba sie tam przeprowadze na jakis czas...... bo to 50 km od chelma a nei mysle tyle dojezdzac, mam tam kolezanke moze mi pomoze :) neiwiem tez jaka jest moja wlasciwa droga ale chyba to ta droga co przynosi mi satysfakcje czyli pomaganie ludziom i dzialanie dla dobra wspolnego oraz chec dana wolnej energii ludziom albo przynajmniej ulzenia im. Pozdsumowujac: masz dacje u mnei ciagle jest albo zle albo dobrze, ciagle jakies wachania i to kosniczne, wyniak to z tego ze ze ja chce zyc jak wolny czlowiek i dawac siebie innym a cialo chce co innego a wrecz wymaga co innego (jedzenie spanie cieplo podatki) i powstaje z tego konflikt taki ze czasem mam przejeb.... a czasem jest ok, ale czesciej przejeb.... Ciekawe o jakie odkrycie moze chodzic pewnie cos zlego ??? co mnie zniszczy albo jeszcze gorszego ?? :(

To Będzie coś co wpłynie na całe twoje życie . Płynie z twego wnętrza . Gdy my się zmienamy odkrywając nowe elementy siebie , zmienia sie Świat w którym zyjemy i rzeczywistość . Odkrycie będzie korzystne i pozyteczne zarazem . Sądzę . Dawidzie Trzymaj się ! Jestem z Tobą i Wierzę że twój projekt Zreazlizowany zostanie :) Tego tobie również Życzę . Posyłam dużo Ciepła w tej chwili byś nabrał Pozytywnej Energii :):):) możesz to odczuć jako nagła zmiana nastroju bądż ciepło które otoczy twoje ciało . Jeśli odczujesz zimno .. i zacznie cię trząść to pozwól temu wypłynąć , to będzie negatywna energia która wypływać zacznie poprzez czakramy ;) Pozdrawiam i Posyłam Teraz Kule Światła !!!

Czy dyrektor wielebny ojciec Rydzyk będzie w przyszłości Prezydentem RP Bardzo proszę o wróżbe Panie Aurellu . Mam nadzieje, że tak bo ja chcę być pierwszą damą i nosić ubrania od Rossatich .
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.