| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak samemu usunąć ducha, maga, klątwę ,opentanie. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
|
Od praktycznie zarania dziejów naszej planety jej budowniczowie pomyśleli o swego rodzaju wentylu bezpieczeństwa dla ludzi i zbudowali świetliste tunele których zadaniem jest oczyszczanie i podnoszenie wibracji tym którzy potrzebują pomocy , a sami nie mają wiedzy i możliwości sobie z tym poradzić.
Ludzie parający się czarną magią nie odpuszczą dobrowolnie komukolwiek kogo im się udało zdominować, ale nie mają żadnych szans z każdym kto poprosi Opiekuna -Anioła stróża o pomoc dla siebie czy bliskich .Tak samo złe duchy nie mają żadnej możliwości przeciwstawienia się i dalszego wampirzenia w aurze człowieka który wszedł do tunelu.
Są wyjmowane z aury człowieka i odprowadzane tam gdzie ich miejsce przez obsługę tunelu.
Procedura jest tak prosta jaki skuteczna.
Prosimy swojego Opiekuna i swoją duszyczkę aby poszli do świetlistego tunelu-komory oczyszczającej w celu oczyszczenia energetycznego ze wszystkiego,na co pozwala najwyższe dobro i ABY TO BYŁO W ZGODZIE Z NAJWYŻSZYM DOBREM.
To pozwala naszemu Aniołowi Stróżowi pomóc nam w najlepszy istniejący sposób.
On zawsze wie gdzie to jest.
Często trzeba to powtarzać kilka razy w odstępach tygodniowych.
Przeważnie 6-7 takich wizyt starcza.
To zależy od tego jak jesteśmy zabrudzeni energetycznie.
Jeśli poprosimy Opiekuna aby powiedział naszej duszy jak często i ile razy tam chodzić to ona tego przypilnuje.
Jest to w stu procentach sprawdzona metoda.
NIE WYMAGA ŻADNYCH DODATKOWYCH PROCEDUR.
|
|
|
hehe jeszcze chciałbym wam opowiedziec o moich snach, bo sam niemogłem tego zrozumiec do pewnego czasu a niektórych nierozumiem nadal. ostatnio pisałem o zimnych dotykach i dziwnych snach, a dzisiaj chciałem opisac kilka snów.
jakies 6 lat temu miałem dziwny sen w którym była kobieta, rozmawaiała ze mna, widziałem ja była piekna tylko nie widziałem twarzy była tak jakby za mgła, pozegnała mnie takimi słowami ,,kiedyś sie spotkamy'' pochwili zauwazyłem ze było z nia 2 mezczyzn(których dopiero w ostatnich chwilach snu zauwazyłem, wydawało mi sie ze ta kobieta była wyzsza ranga od 2 facetów) po czym skierowali sie w strone sciany i wesli w nia i znikli. dosyc ciekawy sen
a 2 sen był o charakterze erotycznym w którym była kobieta i doszło miedzy mna i nia do stosunku(była do mnie odwrucona plecami) niebyło by w tym nic dziwnego, ale jakims dziwnym trafem czułem przyjemnosc tak jakby działo sie to naprawde. i własnie przeraza mnie te doswiadczenie fizycznosci poprzez sen nie wiem czy to mozliwe, bo czytałem wiele na temat wziec czy ,,nocnego wybudzania'' i nie wiem co o tym myslec... :/
|
|
|
|||
|
szesciopac Aby się dostać do komory oczyszczącej wystarczy swoimi słowami ,normalnie powiedzieć o co chodzi , najlepiej powtórzyć 3 razy, taka jest zasada przy większości medytacji , modlitw i próśb.
A masz dobrą intuicję bo ostro zajmował się tobą silny mag i jak czytałem twój post zaraz się za mnie zabrał , co mi się bardzo nie spodobało i poprosiłem jego własnego Opiekuna aby go zaprosił wiadomo gdzie i mamy go z głowy przynajmniej na jakiś ,czas, bo oni nieraz wracają, po którejś tam wizycie potrafią się sprzeciwić i dalej chcą szkodzić.
Na to też jest rada , czyli medytacja 2 serc za taką osobę.
Jeśli zrobimy to z odpowiednią mocą to pan mag jest solidnie zatrzymany w swoim działaniu.
Wendol chyba się pytałeś o jakąś białogłowe , czy to aktualne?
Bo coś mi się zdaje ze krąży miedzy wami przyjemna energia i to sporo.
W sumie zrobiło sie tu całkiem przyjemnie, bo na początku aby tu pobyć to musiałem wyganiać wielu przedstawicieli strefy mroku.
Dzisiaj raptem tylko jeden.
|
|
|
hmm dobry link rosomak cos w tym moze być, chodz nie jest to za wesołe ale nie przytrafiaja mi sie juz takie sny na szczescie
|
|
|
Kris ja mam takie pytanie: czy Ty widzisz, czujesz czy osoba nie żyjąca jest obecna w życiu danej osoby?
A jeśli tak, to czy jesteś w stanie sprawdzić czy taka osoba jest w moim pobliżu?
To dla mnie ważne, tak więc mam nadzieję, że mnie zrozumiesz.:)
|
|
|
|||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A wyganiajcie złe duchi swoją Miłością, dobrocią, radością, szczęściem :)
http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80708063/
To trochę obniża... ale koniec... pouczający :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
geranium w Twoim życiu jest jedna ,w aurze, na wysokości czakry serca z poziomu 14 fokusa i podbiera Ci w tej chwili około 7 jednostek energii.
Natomiast z wizytami takimi przyjaznymi przychodzi jedna już odprowadzona z tak zwanego nieba bo ma zgodę Opiekuna.
No i Twój Opiekun Anioł Struż też Cię odwiedza jak zauważyłem.
rosomak pisałem o różnej maści przyjemniaczkach którzy Wam podkradają energię i pakują do głów niezbyt budujące pomysły.
Jeszcze ich tu trochę jest, ale jak tylko namierzę takiego to dziele się z nim miłością i to raczej skutecznie.
|
|
|
|||
|
Dziękuję Kris! :)
|
|||||
|
|||
|
jakos cos mi sie chyba nie powiodlo dostac do tej komory nic sie nie wdarzylo nic po sobie nie czuje zadnych zmian jak to ma wygladac??
Pozdrawiam
|
|
|
Kris!
Potrzebuję kontaktu z tobą. Chodzi o osoby, które zatruwały mi życie.
Chce o nich porozmawiać. Odczuwam niepokój z pieczeniem w klatce piersiowej - chyba znowu coś knują. Mogę napisać maila?
|
|
|
OOo widze że temat usuwania złych mocy rozkrecił sie na poważnie:)
|
|
Wina tuska |
|
|||||||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Akurat z takimi Szarakami, jak w tym "Twoim" tekście Zbyszku się nie spotkałem. Strach, to przeważnie ludzie sami generują - jak sobie przypomną wzięcie, mimo czyszczenia pamięci. Szaraki nie mają emocji i chcą je odzyskać - nie rozumieją ich, badają, chcą się skrzyżować z ludźmi.
Ja Szaraków kiedyś odprawiłem - przekazałem im wyraźnie, że nie chcę mieć z nimi do czynienia, uśmiechnąłem się nawet do nich - byli tak nieporadni działając na mnie tą swoją energią :)
Jak człowiek się boi (zwłaszcza panicznie), to nic sensownego nie jest w stanie przekazać. Przeważnie odbierają to jako strach, a jednocześnie ciekawość, czyli jakby zgodę na kontakt. Trzeba im wyraźnie powiedzieć NIE i ewentualnie wyśmiać - sami sobie są winni.
Polecam:
http://www.dobreksiazki.pl/b12501-x3-uzdrowiciele-z-bliska-i-z-daleka.htm
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |