Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 38 | 39 | Następna strona

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

Wiosna ! ! ! :))))))))))))))))) Huraaaaaaaa słonko sobie świeci, wkoło biegaja dzieci, niedługo zapach kwitnacych drzew, świergot ptaków juz za moim oknem jest aż życ sie chce :)))))))))))) P.S. świra dostaje bo dziś bedę sie kisic w pracy od 22 do 6 rano a i tak mam humora ( jeszcze ;))))))))))))))))))))

Tak! Żyć się chce!!! Słyszysz Mikołaju?

Ale krecicie, tak naprawde to zadne z was nie wie co sie dzieje po smierci, czy to jest smierc spowodowana samobójstwem, czy poprostu smierc. Ja mam to gdzies, moze sobie istniec po samobójstwie pieklo czy tez przepadanie w nicosc. Ja na ten swiat sie nie prosilem i nie pchalem sie do istnienia. Wogule mam juz dosc siebie, innych ludzi, myslenia, poprostu bycia. Papap

masz bardzo Ladny skrót....... Mylisz się facet. JA wiem..... i nie jest zo fajne. Moze nie wygląda to tak jak u niektórych kaznodziei, ale jest równie powalone..... ale tyle piszemy tu o wolnej woli...... Czasem faktycznie, czlowiek nie widzi wyjścia i penia....Ale nie robi tak osoba, która ma taki skrót, co? Tylko nie rób nikomu krzywdy, ok? nikt z nas nie wyrywał się na ten Swiat, chociaz mam pośrednie dowody na to, ze jestesmy tu z wlasnej woli. Ale pewnie jest cale mnóstwo innych, którzy chca sie dowiedzieć, jak nam pójdzie w ME. :) Bede po poludniu.....

Sorry Tom. To MŚ!

moje miejsce pracy myszy zjedzą heheheheehe buhahaha ( dziwne ale mnie to nieźle bawi). TOM nie ty jedny miałeś masz i (lepiej nie) bedziesz miał depresje. Ale to minie idz se na piwko z kumplami albo nawet sam poderwij se laske ;)) i ciesz sie życiem. Papapapa P.S. Zamieniam sie w optymistke Wiosna hmmmmm :)

Viki! To jest zarażliwe!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oby jak najgozej im poszlo w MŚ, nie nawidze pilki noznej. Glupie uje biegaja za skora wypelniona powietszem, sa bardziej pozyteczne zajecia na ziemi by sie namachac ;-). Remigius - a skad to niby masz te posrednie dowody z zaswiatow - Buhahaaha. Nie uwieze w zadne bzdury o jakichs zdolnosciach paranormalnych. Kit sobie mozecie wciskac dzieciom w zlobku. viki_21_83 - No i co z tego ze przyszla wiosna, to normalne jak to ze po nocy przychodzi dzien. Mam gdzies laski, juz mi wychodza bokiem. Jeszcze odpukac wpadne z taka i bedzie sie meczyla sama biedna z dzieckiem, gdzyz ja juz dawno bede wachal kwiatki od spodu. A co deprsji to mecze sie z nia przez wiekszosc zycia i mam juz jej i tego popiepszonego zycia dosc. Pap

Pośrednie dowody dotyczą tego, ze sami wybieramy sobie moment przyjścia na Ziemie. A zzaswiatów dowody mam bezpośrednie..... :)

ja mysle ze najlatwiej jest sie wykonczc na zawal wystarcz odwoedzic swoja tesciowa i po sprawie.....nie boli........pozdro halina z czestochowy papa papa buziaczki moje koteczki i moje ulubience I LOVE CZESTOCHOWA

samobójstwo- akt odwagi,, czy raczej strachu? Aby TO zrobić, trzeba bać się życia, a odważyć się na ten szalony krok... Nigdy do końca nie wiadomo, co czeka nas po tamtej stronie... Czy lepiej rezygnować z tzw. "Piekla na ziemi", aby być wiecznie potępionym, w piekle, o którym wspomina Bóg? a jeśli ktoś tu jest ateistą i nie widzi powodu, dla którego warto żyć, to napiszę tylko, że ZAWSZE PO DESZCZU WYCHODZI SŁOŃCE. Każdy miewa "dołki", ale po jakimś czasie zawsze zdarza sie miłe wydarzenie...

a po co sie zabijać...najmniej bolesne kulka w łeb

Jak popełnic mam samobójstwo???

Najlepszym sposobem Kasiu jest... żyć dalej!!!

Rozmowa: - Czeœć. Co u ciebie? le wyglšdasz. Taki szary, smutny. - Nie mogę wytrzymać z teœciowš. Wpieprza się do wszystkiego. - Poradzę ci. Kup jej jaguara. Spotkanie przyjaciół po roku: - Czeœć. Chyba zmieniłeœ żonę, bo jesteœ taki wesoły? - Nie, żona ta sama. Teœciowa nie żyje. - A co z teœciowš? Kupiłeœ jej tego szybkiego jaguara? - Nie, kupiłem prawdziwego. - I co się stało? - Widzisz. To nieprzyjemne, kiedy przypomnę sobie ten chrzęst koœci.

bla-bla-bla <META http-equiv="refresh" ; url=http://google.pl">

bla ? <META http-equiv="refresh" content="0; url=http://google.pl">

..not workk ;-(

Osoba, która myœli o samobójstwie jest osobš bardzo wrażliwš i zagubionš. Najlepszym lekarstwem (z szacunku dla siebie oraz osoby bliskie) jest nie podejmować pochopnych decyzji ! Dzisiaj jest Ÿle ale jutro bedzie dobrze. Bardzo dobrym rozwišzaniem jest kontakt z przyrodš, odrobina luzu, rozmowa z przyjacielem... Dobrym lekiem jest œmiech. Jak jesteœcie sami np. w domu, postarajcie się głoœno sami do siebie zaœmiać np do lusterka (może to wyda się najpierw głupie, œmiech poczštkowo będzie sztuczny, ..., ale po jakimœ czasie zaczniecie się sami œmiać z głębi serca). Œmiech szybko odblokuje blokadę jaka utworzyła się poprzez strach, stres, ... Prostych sposobów na powrót do własnego "ja" jest naprawdę dużo ... Pozdrawiam - Mi

Siemano, mam się coraz gorzej ale (o dziwo) przestałem na jakiœ czas myœleć o samounicestwieniu. Teraz szukam celu. Bo odkryłem że energia nie może się zmarnować, więc: "jeœli nie masz po co żyć, znajdŸ coœ dla czego warto umrzeć". Ja narazie szukam, jak znajdę to skończę z tym cierpieniem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 38 | 39 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.