| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
Justyna Lukasik |
|
ZAKLĘCIA
paullaa
10 minut temu
W twoim przypadku koło fortuny jeszcze się kręci, może je zatrzymać sama dokonując właściwego wyboru.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Witaj Igorku. Zadałam pytanie ale coś tu się pozmieniało i już go nie widzę ani odpowiedzi na nie. Pytałam o to czy ten którego kocham odwzajemnia moje uczucia?? Czy to jednak już koniec?? Kiedy się z Nim spotkam?? Pozdrawiam serdecznie!!
|
|
|
DZIEKUJE P IGORZE ZA ODPOWIEDZ DO ILU DNI MIESIECY ZNAJDE ODPOWIEDZ??I CZY ONA BEDZIE POZYTYWNA DLA MNIE??!POZDRAWIAM
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze,
Dobrze, ze jesteś.
Igorze moja sytuacja finansowa jest słaba,
Czy dostanę pracę, z której utrzymam mieszkanie i siebie?
Czy Igorze powinnam założyć swoją działalność?
Pozdrawiam Cię serduchem i dzięki
|
|
|
ZAKLĘCIA
donia
Wczoraj o 22:33
A tak trudno to zobaczyć?
Drogi Igorze
Wlasnie w tym jest sek, ze trudno. Dlatego pytam. Rozmawialam z nim i na razie on nie chce sie wiazac na stale, to taka proba. Nie naciskam, bo wiem, ze ktos go kiedys mocno zranil i on tez sie boi. Chcialabym tylko wiedziec, czy ten zwiazek ma szanse. Nie chce sie nastawiac na nic, jesli on za jakis czas powie, ze znalazl inna, a mnie i tak nic przeciez nic nie obiecywal. Nie widujemy sie zbyt czesto i nie chce go kontrolowac, bo nie na tym rzecz polega. Zazdrosc niszczy wszystko.
Prosze, powiedz mi co widac w kartach.
Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że się sprawdzi;)
Pozdrawiam
|
|
|
Igor pytałam o owka ? co to za typ?
Poza tym czy renata bedzie dązyła w tajemnicy do drugiego dzieciaka?
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
|||
|
Witam Cię Igorze!
Przeprowadziłem się w nowe miejsce, chciałbym wiedzieć czy tutaj będzie mi się dobrze mieszkać (mam pewne obawy) i poradzę sobie ze wszystkimi problemami?
Będę mega-wdzięczny za odpowiedź.
|
|
|
Witam Cie Igorze
Mam takie pytanie do Ciebie: Jak potoczy sie moja znajomosc z chłopakiem ktorego niedawno poznałam? Kim dla niego jestem?
|
|
|
Igorze.
spotkalam dzis tego, o ktorym myslalam, ze dzieje sie miedzy nami cos niezwyklego, ale szczerze mowiac potraktowal mnie bardzo zimno, wrecz wrogo. Powiedz mi prosze czy znajde w koncu milosc i czy ON to wlasnie ON? Zawsze ufalam swojej intuicji, ale zawiodla przy Michale i boje sie, ze teraz tez klapa szczegolnie, ze nie mamy okazji sie juz spotykac. Marzy mi sie zamazpojscie.
Mam jeszcze pytanie o moja przyszla prace. Nie moge sie zdecydowac w ktora strone podazac. Potrzebuje jakiejs wskazowki.
Pozdrawiam K.
|
|
fala |
|
Igorku proszę odpisz? Może widzisz w kartach że coś się u mnie ruszy.
|
|
|
Igorze,
Mam jedno pytanko gdyż ostatnio nie daje spokoju jeden byk. czego on chce ode mnie?
Pozdrawiam
|
|