| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
japonski robot dentaku jezeli chodzi o HAARP i ich podniety lub ich brak, to jest bardzo szeroko stosowane. Reguluja w ten sposob przyrostem naturalnym juz od dawna. Ludzie sie wstydza na ten temat rozmawiac i czesto nie wiedza, co sie z nimi dzieje. Moga tak podniecac, ze o niczym innym nie mozna myslec. Moga podniecac bardzo jednego z partnerow tylko co moze powodowac ciagle utarczki. Moga podniecac, a jak dochodzi do stosunku, to moze on byc bardzo bolesny. Moga podniecac, a po kilku sekundach stosunku moze sie skonczyc wzwod u mezczyzny, a partnerka jest w tym czasie bardzo podniecona i "potrzebujaca". Na tym tle tez moga powstawac rozdzwieki, bo to moze powtarzac sie przy kazdym zblizeniu.
Mozna poczuc podniecenie i pociag do tej samej plci. Bardzo tez ingeruja w te sprawy, a ludzie nie zdaja sobie zupelnie sprawy z tego, ze sa sterowani. To juz potrafili robic Niemcy podczas II Wojny Swiatowej. Tez mi HAARP pokazywal ta funkcje i jak to dziala. Bawia sie ludzmi jak laleczkami, a ludzie sie temu poddaja bezwiednie i najczesciej w dzialanie HAARP-a nie chca wierzyc, bo to przerasta ich rozum.
Poczytajcie sobie, jak sie bawia Leszkiem Millerem. Zrobili sobie zawody swiatowe, kto bedzie mial najwiecej erekcji na dobe. Leszek Miller mial 36 i zyciezyl. Pozniej to oglaszaja na stronach internetowych :
http://leszek.miller.swellserver.com/news/top_stories/worldrecord.php
Trzeba pamietac, ze nigdy nie wiadomo, kiedy i dokogo oraz w jaki sposob sie dobiora. Przez tyle dlugich lat opracowali najprzerozniejsze sposoby nekania czlowieka. Bawia sie w ten sposob juz cale pokolenia.
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
+ Ty rozumiesz co ja pisze? Wystepowalo to tylko w sklepie, kiedy bralam cos z poki i to nie przy kazdej rzeczy, tylko przy tych, ktore HAARP uwazal ze sa mi niepotrzebne, bo juz je w domu mialam. Bol byl tak straszny po tym pradzie, ze trzy dni czulam. Do sklepu chodze tylko raz w tygodniu.
|
|
|
rozumiem tylko prubuje sobie to wszystko jakos logicznie wytlumaczyc bez uzycia HAARP.
|
|
|
Były kiedyś chwile kiedy chciano połaczyć pewne zjawiska ze soba ale niestety sie nie udało.
|
|
|
Gosiu... coraz bardzij trudno mi uwierzyć w to że Ty sama wierzysz w to co piszesz... niestety nie można manipulowac na odległość ludzkim umysłem - żadną bronią naet meganowoczesną. Możesz go sparalizowac na odległośc - zgoda, możesz uśmiercić - zgoda. ALE broń aby działac musi działac obszarowo - tym bardziej jeśli działa z daleeeka. Więc arczej nie zadziała na faceta tak żeby się nie podniecał, a na kobiete żeby się podniecała - jest to NIEWYKONALNE z punktu widzenia fizyki, logiki i psychiki.
natomiast ten "przykład" ( ? ) jest na prawdę lekko przesadzony... chyba sama to widzisz...
Pax vobiscum
|
|
|
A Wielebny, wielce "unaukowiony" do granic niemożebności Bracie wykorzystanie tajemnych energii prożni("Emptiness" lub "Vacuum"),co od 1975 roku czynili już Rosjanie
to pies?????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
Brat skad wiesz, ze nie mozna na odleglosc manipulowac mozgiem i pojedynczym czlowiekiem???
|
|
|
Patrząc z punktu widzenia fizyk: piszesz ze haarp to fale ( pomijam fakt że różne fale mogą róznie wpływac na ludzi ) a fala nie ma zasięgu ograniczonego. Fala rozchodzi się w jakimś ośrodku i staje coraz większa i obejmuje coraz większe połacie... np: fala uderzeniowa - bomba spada w jeden punkt, a fala idzie dookoła baaardzo daleko ( polecam "Dzień niepodległości" - tam to ładnie widać ). Podbnie z falami. A mało tego - fala przenika przez człowieka. Więc jeśli teoretycznie założymy że Pan leży obok Pani to fala skądkolwiek by nie przyszła trafiłaby oboje. Do tego fale są wykrywalne i byłoby to wiadome. Do tego fale które manipulowałyby nami są niereealne, ponieważ nasz mózg można "zaburzyć" ale nie można sprawić aby zaczał myślec iaczej niż my chcemy. Nie możemy też zaburzyć jednego obszaru mózgu bez zaburzania innych. Do tego dohodzi jeszcze nierealnośc ukrycia podobnego przedsięwzięcia i cisza medialna towarzysząca tym rzekomo strzaliwym wydarzeniom. Z punktu widzenia logiki, fizyki, chemii, biologii, zdrowego rozsądku, filozofii, psychologii i technologii jest to po prost niemozliwe.
Pax vobiscum:)
|
|
|
Brat Ty jestes niemozliwy. Slyszales kiedys cos o wiazce. Wes Ty sie za za technologie naukowa, to lepiej zrobisz. Nikt Cie nie zmusza zebys wierzyl mnie. Mogles przeczytac wczorajszy artykul na polskim BBC pt. "Wiaraa bol". Juz tam sie troche dowiesz.A telefon komorkowy to jak dziala??? Ja moge z niego rozmawiac z Londynem a mieszkam w Australii. Dzwonie z komorki do komorki. Na jakim Ty swiecie zyjesz?
|
|
|
Gośka, ja kiedyś miałem przyjemnośc być w szkole wojskowej i w wojsku nie tylko w Polsce, pewne rzeczy to mity sam się o tym przekonałem.
Rosjanie probowali i Amerykanie tez próbowali tak zwanej broni psychotronicznej, nic z tego nie wyszło, najskuteczniejszy przekaz i tak jest to przekaz wieloplaszczyznowy jak w reklamie telewizyjnej.
A czemu nie wyszedł z prostego powodu, i to jak banalnego, Człowiek z racji przeładowania informacyjnego dzięki telewizji radiu internetowi i innym środkom, neutralizuje działnie takich metod jak twoje opisywane i bedąc poddanym działaniu 5 ośrodków w naturalny sposób redukuje działanie podonego eksperymentu.
Ty może masz osłabiony układ immunologiczny i jesteś bardziej podatna na działnie fal elektromagnetycznych. Do takich wniosków doszliśmy z immunologiem, tez zresztą wojskowym
To jak z chorobą wściekłych krów, wszyscy wiedzą że źródłem sa przekazniki telefoni komurkowej, ale nikt o tym nie mówi.
Problem lezy w krowie ma ona ze ssaków udomowionych najsłabszy układ immunologiczny.
Cała prawda a tak trudna do zaakceptowania.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
|
Gosiu - mówiłas o falach. Wiązka o ile się nie mylę zanim dotrze do celu musi pokonac pewną odległośc.I osobiście powiem Ci że nie znam wiązek które umieją inteligentnie wybierać cel albo naprowadzać się same... ba, nie znam wiązek które potrafią "skręcać" a co do piero to co wyżej...
Gosiu, fale komórkowe wbrew pozorom ( choć ich nie widzimy ) otaczają nas cały czas - mnie i Ciebie. Są wszedzie i równo na nas oddziałują. Czasami nie ma zasięgu ale to inna sprawa :) Są ROZŁOŻONE RÓWNOMIERNIE - a haarp z tego co mówisz nie może tak być rozłożoy bo wtedy wszyscy by odczuwali skutki jego działania.
Skoro popełniłem gdzieś błąd w pojmowaniu moim fizyki i innych praw rządzących tym światem - uświadom mnie. Prosze o wskazanie błędów w tym co powiedziałem. To mój sposób na podszkolenie sie o które prosisz.
Nie chcę uwierzyć albo "nie uwierzyć" w cokolwiek... chcę po prostu wyjaśnić wątpliwości natury, że tak powiem logiczno-naukowej. A w kwestii brni opisywanej przez Ciebie takich wątpliwości jest kilka.
Pax vobiscum :)
|
|
|
Brat wiesz pewnie o tym, ze juz w latach 60-tych prawie kazdy Polak mial radio tranzystorowe, a latach 70-tych masa Polakow miala telewizory tranzystorowe, ktorych nota-bene nie bylo wolno nawet przewozic przez zadna granice polska. Nie wiem czy wiesz ale czlowiek jest tez takim tranzystorem dzieki swoim biopradom. Wystarczy tylko zastosowac i nastroic odpowiednie fale, ktore odbierze nasz mozg. Wlasnie takimi falami pasujacymi do naszego mozgu operuje HAARP od bardzo dawna. Ta zaleznosc zostala juz wykryta podczas drugiej wojny swiatowej, a moze nawet wczesniej. Ja mam dane z drugiej wojny swiatowej. Zwroc tylko uwage na czas jaki uplynal od tamtego czasu i jaka technologia ludzie dysponuja dzisiaj !!!
|
|
|
całkowicie się zgadzam z superintelektualistką emigracyjną Polką Gośką z Melbourne; wystarczy dokładne rozpracowanie sekwencji kodu genetycznego i genotypu mózgu ludzkiego i pod tą ; w ilości pozycji logiczno-biochemiczno-neurono-syntax'owych na ogólną łączną sumę 37.000.000.000.000.000.000 - elementową właśnie
strukturę - i nie pozostaje już nic innego jak dobranie pod ową powyższą sekwencję genotypiczną -odpowiedniej skondensowanej, z użyciem zawieszenia {"podwieszenia" transportowego}w megapróżni, specjalnie dobranej wiązki fal elektromagnetycznych(skalarnych), regulującej podniety i zwierzęce myśli owej skomputeryzowanej galaktycznej maszynki ;jaką jest mózg będącego jeszcze w porównaniu z mózgami superrozwinietych intelekto-duchotechnomiło--koncepcyjnie" "REPTILES ", mózg znajdującego się na bardzo niskim poziomie galaktycznego ewolucyjnego rozwoju ,prymitywnego zwierzaka zwanego potocznie wśrod 14 superrozwinietych w długotrwałej megaewolucji ras intergalaktycznych odwiedzających Matkę Ziemię "cziełowiekiem"........
|
|
|
Gosiu, też wiem o tym że mozna wpływać na ludzki umysł ( ale bynajmniej nie "bioprądami", które nota bene nie zostały odkryte ) ale zwyklymi, prozaicznymi falami elektromagnetycznymi, elektrycznymi itp.
Cały czas o tym piszę - nawet jeśli założymy że na człowieka mogą wpływać różne fale ( co jest nieprawdą ) to nie mogą one wpływac na jednego człowieka pomijając innych. Fala działa obszarowo. I dlatego mówię że niestety nie da rady oddziaływac na jedną osobę, tak aby sąsiad tego nie poczuł.
Japoński robocie, chyba powiedziałeś to co ja tylo z wiekszą irytacją i nieco trudnym językiem :) Jedo tylko mnie zastanawia... Gosia mówi o bioprądach a TY o falach elektromagnetycznych... moze tu tkwi kość niezgody?
|
|
|
Brat Ty nie masz o niczym pojecia dlatego pewne rzeczy Ci sie nie zgadzaja. Kazdy czlowiek ma bioprady. Kazde stworzenie na Ziemi ma bioprady lacznie z roslinami.
U czlowieka aureole biopradow widac na twarzy. Trzeba miec tylko doplyw naturalnego swiatla i lustro. Jak swiatlo odpowiednio pada na twarz, to na policzku mozna zobaczyc taka aureole gazowa. Trzeba tylko wyczuc swiatlo i dobrze ustawic twarz w lusterku. My cala rodzina mozemy to robic w naszej lazience. Swiatlo nam pada na prawa strone twarzy. W zaleznosci od samopoczucia, ta aureola jest wieksza lub mniejsza. Srednio ma gdzies 4 mm. Dzieki tej aureoli HAARP moze do nas trafic. Mowi sie tez o tym, ze ludzki mozg wysyla fale elekromagnetyczne. Tego niestety ja juz sprawdzic nie moge.
Ta aureola, ktora otacza ludzkie cialo w chwili smierci zanika.
Mam dobry link dla Ciebie, ale nie wiem, czy znasz angielski.
http://www.geocities.com/nwbotanicals1/oak/newphysics/schumann.htm
|
|
|
Gosiu udowodnij mi istnienie bioprądów roszę. Faktycznie - nie znam się nich jak pewnie 99% społeczeństwa.
Dziwne że nie zostało to wykryte wczesniej... szczerze spróbuję mój bioprąd zobaczyć. Jutro poinformuję o wynikach doświadczemnnia.
To że mózg wysyła takie fale to jest fakt naukowy... Gosiu odnoszę wrażenie że Ty masz pojęcie o "naukowych pytajnikach" ale o fakty już trudniej...
Nadal mówię: cokolwiek by nie odbierało fali wysyłanej przez haarpa nie jest mozliwym aby działało na jedną osobę. Nie jest to wykonalne z punktu widzenia nauki tak samo jak przeprowadzenie reakcji termojadrowej w żołądku gołębia...
|
|
|
Ale niestety Bracie ty tego Pani Małgorzacie wyjaśnić w stanie nie jesteś.
Zresztą w Autsrali jak ja słyszałem od chłopaków co służyli na atolu to tam armia bardzo dziwne eksperymenty przeprowadzała na niczym nie świadomych plrmionach maoryskich, działo się to pod pozorem badań i testów naukowych więc kto to wie ::)))
|
|
|
Igorze :) nic nie chcę udowadniać. Chcę pozanć odpowiedzi na pytania - jedna logiczne inne naukowe, inne pseudonaukowe. Kiedy pozam odpowiedzi na te pytania to uwierzę w haarpa... czyli wychodzi na to że sam chcę się do niego przekonac :) :D
Język polski jest piekny! NIe wolno przeklinac!! Jestem od dzisiaj purystą! Zakładam klub purystów na tej stronie!! Kto się przyłancza?
|
|
|
Ja myślę, że powinieneś ;;;))))))))
Małgorzata mogła popasć w myslenie mitogenetyczne i w trakcie takiego myslenia zaszły zmiany patologiczne w psychice, to normalne jak ktoś 100 razy coś powtarza to potem sam w to wierzy.
Z drugiej strony jak czyta sie tego całego Nexusa i te texty tak co niektore to ma sie wrazenie ze to jakas fantasmagoria.
ja w tego harpa nie wierze, był kiedys u nas kaszpisrowski i dokładnie dowiedzielismy sie coto za wlasciwosci kosmiczne gocciu posiadal.
Dzialay tylko na ciemnych i nie wyksztalconych, na zachodzi ekariery ni erobil to chyba swiadczy o wszystkim, a o dzialniu rzekomego harpa najlepiej.
jedna zaleta z tej gochy ze baba pisze i mozna z nia dyskutowac, efekt jest drugorzedny.
pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |