| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
|
mam pytanie do Ciebie jak ulozy sie moje zycie mam 28 lat a zawalil mi sie caly moj swiat zginela mi najblisza osoba w moim zycie potem zostawil mnie maz dla innej od 5 miesiecy jestem sama z synkiem i spotykaja mnie tylko przykre sytulacje cz mozesz mi powiedziec co czeka mnie w nie dalekiej przyszlosci
|
|
|
Nie Basiu nie wybrałaś źle, ale rozmowa powinna być konstruktywna....i powinna pozwolić Ci na wyciągniecie jakichkolwiek wniosków, po to się rozmawia, tak?
Ale jeśli piszesz po to, by jak Darek napisał głaskać Cie, to faktycznie źle wybrałaś..
|
|
|
to ja juz wiem.Etap wyrzywania i obrazy na niewinych ludziach mam juz za soba
|
|
|
kiedy zginol moj brat obwinialam wszystkich za to ze zyja a on nie byl gniew zlosc na ludzi i boga ze akurat jego mi zabral.Teraz wiem ze takie jest zycie i kolej rzeczy i tak poprostu musi byc jedni sa nam dani do konca inni tylko na chwile ta tragedia nauczyla mnie dluzo
|
|
|
A powiedz, co Cie bardziej boli i z czym masz największy problem...z tym ze nie ma brata czy meza?
|
|
|
to byl czlowiek ktory mnie wchowal czasami mysle ze my zabardzo sie kochalismy
|
|
|
|||
|
nic w zyciu nie sprawilo mi takiego bolu jak widziec czlowieka ktorego zna sie od dziecka kocha szanuje w takim stanie ze rodzonego brata nie mozna po twarzy poznac
|
|
|
tak jak kazdego wstaje rano szykuje dziecko do szkoly prowadze go potem ide do pracy koncze prace odbieram syny ze szkoly odrabiamy lekcie spotykam sie ze znajomymi chodzimy na zakupy tak jak u kazdego normalny dzien
|
|
|
|||
|
|||
|
staram sie to ze zyje czasami wspomnieniami nic na to nie moge poradzic to dobre wspomnienia.ja i moj brat bylismy jak dluze dzieci ktore tylko zartuja i maja gupoty w glowie i do tego wracam myslami a wtedy sie smieje i jak zamykam oczy to nie widze go poturbowanego widze przystojnego faceta ktory sie do mnie usmiecha takiego go zapamietalam wiecznie usmiechnietego
|
|
|
Nie dziekuje...napisz za jakis czas po prostu ze jest dobrze :)
|
|
|
|||
|
Motylku ja nie lubię się ukrywać:),wolę żeby wszystko było jasne i przejrzyste;)
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
ja też nie lubie sie ukrywać..jestem jaka jestem..ale napewno forum pomaga przezwyciężyć wstydliwość..dużo daje jeśli możesz sie wygadać a inni i tak nie będą wiedzieli kim naprawde jesteś..możesz powiedzieć wiele, czego byś nie zrobił na reala nawet najlepszemu przyjecielowi, a nawet psychologowi..niestety w życiu zakładamy maski, gramy role i nie da sie tego uniknąć, najważniejsza dla mnie jest umiejętność łączenia swojego prawdziwego ja z rolami w naszym życiu..
inną grupą są ludzie którzy właśnie dzienki anonimowości mogą być zupełnie kim innym, kreować siebie takimi jakimi chcieli być a w prawdziwym życiu jest to dla nich nie osiągalne(lub często tak myślą) właśnie przez wstydliwość lub inne przeszkody..
ja np z natury jestem straszny wstydzioch..i troche trzeba czasu abym pokazała siebie prawdziwą..a na forum..szalej duszo:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |