| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| moja przyszłość... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
|
proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.
|
|
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Pisz Tomal2 w temacie "ZAKLĘCIA" i "do kogos kto potrafi wrozyc", choć to i tak nie zdejmie z Ciebie odpowiedzialności i konieczności stanięcia na wysokości zadania.
Jak to wszystko sobie wyobrażałeś?
Jeśli w ogóle, to trzeba było się wcześniej wycofać - jak dziecko w drodze, to już za późno - przynajmniej przez najbliższe lata. Dopiero później jak będzie między wami bardzo źle i mielibyście psychicznie krzywdzić dzieci (np. ciągłe kłótnie), to się zastanów, ale w razie czego alimenty i tak będziesz płacił :P
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A Tomalek liczył na gotowe rozwiązanie swojego problemu: szklana kula mówi, że najbliższe lata będziesz spędzał na rozmyślaniu: po co mi to było. Aż dziecko urośnie i powie: spieprzaj dziadu.
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Nie chciałbym mieć takiego tatusia...
|
|
|
|||||
|
Emocjo!! przecież on będzie leciał jeszcze nocki;D
|
|
|
Wiec moze sie wykastrowac ,bo nie bedzie mial czasu na zabawy ptaszkiem;-)
|
|
|
A jak z zawodu jest ornitologiem? To co? Hę? ;-)))))
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romku klatwa go klatwa ;-)
Jaja z powaznych ludzi sobie robic;-)
Ale patrz jaki ubaw mielismy i temat na caly dzien ;-)
|
|
|
...ubaw, ubawem, ale jeszcze z 10 takich i człek na trzeźwo czytać nie będzie miał siły... ;-)
|
|
|
romek na tym forum to tylko ty z nich wszystkich jesteś najlepszy jakiś gość mnie klątwą chce przestraszyć niech spróbuje zyczę mu powodzenia.
|
|
|
|||
|
Jak my z Ada klatwe na Ciebie rzucimy ,to Ci wacek nie pomoze ;-)
|
|
|
|||
|
|||
|
ojjjj Emocjo ,to taka ironia przecież...bauahaha;D
|
|
|
tiaaaaaa... jak berety. Przecież wstawić taki post, na forum, które jest dosyć dobrze schowanym w czeluściach internetu, to czaaa mieć polot i fantazje ;-)))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |