Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja przyszłość...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 11 | 12 | Następna strona

proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.

tomal2:
pogadajcie sobie-nara
boli boli,prawda;)?

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Pisz Tomal2 w temacie "ZAKLĘCIA" i "do kogos kto potrafi wrozyc", choć to i tak nie zdejmie z Ciebie odpowiedzialności i konieczności stanięcia na wysokości zadania. Jak to wszystko sobie wyobrażałeś? Jeśli w ogóle, to trzeba było się wcześniej wycofać - jak dziecko w drodze, to już za późno - przynajmniej przez najbliższe lata. Dopiero później jak będzie między wami bardzo źle i mielibyście psychicznie krzywdzić dzieci (np. ciągłe kłótnie), to się zastanów, ale w razie czego alimenty i tak będziesz płacił :P

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A Tomalek liczył na gotowe rozwiązanie swojego problemu: szklana kula mówi, że najbliższe lata będziesz spędzał na rozmyślaniu: po co mi to było. Aż dziecko urośnie i powie: spieprzaj dziadu.

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Nie chciałbym mieć takiego tatusia...

wendol:
choć to i tak nie zdejmie z Ciebie odpowiedzialności i konieczności stanięcia na wysokości zadania.
Przeciez on nawet nie chce sprobowac! Najlepej by bylo ,gdyby zona znalazla nowego ,ktory go wyreczy;-)
wendol:
Jak to wszystko sobie wyobrażałeś?
Wyobraznia go zawiodla ,mialo byc pieknie ;-)Lecz juz nie wyciaga finansowo na 2 baby:-) Jak widze takch palantow to jestem jak najbardziej za KASTRACJA!!!

Emocjo!! przecież on będzie leciał jeszcze nocki;D

Wiec moze sie wykastrowac ,bo nie bedzie mial czasu na zabawy ptaszkiem;-)

A jak z zawodu jest ornitologiem? To co? Hę? ;-)))))

tomal2:
proszę o przepowiednie
- Kpisz? Jestes tu by sobie jaja robic? To co piszesz nie jest prawda. Przykro mi pisac o tym, ale nie jestes z nami szczery/a i uczciwy/a. Dlaczego? Czy bawi Cie wejsc tu na to forum i naigrywac sie z ludzi dobrej woli, chcacych Ci dopomoc? Eejzesz ! Nieladnie !

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romku klatwa go klatwa ;-) Jaja z powaznych ludzi sobie robic;-) Ale patrz jaki ubaw mielismy i temat na caly dzien ;-)

...ubaw, ubawem, ale jeszcze z 10 takich i człek na trzeźwo czytać nie będzie miał siły... ;-)

i na terapie trzeba sie bedzie zapisac ;-)

romek na tym forum to tylko ty z nich wszystkich jesteś najlepszy jakiś gość mnie klątwą chce przestraszyć niech spróbuje zyczę mu powodzenia.

tomal2:
romek na tym forum to tylko ty z nich wszystkich jesteś najlepszy jakiś gość mnie klątwą chce przestraszyć niech spróbuje zyczę mu powodzenia.
Szczerze? Romek nie musi rzucać żadnej klątwy,a wiesz dlaczego? bo samo życie Cię biję...

Jak my z Ada klatwe na Ciebie rzucimy ,to Ci wacek nie pomoze ;-)

emocja:
Ale patrz jaki ubaw mielismy i temat na caly dzien ;-)
nie często można spotkać takiego kolesia z jajami!!;D

emocja:
Jak my z Ada klatwe na Ciebie rzucimy ,to Ci wacek nie pomoze ;-)
hmmmm,może aby jego wacek był miękki tak jak on sam;)? co wy na to?

myslisz ze ma jaja?;-)

ojjjj Emocjo ,to taka ironia przecież...bauahaha;D

tiaaaaaa... jak berety. Przecież wstawić taki post, na forum, które jest dosyć dobrze schowanym w czeluściach internetu, to czaaa mieć polot i fantazje ;-)))

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.