Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Ha!! mam zaszczyt napisać 100 posta w tym temacie... chyba go już wyczerpaliśmy... Pax:)

A ja z koleżankami wywoływałyśmy ducha za pomocą świeczki. To było Halloween - impra u mnie. To był duch Czesława Niemena. Jedna z nas pytała "czy jesteś znami. jeśli tak skieruj płomień świecy w stronę drzwi". I płomyk za KAŻDYM razem gdy prosiłyśmy odwracał się w stronę, o którą nam chodziło. Może to tylko nasza wyobraźnia, a może nie? Jak coś to proszę o kontakt na maila :)

To jak ta świeczka leżała? czy co ..jeżeli stała a płomyk jedynie się świecił i tak jak kazdy płomyk wiejew rozne strony to wasza wyobraznia, Jezeli nie czymiliscie zadnego rytułału to SPokO... bez obaw ;) Pozdrawiam...

nie wiem czemu sporo ludzi uważa wywoływanie duchów za złe i niebezpieczne.. Owszem jeśli robi się to dla zabawy to przyjdzie jakiś duch który się nami "zabawi" ale jeśli ma się konkretny powód/pytania to przyjdzie wyższy duch i nic złego się nie stanie.. A pozatym Anioł jest zawsze przy nas I wiele kultur wiele różnych plemion wywołuje duchy swoich przodków [np Indianie] i nic złego się im nie dzieje wręcz przeciwnie mają owiele większą wiedze... Każdy ma prawo do własnego zdania i to też napewno zależy od nastawienie jak się do tego podejdzie..

JAK WYWOŁAĆ DUCHA?????? po pierwsze trzeba sie bardzo skupić - a najlepszym miejscem do skupienia się całkowitego jest co????? jak to co - wiadomka - kibel!!! po pierwsze nalezy zapalić 3 świece najlepiej w kolorze czerwonym zasłonić okno otworzyć sedes odkręcić wode pójść w drugi koniec pokoju - wziąść rospęd wjebać łeb do kibla a pomocnik szybko musi nacisnąć spłuczke, nalezy pamiętac żeby wcześniej przed wsadzeniem głowy do kibla nasrać tam porządnie a potem powiedzieć - abra kadabra duchu pokaż się - i sie zobaczyć w lustrze na pewno sie zobaczy ducha - pozdrawiam zycze powodzenia

Naoglądliście się bajek i potem straszycie ludzi.Za durzo pojebanych książek przeczytaliście i tyle.To wszystko pierdoły>:)

Wejdz na mojego bloga: spirytyzm.mylog.pl . Stronka coprawda w budowie ale o tym ja wywolywac duchy juz sa informacje. Znajdziesz tam wszystko czego szukasz. ALE PAMIETAJ!!!!!! TO BARDZO NIEBEZPIECZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba to zrobic umiejetnie i jezeli bardzo chcesz to zrobic to dowiedz sie o tym jak najwiecej. NAJLEPIEJ TEGO NIE ROB!!!!! Jak chcesz sie pobac z kolezanka to po prostu zbierzcie o tym info i poczytajcie prawdziwe historie. To lepsze rozwiazanie. Bardzo prosze komenta na blogu lub wpisanie strasznej historii.

Słuchajcie dziewczyny przeglądałem artykuly i natrafiłem na wasz.Przedewszystkim nie powinno sie wywoływać duchów ale jak tak chcecie to pierwszo dobrze się zabezpieczcie i nie dopuśćcie by duch przejoł nad wami kontrolę.Jestem doświadczony w tych sprawach nie raz miałem takie przypadki ale pamiętajcie zawsze odwołajcie ducha(choć nie zawsze jest to możliwe) powodenia!

OOOooo! Ej przestancie już radzić! tu już było milion takich porad i kazda taka sama! czytajcie posty..prosze...

Hehehehehehe midi :) Oczywiste jest że każdy chce się pochwalić posiadana wiedzą tajemną. niestety sam takiej nie posiadam. Wiem tylko że 90% zabaw z duchami przez ludzi kończy się bardzo źle, a 10% kończy się źle. Pax:)

HEH! w kacu jakaś odmiennośc... a nie wkolko.."To jeste nie bezpieczne" heh.. kazdy glupi wie :P Bracie..zabłysłeś "innością" w pozytywnym znaczeniu ;)

Brat a co bys ty zrobil. Siedzi twoja dusza sobie w Etherze (niebie czy w co wierzycie) a tu nagle cos cie sciaga do swiata Materialnego. Pierwsze co to chcesz sie uwolnic. Drugie to zemscic sie za przyzwanie. Mnie szczerze mowiac bardziej interesuje Magia i jej tajemnice. Wszystko jednak prowadzi do tego ze i wywolywanie duchow i przyzywanie demonow, obrzedy satanistow, blogostawienstwa, przeklenstwa itd to magia. Nikt nie wie jakie istnieja rodzaje/gatunki magii. Uwaza sie ze jest Czarna i Biala. Mozliwe ze jest jeszcze Nekromancja bo by pasowalo do przyzywania duchow(dusz). Mozliwe ze tez inne. Nikt nie udowodni ze nie ma magii. I nikt do tych czas nie udowodnil ze istnieje.Troche zboczylem z tematu. Przyzywanie dusz raczej jest niezbyt przyjemne gdyz nie wiem osobiscie czy dusza na ten czas przybiera jakas postac. Jesli tak to moze zrobic nam krzywde a nawet zabic. Chyba ze przybiera postac POL-materialna. Czyli widac ja ale ona nic nie moze robic przez wszystko przenika. Nie wiem jak ktos opisal to. Ale nie musi byc tak jak ktos to opisal moze byc calkiem inaczej.

eyry jestem wyznawca innej szkoły - cała magia, przekleństwa itp to właśnie zabawa z duchami której to zabawy odradzam :) Midi :D :) Sztama Pax vobiscum :)

hmmm...wywoływanie duchów powiadacie...napisze tylko jedno zdanie dziwczyny...jesli ni9e macie zielonego pojęcia i porzygotowania,dajcie sobie sianka z tym...pozdrawiam....

AAaaa!!! a dwa posTy Temu o tym pisałam.. ;( Nie da rady widze... no coż.. HEh! Bracie;) WIesz o czym piSzem... =P

"Wieczny odpoczynek racz im dać Panie..." to kiedyś byli również ludzie i nie nalezy zakłucac im wiecznego spokoju, a jeśli wszyscy DOŚWADCZENI mówią że to niebezpieczne no to hiba coś w tym jest no nie?

nie radzialabym nikomu tego robic... moja kolezanka wywolywala duchy i starcila przez to cala swoja rodzine...

WITAM MAM PYTANIE JA Z KOLEGAMI PLANUJEMY WYWOLAC DUCHY NIEWIEMM CZY TO JEST DOBRY POMYSL !!!!! PROSZE DORADZCIE MI:/

naprawde prosta sprawa, ale w zestwie polecam miec zapasowe pampersy, bo mozna nabrudzic a jak bedzie duch z poczuciem estetycznym to nici z tego, przyjdzi eobwacha jak pies i pojdzie sobie w diabły

Wywoływanie duchów to nie zabawa,bajka,ani film! Trzeba się nad tym dobrze zastanowić i mieć sporą wiedze na temat SPIRYTYZMU,ja osobiście niddługo bede chciał się z nimi skontaktowac...........
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.