Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

ale czego sie dowiedział? Ja mu nic nie zrobiłam to on zerwał...jeszcze tydzien temu pisaŁAM mu ze go kocham to napisał mi ze nie wie jak ma na to reagowac odpisął dopiero po 2 dniach ;( i co??...

Naattaallkkoo - młody facet (a i starszy też) nie lubi być "uwiązany", a wyznanie miłości z tym się mu kojarzy. Poważne postawienie sprawy wystraszy niejednego faceta. Trzeba tak się zachowywać, żeby on nie miał poczucia, że Cię ma - wtedy będzie się nadal starał o Ciebie i zdobywał - trzeba to trochę przeciągnąć (ale z wyczuciem, dozując mu różne przyjemności, tak by chciał więcej, a się nie zniechęcił - nie wykłada się od razu wszystkich kart na stół - trzeba mieć zawsze jakiegoś asa w rękawie) - będzie cenił to, co przyszło mu z trudem, a i czas odpowiedni na niego nastanie. Smutasku - na początek zmień nick, bo wygląda na to, że lubisz się smucić - to rodzaj próby wymuszenia opieki i zadośćuczynienia od losu, ale nie tędy droga, bo negatywnie programujesz swoją podświadomość. Na początek musisz ją "oszukać", bo dla niej czas nie istnieje, a jedynie wieczne "teraz". Później będzie coraz lepiej i to, do czego się przekonałaś stanie się prawdą, więc wykonaj tylko niejako podróż w przyszłość. Poćwicz z afirmacjami i wizualizacją. Może być piosenka :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

waaa Romek za kaucią wyszed :)

Wina tuska

madzikowa21:
ile latek moj partner wroci do polski?czy wogole?
- juz w krotce wszystko sie dobrze ulozy i bedzie tak jak juz Ci opisalem ! Wolisz zyc w Polsce czy tam ?
smutasek:
podziwiam ile jest w Tobie optymizmu
- dziekuje, ale to nie 'we mnie' tylko w otaczajacym nas wszystkich WSZECHSWIECIE ! To WSZECHSWIAT jest pelen optymizmu i daje nam to, co wybieramy, jesli wybierzemy optymistycznie, to to otrzymamy, lecz jesli nie, to coz.... tez to otrzymamy.
naattaallkkaa:
ale czego sie dowiedział?
- no, moze tych klamstw, nie wiem dokladnie co on wie, ale wiem, ze w to wierzy i moze mu to sprawiac bol, lub niepewnosc. Pozatym musisz byc jasna w tym co robisz, ale tak jak pisze wendol takze rozwazna, czasami bowiem faceci boja sie zobowiazan, choc w tym przypadku raczej to nie to... Wszystko bedzie dobrze !
alkazam:
waaa Romek za kaucią wyszed :)
- dziekuje za dokonanie wplaty, ale nie trzeba bylo od razu robic takich rzeczy, aby zdobyc te kilka zlotych! Niemniej jednak dziekuje, juz mozesz zdjac obcaski i minispodniczke. pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

witaj Romku:) to on jest za graniaca a ja tylko od niegoo dolatuje, ale nie chce tam na sałe nie poodba mi sie tam:( a mu bardzo wiec boje sie ze on tam zostanie i zostawi mnie pozdrawiam

Wendol,dziekuje za dobre rady .Napewno z nich skorzystam ,masz zapewne racje .Tak na marginesie nie lubie sie smucic ,jestem raczej wesolego usposobienia .Tylko pewne wydarzenia bardzo mnie przgniotly.Pozdrawiam

jakich kłamstw pyałam go i mowił ze nikt mu nic nie nagadał... ;( ja juz nie wiem

a kiedy sie to wszystko wyjasnie??

Widzę że tu ktoś wróży;)A co powiesz o mojej najbliższej i dalszej przyszłości. Tylko nie mów mi że poznam kogoś.To moja data ur.29.04.69 Pozdrawiam :) - zaczyna sie wspanialy okres ! Twoje zycie nabierze kolorow i zakwitnie ! Dzięki Romek za odp.Tylko będę musiała długo czekać zanim to nastąpi;) Pozdrawiam

Czy nikt tu juz nie zaglada? Brakuje mi optymizmu Romeczka.

smutasek:
Czy nikt tu juz nie zaglada? Brakuje mi optymizmu Romeczka.
- ja tu stale jestem. Mieszkam tutaj. Niemalze. Dziekuje za slowa o optymizmie. W czym moge byc pomocny? pozdr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romeczku Ty mi juz pomogles ,wlales nutke optymizmu w me serduszko.Teraz czekam na efekty.Pozdrawiam

DO ROMKA majaliks: a jak wyszedł rytuał, o którym wczoraj pisałeś? - No wlasnie ! DOSKONALE ! On juz jest Twoj, on sam tez na to czeka, ale tez sie troche boi czy wstydzi. Wszystko w Twoich rekach ! Czy ja tez moglabym prosic o taki rytual?? Jakie wiadomosci sa Ci potrzebne, co powinnam podac?

DO ALKAZA Witaj czy mozesz i mi rozlozyc karty?Ja ur 08.09.87, on 24.11.84, czy on cos do mnie czuje, kiedys czul?Czy bedziemy jeszcze razem? Dziekuje

maniusia:
DO ALKAZA
postarm sie odp jutro ter mm problemy tech klwitur :)

Wina tuska

Witam, dawno tu nie byłam. Widzę nowy temat forum, więc skorzystam:). Czy mogę prosić o wróżbę, co mnie czeka w najbliższej przyszłości? czy bedą jakieś zmiany, czy stagnacja? 21.02.81r. Pozdrawiam

shark

maniusia:
Czy ja tez moglabym prosic o taki rytual?? Jakie wiadomosci sa Ci potrzebne, co powinnam podac?
- Prosze opisz mi kilka slow o Tobie i Twoim problemie ( next.new@gmail.com ), choc z grubsza biorac wiem juz o co chodzi. WSZYSTKO BEDZIE SUPER!
shark1981:
czy bedą jakieś zmiany, czy stagnacja?
- Zmiany. Duzo zmian. Pozytywne zmiany. Nabierz gleboko powietrza i skacz ! Powodzenia. pozdrawiam slonecznie

Romku a coz mnie czeka, prosze zobacz w kartach bo ostatnio z partnerem nie uklada mi sie:( caly czas zawracam sobie głowe byłym a nie umiem docenic tego co mam. Mam pytanie czy były bedzie chciał do mnie wrócic? czy moj zwiazek z obecnym partnerem przetrwa? dziekuje bardzo za odpowiedz pozdrawiam

Wow, super. Dzięki za tak miłą wiadomość. Od razu jest uśmiech na mojej twarzy:))))) Pozdrawiam

shark

No no Roman widzę, że wprawa coraz większa ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.