| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
ale czego sie dowiedział? Ja mu nic nie zrobiłam to on zerwał...jeszcze tydzien temu pisaŁAM mu ze go kocham to napisał mi ze nie wie jak ma na to reagowac odpisął dopiero po 2 dniach ;( i co??...
|
|
|
Naattaallkkoo - młody facet (a i starszy też) nie lubi być "uwiązany", a wyznanie miłości z tym się mu kojarzy. Poważne postawienie sprawy wystraszy niejednego faceta. Trzeba tak się zachowywać, żeby on nie miał poczucia, że Cię ma - wtedy będzie się nadal starał o Ciebie i zdobywał - trzeba to trochę przeciągnąć (ale z wyczuciem, dozując mu różne przyjemności, tak by chciał więcej, a się nie zniechęcił - nie wykłada się od razu wszystkich kart na stół - trzeba mieć zawsze jakiegoś asa w rękawie) - będzie cenił to, co przyszło mu z trudem, a i czas odpowiedni na niego nastanie.
Smutasku - na początek zmień nick, bo wygląda na to, że lubisz się smucić - to rodzaj próby wymuszenia opieki i zadośćuczynienia od losu, ale nie tędy droga, bo negatywnie programujesz swoją podświadomość. Na początek musisz ją "oszukać", bo dla niej czas nie istnieje, a jedynie wieczne "teraz". Później będzie coraz lepiej i to, do czego się przekonałaś stanie się prawdą, więc wykonaj tylko niejako podróż w przyszłość. Poćwicz z afirmacjami i wizualizacją. Może być piosenka :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
witaj Romku:)
to on jest za graniaca a ja tylko od niegoo dolatuje, ale nie chce tam na sałe nie poodba mi sie tam:( a mu bardzo wiec boje sie ze on tam zostanie i zostawi mnie
pozdrawiam
|
|
|
Wendol,dziekuje za dobre rady .Napewno z nich skorzystam ,masz zapewne racje .Tak na marginesie nie lubie sie smucic ,jestem raczej wesolego usposobienia .Tylko pewne wydarzenia bardzo mnie przgniotly.Pozdrawiam
|
|
|
jakich kłamstw pyałam go i mowił ze nikt mu nic nie nagadał... ;( ja juz nie wiem
|
|
|
Widzę że tu ktoś wróży;)A co powiesz o mojej najbliższej i dalszej przyszłości. Tylko nie mów mi że poznam kogoś.To moja data ur.29.04.69 Pozdrawiam :)
- zaczyna sie wspanialy okres ! Twoje zycie nabierze kolorow i zakwitnie !
Dzięki Romek za odp.Tylko będę musiała długo czekać zanim to nastąpi;) Pozdrawiam
|
|
|
Czy nikt tu juz nie zaglada? Brakuje mi optymizmu Romeczka.
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romeczku Ty mi juz pomogles ,wlales nutke optymizmu w me serduszko.Teraz czekam na efekty.Pozdrawiam
|
|
|
DO ROMKA
majaliks:
a jak wyszedł rytuał, o którym wczoraj pisałeś?
- No wlasnie ! DOSKONALE ! On juz jest Twoj, on sam tez na to czeka, ale tez sie troche boi czy wstydzi. Wszystko w Twoich rekach !
Czy ja tez moglabym prosic o taki rytual??
Jakie wiadomosci sa Ci potrzebne, co powinnam podac?
|
|
|
DO ALKAZA
Witaj czy mozesz i mi rozlozyc karty?Ja ur 08.09.87, on 24.11.84, czy on cos do mnie czuje, kiedys czul?Czy bedziemy jeszcze razem?
Dziekuje
|
|
|
|||
Wina tuska |
|
Witam, dawno tu nie byłam. Widzę nowy temat forum, więc skorzystam:). Czy mogę prosić o wróżbę, co mnie czeka w najbliższej przyszłości? czy bedą jakieś zmiany, czy stagnacja? 21.02.81r. Pozdrawiam
|
|
shark |
|
|||||
|
Romku a coz mnie czeka, prosze zobacz w kartach bo ostatnio z partnerem nie uklada mi sie:( caly czas zawracam sobie głowe byłym a nie umiem docenic tego co mam. Mam pytanie czy były bedzie chciał do mnie wrócic? czy moj zwiazek z obecnym partnerem przetrwa?
dziekuje bardzo za odpowiedz
pozdrawiam
|
|
|
Wow, super. Dzięki za tak miłą wiadomość. Od razu jest uśmiech na mojej twarzy:))))) Pozdrawiam
|
|
shark |
|
No no Roman widzę, że wprawa coraz większa ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |