Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

mowi sie trudno tak sie sklada ze ja akurat nie mam powaznego problemu widzisz moze akurat ty bys przeprosil i to w cztery oczy... ;) po 1 ja sie nie kloce i nie przekomazam poprostu wyrazam swoje zdanie ale widocznie wszyscy wszystko wiedza lepiej i przyklejaja od razu etykietki ;) coz mowi sie trudno widocznie wyglada na to ze nie ja mam problem.. a zreszta gdybym mial to skierowal bym sie z pomoca do przyjaciol ;) ktorzy by wysluchali.. a udzielac sie na forum kazdy moze.. w koncu to forum.. pozdro ;)

aha i i ja wcale nie reaguje naerwowo ;) coz widze ze mozna sie duzo dowiedziec tylko po tym jak ktos napisze pare notek na forum^^ bravo wendol tez chcialbym miec takie zdolnosci a przynajmniej taka zdolnosc....

Wyluzujta. Wendol - Ty też wyluzuj :) A Marta wielką specjalistką jest i wielce skuteczną - mimo, że nie zrozumiała mojego problemu, to mi pomogła ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

w takim nadz razie bardzo sie ciesze ;)

oj dzieciaczki.... w sumie wyczuwam tu jedna bardzo skomplikowana osobowosc....,ktora jestes wlasnie Ty other...... masz problem i to ewidentnie kazdy po przeczytaniu Twoich zdan moze stwierdzic..,ale jak sam powiedziales nie potrzebujesz pomocy ani rady wiec nic tu po Tobie.... a to,ze masz wlasne zdanie to mnie bardzo cieszy.... kazdy powienien je miec... tylko tyle... aaa.... a odpisywac Ci bede bo po to tutaj jestem ;)

wendol:
Jak już Marta powiedziała - nikt Cię nie zmusza, a Ty wchodzisz i się bultasz. Czasem nawet taka Marta może coś przydatnego zasugerować, lub przynajmniej rozśmieszyć :)
wendolku... hehhehe rozwiazywanie problemow jest czyms dla mnie bardzo fajnym---spelniam sie w ten sposob tzn. moze nie rozwiazywanie,ale raczej doradzanie.... nawet jak kogos rozsmiesze to wiem,ze przeze mnie ten ktos przez chwile usmiechnal sie do monitoru :)))) tak jak wlasnie Ty to teraz robisz.I to mi sie bardzo podoba.

wendol:
A Marta wielką specjalistką jest i wielce skuteczną - mimo, że nie zrozumiała mojego problemu, to mi pomogła ;)
hihihih za wielka specjalistke sie nie uwazam,ale dziekuje...... hehhe a co wyczytalam u Ciebie... to pisales kiedys cos o dziewczynach.... hhehheheh tu jak sam wiesz jesz ciezka sprawa....ale jak opiszesz jeszcze raz ten swoj malutki"problemik" to damy razem rade. buziaczki

marta541:
Ty other...... masz problem i to ewidentnie kazdy po przeczytaniu Twoich zdan moze stwierdzic..,
oj martus martus prosze cie powiedz jaki to ja mam problem?? jestem tego bardzo ciekaw ;) aha i jak mozesz to mi pomoz go rozwiazac.. ^_^ czekam niecierpliwie @_@

other widac,ze masz problem.... nie mnie stwierdzac jaki to jest problemik.... i koniec papap

marta541:
other widac,ze masz problem
martusiu skoro widzisz jaki mam problem to chyba potrafisz go nazwac i powiedziec mi jaki on jest.. wtedy bys mi pomogla przecierz ten watek jest o rozwiazywaniu problemow.. wiec pomoz mi go rozwiazac ;)pozdrawiam

najpierw Ty sam musisz powiedziec jaki masz problem :P

marta541:
ale jak opiszesz jeszcze raz ten swoj malutki"problemik" to damy razem rade
Tylko nie malutki "problemik" ;D Jeszcze raz nie będę opisywał, bo już pisząc o tym po raz pierwszy (i ostatni) bardzo się zawstydziłem. A gdybyśmy razem mieli dać radę, to już w ogóle czułbym się strasznie upokorzony, bo na to jest tylko jeden sposób - tak dać mi "popalić", abym miał dosyć. Tylko, że problem jest bardziej złożony - bo ja jestem tak zarozumiały i mam tak wysokie poczucie własnej wartości, że dla równowagi psychicznej dobrze, aby ktoś mnie od czasu do czasu sprowadził "do parteru".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jak chcesz to moge to dla Ciebie zrobic....

Nie chciałbym Cię "deprawować" - jeszcze Ci się to spodoba i będziesz tak innych mężczyzn traktowała. Nie wiem na ile jesteś dojrzała psychicznie i masz ukształtowaną osobowość.

martus ale przecierz ty widzisz jaki mam problem wiec co tu opisywac?? poprostu pomoz mi go rozwiazac =] pozdrawiam

wendol:
Nie chciałbym Cię "deprawować" - jeszcze Ci się to spodoba i będziesz tak innych mężczyzn traktowała.Nie wiem na ile jesteś dojrzała psychicznie i masz ukształtowaną osobowość.
mozesz sprobowac :)))

Kusisz mnie i teraz walczę sam ze sobą, ciężko oddycham i wzdycham... Takiej presji długo nie zniosę... Nie potrafię odmawiać kobietom (niczego!), a jednocześnie czuję, że Tobie powinienem. Jednocześnie chcę i nie chcę. Niezłą mi zagwozdkę dałaś. Mam nadzieję, że nie bawisz się tylko moim kosztem, bo ja jestem bardzo szczery - jak zwykle - nie potrafię inaczej, a ludzie są dziwni. Nie należę do tego świata! Nawet jacyś "spece" mi to mówili. Jestem samotny i szukam sobie podobnych! :/ Czasem naprawdę jest mi ciężko. Zaraz pójdę spać - to najlepsze, co dzisiaj mogę zrobić. Szkoda, że nikt mnie nie przytuli.

http://media.putfile.com/sen-94

wendolku nie bawie sie nikim.... bo sama nie lubie jak ktos sie mna bawi.....tez jestem szczera i nie lubie klamcow..... hmmm co jest w tym zalaczniku???

och marto marto przykro mi ze nie chcesz badz nie potrafisz mi pomoc w wyszukanym przez ciebie problemie kotego nie potrafisz okreslic ;( ale nie przejmuj sie sa inne osoby ktore beda potrafily mi pomoc tylko ze nie wiem z czym dopoki sama mi tego nie powiesz pozdrawiam ;) wendol albo mi sie wydaje albo jestes slaby i to bardzo ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.