Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Myœle, że zbudowanie takiego silnika jest możliwe, ale i niebespieczne. Pozdrawiam.

Możnaby takim generatorkiem kozy doić u mnie na wsi.

To fakt, można by było, ale równie dobrze zamista doić można by było materializować mleko od razu w butelkach z etykietkš, tak mi się wydaje byłoby proœciej. Pozdrawiam Igor

tak budowa tego urzadzenia moze byc nei bezpieczna, wladza nad grawitacja = wladza nad czasem i przestrzeniš, napewno naj przestrzenia. Jak tam ktos cos znajdtruje to niech napisze

Granat też jest niebezpieczny, trzeba wiedzieć kiedy używac po prostu. Tyle. No można sie podobnie do twórców Rentgena zamiast naretgenowac to zdematerializować - pozatym nic szczególnego twórcy nie grozi. Pozdrawiam Igor

hehe wlasnie, co do granatu to rozniaca taka ze wiemy jak dziala granat a jak dziala silnik grawitacyjny niewiemy, odnosnie rendgena to szkody nim wywylane nigdy nie dorównaja do pięt tym wywołanym przez nie umiejetne uzycie silnika grawitacyjnego, tak czy srak trzeba probowac :)

Powiem ci tyle, nic się człowiekowi ni edzieje z kontaktem z generatorem antymaterii, dowodem na to sš wzięcia na pokłady statków obcych. Nic się nikomu nie stało, wniosek z tego taki jest to bezpieczne, oczywiœcie przy słabym natężeniu. Z pršdem elektrycznym jest podobnie, w zasadzie tak samo. Pozdrawiam Igor

heh :-) a skad to mniemanie jakoby w ufie byl generatror antymaterii ? jak juz to predzej reaktor anmaterii a nie generator, mi siewydaje ze tam kozystaja raczej zczegos potzniejszego czyli energii prozni, oficjalnie wiadomo i nie sa to jakies wymysly fanów free energy ze mozna z prozni uzyskac wrecz nieskonczone ilosci energii. Moze tam byc tez jeszcze bardziej egzotyczne żródło...neiwiadomo. A pole elekryczne nie wiem co ono wg Ciebie ma wspolnego z grawitacja, dziœ nawet niewiadomo czy grawitacja to pole czy cos innego, wg fizyki niby jest to rodzaj odzialywania ale jaka jest tego prawdziwa natura to nikt nie wie, po za tymi w ruskich i amerykanckich bunkrach.

Propo ruskich, wiecie że rosyjscy naukowcy zrobili sondę kosmicznš która będzie œledzić amerykańskie i kraœć im próbki do badań:D:D:D:D [%sig%]

heheh no nie zle :D lol pewnie ma taki duzy magnes na ramieniu, leci sobie probka a tu roskasonda podlatuje i magnesem ja bzzzzyy potem otwieraja w moskwie a to okazujesie zeto zamarzniete gówno wyrzucone z amerykanckiego promu kosmicznego hehe :)

Iloœć energii we wszechœwiecie nie jest nieskończona jest ona ograniczona zresztš zawsze była była ona odwrotnie proporcjonalna do iloœci masy jaka wybuchła w wybuchu pierwotny, masy liczonej oczywiœcie w czšstkach atomowych. Do energii tej można natomiast miec nieograniczony dostęp w czasie 10 do 35 gdyż tyle teoretycznie trwa rozpad protonu czy neutronu. W każdym bšdŸ razie bioršc pod uwagę prawo zachowania energii oczywiœcie w tym czasie sekunda/10 do 35 => możemy mieć dostęp do całego zbioru i niestety nie możemy go wyczerpać. Natomiast on sam zaniknie. Tzn bedzie ale nie aktywny. No pozdrawiam bo jestem po bieganiu i padam. Igor

no tak tylko ze ta cala masa w kosmosie sie z czegos bierze i nie mozeot byc NIC bo z niczego sie nie da zrobic czegos :) podobno to z czego Tworzy sie materia to czyste ciało œwiadomego Boga, ciało to buduje wszystkie wymiary i czasy i jest nieskonczone, czyli energia tez jest nieskonczonamozna powiedziec ze to jest wlasnie energia prózni czyli mamy niby nicoœć i naglesie okazuje ze nicoscn ie moze istniec sama z siebienagle zaczynajš sie formowac z tej nicosci podstawowe czastki materii kuleczki energii ktore moznaj uz "dotknšć" przewiduje sie dzis zesš nimi czastki Higgsa, co i jak dokladnie z tym Higsem to sie dowiemy po 2007 r jak skoncza w CERN nowy akcelerator czastek budowac specjanie do badań Higgsa, na dzien dzisiejszy uwaza sie ze to jest wlasnie ta podstawowa kuleczka energii, skupionej "nicosci" troche abstrakcyjne ale tak fizycy sšdzš dziœ. Z tym ze ta "nicosc " to nei nicosc doslowna ale jakies ciało Twór przenikajacy wszystko i wszedzie najprawdopodobniej sam Bóg religie ucza od tysiecy lat ze Bóg jest wszedzie i zawsze i to sie zgadza z logkika i tym fizycznym opisem ciala Tworzacego materie. Wiara góry przenosci jak uwierzysz w to ze puszka piwa sie zdemateiralizuje cyzli molekuły powroca do stanu ten energii podstawowej a potem zesie zmaterializuje kolo Ciebie to tak sie stanie. Prawa fizyki wyznacza swiadoma istota za pomocš swojej woli i tylko za pomoca wiary te prawa mozna oszukac, zmienic nagišć, zadna technologia tego nie zrobi tylko wiara. no i troche sie rozgadalem :) ale ogolnie chodzi o to ze ciało Boga to neiskonczony ocean energii z ktorego mozna kozystac. Zapewne 1 krok do jego wykozystania to zrobienie komory w ktorej nic nie bedzie :) ani promieniowan fal radiowych ani nic wogle zero i wg tego co mowia nasi fizycy a co potwierdzili jakimis tam experymantami zaczniesie tu tworzyc materia w tej komorze jak by z nikšd chyba wet w TVP1 Niedzicki cos o tym mowil jezeli dobrze pamietam.

Cały czas się tylko słyszy o Cernie, Julish, Dezy, Dubnej a Albert czy Bohr i tak wszystko wymyœlili w swoich głowach, wniosek z tego taki, że nie sam eksperyment wiedzie w tych badaniach role przewodniš. Napewno pełni rolę znacznš i eliminuje zbędne drogi ale w Sprawnym Mózgu Badacza może zajœc ten sam proces wszak mózg w swej abstrakcyjnej doskonałoœci ma możliwoœć symulacji i modelowania przeróżnych procesów w tym zjawisk nas interesujšcych rzecz w tym by mu wprowadzić odpowiednie dane i sposób modelowania, może proces eksperymentu naprowadzi nas na nie szybciej ale osobiœcie to wštpię by tak mialo właœnie być. Pozdrawiam Igor

Igor musi byc tak ja jest, innej sdrogi do poznania nie na, nie przeskoczysz naturalnych ograniczen ludzkiego umyslu. Drogado poznania jest dluga i żmudna.

Jak chcesz to przeskoczysz tylko musisz chcieć, ja zawsze co chciałem poznać to poznałem, kwestia samozaparcia, inna sprawa to zrozumienie. Pozdrawiam Igor Przeczytaj sobie takš ksišżkę "Charaktery Rozumów Ludzkich" Wiszniewski - jest na Allegro za 7 PLN sprzedaje pożšdny chłop z Bydgoszczy, przeczytaj dobrze a zrozumiesz jak pokonać te ograniczenia i w jaki sposób możesz.

a skad wiesz ze ten wiszniewski ma racje ? moze to bcyu stek bzdur i tylko moja wiedza mozesie okazac prawdziwa :)

Przeczytaj jeœli cię interesuje nauka a nie pożałujesz, naprawde zapeniam co do tego w 100% tach. Pozdrawiam Igor

Witam prosze o kontakt wszystkich którzy sa zainteresowani silnikiem grawitacyjnym a w zasadzie jego skonstruowaniem muj e-mail pitero18@vp.pl prosze nie przysyłać zbędnej korespondencji ( uprzejmie prosze o kontakt pana mariana )

Witam znalazłem stronke na temat GES (Generator Efektu Searla) i jestem pod wrazeniem tego urzšdzenia niewiem czy tylko czy jest prawda ze potrafi on wytworzyc tak silne pole magnetyczne ze sie uniesie w powietrzu z checiš bym cos takiego zbudował w celu sprawdzenia ze jest to prawdš .Scišgnołem pare filmów z neta na temat ....UFO.... troszke w to niewierze ale jest jeden film gdzie na jakies konferencji w USA omawiane sš tego typu urzšdzenia jak UFO skšd sie to wzieło na jakiej zasadzie działa ,kto za to odpowiada ,itd.Jak ktos ma jakies podobne filmy lub zainteresowania budowš GES (Generator Efektu Searla) to pisac pozd.

A masz coœ ciekawego jakieœ materiały to podeœłij :) Pozdrawiam Igor
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.