| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Gdzie jest -DZIEŃ MIŁOCI ? Jest tyle róznych dni , wišt ....ale nie ma dnia Miłoci....( nie mylić z dniem zakochanych ).....Nastanie taki dzień.....w końcu kiedy nastanie :)
|
|
|
30 lutego ;)
a przydalby sie taki dzien.. tylko nie oplaca sie go wprowadzac, bo by finansiera stracila za duze pieniadze np. nie naliczajac tego dnia odsetek za kredyty :P
ehh.. ale pomarzyc mozna.. zeby wszyscy byli dla siebie uprzejmi, bezinteresowni i mili....
moze kiedys...
|
|
|
najlepiej wprowadzić taki cały rok i mówię to nie tylko do innych też do siebie, ale trzeba by było zgładzić kłamstwo, hipokryzję i niespełnione pragnienia...
[%sig%]
|
|
|
Zgadzam sie z przedmówcš, z tym że te pomysły sš jak na razie awykonalne, możemy sobie tylko pomarzyć o lepszej ludzkoci.
|
|
|
na forum apokalipsa przeczytalem, ze jutro w inowroclawiu sie cos wydarzy. czy moglbys aurell odniesc sie do tych slow?
|
|
|
Panie Aurelu proszę się odezwać.
Zaczyna się .........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Kentucky
Co najmniej 20 osób zginęło, a 200 odniosło rany po przejciu w niedzielę potężnego tornada przez południe amerykańskiego stanu Indiana i częć Kentucky- podały służby ratunkowe. Liczba ofiar może się okazać znacznie większa.
Służby meteorologiczne ogłosiły alarm na pół godziny przed uderzeniem wichury (fot. arch.)
W Indianie w rejonie Evansville zginęło 16 osób, a w Warrick – cztery. Szpitale przyjęły co najmniej 160 osób, które ucierpiały podczas tornada.
Wiele domów uległo całkowitemu zniszczeniu. Ratownicy nadal przeszukujš obrócone w gruzy budynki.
Tornado było szczególnie gwałtowne w okolicach Evansville, gdzie spustoszyło wiele domów z prefabrykatów.
Jak podała sieć telewizyjna CNN, krajowe służby meteorologiczne ogłosiły alarm na pół godziny przed uderzeniem wichury. Większoć ludzi w tym czasie spała.
|
|
|
Autor: Gater (---.server)
Data: 30-08-2005 18:40
Jest pare analogii w tym co Pan pisze Aurelliani ( Pana wczeniejsze wypowiedzi na spotach) z przekazami staroceltyckimi ,
które studiuje od pewnego czasu.
Natomiast nawišzujšc do listopada,
doć ciekawy zapis jest przy dacie 11-11-2005:
Przyjdzie Ten co złotem z ust przemawia a lico swe ma od potwora straszniejsze
Serce za jego nie bije jak u człowieka piorun je wspomaga
Zagłada tym co lica nie dostrzegš tylko złoto widzš
Kraj , który Kogutem sie zwie krwiš zapieje
A krew jego zatruta, bać się trzeba
Zło głowe podnosi i ze snu się budzi
Pod skałami wiadomoć czeka wielu , już próbowało ale czasu mieli mało
W drzwiach kamiennych moc jest dla uczciwych i dla nich zachowana
Ogień i Woda ich tylko posłucha
Nowe Legowisko Zła bać się zacznie i w okół siebie grodzić będzie
Szczenie jego za silnym sie staje ,czasu jest mało
Mildrun*czeka ić tam trzeba
(*) niestety nie można tego przetłumaczyć litery sš poskładane z idiomów znakowych i dajš powyższš nazwę która występuje tylko 3 razy w dacie 22-12-2005 i 30-06-2012
Z poważaniem
Gater
Odpowiedz na wiadomoć
Re: WIAT 2005 Przepowiednie!!!
|
|
|
Nie ma co, żyjemy w ciekawych, ale coraz niebiezpieczniejszych czasach. Ale wydarzenia we Francji to i tak piku. Powoli przestaję już się wszystkiemu dziwić. W tym ogólnowiatowym szaleństwie nie ma metody. Nade(j)szły rzšdy chaosu (a może tak zawsze było).
|
|
|
cale szczescxie polska jest dosc czysta etnicznie, wiec nie spodziewam sie u nas takich akcji.. mamy troszke gosci ze wschodu, ale to slowianie, bracia po genotypie mozna by rzec, ytoszke wietnamczykow, ale to raczej spokojni handlarze ktorzy sie nie wychylaja i zyja w swoich komunach.. arabow, afrykanczykow jest naprawde malutko, a jak juz to sa to zazwyczaj studenci.. no ale hitler to sie pewnie w grobie przewraca jak to widzi
|
|
|
Gdzies mi przed oczami mignelo, ze te rozruchy sa jednak finansowane z Ameryki.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |