Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

a co mateusz, podpalamy jakšœ synagoge??

Gdzie jest -DZIEŃ MIŁOŒCI ? Jest tyle róznych dni , œwišt ....ale nie ma dnia Miłoœci....( nie mylić z dniem zakochanych ).....Nastanie taki dzień.....w końcu kiedyœ nastanie :)

też mam takš nadzieję.... ale kiedy? [%sig%]

30 lutego ;) a przydalby sie taki dzien.. tylko nie oplaca sie go wprowadzac, bo by finansiera stracila za duze pieniadze np. nie naliczajac tego dnia odsetek za kredyty :P ehh.. ale pomarzyc mozna.. zeby wszyscy byli dla siebie uprzejmi, bezinteresowni i mili.... moze kiedys...

najlepiej wprowadzić taki cały rok i mówię to nie tylko do innych też do siebie, ale trzeba by było zgładzić kłamstwo, hipokryzję i niespełnione pragnienia... [%sig%]

Zgadzam sie z przedmówcš, z tym że te pomysły sš jak na razie awykonalne, możemy sobie tylko pomarzyć o lepszej ludzkoœci.

huj

na forum apokalipsa przeczytalem, ze jutro w inowroclawiu sie cos wydarzy. czy moglbys aurell odniesc sie do tych slow?

Hm, 2 listopada, czyli jutro, coœ się wydarzy?

Podaj link do tego jak możesz

Panie Aurelu proszę się odezwać. Zaczyna się .........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I sie nie skończy !!:)

Kentucky Co najmniej 20 osób zginęło, a 200 odniosło rany po przejœciu w niedzielę potężnego tornada przez południe amerykańskiego stanu Indiana i częœć Kentucky- podały służby ratunkowe. Liczba ofiar może się okazać znacznie większa. Służby meteorologiczne ogłosiły alarm na pół godziny przed uderzeniem wichury (fot. arch.) W Indianie w rejonie Evansville zginęło 16 osób, a w Warrick – cztery. Szpitale przyjęły co najmniej 160 osób, które ucierpiały podczas tornada. Wiele domów uległo całkowitemu zniszczeniu. Ratownicy nadal przeszukujš obrócone w gruzy budynki. Tornado było szczególnie gwałtowne w okolicach Evansville, gdzie spustoszyło wiele domów z prefabrykatów. Jak podała sieć telewizyjna CNN, krajowe służby meteorologiczne ogłosiły alarm na pół godziny przed uderzeniem wichury. Większoœć ludzi w tym czasie spała.

Autor: Gater (---.server) Data: 30-08-2005 18:40 Jest pare analogii w tym co Pan pisze Aurelliani ( Pana wczeœniejsze wypowiedzi na spotach) z przekazami staroceltyckimi , które studiuje od pewnego czasu. Natomiast nawišzujšc do listopada, doœć ciekawy zapis jest przy dacie 11-11-2005: Przyjdzie Ten co złotem z ust przemawia a lico swe ma od potwora straszniejsze Serce zaœ jego nie bije jak u człowieka piorun je wspomaga Zagłada tym co lica nie dostrzegš tylko złoto widzš Kraj , który Kogutem sie zwie krwiš zapieje A krew jego zatruta, bać się trzeba Zło głowe podnosi i ze snu się budzi Pod skałami wiadomoœć czeka wielu , już próbowało ale czasu mieli mało W drzwiach kamiennych moc jest dla uczciwych i dla nich zachowana Ogień i Woda ich tylko posłucha Nowe Legowisko Zła bać się zacznie i w okół siebie grodzić będzie Szczenie jego zaœ silnym sie staje ,czasu jest mało Mildrun*czeka iœć tam trzeba (*) niestety nie można tego przetłumaczyć litery sš poskładane z idiomów znakowych i dajš powyższš nazwę która występuje tylko 3 razy w dacie 22-12-2005 i 30-06-2012 Z poważaniem Gater Odpowiedz na wiadomoœć Re: ŒWIAT 2005 Przepowiednie!!!

http://www.telbit.pl/slajsy/srodek/sport/francja.jpg Francja przeciwstawia się rozruchom – Przywrócenie bezpieczeństwa i porzšdku jest „priorytetem absolutnym” – oœwiadczył prezydent Francji Jacques Chirac po niedzielnym posiedzeniu Rady Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Rada zebrała się w zwišzku z zamieszkami trwajšcymi od 10 dni na francuskich przedmieœciach zamieszkanych przez muzułmańskich imigrantów. Premier Dominique de Villepin spotkał się z kierownictwem policji i nauczycielami pracujšcymi na przedmieœciach, gdzie dochodzi do rozruchów (fot. PAP) ZOBACZ TAKŻE: Niemcy i Włosi obawiajš się rozruchów Francja: najgorsza noc zamieszek Podczas konferencji prasowej zwołanej po zakończeniu posiedzenia Rady Bezpieczeństwa Wewnętrznego, prezydent Jacques Chirac podkreœlił, że państwo francuskie jest zdecydowane być silniejszym niż siewcy przemocy. – Ostatnie słowo musi należeć do prawa. Republika jest w pełni zdecydowana (...) być silniejszš od tych, którzy chcš siać przemoc i strach – dodał prezydent. Zapowiedział kary dla „siewców przemocy". Premier Dominique de Villepin zapowiedział „wzmocnienie sił bezpieczeństwa na całym terytorium kraju lub tam, gdzie to potrzebne”. Rada, której przewodniczy prezydent, a w której skład wchodzš premier oraz ministrowie spraw wewnętrznych, sprawiedliwoœci i obrony, zbiera się w sytuacjach uznanych za poważne, niebezpieczne i nie cierpišce zwłoki. Posiedzenie Rady zwołano np. po krwawych zamachach w Londynie, do których doszło 7 lipca. Niedzielne obrady toczyły się przy drzwiach zamkniętych. (IAR, PAP) bwl, pszl

Nie ma co, żyjemy w ciekawych, ale coraz niebiezpieczniejszych czasach. Ale wydarzenia we Francji to i tak pikuœ. Powoli przestaję już się wszystkiemu dziwić. W tym ogólnoœwiatowym szaleństwie nie ma metody. Nade(j)szły rzšdy chaosu (a może tak zawsze było).

Wlasnie podpalili 5 samochodow w Berlinie !

W Brukseli też

cale szczescxie polska jest dosc czysta etnicznie, wiec nie spodziewam sie u nas takich akcji.. mamy troszke gosci ze wschodu, ale to slowianie, bracia po genotypie mozna by rzec, ytoszke wietnamczykow, ale to raczej spokojni handlarze ktorzy sie nie wychylaja i zyja w swoich komunach.. arabow, afrykanczykow jest naprawde malutko, a jak juz to sa to zazwyczaj studenci.. no ale hitler to sie pewnie w grobie przewraca jak to widzi :D:D:D

Gdzies mi przed oczami mignelo, ze te rozruchy sa jednak finansowane z Ameryki.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.