Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia Wczoraj o 13:24 Tarot kartami Król Kijów i Śmierć XIII mówi, że przed tobą sukces, awans i szczęście w niedalekiej przyszłości. Pozdrawiam Igor ps. napisałem jak przyjdzie czas ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Olla Wczoraj o 12:37 A ciebie Olu z okazji Andrzejek pozdrawiam serdecznie ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kwiatek storczyk mail Odpowiedź brzmi uda się wszystko oddać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze bardzo dziękuje za odpowiedz. Mysle,ze dla takich zmiennych typów jak Krzyś szkoda zycia. Prosze Cię tylko o odpowiedz na nastepujace pytanie: Co mam zrobic z Bartkiem? Zaufać, poddać się temu uczuciu? Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.

Kochany Igorku! Dziękuję! Niespodziewałam się aż tak fantastycznej odpowiedzi:))) Ktoś kiedyś powiedział: "wszystko powraca..." Czyńcie dobro...

Igorze, znów pytasz!? Do czego doszłam? Dałam szansę, ale boję się , bardzo się boje. Nie ufam i boję się, że tamten jego związek może trwać dalej. Boje się ponownej zdrady i bólu, którego mi zadał. Nie potrafię przejść ponownie przez tak ciężkie chwile, ale też nie chciałabym, przez moją podejrzliwość, stracić szansy i możliwości dalszego wspólnego życia. Proszę postaw karty i daj jakąś wskazówkę. Pozdrawiam.

Igor też Cię pozdrawiam! hm... może znajdzie się jakiś Andrzej, choć ja wolę imiona na M.. tj jak Miłosz (tak będzie miał na imie mój synek) i Michał ! Igor .. więc jednak będę żyła? Igor pozdrówka !!!!!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Paulina 24.8.1981r. Jaka będzie pierwsza litera imienia chłopaka z którym spędze reszte życia?

Paulina 24.8.1981 Skoro podobam się Szymonowi,to czemu mam wrażenie że mnie unika? Czy Szymon jest nieśmiały? Pozdrawiam Paulina(paolka262)

Igorku czy ja rowniez moge liczyc na odpowiedz od Ciebie? hmm........wiec to nie jest mezczyzna ktorego juz znam:(:( Z ktory sie spotykam?Czy mozesz mi jeszcze tylko powiedziec kiedy mniej wiecej spotkam na swojej drodze moja polowe? Z gory baaaaaaaaaaardzo dziekuje.

witam Igorze mam pytanie, a nawet kilka- czy uda mi sie wyprowadzic firme (w ktorej pracuje) na nogi, czy strace prace? i czy powinnam walczyc o Skorpiona czy raczej odpuscic i dac szanse Wodnikowi? a moze zaden z nich nie jest dla mnie? z gory wielkie dzieki. pozdrawiam wszystkich

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

ZAKLĘCIA lily 20 godzin temu Tarot kartą IV Puchary mówi, że Bartek jeszcze nie jest psychicznie gotowy na posiadanie kobiety. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA becia 11 godzin temu Tarot kartami Król Monet i VI Pucharów mówi, potraktuj to jako ostatni sprawdzian. Pozdrawiam Igor ps. sprawdzian z własnej dojrzałości ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 8 godzin temu Tarot kartą Gwiazda XVII mówi, że będzie to Q. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Tarot kartą Król Mieczy mówi, że Szymon lubi dominować. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anulka28 3 godziny temu 9 sierpnia. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra 33 minut temu Tarot kartami X Monet i Gwiazda XVII mówi, że czeka cię powiększenie dóbr dzięki szczęśliwym posunięciom. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję Ci bardzo Igorze za odpowiedź. Będę się jej trzymać:)

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Drogi Igorze kolejny raz dziekuje za odpowiedz na moje pytanie. Mam jeszcze jedna pytanie czy spotkamy sie z Bartkiem w realu a jesli tak to kiedy to bedzie? Czy mimo tego ze nie jest gotowy na posiadanie kobiety powinnam utrzymywac z nim ta znajomość licząc na to ze kiedys bedzie to cos wiecej niz tylko znajomość. Dziekuje jeszcze raz i serdecznie pozdrawiam. Dziekuje za to ze jesteś:)

czy faktycznie wróżby Igora Wam się sprawdziły? bardzo chciałabym w nie wierzyć..