Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

nie będę ukrywał cieszę się z końca tej cywilizacji, nie będzie końca œwiata, a koniec kłamstwa i obłudy, tego systemu (kapitalizmu) i materializmu. Czego płaczecie? Płakać mogš tylko komercyjne œwinie...

Damianes dobrze gada, ale sš ludzie, którzy bojš się zmian (jakichkolwiek) bo już się przyzwyczaili. Ale Ja systemowi opartemu na kłamstwie i obłudzie mówię zdecydowane NIE!

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Rzadko miewam sny,ale ten dzisiaj był najbardziej intrygujšcym snem jaki miałem dlatego zdecydowałem się go opisac.Otóż byłem w domu,nie wiem czy sam,ale nie pamiętam czy ktoœ jeszcze był ze mnš.Był raczej wieczór,ale wczesny.Przez okno patrzšc w kierunku północnym zobzczyłem nad lasem Księżyc.Wyjštkowo piekna pełnia,więc patrzałem zauroczony.I wtedy Księżyc zaczšł zwiększać swoje rozmiary ale tak około pięciokrotnie.Bałem się ale patrzałem.I zaczšł płonšć...I widziałem lecšce od niego w moim kierunku dziwne długie jakby iskry i uciekłem do korytarza.Ale zaraz wróciłem gnany ciekawoœciš i Księżyc zaczšł zmniejszać swe rozmiary aż zmniejszył się do rozmiaru piłki kauczukowej i opadł do rynny w garażu.Poszedłem sprawdzić co tam leży i okazało się że to naprawdę piłka kauczukowa z tym że za miękka,jakby goršca a jednak mogłem trzymać jš w dłoni.Potem jeszcze z tego snu pamiętam,że rozmawiałem z wieloma ludŸmi,którzy widzieli to samo co ja.No i jak się budziłem to widziałem jakby przed oczami czarnš dłoń.Musiałem kilka razy mrugnšć powiekami i się obudziłem zaniepokojony.Chciałbym zaznaczyć,że często moje sny się sprawdzajš,ale nie bardzo umiem je wytłumaczyć,może ktoœ jest mi w stanie pomóc? Pozdrawiam

Nine Inch Nails to gwodzdzie ktorymi brzybijano chrystusa do krzyza

przeczytałem właœ nie coœ o Nibiru: "Być może nie wiecie, że od strony Słońca zbliża się do nas planeta nazwana X albo Nibiru - jej aktualne położenie uniemożliwia jej wykrycie (dokładnie tak jak pisał Nostradamus.."od strony Słońca nadejdzie..."). Można czasami jednak zaobserwować jeden z jej księzyców - siedmiu - w pobliżu tarczy Słońca...". Być może mój sen jest z tym zwišzany?

Chcę zaznaczyć że wczeœniej nie czytałem o Nibiru.Jeszcze coœ odnoœnie mojego snu:"Trzeba sobie uzmysłowić że Nibiru jeœli została dobrze sklasyfikowana jest większa od ziemi PIĘCIOKROTNIE.Więc jej oddziaływanie grawitacyjne jest wręcz ogromne"

ciekawš rzecz przeczytałem na anomal news , otóz tysiace lat temu na ziemii było wiele wiele piramid takich jak w kompleksie Giza ...były one uzywane do rozładowan napięć płaszcza ziemii , mozabyło powstrzymac nawet spore kataklizmy rasa która za pomocš pradawnego jezyka Œwiatła operowała tym systemem była niewštpliwie rózniła się genetycznie od innych i tu uwaga nazywali sie JEDAIAH zapewne wielu skojarzy tš nazwę .... Co jeszcze wyczytałem...wprawiło mnie w lekki niepokój temat 2012 jest znany juz od wielu lat ....ja przeczytałem na ten temat wiele przekazów(jak większoœc z was ) , a jednak .....troche zmiekły mi kolana po informacji na temat ewolucji planety jako zywego elektromagnesu otóz cały nasz układ słoneczny jest małym mechanizmem w większym - w galaktyce jest to wrażliwy organizm energetyczny -cos tak jak my ....który przechodzi odpowiedniš ewolucję ...., a ta jest nie do powstrzymania mniej wiecej jak nasze dojrzewanie kolejne przemiany energetyczne planety miały juz wielokrotnie miejsce , jednym sie udawało innym nie z danych Majów, Egipcjan i Celtów , wynika jasno ze my jesteœmy ostatnimi , którzy na tym poziomie wibracji ziemii przechodza w następny . To tak jakbysmy byli ostatnia szansš na wyższy byt dla tych wszystkich którym się to do tej pory nie udało , a którzy niewštpliwie sš tu z nami ( gdzieœ głeboko pod ziemiš ) a nie mogšc radykalnie ingerować ( prawa boskie tego zabraniaja ...) w nasz Koniec .... po każdych 25000 lat zbierane jest żniwo z tych którzy dostšpili pewnego poziomu œwiadomoœci zaœ po 3 cyklach czyli 75000 lat ( 2012AD) zebrani zostana wszyscy bez wyjatku gdyz ziemia przechodzi na wyzszy stopień wibracji a w trzecim wymiarze ''nie ma ona już czego szukać '' @!#$ ....moze jakieœ wesołe newsy łagodny przeskok kwantowy ? Nibiru jako trampolina elektromagnetyczna ? czy ewentualna wędrówka do innego systemu ( syriusz B) odbędzie się z nami na powierzchni czy .... napiszcie cos Pozdro

Niema co się bać rozwalimy rakietami tš planetkę jak nadleci wypalimy w niš setkami rakiet i po kłopocie:-)

"Pišty element" się kłania.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jesli ma nas rozjebac jakas planetka to na huj my tu zyjemy :// co mam zrobic zeby przejsc do 4 wymiaru modlic sie codziennie, po myciu zebow, po obezjzeniu filmu, po jedzieniu?? wplacic na tace? kurwa mac.... czemu musicie mnie ciagle dolowac :((((

Tak, dawać na tacę, Bóg bardzo potrzebuje pieniędzy. Wspieraj oszustów. Chyba mylisz pojęcia.

,,Mysle ze wspomniany rok 2012 ma byc swoistym katharsis dla ludzkosci.. ma oczyscic swiat z brudow, zrobic wiecej miejsca dla ludzi swiadomych i kochajacych, aby Ci mogli kontynuowac swoja misje na ziemi i poznawac Boga.. bo dzis pieniadz staje sie Bogiem, a to jest zle'' A jak odróżnić ludzi kochajšcych od niekochajšcych. Oczyszczenie będzie z ludzi biednych, bez układów tzw. pionków a władza i bogacze przeżyjš w schronach. TAKA JEST PRAWDA

Oczyszczenie drogi kolego nie bedzie przebiegalo w taki sposob w jaki ty opisujesz.Oczyszczenie juz trwa a kulminacja nastapi za 7 lat.Kazdy czlowiek bedzie musial otworzyc swoja dusze, i zrozumiec najwazniejsze prawdy jakie istnieja.Nie bedzie podzialu na bogatych,biednych,czy tych ktorzy dobrze sie zabezpieczyli przed katastrofami czy tez nie. Wszytsko sie powoli dopelnia i trzeba sie do tego przygotowywac i nie czekac na rok 2012.

raven84 ty naprawdę w to wierzysz? Według mnie nadejdzie rok 2012 i nic w tym roku specjalnego się niewydarzy œwiat dalej będzie taki jak teraz(no może pare rzeczy się zmieni napewno technika pujdzie do przodu przez te 7 lat).Pozdrawiam

Glownie, choc nie przedewszystkim do: re-ligio (---.devs.futuro.pl) Pytasz sie czy naprawde w to sie wierzy ? - Czy wedle cibie mozna wierzyc w cos "na niby"? Nastepnie piszesz: ..."Według mnie nadejdzie rok 2012 i nic w tym roku specjalnego się niewydarzy œwiat dalej będzie taki jak teraz"... - Moze sie tak wydarzyc, ze rzeczywiscie nie odczujesz zadnych zmian, a to moze sie dokonac z kilku roznych powodow, ktore chetnie tu postaram sie przedstawic. 1. Rzeczywiscie nie wydarzy sie nic, podobnie jak mialo to miejsce przy innych podobnych datach. 2. Nie dostrzezesz zadnych zmian, bowiem dla Ciebie jak i innych te zmiany nie zaistnieja, pomimo, iz w rzeczywistosci do nich dojdzie, lecz pozostaniecie (lub pozostaniemy) w wymiarze z ktorego nie bedzie dalo sie wejsc w wymiar zachodzacych zmian. Cos w rodzaju rozdzielenia RZECZYWISTOSCI lub wymiarow czy tez Uniwersow badz swiatow rownoleglych. 3. Do tych zmian juz doszlo, a my pozostalismy w tym wymiarze i rok 2012 jest dla niektorych z nas ostatnia szansa i nadzieja. 4. Witaj na drodze swiadomosci. 5. Wszyscy jestesmy zdrowo pie.....nieci i masz calkowita racje, to wszystko to tylko delirium... 6. Zajda zmiany iscie apokaliptyczne i Ci ktorzy na czas nie zdolali sie "zmienic" i uwierzyc, ach, bedzie placz i zgrzytanie zebow... pozdrowionka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romek jak byœ niezauważył to pytałem się czy raven84 naprawde w to wierzy a nie czy inni w to wierzš moze powinnem zapytać w inny sposób np.raven84 czy ty wierzysz w to,ze w roku 2012r nadejdzie wielka zmiana(bez słowa naprawde:-) ).Skoro coœ się już zaczeło to może wskażecie konkretne fakty?

Do re-ligio najpierw.... takich jak ty, mam ochotę powiesić głowš w dół na jakimœ pniu drzewa, rozpalić pod twojš głowš ognisko i patrzeć jak się zwijasz z bólu. Z bólu nieumiejętnoœci czytania tematu od poczštku. Chłopie... weŸ się pomęcz i przeczytaj dokładnie (DOKŁADNIE - podkreœlam) ten temat od poczštku do końca a potem pisz co ci œlina na jezyk przyniesie. Dla bardzo, bardzo wielu ludzi, rok 2012 i następny będzie przełomem i tego do jasnej ch... nie zmienisz, rozumiesz!!! Liczba odpowiedzi na zapytanie True jest w sile ponad 1150 a będzie ich jeszcze wiecej, myœlisz, że to PRZYPADEK, że innym się chcialo ruszyć d... i cokolwiek w tym temacie napisać? Ty także tu jesteœ, więc tematyka jak najbardziej cię INTERESUJE i OBCHODZI... bo masz w tym pewien interes. Do całej reszty: Kaleczycie ostatnio ten ważny temat jak tylko można... do niebiańskiej potęgi... czas wnieœć do tematu coœ nowego, ożywczego i niedługo się tym zajmę.. obiecuję. Ja już teraz przeczuwam, że zbliża się wielka zmiana i kilka dowodów juz na to mam, ale nie muszę ich tutaj przedstawiać... wzamian napiszę wam pewien art o 2012 i o dzieciach nowych czasów - dzieciach Indygo... bo te zagadnienie jest warte bliższemu zapoznaniu. Pozdro dla wszystkich œwiadomych i nieœwiadomych. STRUMYK - ja tu pilnuję porzšdku :o), żeby to było jasne...

:-):-):-) Ale mnie rozbawiłeœ(albo rozbawiłaœ niewiem czy jesteœ chłopczykiem czy dziwczynkš) jesteœ psychopatš(tkš)? Chodzi mi szczególnie o te zdanie"Do re-ligio najpierw.... takich jak ty, mam ochotę powiesić głowš w dół na jakimœ pniu drzewa, rozpalić pod twojš głowš ognisko i patrzeć jak się zwijasz z bólu. ..."Dziecino zapewniam cię,że niedała byœ(niedał byœ) rady umieœcić mnie na tym drzewie:-) Pomażyć możesz nic się niezmieni w 2012r i ty nato nic nieporadzisz ciekawe jak bedziesz się czuł kiedy nadejdzie 2012 a potem 2013 i œwiat nic się niezmieni.A ogólnie ja niepozwole i tacy jak ja aby coœ się zmieniło więc ludzie œpijcie spokojnie Strumyk rozsiewa głupoty:-) P.s Może zmienie zdanie jak przedstawisz dowody tylko problem w tym,że tych dowodów niema a może centuria nostradamusa ma być tym dowodem?,każdy interpretuje jš na swojš modłe.Strumyk rozsiewajšc tš propagandę napewno wiele osób już myœli do jakiej sekty się tu zapisać aby być zbawionym:-)

re-ligio... chyba nie umiesz czytać, bo nie zrozumiałeœ tego co mialem na myœli... mam 24 lata jakbyœ nie wiedział, wiec odnoœ się do mnie z szacunkiem, dobrze? na razie masz klapki na oczach, ale niedługo sam je z oczu zdejmiesz, gdy pewne wydarzenia cię do tego zmuszš... na art cierpliwie i ty poczekasz... może ci rozjaœni w głowie :o) STRUMYK - ja tu pilnuję porzšdku :o), żeby to było jasne...

A propo do nawišzania z Biblii w poœcie True o powstaniu z zmarłych z grobów to nikt nie wie, kiedy Jezus Chrystus przyjdzie dokonać sšdu ostatecznego i wskrzesić ciała ludzkie z martwych.Jezus Chrystus uczy: „Lecz o dniu owym lub godzinie nikt nie wie, ani aniołowie w niebie, ani Syn tylko Ojciec" (Mk 13,32) Więc skoro majš powstać zmarli to oznacza sšd ostateczny a skoro sšd ostateczny to ponowne przyjœcie Chrystusa tylko skšd Nostradamus miał by to wiedzieć albo Majowie jak sam Jezus Chrystus niewiedział kiedy to nastšpi?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.