| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Kolejny supermarketowy bestseler. Czy wyłudzanie pieniędzy(to samo) ?
Przelij mi to dzieło, to napiszę ci recenzję.
Pa !
|
|
|
Dzisiaj duzo ludzi pisze, tylko czytac nie ma komu !!!!
|
|
|
Zapraszam wszystkich forumowiczów na nowe forum! http://apokalipsy.fora.pl/
Przepraszam za tę reklame ale nie wiem jak inaczej wylansować forum :( Forum jest bez spamu, głupich tematów itp. jest powięcone zjawiskom paranormalnym i roku 2012, obowišzuje wolnoć słowa, admin poprostu będzie andzorowšł takie rzeczy jak przekleństwa itp. Jeli kogo tym postem zdenerwowałem to bardzo przepraszam i proszę o przemilczenie... :)
Jeszcze raz serdecznie zapraszam na NOWE FORUM
WWW.APOKALIPSY.FORA.PL
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
z czego żyjesz Ufita ? z renty , a może emeryturka .. nie wchódz mi w dupe ze tak się wyrażę brzydko . To co ja zarobie w cišgu m -ca starcza mi jedynie na chleb , masło , jakie mięso , papierosy i na nic więcej . Wiec sobie wyobraż . Mam swoje problemy w domu i staram się pomóc rodzinie . Mama straciła pracę w szpitalu po 13 latach itd . A TAROT to nie BIBLIA dla mnie więc zapal sobie wieczkę i się pooczyszczaj bo masz Tyle w sobie Syfu że szkoda słów tracić . Przyjaciół też za wiele zapewne nie masz z takim charakterem . I jeszcze jedno . Ja staram się być grzeczny dla Ciebie a Ty jak "Smoczy Język" atakujesz mojš pracę i to co robię . Pomogłem Setkom ludzi Ufito bardziej aniżeli Księża z mojej parafii potrafišcy odwalać tš samš piewke rok , w rok . I trochę Szacunku Poproszę . Osobicie do Ciebie mam go sporo pomijajšc to co piszę teraz . Nie będę juz nic pisał wypowiadajšc się na to co Czynisz samym słowem nie tylko mi , ale rowniez innym ludziom . Czy nadal jeste aż tak lepy ze nie dostrzegasz w sobie tego Syfu który domaga sie wrecz by został oczyszczony ? Przyznac sie przed samym sobš do własnych błędów jest Strasznie Trudno . Zwalić winę na innych strasznie łatwo bez wiadomoci siebie samego . Ksišżke sobie poszukaj bo znajduje sie na którym tematcie , przy okazji poczytasz sobie wypowiedzi innych ludzi i cofniesz sie wstecz w tematach ktorych nawet nie tknęłe , moze dzieki temu to pomoże Zrozumieć co poniektórych ludzi tu piszšcych .
Pozdrawiam i skończyłem .
|
|
|
Ech..... pojechać kogo równo z trawš to normalne :D.
Aurell - olej Ufitę/Ufita kimkolwiek jest i daj na luz.
Ufita/Ufit - po co że wlazł/wlazła na to forum? Nie masz nic innego do roboty?
Do prowadzšcego ten temat i całej reszty.
PISAĆ TYLKO POSTY ZWIĽZANE Z PRZEPOWIEDNIAMI NA ROK 2005 I NA ROK 2006. Macie inne tematy by zamiecać forum. A jak wam się nie podoba to stšd wypie....ać...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
hehehe aurell kiedy palisz zaczynasz mówić jak trza
[%sig%]
|
|
|
Kolejne trzęsionko* na Tajwanie http://fakty.interia.pl/news?inf=676638
*przed odpowiedzeniem na post upewnij się że jeste dorozwinięty umysłowo: wskazówka dla leniwych: upewnij się czy nie masz nicka ufita albo goska.
[%sig%]
|
|
|
Oto dzisiejsza moja wizja (sen):
Stoję nad rzekš wraz z ojcem, wiem że to on, ale go nie ma
fizycznie. Rzeka wydaje się być znajoma (chyba Wisła), ale nie mam
pewnoci. Czuję piach pod stopami i zapach wody. Niebo nad nami całe
zamglone. Kierunek pršdu rzeki od mojej prawej w lewo. Nagle z lewej
wypływajš małe łodzie, każda inna, a na nich ludzie z różnych narodów,
po jednym w każdej łódce. Razem jest ich może 5 do 7. Wszyscy
płynš pod pršd. Ojciec mówi, że to pielgrzymi. Stoję i patrzę jak po
mistrzowsku lawirujš w wodzie przy przeciwległym brzegu przesuwajšc
się powoli pod pršd. Na samym końcu płynie maleńkš łódkš hindus z dzieckiem.
Kiedy nas mijajš, zaczyna mieć problemy, skręca na rodek rzeki i tam główny
nurt porywa go z powrotem. Zadziwia mnie sprawnoć pozostałych, a martwi
ten hindus z dzieckiem. Jednak jako powoli pnie się w górę rzeki i po chwili
wszyscy znikajš w oddali.
Idę plażš w tym samym co oni kierunku. Patrzę tam, gdzie rzeka(życia) bierze swój
poczštek. Wtem mgła spowijajšca niebo zaczyna się rozstępować wšskim
klinem i widzę góry przybrane błękitem. Wznoszš się coraz wyżej i wyżej i wyżej,
sš potężne, patrzę już pionowo w górę i mówię:
tam jest tron Boga.
Chcę powiedzieć o tym ojcu, ale nie ma go już przy mnie.
Wiem, że cały ten wiat jest tylko dla nas, z miłoci. I czuję miłoć, przepełnia
mnie, aż dławi. Chcę, by trwała jak najdłużej.
Po chwili budzę się.
Pozdrowienia zwłaszcza dla zbłškanych
|
|
|
Aurell"Aurelian Łasasowski TY JESTE TAK POPIERDOLONY ŻE NAWET NIE BĘDĘ PISAŁ BRZYDKICH SŁÓW , ZALECAM WIZYTE U DOBREGO PSYCHJATRY !!!
Proponuję wszystkim zapoznac się z proroctwami tego WARIATA na poczatku tematu oto przykłada co prprokował na lipiec 2005 : :)
Cytat :
LIPIEC::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Wypełniš się Proroctwa Znanych i Cenionych Proroków oraz innych mędrców którzy zapisali się w historii wiata t, Nostradamus , Cayce i inni . Co Niedobrego Spotka ziemie . Bieguny Zacznš się zmieniać . Widzę Globalne powodzie , Zatrzymanie Ruchu planety i tzw.. 3 dni ciemnoci zapowiadane w Biblii . Dniem Stanie się Noc. Zmiana jest poważna podaje Arkana jakie mi wyszły – wiat odwrócony , księżyc , mierć , gwiazda , słońce odwrócone , Arcykapłanka . Kolejna Pieczęć zostanie złamana wg. Apokalipsy a teraz słów moich . Nadchodzš Powodzie które zmieniš obraz planety . Ustanie dzień który wywoła haos i da wolnoć mierci jaka rozpanoszy się po całym globie . Mam nadzieje że to co widzę nie zici się . Wczeniej przewidziałem date na kwiecień tego roku odnonie poczštku 3 dni ciemnoci . Mogłem się mylić i chodzi tu o Lipiec kiedy słońce Króluje na Całym globie w jednym miesišcu należšcym do jego pełnej władzy . W kosmosie Odkryta oficjalnie zostanie planeta X która spowoduje te zmiany , najlepsze że karty to objawiajš .przewidywane zmiany odnonie typowanie dni w lipcu , to 1 lipiec POCZĽTEK TYCH ZMIAN . By się nie sprawdziło .
A to następne prognozy IDIOTY :) strona
Autor: "Aurell"Aurelian Łasasowski (---.shaft.net.pl)
Data: 11-10-2005 16:49
Miałem to nagrać hmm .. więc może napiszę . Zapisywałem szybko to co odbierałem parzšc w karty .
::::::::::::::::::::::::::::::::::: ROK 2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
11 Pazdziernik 2005 r.
Harmonia Planet na poczštku Stycznia - masowe narodziny dzieci . Wielkie dusze schodzš na ziemię . Niezwykłe dzieci . Inkarnacje z innych planet . Zmienia się System - szkolnictwo widzę co w Systemie ciężko sprecyzować mi państwo . Kolejne Wielkie odkrycia w dziedzinie Astronautyki - kosmo - ekologii . Na jakiej planetcie odkryte zostanš lady życia . Walka z chorobami - chorobš . Leczenie i zapobieganie dobre , skuteczne . Zmiany w duchowoci - stare umier nadchodzi nowe . Papież choruje . Grożba wybuchu wojny może zostać w tym m-cu Styczen 2006 zażegnana . Kres jakiego konflitku nie obejdzie się bez ofiar i powięcenia . To co niewiadome staje się wiadome . Możliwa jaka powódz w miejscu gdzie Słońce króluje na niebie przez okršgły rok . Naukowcy zrozumiejš mowę jakiej planety - gwiazdy , odpowiedzialnej za Klęski Żywiołowe na Ziemi . Czas Jednoczenia się na wiecie . Energia Miłoci bardzo silna . W niekórych miejscach na wiecie brak zimy , tam gdzie być powinna . Nadejcie zapowiadanego przez więte księgi . Aniołowie wkraczajš w plan ziemski . Ludzkoć dowiadcza objawień Swiętych i tych co dawno temu odeszli . wiatu przybędzie co Nowego , co wpłynie na zmianę żyć w wielu narodach . Jakie państwo zerwie Umowę - to zagrozi wybuchem wojny , w tym m-cu mimo wszystko jej wybuch powstrzymany zostanie .
W Lutym Wyjdzie Miecz ! Wybuchnie Wielka Wojna . Wojna która zasięgiem może objšć Cały wiat . Mobilizacja . Tajemnica odsłoni zamiary tego który jš rozpęta . Miecz Sprawiedliwoci . Wazne sprawy będš ważyły się w oczach Sprawiedliwoci . Trzech Władców zastanawia sie nad posunięciami . Tajemnicze sprawy kierujš losem wiata w kole 3 - ech . Rok 2006 rokiem wielkiej Wojny !!! Miesišc poczštku Luty !!! Powiernik Króla uczyni więcej niz sam krol . Od Lutego do Kwietnia - czas ostrzenia mieczy . Gory sie poruszš sprowadzajac sprawiedliwosc . Odżyje upiona Potęga przez wiele krajów zwana tępš , pustš i slabš . W Marcu Haos Wielki . Ogarnie komunikację buzšc głupców do życia . W Miecie Prawa Haos ! być może Jerozolima ! Wybuch - pomsta o karę z Nieba . Dlaczego tyle zła ? Dlaczego ? żołnierze niewiadomi tego co ich spotka na polach walki , krocza na wielkš wojnę mylac że to będzie mała wojna , jakby to miałabyć dla nich przygoda . Odkryje się Ziemia po Wybuchu - wielki dół ! w miecie Prawa ! HAOS ! TYRANIA ! w Kwietniu 2006 do Wielkiego Miasta wjedzie Zwyciężca niosšc zapowiedz Poprawy ( kłamca ) ! Która ze stron zawiesi na czas jaki broń i schowa miecze . Ludzie dowiadczać zacznš Biedy ! Banki nie będš wypłacać pieniedzy - Haos ! Nadchodzš Czasy UCISKU ! Wielki i Potężny Ucisk ze strony tego który zdobędzie Miasto - Zwyciętwo odniesie przed Wielkanocš bšdż w Wielkanoc ! Czas sšdu bliski jest na Ziemi . Armie martwych kroczš ku smierci by ponownie zmartywstać .
uff .. to wszystko , przepisywałem z kartki . Pismo Automatyczne .. notowałem to co ujrzałem ! nie mowie ze to ma tak być , poprostu dzielę sie tylko tym co ujrzałem . Oby to była pomyłka ma .
Olać Wariata !!! Pozdrawiam normalnych
Dociekliwy
|
|
|
Dociek, jak już mówiłem nie wszystkie przepowiednie muszš się sprawdzić. Aurell jest jednš z ciekawszych osób na tym forum. Jeli nawet jest trochę zwariowany to jest zaleta. Dla mnie normalni ludzie to sš nudziarze (flaki poprostu).
Bardzo szybko wydałe sšd nie znajšc tego człowieka. Typowe działanie ludzi raczej ograniczonych i mało inteligentnych. Wyzywajšc go od idioty i wariata raczej sam z siebie robisz kogo takiego. Bez obrazy ale gdyby nie wycišgał tak pochopnych wniosków albo chociaż dopuszczał swój błšd mój post względem ciebie by był mniej ostry.
[%sig%]
|
|
|
Dociek jesli sie nie sprawdziło na lipiec to powiniene się Cieszyć :) hehe a ty tu lecisz "grubo" . Damian , ok nie ma co się unosić nerwami Standard . Dzięki za słusznš uwagę odnonie mego zdrowia psychicznego . Biorę na Poważnie to co wystosowałes względem mego zdrowia . A nawiasem mówišc masz Sz. Doćku tez problem bo hmm .. Wpierw sobie poczytaj . Przedewszystkim Data wystawiona przy ostatnim opracowaniu na Przyszłoć oznacza Dzień i miesišc tego roku w którym jš umieciłem . I wiesz co Tobie powiem ? heh mozesz się smiać . Ze nie chciałbym by cokolwiek złego z tego co napisałem miało się sprawdzic w roku Przyszłym . Wczoraj sobie siedzšc mylałem o tym hmm .. czy nie skupić się na odnalezieniu potencjalnej drogi nie zrealizowania tego scenariusz w Przyszyłosci . Ale sam nie wiem czy jest tego sens ponieważ hmm.. polecam tobie zapoznać się np. z dziełami Nostradamusa ;) on w swych czasach też brany był za Szarlatana . Tak naprawdę prawdziwy Szacunek wiat okazał jego Duchowi po mierci . Ale nie zależy mi tu by kazdy kto odwiedza te forum pomylał sobie .. że Facet myli iż jest Bóg wie kim .. ech wiesz , pisałem wczesniej ze to tylko i wyłšcznie załozenia Przyszłosci oparte o to co dzieje sie Teraz . Dokładny tego model przedstawiłem w swojej małej ksišżeczce . I nie unós sie bo nie ma powodu Doćku .
Życzę Tobie Miłego Dnia . Szczerze :-) i Dziękuje za powięcenie swej uwagi :-)
"Człowiek na Ziemi , ma Prawo do Pomyłek i Potknięć - bez tego życie było by strasznie nudne i monotonne, nierozwojowe , Tylko Bog w swych Sšdach Nigdy się nie Myli ponieważ on zna nasze Zycia , Sekrety , Myli i Duszę gdyż z jego Serca przybylimy na Ziemię , po to by Szukać Głębszej Miłoci i Więzi z jego Całociš ,w naszym Stworzeniu !!!
Ariel
|
|
|
Interpretacja snu Ufity:
Kochaj ludzi, bo zostaniesz sam ze swoim "Bogiem".
W następnym wcieleniu trafisz na planetę, gdzie wreszcie zobaczysz jakiego "Boga" i będziesz mógł bić mu pokłony od rana do wieczora.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Temu sceptykowi (Dociek) powiem tak: To że się NIE sprawdziły to nie powód do obrażania. Może co stanęło na drodze i wydarzenia nie było? O tym już nie pomylałe? I nie wiem czym się kierowałe piszšc ten tekst. I co? Pod biurkiem siedzisz i kołyszesz się z radoci że go tak zbluzgałe? Ta twoja (marna) próba udowodnienia błędu, była mało inteligentna. Cos w stylu predatora...(czemu wy kobiety jestecie takie łatwe). A co do Ufity...przestańcie go bluzgać. Ma swojš wiarę, a konstytucja (póki co) gwarantuje mu możliwoć wierzenia w co chce.
Ufito, uważasz że twój sen był pewnego rodzaju objawieniem? Z twojej interpretacji wynika że przejmujesz się losem innych. (hindus z dzieckiem) Nawet jeli to kłamstwo to ładnie wymylone.
Pozdrawiam.
[%sig%]
|
|
|
Wyckret, ja nie kłamię. Nie ma takiej potrzeby. Jeli uznam pytanie za
takie, że szczera odpowied mogła by mi zaszkodzić, to ci odpowiem, że nie
odpowiem na takie pytanie lub zbywam temat milczeniem.
To dlatego, że nie każdy jest mi bratem.
Wszystkie sny opowiadam maksymalnie wiernie wraz z tym, co słyszę, mylę lub
czuję. Inaczej po co bym wam głowę zawracał ?
Jestem poważnym ufitš i już. Choć inteligentne żarty cenię.
Sny możecie analizować jak się komu podoba.
Sam ich nie rozumiem do końca, niektórych wcale -pełna symbolika.
Symbole te to nie kółeczka czy trójkšciki, jak w przypadku masonów.
To raczej wydarzenia, miejsca, obiekty, kolory, myli ....
Poza tym nie wszystkie będę publikować, gdyż niektóre dotyczš mnie osobicie
lub tyczš zdarzeń strasznych, lecz o trudnej do oceny odległoci czasowej.
Nie mam zdolnoci plastycznych, a obrazy, które widzę sš tak
rzeczywiste i barwne, że warto by było je namalować(narysować).
Przykro mi.
Np. kilka dni temu miałem taki sen:
widzę jak w bardzo rzadkim lesie całym zalanym wodš, gdzie widać też zwalone
pnie, płynie czarna kobieta(murzynka). Płynie na plecach, a na piersi trzyma dziewczynkę,
która ma może 9-12 lat. Goni je krokodyl lub aligator, ale raczej krokodyl.
Tak sšdzę, gdyż ma krótkš i szerokš paszczę. Krokodyl chwyta kobietę za nogę.
Dziewczynka, uwolniona z objęć kobiety wspina się na kilka pobliskich pływajšcych
pni . Przebiega po nich kilka metrów. Zatrzymuje się, odwraca i patrzy. W tym
czasie krokodyl pochłania swojš ofiarę. Czuję rozpacz, która rozdziera serce
dziewczynki. Dziewczynka nie czeka dłużej, skacze do wody i odpływa w dal.
Ja jestem tylko obserwatorem. Patrzę, lecz nic nie mogę zrobić.
To wszystko.
Przytoczony teraz sen wyglšda mi na przekaz on line z Afryki(może z Ameryki ?).
Ciekawe, że te sny sš zawsze tuż przed przebudzeniem. Tak jakby specjalnie,
żeby ich nie zapomnieć.
Zdarzało mi się wczeniej odbierać równie dramatyczne zdarzenia.
Nie wiem, czy sš prawdziwe, tzn. czy zdarzyły się w rzeczywistym wiecie.
Uczucia, które temu towarzyszš sš bardzo silne i rzeczywiste.
Pzdr
|
|
|
aż za dużo, m.in Ufita i paru jeszcze ale nie pamiętam nicków...
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |