Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA stefa 11 listopada, 10:52 Tarot kartą Cesarzowa III mówi, że jak się zdecydujesz to go poznasz - ja za ciebie decydować nie mogę kiedy i jak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA asiamaks 9 listopada, 22:28 Szanse ma ale niesmak pozostanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA fala 9 listopada, 19:43 Tarot kartą IX Pucharów mówi, że jest taka szansa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Gonia 9 listopada, 17:07 Tarot kartami II Miecze i IV kije mówi, że niekiedy nie mamy innej możliwości a te co są okazują się najlepsze ;) podróże kształcą ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA becia 9 listopada, 09:41 I do czego doszłaś ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA natimar 8 listopada, 14:28 Tak poprawi się dzięki pomocy mężczyzny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA slayer 8 listopada, 01:04 Tarot kartą V monet mówi,że to nie miłość była ale tylko namiętność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

wow, co za wysyp... masakra, ale Igor miał wene!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Cześć Igor:) Mam czekać dalej, czy wogóle nie dostanę odpowiedzi? Pozdrawiam:)

Czy podobam się chłopakowi o imieniu Szymon? Czy mnie lubi?

Dziekuje Igorze za odpowiedz. Juz wiem co chce robic, gdzie pracowac ale nikt mi nie odpisal stamtad i nie bylo kontaktu. Czy jest szansa ze bede tam pracowac? co powinnam zrobic? Kiedy widzisz stala prace?

A co do tego jedynego - czy jak go zobacze to bede wiedziala ze to on? Ile czasu minie od stycznie az bedziemy razem?

Paulina ur.24.8.1981r Zadałam wcześniej 3 pytania. A zależy mi na jednej ogólnej odpowiedzi. Czy podobam się chłopakowi o Imieniu Szymon? Czy mnie lubi? Dziękuję za poprzednią odpowiedz,ale nic z niej nie zrozumiałam. Pozdrawiam Paulina(paolka262)

proszę o odpowiedz...

WITAM IGORZE, POWIEDZIAŁ DZIEKUJE. mam pytanie zbliza sie koniec roku, co mnie i mojego męża czeka w nowym roku? jak nasz budowa i nasze małżeństwo? mam nadzieje ze podkoniec przyszłego roku bedzie nas juz troje. I co z naszymi finansami? moze jakis wiekszy przypływ gotówki? pozdrwaiam skolowana

Tarot kartami Koło Fortuny i Król Monet mówi, że finansowo układ opłacalny. Ehh Igor,powalasz mnie wóżbami.Krótkie dosadne i Niech Cie... wszystkie się spawdzają. Cieszę się że znalazłam tę stronę Uwielbiam Cię Jolka

ZAKLĘCIA skolowana Wczoraj o 19:15 Tarot kartami Rydwan VII i III Puchary mówi, że będzie to bardzo pomyślny rok dla was. Pozdrawiam Igor ps. nie macie się czego obawiać ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA niezapominajka Wczoraj o 17:44 Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i IV Miecze mówi, że najbliższy okres będzie wymagał od ciebie wiele zmian, ale ostatecznie wyjdziesz na swoje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 Wczoraj o 14:37 Tarot kartami II Puchary i V Kijów mówi, że jako kochanek może ci dać to czego ci obecnie brakuje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 14:31 To się zawsze wie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą