Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 2 dni temu o 11:34 Zgodnie z prośbą konto zastanie zablokowane, wpisy zaś zgodnie z regulaminem zostają jako baza danych Lekcji życiowych dla innych użytkowników. Kontakt email został zbanowany również. Główna strona zawiera ponad 2000 materiałów i codziennie pojawiają się nowe. To tak a pro po tego, co się dzieje a co się nie dziej. Lista ostatnich artykułów: Lista Artykułów Pozdrawiam Życząc Dalszych Sukcesów Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Forum - już działa. Błędy proszę zgłaszać przez zakładkę Kontakt. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Drogi Igorze dziękuję za Twoje poprzednie rady. Były dla mnie ogromnym drogowskazem, pomogły mi stanąć na nogi i udało mi się osiągnąć to co chciałam. Udało mi się znaleźć pracę w normalnych warunkach i wszystko poukładać. Długo wahałam się czy napisać ten post, bo czasami prawda bywa bolesna ale lepiej teraz niż w ogóle. Dlatego chciałabym Cię prosić ponownie o wróżbę. Poznałam jakiś czas temu pewnego Pana J. Fajnie nam się rozmawiało i coś było między nami. Ale sytuacja między nami zrobiła się bardzo dziwna, on jakby się wycofywał, raz chciał, raz nie. Jakby był zagubiony i sam nie wiedział czego chce. Dosłownie jakby się mną bawił, a jestem tylko człowiekiem, też mam jakieś uczucia i źle się z tym czuję bardzo. Nie ukrywam, że przez to jestem bardzo zagubiona, bo po prostu nie wiem na czym stoję i bardzo mnie to boli. Dlatego chciałabym Cię prosić o wróżbę czy między mną a Panem J. będzie coś w przyszłości, czy po prostu będziemy razem? Dziękuję Ci bardzo! Pozdrawiam serdecznie

xmiskux Wczoraj o 19:44 Tarot kartami XV Diabeł i Cesarzowa III mówi, że kobieta zbyt ulega silnym emocjom. Zbyt silne uleganie takim emocjom - powoduje nie właściwą ocenę rzeczywistości. Zrobimy zatem tak, tutaj masz materiał, ma on na celu pomóc nam uzyskać odpowiedź na interesujące nas pytanie. Podobną metodę stosują Mnisi tudzież inni zainteresowani odpowiedziami na pytania na które nikt nie zna odpowiedzi lub trudno się nam z takimi odpowiedziami pogodzić: 108 Pytań Pozdrawiam Igor ps. odpowiedź jaką uzyskasz opisz tutaj - jakieś intymne sprawy zachowaj dla siebie. :zdziwiony:

Niech Moc Będzie z Tobą

Materiał dla pewnej Pani, proszę dokładnie przestudiować i napisać swoje wnioski: Intuicje i wrażenia duchowe Pozdrawiam Igor ps. szczegóły w mailu.

Niech Moc Będzie z Tobą

Materiał dla innej Pani, proszę dokładnie przestudiować i napisać swoje wnioski: Problem tożsamości w snach cz I Problem tożsamości w snach cz II Pozdrawiam Igor ps. proszę się nie spieszyć - pośpiech nie jest tutaj rzeczą wskazaną.

Niech Moc Będzie z Tobą

Osobą piszącym do mnie na maila, polecam bardzo ciekawy materiał, który ukazał się w roku 1912 w czasopiśie Equinox: OPIS KART TAROTA Z ICH ATRYBUCJAMI; W TYM METODA WRÓŻENIA PRZY ICH UŻYCIU Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czy mogę Cię poprosić o postawienie kart? Czy relacja w której obecnie jestem jest rozwojowa? Czy mężczyzna z którym się spotykam czuję coś do mnie? Ps.czy jak wpłacę pieniądze na jakąś organizację dobroczynną to będzie dla Ciebie ok?

kamila777 8 godzin temu Tarot kartami Słońce XIX i Sąd XX mówi, że relacji z tym człowiek nie należy niczego wykluczyć. Tarot mówi o niespodziewanych wydarzeniach które mogą wiązać się z obowiązkami, które jednak mogą doprowadzić do samorealizacji. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czas płynie a nic się nie zmienia, a jeśli już to czuję, że jest coraz gorzej.Utkwiłam myślami w przeszłości. Czy widzisz jakieś pozytywne zmiany w moich relacjach z byłym mężem? Pozdrawiam!

jaaa Wczoraj o 15:35 A teraz to sam jestem zaskoczony co tutaj wyszło: Tarot kartami Papież V i Walet Pucharów mówi, że obecna sytuacja sprzyja wszelkiego rodzaju transakcjom i polepszeniu sytuacji finansowej. Ta sytuacja ma pomóc ci nauczyć się rozprężać oraz wypoczywać. Tyle karty. Pozdrawiam Igor ps. sama widzisz istnieją różne szanse w takiej sytuacji.

Niech Moc Będzie z Tobą

Materiał do przestudiowania dla osób poszukujących: Jak mamy wykorzystywać sen dla rozwoju okultystycznego Pozdrawiam Igor :zdziwiony: :wesoly: :odlecial:

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuje Igorze. Zastanawiam się nad tym co napisałeś i też jestem zaskoczona. Nie wiem dlaczego karty usilnie czepiają się moich finansów, które nie są obecnie w centrum moich zainteresowań. Nie narzekam, ale prawda jest w tym powiedzeniu, że pieniądze szczęścia nie dają. Zmęczona za to może i jestem nieco mniej niż wtedy gdy on był. Czekam,aż coś się w końcu zmieni, na razie tylko odczuwam wielką wrogość z jego strony w stosunku do mojej osoby, nie wiem zupełnie dlaczego. Poszedł sobie sam, na warunkach jakie chciał. Nie rozumiem, jak można po tylu latach tak sobie po prostu nagle odejść. Chciałabym wiedzieć co było przyczyną i tak chyba latami będę się zastanawiać. Ale dziekuje, że masz cierpliwość odpisywać. Ja już sama do siebie nie mam. Pozdrawiam!

jaaa 2 godziny temu Współczuję Ci jak człowiek człowiekowi, bo nigdy nic wesołego w takich sytuacjach niema. Jednak w takiej sytuacji zawsze jest jakieś drugie głębsze dno. Mało osób potrafi je odczytać gdyż zazwyczaj człowiek uwikłany we własny świat mało co rozumie z sygnałów wysyłanych przez inne światy wokół niego. W większości przypadków jest to niemożliwe. Pamiętać należy jednak, że w życiu jest coś takiego jak przeznaczenie, niekiedy nazywane fatum - jeśli przybiera niekorzystny obrót rzeczy. Jednak i ono nie działa na chybił trafił - istnieje głębszy plan. Jeśli nie chcesz dalej tylko siedzieć i marudzić a chciałabyś wykorzystać czas na coś co może Ci kiedyś może pomóc - odezwij się na maila. Dostaniesz kilka wskazówek zobaczymy jak Ci pójdzie ;) Pozdrawiam Cię Serdecznie Igor ps. odszedł gdyż go to przytłoczyło i przerosło, inne rzeczy były tylko do tego pretekstem.

Niech Moc Będzie z Tobą

jaaa 2 dni temu o 19:56 OK, materiał został przesłany na maila. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Pozwolę sobie zapytać - jakie wnioski z materiałów? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze, Wracam po dłuższym czasie z wiadomością zwrotną. Słuchałam wieczorami medytacji, pomogła mi bardzo w uspokojeniu głowy, emocji i zapisywałam sny. Niestety tylko kilka z nich udało mi się w ogóle zapamiętać. Możliwe, że przez natłok pracy, małe ilości snu, obowiązki i wszystkie drobne sprawy życia codziennego nie wszystko poszło po myśli, a może to był jakiś cel w tym. Przyśnił mi się Pan J. kilka razy. W jednym ze snów jechaliśmy tramwajem do zoo i po prostu uśmiechaliśmy się do siebie, trzymaliśmy się i później szliśmy razem z moją rodziną po zoo i razem z nimi wracaliśmy też tramwajem. Kolejnym razem po prostu staliśmy i trzymaliśmy się za ręce patrząc na siebie, uśmiechaliśmy się. Pojawił się też nagle w koszmarze, po prostu bałam się i uciekałam i pojawił się on nagle uśmiechnięty przy mnie i uspokoiło się wszystko. Kilka razy po prostu pojawił się spoglądał na mnie z uśmiechem i dalej snu nie pamiętałam, na nim się kończył. Nie ukrywam nie wiem jak to wszystko mogę interpretować. Ponieważ nic nie wiąże się tutaj ze sobą. Dziękuję i tak bardzo mocno :) Serdecznie pozdrawiam i życzę Wszystkiego co Najlepsze w Nowym Roku! :)

xmiskux Wczoraj o 17:11 Skoro zrobiłaś wszystko jak uzgodniliśmy to w takim razie możemy iść dalej, teraz zrobimy tak. Przez tydzień codziennie będziesz słuchać tego parominutowego nagrania.
Następnie opiszesz wnioski, później się zdzwonimy, następnie spróbujemy ukierunkować twój umysł na sprawy korzystne dla ciebie. Wszystkiego, Co tylko Najlepsze w Nowym Roku Pozdrawiam Igor :wesoly:

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Poprosze o pomoc w pewnej kwestii czy coś powinnam ruszyć czy też nie: Czy powinnam pójść do sądu w kwestii o którą mi od dłuższego czasu przeciw moim sąsiadom? Czy bym wygrała i czy ewentualną wygrana by była na tyle wysoka zeby mi zrekompensowana trud i moje starania? Czy powinnam juz zasięgnąć opini adwokata w tej kwestii czy jeszcze poczekać? Czy moja nowa praca bedzie w podobnej branży jak ta obecną? Czy w tym roku zmienię pracę? Czy to bedzie dobra decyzja? Skąd wezmą sie pieniądze na przeprowadzkę? Czy ta przeprowadzka nastąpi w tym roku? Jak nie to za ile lat? Pozdrawiam

Dziś w Biedronce wsparłem biednego - akurat miałem gotówkę, więc mu dałem 50 zł. Poproszę o jakąś wróżbę na dowolny temat ;) P.S. A od Państwa w prezencie otrzymałem książeczkę pt. "Poradnik bezpieczeństwa" :) Polacy dostali "poradnik bezpieczeństwa". Czytam ich reakcje i jestem załamana Niektórymi wpisami tutaj też można się załamać ;) Nie chodzi o to, co ludzi spotyka, tylko o ich podejście do życia.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.