| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Albo jak Ameryka rozpęta wojnę atomowš to jak zleci na nas prędzej czy pużniej bomba atomowa też nic nam nie będzie.W końcu to tylko bomba atomowa.:-)
|
|
|
Ja też wierze że sš gdzie tam pozaziemskie istoty. W przeciwnym razie byłoby to wielkie marnotrawstwo przestrzenie.
|
|
|
ja się zgadzam z '' Gaba,to nie zależy od tego czy zabraknie jakis miejsc w krypcie !
|
|
|
macie troche berety zryte i tyle wam powiem jak mozecie myslec o koncu swiata jak to Bog ztworzył i tylko bog moze zniszyc. a kto wiezy w ufo niech sobie wiezy kto ma psyche zryta niech sobie ma ja tam w to nie wieze juz dawno miało byc konec swiata i co nie było tam niektore przepowiednie sie sprawdzaja ale wiekrzas z nich sie nie zgadza i tyle wam powiem wy to mozecie bys ufo hheheheeeheheheehehehe
|
|
|
Kamil655
Spokojnie. Tyle osób ile się wypowiada na forum, tyle definicji końca.
[%sig%]
|
|
|
kamil: rozumujesz bardzo prosto, kto wierzy w co w co ty nie wierzysz - ma zryty beret. Jak skończysz gimnazjum to wpadnij znowu na to forum, może cię tam nauczš wyrażania opinii konstruktywnych.
|
|
|
Przepraszam za to co powiedziałem.Po prostu jestem nieszkodliwym gejem.(ciotš,szmatš oraz mieciem).
|
|
|
nie bede uzywac wulgaryzmow!! ale denerwuje mnie to ze ludzie chcac zrobic wieksza sensacje wymyslaja koniec swiata!! dlaczego Bog mialby nas zniszczyc?? dlaczego tak strasznie sie o tym mowi????!!!!!koniec swiata mial nastapic w 2000roku.dlaczego? poniewaz zaczelo sie drugie tysiaclecie ale naprawde nie rozumiem co z tym ma wspolnego koniec swiata??!! to jest chore~!! niszczycie mi zycie opowiadajac o koncu swiata! skoro Bog powiedzial: "nie znacie dnia ani godziny" czyli nie znamy!! wiec na pewno konca swiata nie bedzie 21 grudnia 2012 roku o 11:11 !!!!!!!!!!!!!!!!ludzie wierzcie ten kto to wymyslil powinien sie leczyc!!napiszcie co o tym sadzicie:)
|
|
|
Nelcia: id na forum bravo.pl tam z pewnociš znajdziesz więcej interesujšcych cię tematów. Tutaj nie znajdziesz nic ciekawego. Kto nie myli tego do mylenie się zmusić nie da. A twój podły, chory wiat, chora cywilizacja, pełna wynaturzeń, kłamstwa, oparta na zasadzie: "ten ma prawo kto ma siłę", ZGINIE, ZNIKNIE W BÓLACH, ROZDZIERANA PRZEZ FALE TSUNAMI, Zobaczysz w jednej chwili jak cały dorobek kultury z której jestecie tacy dumni, 100-piętrowe wierzowce, holly-smród, las dziwkas, los pierdolelos pochłonie smród mieci zmieszanych z błotem które leżały na ich przedmieciach. Aha i nie mów o Bogu, nie wiesz nawet jak bardzo on pragnie zmian na tej ziemi, twoi bożkowie (pienišdz, władza, kapitalici i media) zniszczyli ziemie, mogli niszczyć ludzi i to robili bez problemu, ale zapomnieli o jednym że srajšc we własne gniazdo, nawet gdy za to sranie dostali fortuny, w końcu będš musieli wšchać smród bo już nie starczy piasku by zakopywać go i nie starczy odwierzaczy powietrza by go zagłuszyć. Twoja cywilizacja zginie razem z epokš bólu, kłamstwa i paradoksów. Teraz kiedy natchnšłem cię optymizmem, możesz wpisać w pole adresu: www.bravo.pl i zapomnieć o prawdzie, zapomnieć o tym forum, do czasu...
|
|
|
Brawo!!!
Ale jš zje...łe!
Osoba,która myli że będzie jeszcze żyć niewiadomo ile jest ciotš!
|
|
|
"Nelcia: id na forum bravo.pl tam z pewnociš znajdziesz więcej interesujšcych cię tematów"
text tygodnia! :D
"Tutaj nie znajdziesz nic ciekawego. Kto nie myli tego do mylenie się zmusić nie da. A twój podły, chory wiat, chora cywilizacja, pełna wynaturzeń, kłamstwa, oparta na zasadzie: "ten ma prawo kto ma siłę", ZGINIE, ZNIKNIE W BÓLACH, ROZDZIERANA PRZEZ FALE TSUNAMI...."
oczywici zgadzam się, ale we tu gadaj z ludmi, którzy nie używajš mózgu :/
|
|
|
macie najebane we lbach koniec swiata nastapi jak mi wylacza prad w domu i kurwa chuj wam do tego macie wode z mozgu popierdolence.
|
|
|
zgadzam sie z pierdolnikiem niema latwo, ciagle komornik straszy
|
|
|
Z agresjš i wulgaryzmami idż na mecz piłki nożnej.Tam stojš tacy panowie z pałkami zwani policjantami.Oni wiedzš jak się o takich jak ty zatroszczyć.
|
|
|
Dla mnie bomba :)
Przesyt skrajnoci, poglšdów i sposobów odnalezienia wspólnego języka.
Autorom ostatnich 10 odpowiedzi składam Podziękowania za niezły ubaw.
Humor też jest ważny przy końcu wiata :))))
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
Heh... jaaasne... Koniec wiata... Jeli o to chodzi, to tyle się już tego nasłuchałam i naczytałam, że zaczynam wierzyć (jeli w ogóle) to Nostradamusowi - najwięcej jego przepowiedni sie sprawdziło jak do tej pory... Ale wštpie czy ten WIELKI koniec wiata nastšpi, póki będę żyć :D Sšdze, że nie musimy się martwić o komenty - Bóg chyba jest wiadom, że to jest takie banaaalneee :D Bo przecież to już podobno było!! :D
Pozdrawiam :*
|
|
|
"Kto nie myli tego do mylenie się zmusić nie da."
Da sie !!!! Powiedz mu tylko, ze grozi mu niebezpieczenstwo !!!!
"ten ma prawo kto ma siłę"
Prawo natury - silny przezywa !
|
|
|
Ku uciesze Eurycide :)
Eric Julien powołuje się również na załšczony poniżej tekst w V częci "Ocalić życie w maju" (jeszcze nie przetłumaczony na angielski)
Mother Shipton's Prophecies (http://www.crystalinks.com/shipton.html)
"....
A fiery dragon will cross the sky
Six times before this earth shall die
Mankind will tremble and frightened be
for the sixth heralds in this prophecy.
...."
i jeszcze co fajnego dla wszystkich za, przeciw i wstrzymujšcych się od głosu
"And now a word, in uncouth rhyme
Of what shall be in future time
Then upside down the world shall be
...."
Pozdrawiam wszystkich używajšcych: poj_o was, ohuj_e, zje_by itd.
Wasze opinie sš równie ważne.
Potrzebujemy kontrastów :)
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |