Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Albo jak Ameryka rozpęta wojnę atomowš to jak zleci na nas prędzej czy pużniej bomba atomowa też nic nam nie będzie.W końcu to tylko bomba atomowa.:-)

Ja też wierze że sš gdzieœ tam pozaziemskie istoty. W przeciwnym razie byłoby to wielkie marnotrawstwo przestrzenie.

ja się zgadzam z '' Gaba,to nie zależy od tego czy zabraknie jakis miejsc w krypcie !

macie troche berety zryte i tyle wam powiem jak mozecie myslec o koncu swiata jak to Bog ztworzył i tylko bog moze zniszyc. a kto wiezy w ufo niech sobie wiezy kto ma psyche zryta niech sobie ma ja tam w to nie wieze juz dawno miało byc konec swiata i co nie było tam niektore przepowiednie sie sprawdzaja ale wiekrzas z nich sie nie zgadza i tyle wam powiem wy to mozecie bys ufo hheheheeeheheheehehehe

Kamil655 Spokojnie. Tyle osób ile się wypowiada na forum, tyle definicji końca. [%sig%]

kamil: rozumujesz bardzo prosto, ktoœ wierzy w coœ w co ty nie wierzysz - ma zryty beret. Jak skończysz gimnazjum to wpadnij znowu na to forum, może cię tam nauczš wyrażania opinii konstruktywnych.

Przepraszam za to co powiedziałem.Po prostu jestem nieszkodliwym gejem.(ciotš,szmatš oraz œmieciem).

nie bede uzywac wulgaryzmow!! ale denerwuje mnie to ze ludzie chcac zrobic wieksza sensacje wymyslaja koniec swiata!! dlaczego Bog mialby nas zniszczyc?? dlaczego tak strasznie sie o tym mowi????!!!!!koniec swiata mial nastapic w 2000roku.dlaczego? poniewaz zaczelo sie drugie tysiaclecie ale naprawde nie rozumiem co z tym ma wspolnego koniec swiata??!! to jest chore~!! niszczycie mi zycie opowiadajac o koncu swiata! skoro Bog powiedzial: "nie znacie dnia ani godziny" czyli nie znamy!! wiec na pewno konca swiata nie bedzie 21 grudnia 2012 roku o 11:11 !!!!!!!!!!!!!!!!ludzie wierzcie ten kto to wymyslil powinien sie leczyc!!napiszcie co o tym sadzicie:)

Nelcia: idŸ na forum bravo.pl tam z pewnoœciš znajdziesz więcej interesujšcych cię tematów. Tutaj nie znajdziesz nic ciekawego. Kto nie myœli tego do myœlenie się zmusić nie da. A twój podły, chory œwiat, chora cywilizacja, pełna wynaturzeń, kłamstwa, oparta na zasadzie: "ten ma prawo kto ma siłę", ZGINIE, ZNIKNIE W BÓLACH, ROZDZIERANA PRZEZ FALE TSUNAMI, Zobaczysz w jednej chwili jak cały dorobek kultury z której jesteœcie tacy dumni, 100-piętrowe wierzowce, holly-smród, las dziwkas, los pierdolelos pochłonie smród œmieci zmieszanych z błotem które leżały na ich przedmieœciach. Aha i nie mów o Bogu, nie wiesz nawet jak bardzo on pragnie zmian na tej ziemi, twoi bożkowie (pienišdz, władza, kapitaliœci i media) zniszczyli ziemie, mogli niszczyć ludzi i to robili bez problemu, ale zapomnieli o jednym że srajšc we własne gniazdo, nawet gdy za to sranie dostali fortuny, w końcu będš musieli wšchać smród bo już nie starczy piasku by zakopywać go i nie starczy odœwierzaczy powietrza by go zagłuszyć. Twoja cywilizacja zginie razem z epokš bólu, kłamstwa i paradoksów. Teraz kiedy natchnšłem cię optymizmem, możesz wpisać w pole adresu: www.bravo.pl i zapomnieć o prawdzie, zapomnieć o tym forum, do czasu...

Brawo!!! Ale jš zje...łeœ! Osoba,która myœli że będzie jeszcze żyć niewiadomo ile jest ciotš!

hehe,no ujšłeœ to dosadnie ale prawdziwie ;-)

"Nelcia: idŸ na forum bravo.pl tam z pewnoœciš znajdziesz więcej interesujšcych cię tematów" text tygodnia! :D "Tutaj nie znajdziesz nic ciekawego. Kto nie myœli tego do myœlenie się zmusić nie da. A twój podły, chory œwiat, chora cywilizacja, pełna wynaturzeń, kłamstwa, oparta na zasadzie: "ten ma prawo kto ma siłę", ZGINIE, ZNIKNIE W BÓLACH, ROZDZIERANA PRZEZ FALE TSUNAMI...." oczywiœci zgadzam się, ale weŸ tu gadaj z ludŸmi, którzy nie używajš mózgu :/

macie najebane we lbach koniec swiata nastapi jak mi wylacza prad w domu i kurwa chuj wam do tego macie wode z mozgu popierdolence.

zgadzam sie z pierdolnikiem niema latwo, ciagle komornik straszy

Z agresjš i wulgaryzmami idż na mecz piłki nożnej.Tam stojš tacy panowie z pałkami zwani policjantami.Oni wiedzš jak się o takich jak ty zatroszczyć.

Dla mnie bomba :) Przesyt skrajnoœci, poglšdów i sposobów odnalezienia wspólnego języka. Autorom ostatnich 10 odpowiedzi składam Podziękowania za niezły ubaw. Humor też jest ważny przy końcu œwiata :)))) Pozdrawiam Bartek

Heh... jaaasne... Koniec œwiata... Jeœli o to chodzi, to tyle się już tego nasłuchałam i naczytałam, że zaczynam wierzyć (jeœli w ogóle) to Nostradamusowi - najwięcej jego przepowiedni sie sprawdziło jak do tej pory... Ale wštpie czy ten WIELKI koniec œwiata nastšpi, póki będę żyć :D Sšdze, że nie musimy się martwić o komenty - Bóg chyba jest œwiadom, że to jest takie banaaalneee :D Bo przecież to już podobno było!! :D Pozdrawiam :*

Sorry - miało być "komety" a nie "komenty" :D

"Kto nie myœli tego do myœlenie się zmusić nie da." Da sie !!!! Powiedz mu tylko, ze grozi mu niebezpieczenstwo !!!! "ten ma prawo kto ma siłę" Prawo natury - silny przezywa !

Ku uciesze Eurycide :) Eric Julien powołuje się również na załšczony poniżej tekst w V częœci "Ocalić życie w maju" (jeszcze nie przetłumaczony na angielski) Mother Shipton's Prophecies (http://www.crystalinks.com/shipton.html) ".... A fiery dragon will cross the sky Six times before this earth shall die Mankind will tremble and frightened be for the sixth heralds in this prophecy. ...." i jeszcze coœ fajnego dla wszystkich za, przeciw i wstrzymujšcych się od głosu "And now a word, in uncouth rhyme Of what shall be in future time Then upside down the world shall be ...." Pozdrawiam wszystkich używajšcych: poj_o was, ohuj_e, zje_by itd. Wasze opinie sš równie ważne. Potrzebujemy kontrastów :) [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.