Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Pozostaje tylko zaczekać i zobaczyć, co z tego wyniknie. Jeœli nic z tego nie będzie - to będziemy wiedzieć skšd Aurell ma te swoje wizje. Radzę jednak być gotowym - nikt nie wie, co go czeka.

http://www.soulless.bezduszni.net/mania/yinyang.gif [%sig%]

moim zdaniem nie ma to miejsca naj pierw piszesz o królach a potem wchodza na to banki jezeli już to może ale a 10-20 lat ale nie tera może cie to żdziwi ale ja werz miałem sny o końcu œwiata niekt€re tak realstyczne że aż strach się wogule na to wypowiadac a co do teko skepu to ci nie wierze za bardzo sny owszem ale ale wizje w sklepie , trudno mi w to uwierzyć ale niemówie że tak może być. Apropos mówione terz o przyjœciu fałszywych prorokach którz będa siać niepokój i strach w œród ludz , nie oska rrzam cię ale zabardzo w to niewierze.................

echhhhhhhhhhh...... antychryst nadchodzi..... też mi coœ, phi... ;). mam nadzieję, że luty 2006 będzie spokojny w Polsce :).

Sorry, że jeszcze raz (było): Co do spełniania się lub niespełniania przepowiedni: "Otóż każda wizja - nawet ta zarejestrowana przez powszechnie uznanego jasnowidza - to jedynie obraz pochodzšcy z jednej ze stref prawdopodobieństw, być może tej najbardziej realnej do urzeczywistnienia przy aktualnym poziomie œwiadomoœci, tzn. tej dominujšcej w chwili rejestrowania obrazów przez jasnowidza. Wystarczy, że dzień póŸniej doznamy olœnienia (indywidualnie lub grupowo) i zmienimy kierunek marszu, a wtedy ten sam wizjoner-jasnowidz przepowiedziałby zupełnie innš przyszłoœć. Nie zapominajmy jednak, że niezwykle istotny jest także poziom œwiadomoœci samego wizjonera. Prawdziwe wizje zaczynajš się od wymiaru pištego i szóstego, Wymiaru Œwiadomoœci Chrystusowej i Wymiaru Czystego Œwiatła. Jednak niewiele osób ma do nich dostęp. Większoœć wizjonerów dociera do Wyższej Płaszczyzny Mentalnej w wymiarze czwartym."

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dzis w nocy mialem kolejny sen. Byl bardzo dziwny, i strasznie realistyczny. Byla noc, siedzialem w mieszkaniu z rodzicami, ja z siostra w swoim pokoju, a oni w swoim. Bylismy bardzo cicho, swiatla pogaszone. Na zewnatrz kroczyly wojska (chyba niemieckie) i w pewnym momecie zaczely sie dobijac do naszych drzwi.Probowali wejsc ale im sie nie udawalo. Wkoncu wylamali drzwi i wrzucili 2 granaty( ich wyglad byl bardzo dziwny Kwadratowe,malutkie z jakimis swiatelkami) Ja bardzo szybko chwycilem je i wrzucilem do lazienki gdzie wybychly nie raniac nikogo. Rzolnierze wyszli i udali sie na patrol, po pewnym czasie jednak powrocili weszli do klatki i ruszyli schodami na sama gore szukac czy jeszcze ktos nie przetrwal. Bardzo sie balismy ale znowu sie nam udalo.Ciezko powiedziec co sen ten moze oznaczac ale jedno jest pewne byl bardzo dziwny!

Tez mi sie dzisiaj snili Niemcy.

Raven zwróc uwagę na podobieństwo . 18 Sobota na 19 Niedziela 2003 r. „Amerykańskie wojsko ( apache ) , w Polsce” Œniło mi się Miasto . Nie wyglšdało na moje rodzinne , ale czułem się w nim dobrze . Znajdowałem się w pokoju , który należał do mnie . Na zewnštrz była noc . Słyszałem warkot œmigłowców , Amerykańskie ciężarówki , i ich żołnierzy wchodzšcych do miasta . Ten hałas na zewnštrz nie pozwalał mi zasnšć , więc podniosłem się by zobaczyć przez okno co tak naprawdę tam się dzieje . Zobaczyłem dwóch przed jednš z ciężarówek , palili papierosy i nie pisało im z twarzy zadowolenie . Był na nich wymalowany dziwny lęk , tak jakby już nic na Œwiecie nie było do końca Pewne . Przez głowę przebiegła mi myœl , że NATO przysłało ich by chronili tego Bastionu. Położyłem się w łóżku nie zawracajšc sobie tym głowy . Wtedy na zewnštrz usłyszałem Komunikat , że urzšdzajš ćwiczenia dla wszystkich cywili na wypadek Ataku . Po tej ogólnej informacji rozległ się ALARM . Któryœ z nich wybił okiennice w moim pokoju i wrzucił do pokoju granat ćwiczebny . Drugi wpadł do mojego pokoju , odcišgnšł zawleczkę i rzucił drugi , krzyczšc GO GO GO !!!!!! . Szybko podniosłem się , i wyskoczyłem przez okno na zewnštrz domu . Na sobie miałem białe slipy , i koszulę . Na dworze było ciepło . Podbiegłem do tych amerykanów , by dowiedzieć się co jest tak naprawdę grane . Dowiedziałem się że przyszedł od ich Dowództwa Rozkaz , by przygotować ludnoœć na wypadek Ataku . Zaznajomić ich z tym zagrożeniem , i rozpoczšć Manewry œmigłowców Bojowych . Dodajšc na koniec , że teraz mogę już bezpiecznie iœć spać , przestrzegł jedynie przed hałasem na zewnštrz , i że mam się nie martwić , bo to tylko ćwiczenia . Znowu znalazłem się w moim pokoju . Patrzałem na nocne niebo które rozœwietlane było przez rakiety typu powietrze – powietrze . Widziałem przelatujšce APAHE , wybuchy , i rakiety przecinajšce nieboskłon. Pozdrawiam Uriel

Jeœli biega o zmiany, które nadchodzš, to zaczšłem to czuć jeszcze zanim zaczšłem o tym czytać. Miałem sny, wiem że pewnego dnia nie wstanie œwit i będzie ciemno przez co najmniej dobę, a po niebie będš latały jakieœ œwiatła. Wiem, że mój blok będzie się chybotał, ale się nie zawali. W ostatnich dniach - mówi Bóg - wyleję Ducha mojego na wszelkie ciało, i będš prorokowali synowie wasi i córki wasze, młodzieńcy wasi widzenia mieć będš, a starcy - sny. Nawet na niewolników i niewolnice moje wyleję w owych dniach Ducha mego, i będš prorokowali.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.apokalipsy.fora.pl/

Mialem kolejny sen. Moj Ojciec w nim zmarl,dusza jego nie mogla opuscic ziemii, byla uwieziona. Widzialem ksiedza ktory podarzal moim miastem(bylo ono bardzo nowoczesne)zjechal on winda po ziemie.Ja za nim pzrez caly czas bieglem ale nie moglem go dogonic. Nie bylo juz dnia tylko noc bardzo ponuro, zlo szerzylo sie na ziemii:(

Witam wszystkich! Do tej pory tylko czytałem, bo na pisanie już czasu nie ma, tyle tego :-) Mam kilka powtarzajšcych się snów - nie wiem co to znaczy, ale może się przyda ta wiadomoœć tutaj. 1. około 14 lat temu miałem pierwszy sen z cyklu "Obcy" - pamiętam, że opanowali całš ziemię i chcieli zniszczyć wszystkich ludzi - nic nie można było zrobić tylko czekać na swojš kolej - póŸniej było jeszcze kilka ostatni nie tak dawno - była noc i patrzyłem na księżyc - piękny żółty księżyc nagle robił się coraz większy i zmienił kolor na czerwony, a jeszcze póŸniej zrobił się pięknie kolorowy i nie idzie opisać jak super, coœ w rodzaju sztucznych ogni strzelał we wszystkich kierunkach - nagle ktoœ krzyknšł, że to obcy i wszyscy zaczęli się chować ... 2. kiedyœ często œniło mi się, że jest noc, mieszkam w bloku i widzę tylko helikopter latajšcy dookoła i oœwietlajšcy okna, œwiatło wpada do pokoju i chciałbym się ukryć - niemcy wywlekajš ludzi na ulicę 3. raz na trzy miesišce œniš mi się też ruscy, że napadli na Polskę - dziwne to sš sny - ostatnio okazało się, że to nie ruscy tylko chińczycy byli 4. no i takim często powtarzajšcym się snem jest to, że jadę windš, ale ona nie zatrzymuje się na ostatnim piętrze tylko jedzie jeszcze wyżej - dziwne co? 5. spadajšce samoloty, ale zawsze w tym samym miejscu, w którym już nie mieszkam na szczęœcie - one dalej tam spadajš to sš sny powtarzajšce się regularnie w odstępach 2 - 3 miesięcznych pozdrawiam Emil

http://img223.imageshack.us/img223/3499/mydesktop1126744220i6457full1c.jpg

polecam - służy do Szybkiego łšczenia sie z własnymi grupami dusz i przewodników duchowych ! 2 tygodnie temu miałem odwiedziny po 3 dniu medytacji z tym talizmanem . Przybył do mnie moj Anioł - Zapach mirry i jeszcze inne ktore byly wymieszane trwał 30 minut . Wpierw przy zamknietych oczach . Następnie przy otwartych . http://www.ciszak.pl/images/products/d_aniolowwisior1.jpg Pozdrawiam

Ciszak - dobra firma. Srebro - polecam. Heksagram - mniam mniam. http://www.ciszak.pl/?s=2&id_kategorii=161&id_produktu=318

to jakaœ lipa czy faktycznie działa ?

To zdjęcie to niby co ma przedstawiać? Koniec cywilizacji. Ja tam amuletu nie potrzebuję. Mam znak atlantów. Na razie mi wystarczy :)

Ariel, to jusz szamanizm, albo SATANIZM. Strzeżcie się

Kiedyœ sam sobie zrobiłem amulet. Połšczyłem jakieœ celtyckie żywioły z dużym diamentem Herkimerem. Energii miałem tyle, że nie mogłem spać. Nie polecam takich zabaw. Ufita Anioły to szamanizm, albo SATANIZM? Strzeżcie się głupoty.

Ufita to Talizman Aniołów , jesli chcesz wkleje tobie inny - na Wsparcie Diabła hehehe ty to masz problem z główkš Sz. P Ufito . Jesli nigdy NIGDY nie doœwiadczyłeœ odwiedzin Aniołów , to lepiej schowaj swoje komentarze w kieszeń . Widziałes Anioła ? Rozmawiałeœ z Aniołem ? Brałeœ udział w odprowadzaniu "uwięzionych dusz" przy wsparciu Aniołów ? Czułeœ Anioła ? podkreœlenie - PRZY PEŁNEJ ŒWIADOMOSCI ! bo jeœli nie , to ci powiem coœ widziałem - rozmawiałem - byłem pomocš w odprowadzaniu dusz 3 - ech dziewczynek uwięzionych pomiędzy tym a tamtym œwiatem oraz czułem Anioła , właœnie poprzez Medytacje , która jest Modlitwš , przy użyciu Talizmanu Aniołów ! To w co Ty wierzysz ? twoje wypowiedzi skłaniajš twe uwarunkowania Religijne na Symbol Diabła XV który reprezentuje Sztywny materialno Œwiatopoglšd bez uwzględniania Doœwiadczeń duchowych innych , tu obecnych ludzi , w tym Mnie . Pozdrawiam . ps. Może i jesteœ Starszy Ufito , ale Wiek nie ma znaczenia w odniesieniu do doœwiadczeń Duchowych i Życiowych . Małe Dziecko jest czasem Mšdrzejsze od swych rodziców czy dziadków , i czasem potrafi wytłumaczyć pewne Sprawy z odniesienia do swych Przeżyć i Doœwiadczeń . Współczuje tobie , z tego względu iż odrzucasz ludzi traktujšc ich przeżycia - zdania - doœwiadczenia jako coœ Zakazanego . Wczesniej na którymœ poœcie napisałem Tobie . Napisz ksišżke i podziel sie swymi doœwiadczeniami z perspektywy czasu który przeżyłeœ i masz za sobš , a dopiero pózniej Praw swe widzimisie . Bo widzisz , ja napisałem ksišżke która podważa to o czym tu piszę i mówię . I zabieram się za pisanie kolejnej . Może dla Ciebie jestem młodym "szczeniakiem" ale Starszym Duchowo aniżeli się Tobie wydaje . Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.