| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Koniec wiata był tylko... poczštkiem
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
koniec wiata to będzie jak nie znajdę forsy na zapłacenie rachunków.
|
|
|
Ty sie dobrze nakryj kołdra żeby ci ten meteor na główkę nie spadl.
|
|
|
Koniec jest jak soczewka skupiajaca pierwotne wyemanowanie swiadomosci , Poczatek jest jak cos na rodzaj pryzmatu przez ktory swiadomosc ' Boga ' rozszczepia sie na szereg wymiarow ' gestosci ' , ' swiatow ' ., ukladow lokalnych ' . Inteligentna energia przeszla przez rodzaj pryzmatu swiadomosci aby stac sie swiadoma kazdej ze swych czastek . Te z kolei w procesie wzrostu swiadomosci od poziomow nizszych przechodza transformacje jednoczac sie energia pierwotna. Ludzkie swiadomosci maja problemy z klasyfikowaniem zjawiska nieskonczonosci i czasu jednoczesnego , gdyz sa przystosowane do egzystecji w srodowisku 3d.
|
|
|
Kurwa co wy se myslicie koniec swiata nastapi w 2012 31grudnia godz 11:11.
|
|
|
CHUCK NORRIS kopnie kule ziemskš z półobrotu a ziemia pęknie jak balon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
alkazam: KwadOrion napisal cos madrego, jesli nie zrozumiales to siedz cicho a nie opluwaj
|
|
|
I sie zgodze z KwadOrionem... poprostu nasza swiadomosc nie moze zrozumiec tego ze nie zyjemy w 3D... a tak wogole co jest na koncu wszechswiata?:)...
|
|
|
ja, chociaż uważam kajopeję, plejadan i resztę bajek o UFO za inteligentnie zrobione kłamstwo, muszę kwadrionowi przyznać że pisze ciekawie i gdyby nie ta otoczka pachnšca ufo-maniš, przyznałbym mu racje. Z pewnociš istniejš inne wiaty, napewno istniejš inne wymiary (wiat astralny,przyczynowo-skutkowy, mentalny itp) ale nie majš nic wspólnego z UFO itp.
Nie powinnicie miać się z kwadriona, chłopak wie co mówi, powinien częciej pisać i dokładniej wyjaniać bo wiele wie.
|
|
|
Ja wierze w UFO i kosmitów.Na 100% nie jestemy sami w kosmosie.Ja bym zdefiniował kosmitów jako ludzi z dalekiej przyszłoci.
|
|
|
Tesh wieże w UFO :| a co do tego końca wiata ... on moshe nastšpic lada dzień według mnie... i to nie zależy od żšdnych miejsc w krypcie
|
|
|
W pod koniec grudnia 2012 rzeczywicie ma nastšpić przebiegunowanie ziemi, ale czy to już będzie koniec wiata? Tego nikt nie wie
|
|
|
nasze zdanie jest takie że bóg powiedział że tylko on może to wiedzieć
poza tym jak umrzesz to masz koniec wiata
|
|
|
Masz rację iwona502 jak poleci na nas kilkunastometrowa fala tsunami nic nam się nie stanie.Oczywiste jest,że 99,9% procent ludnoci zniknie z powierzchni ziemi i nikt o nich nawet nie wspomni!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |