Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Koniec œwiata był tylko... poczštkiem [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

koniec œwiata to będzie jak nie znajdę forsy na zapłacenie rachunków.

Ty sie dobrze nakryj kołdra żeby ci ten meteor na główkę nie spadl.

BšdŸ 1ltr benzyny będzie kosztował 50zl.

co ty wiesz o zyciu... co ty wiesz o zabijaniu.. ?

Koniec jest jak soczewka skupiajaca pierwotne wyemanowanie swiadomosci , Poczatek jest jak cos na rodzaj pryzmatu przez ktory swiadomosc ' Boga ' rozszczepia sie na szereg wymiarow ' gestosci ' , ' swiatow ' ., ukladow lokalnych ' . Inteligentna energia przeszla przez rodzaj pryzmatu swiadomosci aby stac sie swiadoma kazdej ze swych czastek . Te z kolei w procesie wzrostu swiadomosci od poziomow nizszych przechodza transformacje jednoczac sie energia pierwotna. Ludzkie swiadomosci maja problemy z klasyfikowaniem zjawiska nieskonczonosci i czasu jednoczesnego , gdyz sa przystosowane do egzystecji w srodowisku 3d.

omg wes pszestan pierdolic kwadrat

Kurwa co wy se myslicie koniec swiata nastapi w 2012 31grudnia godz 11:11.

CHUCK NORRIS kopnie kule ziemskš z półobrotu a ziemia pęknie jak balon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koniec œwiata nastšpi 20.12.2012 r. o godŸ. 20.12

Koniec œwiata będzie wtedy,gdy nastšpi koniec œwiata.

alkazam: KwadOrion napisal cos madrego, jesli nie zrozumiales to siedz cicho a nie opluwaj

I sie zgodze z KwadOrionem... poprostu nasza swiadomosc nie moze zrozumiec tego ze nie zyjemy w 3D... a tak wogole co jest na koncu wszechswiata?:)...

ja, chociaż uważam kajopeję, plejadan i resztę bajek o UFO za inteligentnie zrobione kłamstwo, muszę kwadrionowi przyznać że pisze ciekawie i gdyby nie ta otoczka pachnšca ufo-maniš, przyznałbym mu racje. Z pewnoœciš istniejš inne œwiaty, napewno istniejš inne wymiary (œwiat astralny,przyczynowo-skutkowy, mentalny itp) ale nie majš nic wspólnego z UFO itp. Nie powinniœcie œmiać się z kwadriona, chłopak wie co mówi, powinien częœciej pisać i dokładniej wyjaœniać bo wiele wie.

Ja wierze w UFO i kosmitów.Na 100% nie jesteœmy sami w kosmosie.Ja bym zdefiniował kosmitów jako ludzi z dalekiej przyszłoœci.

Tesh wieże w UFO :| a co do tego końca œwiata ... on moshe nastšpic lada dzień według mnie... i to nie zależy od żšdnych miejsc w krypcie :D:D

W pod koniec grudnia 2012 rzeczywiœcie ma nastšpić przebiegunowanie ziemi, ale czy to już będzie koniec œwiata? Tego nikt nie wie

nasze zdanie jest takie że bóg powiedział że tylko on może to wiedzieć poza tym jak umrzesz to masz koniec œwiata

a jak zmartwychwstaniesz to masz zmartwychwstanie

Masz rację iwona502 jak poleci na nas kilkunastometrowa fala tsunami nic nam się nie stanie.Oczywiste jest,że 99,9% procent ludnoœci zniknie z powierzchni ziemi i nikt o nich nawet nie wspomni!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.