Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Red Wspaniała wizja ! wnioskuje że byłeœ w głebokim Transie który charakteryzuje się ogromnym napięciem Ciała Fizycznego . Połšczenie jakie doœwiadczyłeœ w stanie przeżywania projekci wywołało Potliwoœć !!! miałem to samo :-) rzadko to się zdarza . Też zapisuje twój Sen - Wizje . Ufity i Damiana również Ciekawe . Jak możemy dostrzec , coraz więcej ludzi odważniej zaczyna dzielić się doœwiadczeniami podrózy odbywanych w snach . Relacje i przekazy sš Wspaniałe ! Ja mieszkam na zachodzie hehe i nie chciałbym mykać w góry , ale chyba niebawem będę zmuszony . Odbiegajšc w innš stronę Amerykanie zaczynajš igrać z czymœ co może dosypać Ognia do tego co doswiadczy Ziemia . Chodzi o wirusa "chiszpankę" ... Bush trzesie portkami hehehe czyżby wšż w listku ;) hmm .. no comment . Nawiasem chaczšc Red Knghit powiem Tobie że w okolicach Kalisza około roku 1979 - 1981 pojawił się Krzyż na niebie . Miałem Szczęœcie , nie "przypadek" hehe poznać dziwnym zbiegiem Losu w te wakacje osobę która doœwiadczyła Bliskiego Kontaktu z Ufo , w biały dzień . .. przytocze relacje ... Byłem z dziewczynš u jej przyjaciół . Tam poznałem Michała któremu powiedziałem że czasem piszę wiersze . On do mnie , że nie daleko około 18 km od gołuchowa w kierunku pleszewa ma kuzynkę która napisała i wydala tomik wierszy . Pokazał mi go i powiedział ze zadzowni , da mi porozmawiać . Był lekko wstawiony . Œmiałem sie jak głupi i tłumaczyłem że nie potrafie tak bez przygotowania rozmawiac o jej Twórczoœci . I tak zadzwonił .. zaprosiła nas ze swym mężem do siebie . Wsiedlismy na rowery i pojechalismy blisko 8 km w jednš stronę do nich . Mieszka na terenie dawnej jednostki wojskowej , obecnie nieczynnej w œrodku pięknego lasu z mężem , dziecmi i psami . Na miejscu Michał przedstawił mnie jej - Agnieszka . I zostawił samych mówiac zebysmy sobie pogadali . Hehe cwaniak wyrolował mnie i poszedł z jej mężem wypic pare kolejnych browarków . Na poczštku było mi strasznie głupio . Ale po 10 minutach otworzyłem sie i zaczšłem rozmowę o jej pracy i tomiku wierszy . W końcu powiedziała .. "wiesz bede mowic do Ciebie po imieniu , czuje ze płynie od Ciebie dobra energia i michał nie robił sobie głupich żartów" .. no i otworzyła sie sama . Opowiedziała ze w wieku 18 lat z przyjaciółkš w okolicach Kalisza szła polnš drogš wracajšc do domu i nagle w biały dzien ujrzały na niebie Krzyż ze Œwiatła . Myœlały ze to akurat takie nietypowe zjawisko uformowane ze œwiatła i powietrza . Potem szły dalej odwróne plecami i co chwila obracały glowy do tyłu .. nagle spostrzegły ze ów Krzyż przesuwa się w ich strone i roœnie .. więc zaczęły biec co sił w nogach nie oglšdajac sie za siebie .. i nagle ! zmeczone przystanęły blisko lasu spojrzały za siebie .. krzyz juz nie było .. nastpnie ponad głowyw gore i ujrzały Swiecšcy obiekt okršgle kształtu zawieszony ponad ich głowami okolo 8 m. . Byly sparalizowane nie mogly sie ruszyc .. dostrzegły rodzine wychodzacš z lasu .. ojciec patrzał w ten obiekt z wytrzeszczonymi oczami .. syn sie zapytał "Tato Tato co to za kulka tam w gorze?" . A tata powiedział .. że to taka chmurka synku , nie wiem co to dokladnie jest . Potem stracily poczucie czasu .. Kula sie oddaliła i znikła nad jeziorem do którego wpada rzeka Czarna . Stwierdziła podsumowujšc owe przeżycie że gdyby były tylko one same , i nie pojawila sie ta rodzina wychodzšc z lasu prawdopodobnie byłaby porwana . Dodała iz czuje ze niebawem ja zabiorš . Ze jeszcze ich spotka . Nie potrafiła tego sprecyzować . Co ciekawe . Kobieta ta nigdy nie zetkneła sie z ksišżkami na temat roku 2012 czy też Przepowiedni zwišzanych z przenoszeniem wybranych ludzi na innš planetę w przeddedniu Skoku w Wyższy wymiar i œwiadomoœć . Kiedy odjerzdzalismy spojrzałem na niebo ponad jej domem .. przestraszyłem sie . Chmury pomarańczowe .. i błyski w ich wnetrzu .. wyładowania energetyczne , żaluje ze nie miałem aparatu w tamtej chwili . Michał był juz wstawiony na maxa do tego stopnia ze 4 km na pieszo z nim szedłem pilnujšc by się nie połamał prowadzšc rower . Owe błyski towarzyszły nam do samego miejsca docelowego . Wielu ludzi odkrywa się ze swymi doœwiadczeniami czujšc ogrom zmian które doœwiadczy Ziemia i jej mieszkańcy . sory za długi txt .

Ludzie tylko nie wiedza, komu i czemu zawdzieczaja te zmiany. Szukaja obcych cywilizacji, a nie zdaja sobie sprawy z techniki i mozliwosci jakie maja Ziemianie. Ludzie nic nie wiedza na temat najnowszych technologii stosowanych juz od dawna na Ziemi. "Siedza w chmurach" i sluchaja prorokow wzamian skierowac sily na unicestwienie strasznej technologii jaka istnieje na Ziemi. Ludzie ludziom zgotowali ten los !!! Najpierw zawsze nalezy zbadac wszystko, co jest w zasiegu naszej reki !!!!

Goska czy napewno jesteœ w temacie? ;-) [%sig%]

Uwazam, ze tak. Tak jak w kazdej chwili grozi nam wspaniala technologia, to w kazdym temacie trzeba o niej przypominac. Wiele zjawisk jest nia powodowanych i ludzie musza zaczac brac to pod uwage.

hehe, czyli deklarujesz że nie tylko będziesz tršbić o haarpie wszem i wobec w tematach temu poœwięconych ale również w każdym innym. Spoko. =) [%sig%]

Zawsze robie to co chce i co moge oraz to co uwazam za sluszne. Zal Ci ?

Nie sprzeczajcie sie bo nie ma o co.

goœka jesteœ blisko prawdy hehe Kosmici to Człowieki , Oni to My z innej Czasoprzestrzeni . Hmm co myœlisz o tym ? a Harrp to taka Big Wędka na dziury w korach mózgowych by manipulować ludzi którzy stanš się niewolnikami Matrixa . Poważnie ... i potem Ziemia przywoła Neo i Mufona hehe z Agharty . Syjon powstanie dopiero jak się H.A.A.R.P.A przemieni na maszynkę do manny dla Wszystkich Człowieków . O Jesus wrzuć na Luz Gosiu . Wiem , że osobiscie mogłabyœ być mojš mamš , ale w tym miejscu nie ma granic wiekowych ;) interesuje mnie Australia , bo tam mieszkasz . Powiedz mi czy znasz jakiœ Aborygenów bšdz co wiesz na temat Dużego Czerwonego kamienia który Czcš owi Aborygeni hmm ..

Aborygenow widze tylko na ulicy. Jest ich z roku na rok coraz mniej. Uwazam, ze ich dzieci sa piekne. W ich oczach widzi sie caly swiat. Jestem blondynka. Aborygeni sa bardzo nieufni w stosunku do tej karnacji. Zostalo im to pewnie po Anglikach, ktorzy ich mordowali strasznie. Nie moge wiec dlugo przygladac sie Aborygenom lub im dzieciom, bo staja sie agresywni. Bardzo lubie Aborygenow. Jest to cudowny Narod. Jednostki dorosle sa chyba najbrzydszymi ludzmi na swiecie. Ich skora jest ciemna i matowa. Wyglada jak posypana popiolem. Aborygen musi byc wolny inaczej odbiera sobie zycie. Ayers Rock - Uluru [nazwa aborygenska] jest drugim co do wielkosci kamieniem w Australii. Charakteryzuje sie tym, ze w zaleznosci od pogody zmienia kolory od niebieskiego po fiolet do czerwonego. Aborygeni nazywaja ten kamien "czas snu". Ma on dla nich znaczenie historyczne, bo przypomina im o powstaniu zycia na Ziemi. W linku ponizej mozna zobaczyc ten kamien i poczytac o nim jak zna ktos angielski : http://www.crystalinks.com/ayersrock.html

blondynka to nie karnacja :/ kolor włosów nie okreœla istoty człowieka :/ ech....

Gosiu napisałaœ " Aborygen musi byc wolny inaczej odbiera sobie zycie." to chyba jestem aborygenem... [%sig%]

http://fakty.interia.pl/news?inf=672172

Damian K. zyjesz w demokratycznych, niewolniczych strukturach i jakos zycia sobie jeszcze nie odebrales !!!

Raven20, artykuł zbiera niektóre fakty z tego i innych forów, brak w nim jednak rzetelnej analizy co do przyczyn dzisiejszych konfliktów. Pomija całkowitym milczeniem wielkomocarstwowš politykę œwiatowego syjonizmu, bez której niezorientowany czytelnik nie jest w stanie rozeznać prawdy. Wobec pominięcia kluczowych zagadnień artykuł ten nie jest godzien naszej uwagi. To jest kolejny element manipulacji - pomijanie prawdy. Pzdr

dzis stojac w sklepie moze to dziwnie zabrzmi ale widzialem i poczulem cos w moich myslach. Niebo przyciemnialo,blyskawicie,straszny chalas, obce statki na niebie sie pojawily, rozpoczela sie wojna.Ludzie uciekaja, placza strach sie unosi w powietrzu.Bedzie to na jesieni ale nie wiem dokladnie kiedy. Cos przeczowam tylko co...............

http://www.forumowisko.pl/uploads/av-5789.gif Hmm.. no napewno coœ Być musi !!! Przyjacielu

nadchodzi dusza naszego starego Adolfika ... Anty -kryzys gospodarczy http://img216.imageshack.us/img216/2362/136820yd.gif Szykujemy się na Last Dance and Last Night ... http://img113.imageshack.us/img113/844/118ac.gif

Raven20, te statki to żydowskie samoloty atakujšce instalacje atomowe w Iranie. Czas na to nadchodzi, więc wizja może być prawdziwa. Prorokuj dalej !

Eeee. Ostatnio zauwazylem u moich znajomych ze mowia iz jest coraz gorzej na swiecie itp... Po przeanalizowaniu paru zrodel historycznych wynika ze nie jest coraz gorzej. Zawsze tak bylo. Teraz media naglasniaja to a ludzie ktorzy zaduzo naczytali sie o zagladzie swiata wierza ze to sa znaki. Nie ma na swiecie czegos co nie jest przypadkiem. Przez przypadek ktos rzuci za mocno kamienem i zabije prezydenta. Coz przypadek. Zadna z przepowiedni mnie nie przekonala ze jest prawdziwa. eee chyba troche zszedlem z tematu. O co mi chodzi. Nie potrzebnie panikujemy jesli ma byc zaglada a niech bedzie. Bedzie chociarz smiesznie. [%sig%]

Miałem to nagrać hmm .. więc może napiszę . Zapisywałem szybko to co odbierałem parzšc w karty . ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ROK 2006 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 Pazdziernik 2005 r. Harmonia Planet na poczštku Stycznia - masowe narodziny dzieci . Wielkie dusze schodzš na ziemię . Niezwykłe dzieci . Inkarnacje z innych planet . Zmienia się System - szkolnictwo widzę coœ w Systemie ciężko sprecyzować mi państwo . Kolejne Wielkie odkrycia w dziedzinie Astronautyki - kosmo - ekologii . Na jakiejœ planetcie odkryte zostanš œlady życia . Walka z chorobami - chorobš . Leczenie i zapobieganie dobre , skuteczne . Zmiany w duchowoœci - stare umier nadchodzi nowe . Papież choruje . Grożba wybuchu wojny może zostać w tym m-cu Styczen 2006 zażegnana . Kres jakiegoœ konflitku nie obejdzie się bez ofiar i poœwięcenia . To co nieœwiadome staje się œwiadome . Możliwa jakaœ powódz w miejscu gdzie Słońce króluje na niebie przez okršgły rok . Naukowcy zrozumiejš mowę jakiejœ planety - gwiazdy , odpowiedzialnej za Klęski Żywiołowe na Ziemi . Czas Jednoczenia się na Œwiecie . Energia Miłoœci bardzo silna . W niekórych miejscach na œwiecie brak zimy , tam gdzie być powinna . Nadejœcie zapowiadanego przez œwięte księgi . Aniołowie wkraczajš w plan ziemski . Ludzkoœć doœwiadcza objawień Swiętych i tych co dawno temu odeszli . Œwiatu przybędzie coœ Nowego , co wpłynie na zmianę żyć w wielu narodach . Jakieœ państwo zerwie Umowę - to zagrozi wybuchem wojny , w tym m-cu mimo wszystko jej wybuch powstrzymany zostanie . W Lutym Wyjdzie Miecz ! Wybuchnie Wielka Wojna . Wojna która zasięgiem może objšć Cały Œwiat . Mobilizacja . Tajemnica odsłoni zamiary tego który jš rozpęta . Miecz Sprawiedliwoœci . Wazne sprawy będš ważyły się w oczach Sprawiedliwoœci . Trzech Władców zastanawia sie nad posunięciami . Tajemnicze sprawy kierujš losem œwiata w kole 3 - ech . Rok 2006 rokiem wielkiej Wojny !!! Miesišc poczštku Luty !!! Powiernik Króla uczyni więcej niz sam krol . Od Lutego do Kwietnia - czas ostrzenia mieczy . Gory sie poruszš sprowadzajac sprawiedliwosc . Odżyje uœpiona Potęga przez wiele krajów zwana tępš , pustš i slabš . W Marcu Haos Wielki . Ogarnie komunikację buzšc głupców do życia . W Mieœcie Prawa Haos ! być może Jerozolima ! Wybuch - pomsta o karę z Nieba . Dlaczego tyle zła ? Dlaczego ? żołnierze nieœwiadomi tego co ich spotka na polach walki , krocza na wielkš wojnę myœlac że to będzie mała wojna , jakby to miałabyć dla nich przygoda . Odkryje się Ziemia po Wybuchu - wielki dół ! w mieœcie Prawa ! HAOS ! TYRANIA ! w Kwietniu 2006 do Wielkiego Miasta wjedzie Zwyciężca niosšc zapowiedz Poprawy ( kłamca ) ! Któraœ ze stron zawiesi na czas jakiœ broń i schowa miecze . Ludzie doœwiadczać zacznš Biedy ! Banki nie będš wypłacać pieniedzy - Haos ! Nadchodzš Czasy UCISKU ! Wielki i Potężny Ucisk ze strony tego który zdobędzie Miasto - Zwyciętwo odniesie przed Wielkanocš bšdż w Wielkanoc ! Czas sšdu bliski jest na Ziemi . Armie martwych kroczš ku smierci by ponownie zmartywstać . uff .. to wszystko , przepisywałem z kartki . Pismo Automatyczne .. notowałem to co ujrzałem ! nie mowie ze to ma tak być , poprostu dzielę sie tylko tym co ujrzałem . Oby to była pomyłka ma .
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.