Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

czesc, nie umiem przestac kogos kochac,to trwa zbyt dlugo mecze sie szalenie,czy on jeszcze kiedys pojawi sie w moim zyciu a ja w jego czy bedziemy razem kiedys.. tendecyjne to pyt ale to wielka czesc mojego zycia, pozdro, goska

gosia

Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie, Igorze, i absolutnie nie mam pretensji. Ale tak sobie myślę, że może na drugie pytanie będzie Ci łatwiej odpowiedzieć: czy chłopak, z którym teraz jestem, jest mi przeznaczony i powinnam z nim dalej być?

Kiedy otrzymam odpowiedz Igorze?Jest to dla mnie bardzo ważne.paolka262

ZAKLĘCIA Speranza Wczoraj o 10:27 Tarot kartami V pucharów i Rycerz Pucharów mówi, że będzie tym jedynym jeśli prócz namiętności pojawi się prawdziwa obustronna miłość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA figulinka Wczoraj o 01:46 Tarot kartą Walet Monet mówi, że dla twojego dobra Koło Losu przerwało ten związek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donatella 2 dni temu o 19:28 Tarot kartą As Kijów mówi, że cię lubi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA buziaczek354 2 dni temu o 10:28 Tarot kartą VIII Monet mówi, że do czerwca nikogo nowego nie poznasz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 2 dni temu o 08:14 Tarot kartą Cesarzowa III mówi, że się uda. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Speranza 3 dni temu o 21:21 Tarot kartami Pustelnik IX i X Monet mówi, że będziesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dyta 3 dni temu o 19:08 Wyroki Koła Losu są nieznane. Pozdrawiam Igor ps. póki się ich nie odczyta

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Koolman 3 dni temu o 18:43 Basią się łatwiej rządzi ale prawdziwe szczęście jest przy Adze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lolka32 6 dni temu o 22:2 Tarot kartami Koło Fortuny i Król Monet mówi, że finansowo układ opłacalny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 6 dni temu o 13:49 Odpowiadałem na to pytanie już kiedyś mailem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 6 dni temu o 12:35 Tarot kartami VIII Kijów i II Monety mówi że nie uzasadnione obawy powstrzymują przed realizacją planów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA yohanna22 22 listopada, 18:01 Tarot kartą V monet mówi, że nie musisz się jej obawiać ale wystarczy, że przestaniesz jej po woli przytakiwać a sama zakończy z tobą znajomość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA PannaNikt 22 listopada, 11:45 6 lipca. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

DZieki Igor:)

ZAKLĘCIA monika 21 listopada, 17:04 Cesarz IV ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lojolal 21 listopada, 16:00 Problem w tym, że nie wiesz jaką pracę chcesz wykonywać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiam 20 listopada, 14:19 Bardzo dobra decyzja ale ruch musi wyjść z jego strony. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą