Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Będziesz miała Joasiu bliżniaczki? takie dwie małe panienki? Myślałaś nad imionami. Ja swoim już wiem jak dam... choć najpierw będzie chłopak Miłosz !! :)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

No dwie dziewuszki, blizniaczki ale dwujajowe wiec beda inne prawdopodobnie. Choc na usg wychodzi ze sa takie same. Mam imiona Polly i Hannah. Ja nie chce juz wiecej dzieci bo mnie na to nie stac. Dwa wystarcza zreszta zobaczymy co zycie przyniesie ja mam jeszcze duzo do zrobienia.

Dziękuję.Czekam więc cierpliwie na odpowiedź.

Witam. Mam na imię Paulina ur.24.08.1981r Podoba mi się pewien chłopak,ma na imię Szymon. Czy ja też mu się podobam? Czy poznamy się? Co on do mnie czuje? jeśli się poznamy to w jakich okolicznościach/ proszę jak najszybsza odpowiedz. Dziękuję i pozdrawiam.Paulina z Warszawy.

Witam, Mój mąż(Michał 16.09.1975) ma sprawę w sądzie, razem z innym panem o zaniedbania w pracy, przez którą trójka osób uległa wypadkowi(żyją). Czy adwokat męża wybroni go? Czy uniknie kary lub odszkodowania? Mąż jest niewinny.

Proszę o odpowiedz:) ewentualnie na mojego meila: paolka262@interia.eu

Igor, warto wejść w układ, który mi zaproponował szef ? skorzystam na tym ? nie będzie z tego afery ? Pozdrawiam Cię Lolka

Panie Igorze kiedy mogę liczyć na odpowiedz?

Do yohanna22 no gratuluje:) Dwa szczescia na raz:) Pięknie, mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie po Twojej mysli:) pozdrawiam

DZiekuje:) Z jednej strony sczescie a z drugiej beda rece pelne roboty i wydatkow!

Hej Igorze. Czy z Basia bede szczesliwy bardziej niz z Aga?? Jestem z Aga, cos do niej czuje, ale wiem, ze z nia nie bede. Basia?? a moze jeszcze ktos inny?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz!

Kurcze...Tak sobie czytam Wasze pytania do Igora " czy x to ten jedyny, czy bede z nią/ z nim szczęśliwszy" i mnie to zastanawia.Jeśli Igor powie tak , to ten to co ? A jeśli powie że nie ? To zostawicie tego kogoś ? Czy to nie Wy powinniście wierzyć w to i czuć że to jest prawdziwe uczucie?

Witam. Chciałabym wiedzieć, czy będę kiedyś z Pawłem? Z góry dziękuję Ci za odpowiedź

witam, czy uda mi sie wkońcu zamieszkac z partnerem i zlegalizujemy nasz zwwiazek? co z moja praca? pozdrawiam

Witaj Igorku :) Serduszko podpowiedziało ;) Tylko litera imienia się nie zgadza ale czy to ważne? Uśmiech zostawiam :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Cześć Igor! Mam na imię Zuzia ur 19.01.1988r poznałam ostatnio fajnego chłopaka chciałabym wiedziec czy nam wyjdzie gdyż musi jechac na kilka miesięcy za granicę a może poznam kogoś innego? Proszę o odpowiedź nawet na moja pocztę buziaczek354@amorki.pl Serdecznie pozdrawiam

ZAKLĘCIA buziaczek354 7 godzin temu Ale co boisz się własnej natury ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Co Darek do mnie czuje?

Igorze pomóż , doradź .

Chyba sie trochę boję.Ale to tylko dlatego że on wyjeżdża na kilka miesięcy i nie wiem czy warto na niego czekac. pozdrawiam