Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Od kiedy pamietam, to o koncu swiata mowi zawsze jechowi. Chodzili po domach i tylko o tym nauczali. Koniec swiata jest wytyczna ich religii !!!

Goœka ty jesteœ zdrowo jebnięta. bredzisz jak jasna cholera. gdybyœ czytała pewne wštki i strony, do których linki sš tam podane, tobyœ miała szerszš wiedze na różne tematy, a nie pieprzyła bajeczki typu HAARP jest wszędzie i kontroluje wszystko! właœnie tacy ograniczeni i prymitywni ludzie jak ty będš przegrani w 2012 roku

Goœka napisała jakby koniec œwiata był "wynalazkiem" jehowych. A że Goœka nie czyta dokładnie nawet o HAARP-ie, to fakt. Zauważyłem jeszcze jednš rzecz - mianowicie Goœka potrafi oszukiwać, że coœ tam przeczytała. PóŸniej w razie czego stwierdza: ja coœ o tym czytałam już dawno temu. Tacy ludzie jak ona to najgorsze pomieszanie z poplštaniem - nie przeczytajš dokładnie, resztę sami sobie wymyœlš, a póŸniej stwierdzajš że tylko do lat 60-tych naukowcy mówili prawdę, a teraz kłamiš. Nie ma się co tak denerwować Campari, Goœkę trzeba po prostu olać, bo jest niereformowalna i leniwa - tej swojej ksišżki pewnie nie napisze. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

huh koniec swiata kiedys nastapi bo tak jak kzada gwiazda straci kiedys swoja moc a przeciesh słonce to tesh gwiazda....

Dariuszu bardzo sie ciesze, ze mnie wreszcie olejesz !!!!! Obys tylko dotrzymal slowa !!!!

To była sugestia dla Campariego (czytaj dokładnie), bo on się za bardzo denerwuje tym co wypisujesz. Ja natomiast, to co innego :) Goœka - weŸ się za siebie, zacznij od czytania ze zrozumieniem. Jesteœ strasznie roztrzepana i nieuważna - skup się. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wczoraj był program na tvn o końcu œwiata.

Nie ucz ojca dzieci robic !!!

daiuszu gdzie tu: "Autor: Goska Data: 01-05-2006 04:59 Od kiedy pamietam, to o koncu swiata mowi zawsze jechowi. Chodzili po domach i tylko o tym nauczali. Koniec swiata jest wytyczna ich religii !!!" pisze coœ że koniec œwiata to wynalazek jehowych? Jak ty do tego doszłeœ? Wytyczna, a wynalazek to chyba różnica, czy aby ty czytasz ze zrozumieniem? "nie ucz ojca dzieci robić" - dobre, pasuje do kontekstu.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

jehowi sš œmieszni, wiem że nie ładnie mówić tak nietolerancyjnie ;-), ale denerwuje mnie ich łażenie po domach i straszenie demonami. Kiedyœ jehowa zaczepiła mnie w pocišgu, zaczęła nawijać o końcu itp, ja jej pokazałem że mam ksišżke NOSTRADAMUS, zaczęła mówić że to szatańskie i że spirytyzm to grzech. No więc jej podziękowałem i poszedłem do innego przedziału ;-) Jehowi to sekta, podobnie jak kk i inne sekty.

Goœka napisała jakby koniec œwiata był "wynalazkiem" jehowych. - czytać dokładnie, to taki apel do Ciebie szuinegu też. Poza tym, najlepiej sama Goœka może wyjaœnić, co miała na myœli. [%sig%]

Gosia mam pytanie nie chciałabyœ opublikować swojego foto?

Za to Ty piszesz jakbyœ wiedział wszystko i jakby znaczyło coœ innego niż jakby

O mam jeszcze lepsze z wykładu o jakby: " Słowa jakby używamy na co dzień, niezwykle łatwo i dziœ także częœciej niż kiedyœ. Szczególnie wtedy, gdy nie jesteœmy całkowicie pewni, czy to, o czym mówimy, jest prawdziwe, gdy mamy wštpliwoœci i chcielibyœmy się zdystansować do treœci wypowiedzi własnej lub cudzej,..." i dalej: "Nagromadzenie jakby stwarza łatwš iluzję bezpieczeństwa w przekazywaniu treœci o wartoœciach subiektywnych, daje gwarancje, że zawsze dzięki niemu będzie się można z postawionej tezy wycofać, pozostajšc jednak zawsze w cieniu autorytetu własnego języka." dla ciekawych całoœć

jakby? brzmi jak rugby ;-) wykłady o słowie jakby nieŸle :-P ludziom się mocno nudzi

Nie jestem purystš językowym, ale ten wykład jest ciekawy. Ty za to szuinegu piszesz jakbyœ miał kompleks, że wiesz mniej. Może dla niektórych (takich jak ty) może to wyglšdać jakbym wiedział wszystko, ale to po pierwsze niemożliwe, a po drugie nigdy nie napisałem tego wprost. Mam takš zasadę, że nie wypowiadam się na tematy, odnoœnie których niewiele wiem, co jest niestety wadš wielu ludzi tu piszšcych. A teraz cytat jakby na temat: "Co do sceptyków, to myœlałem, że znam wszystkie ich kontrargumenty. Badajšc opinie Polaków w zwišzku z tš ksišżkš, szybko zorientowałem się, że byłem w błędzie. Sceptycyzm i krytycyzm sš psychologicznie bardziej głębokie niż myœlałem. W rzeczywistoœci jest to bardzo ciekawa sprawa, gdyż krytyka przeważnie nie wychodzi z odmiennych poglšdów lecz jest wynikiem całkiem innych powodów, jak na przykład: brak wiedzy w danym przedmiocie, lojalnoœć wobec własnych poglšdów, upodobanie opozycji, pokazanie przez krytykę, że zna się dany przedmiot, oportunizm, lęk przed nowoœciš, itp." [%sig%]

Witam Ponownie nie tylko adresata. Do antiUS. Zadałem Ci pytanie na stronie 70: Przypuszczam, że uszło Twojej uwadze. "Pytanie do antiUS. Cóż takiego, według Kodu Biblii, zdarzyć ma się w maju tego roku?" Dzięki Bartek

było pare zdarzeń, przedewszystkim III wojna œwiatowa ale dam ci link do stronki gdzie to jest opisane. http://www.exodus2006.com/2006.htm

Dzięki za odpowiedŸ antiUS. Pozdrawiam zatem w chwilach niepewnych :( :) Bartek

Sš różne przepowiednie końca œwiata. Ale moim zdaniem najtrafniejsza jest przepowiednia œw.Faustyny. Miała wizję, iż koniec œwiata nie nastšpi nagle, tylko dzień wczeœniej Bóg uczyni na niebie krzyż. natomiast według Majów koniec œwiata nastšpi już w 2012 roku(czyli za 6 lat!!). Ich zdaniem za 6lat Ziemia będzie się obracać w przeciwnym kierunku.Wszystkie budynki zrównajš się z ziemiš...nie będzie nic.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.