| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
powinni mu zalozyc mundur wsadzic do Hummera i kazac mu jechac na patrol po Bagdadzie zesralby sie siedzi sobie w bezpiecznym foteliku i zabawia sie
|
|
|
wiat PAP, jkl /12:57
"Bóg kazał Bushowi uderzyć na Irak" - Biały Dom dementuje
Amerykański prezydent George W. Bush miał przekonywać przedstawicieli palestyńskich władz, że interwencje w Afganistanie i Iraku były misjš, powierzonš mu przez Boga - pisze brytyjska prasa. Biały Dom zbył te doniesienia jako "absurdalne".
Gazety zapowiadajš, że w wywiadzie dla telewizji BBC, który zostanie wyemitowany w tym miesišcu, były palestyński minister spraw zagranicznych Nabil Szaath ujawnił, iż prezydent USA mówił o swej boskiej misji w 2003 r., podczas szczytu izraelsko- palestyńskiego w egipskim kurorcie Szarm el-Szejk. Szczyt odbył się cztery miesišce po inwazji na Irak.
Jak relacjonował Szaath, Bush miał powiedzieć: "Kieruje mnš Bóg. Bóg powiedział: »George, id i walcz z terrorystami w Afganistanie«. I tak zrobiłem. A potem Bóg powiedział: »George, id i połóż kres tyranii w Iraku«. I tak zrobiłem".REKLAMA Czytaj dalej
"A teraz znowu czuję, że płynš do mnie słowa Boga. Mówi mi: »Id i daj Palestyńczykom ich państwo, a Izraelczykom - ich bezpieczeństwo. I przynie pokój Bliskiemu Wschodowi«. I, w imię Boga, tak włanie uczynię" - mówił dalej Bush, według relacji Szaatha.
W spotkaniu w Szarm el-Szejk uczestniczył też ówczesny palestyński premier, obecny prezydent Mahmud Abbas. Powiedział on BBC, że Bush przekonywał też, iż ma moralne i religijne zobowišzania.
"Muszę dać Palestyńczykom państwo. I dam" - miał powiedzieć amerykański prezydent.
"The Guardian" zaznacza, że Bush w wieku 40 lat powrócił do wiary chrzecijańskiej i jest jednym z najbardziej religijnych gospodarzy Białego Domu.
Według "Guardiana", niedługo po szczycie w Szarm el-Szejk stenogram z wypowiedziami Busha opublikowała izraelska gazeta "Haarec", jednak delegacja palestyńska nie chciała potwierdzić autentycznoci stenogramu.
BBC udało się jednak przekonać Szaatha, by publicznie opowiedział o spotkaniu. Emisja nowego, trzyczęciowego dokumentu BBC na temat dyplomacji izraelsko-palestyńskiej pt. "Elusive Peace" rozpocznie się w poniedziałek.
Rzecznik Białego Domu Scott McClellan zapewniał dziennikarzy w Waszyngtonie, że Bush nigdy czego takiego nie powiedział i że doniesienia na ten temat sš "absurdalne
|
|
|
Czego się nie robi w obronie wartoci chrzecijańskich :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
to mi zaczyna przypominać więtš inkwizycję :-P
[%sig%]
|
|
|
Przez Ostatnie dni miewam dziwne sny, wczoraj i dzis znowu takie mialem.
Dzis widzialem na niebie obce statki kosmiczne, pozniej obudzilem sie na ziemii a obok mnie lezal przedmiot w krztalcie piramidy, pulsowal na czerwono, wczoraj zas podrozowalem miedzy wymiarami w snie.
Cos sie zaczyna dziac!
|
|
|
Re
|
|
|
a wistak siedzi i zawija w te sreberka.. hehe
jak będzie się co działo, dopiero zaczniemy reakcje :)
na razie jest spokój....
|
|
|
Tak wiem ze cos sie zaczyna dziac, te sny, przeczucia nic w zyciu nie dziele sie przypadkiem.
|
|
|
dzieje sie coraz wiecej:
http://wiadomosci.onet.pl/1176566,12,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/1176479,12,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/1176480,12,item.html
a dzis wieczorem patrzymy w niebo:
http://wiadomosci.onet.pl/1176377,16,item.html
|
|
|
Ciekawy ten twój sen Raven20. Kiedy to było dokładnie ?
Mój sen, z 6 na 7 padziernika był taki:
Widzę las, doć rzadki, może zagajnik. Za lasem jest otwarta przestrzeń.
Skrajem lasu, na niewielkiej nad ziemiš wysokoci lecš trzy obiekty.
Szyk jest następujšcy - mały bezkształtny obiekt ciemnego koloru,
tuż za nim biały, nieco większy spodek latajšcy, a na końcu znów obiekt
taki jak na poczštku (może w kształcie piramidki ?).
W czasie owego przelotu słyszę kanonadę, artyleria strzela do tych
obiektów. Nic im się jednak od tego ostrzału nie dzieje. W pewnej chwili
podbiega kto(żołnierz ?) do pierwszego obiektu w szyku i z bliska zadaje
cios jakšć broniš. Od tej broni obiekt rozpada się i widać jednš postać
humanoidalnš. Ten proces rozpadu jest dziwny, jakby morfing od obiektu
do ludzkiej postaci złożony z wielu porednich stanów(jakby klatek).
Co w tym może być !
|
|
|
Mowi sie o jakiej grypie, ktora ma zabic 150 milionow ludzi w bardzo krotkim czasie.
Busz swojemu narodowi kaze czytac ksiazke o grypie Hiszpance, ktora w 1918 roku zabila miliony ludzi w Europie.
Zostalo udowodnione, ze juz wtedy ta grypa Hiszpanka zostala wywolana sztucznie.
Mam link na ten temat, ale jest po angielsku.
http://www.brojon.org/frontpage/murdermedicine1.html
|
|
|
Sny mialem 6, 7 i 8 pazdziernik. Wczesniej mialem ich bardzo wiele, dotyczyly ufo, kataklizmow, przeszlosci i przyszlosci naszej planety i nie tylko.
|
|
|
Tak Ravenie jeste jednym z wielu którzy dowiadczajš intensywnoci rozwoju zdolnoci parapsychicznych w kotekcie przemian Globalnych . W mym odniesieniu do obserwacji twego postępu na drodze duchowej jestem skłonny stwierdzić jednoznacznie iż w krótkim czasie osišgnšłe wyższe zrozumienie Stanu i Natury rzeczy z którymi masz kontakt poprzez bezporednie ich dowiadczanie . Jednakże każdemu kto otrzymuje "Lawinowe Informacje w formie Snów - Wizji - i Podróży Astralnych" zalecam ogromnš Ostrożnoć i kawałek rozsšdku by nie zagubić granic w odniesieniu do obu sfer- fizyczn ej i niefizycznej . Równowagę w formie samej kwestii tak szybkiego rozwoju można bardzo szybko zatracić i łatwo mylić pojęcia Dobro - Zło . Spotkałem się z wieloma ludzmi o niezachwianych Sšdach dotyczšcych Przyszłoci , bez lekkiego Dystansu w odniesniesiniu do Ogromu Informacji i Energii z którymi owe osoby miały kontakt . Sam przyznam , iż bardzo często w przeszłoci , z chwilš gdy widziałem Aury - słyszałem duchy - kontrolowałem energiami w sensie wywoływania róznych zachowań przedmiotów fizycznych .. zachłysnšłem się Egoizmem i Pychš , której dłuży okres czasu nie dostrzegałem . W końcu mój stary przyjaciel Tomek K. jednej nocy podczas pracy nad rozumieniem przekazu Tarota wzglednie do omawianej interpretacji , przyczynił się do mego Przebudzenia zwišzanego z uwiadomieniem sobie swej fałszywej wielkoci !!! Zaczšłem Słuchać ludzi !!! nie Siebie !!! jak to bywało wczeniej . On sprawił iż zrozumiałem że pozbawiłem siebie samego życia w tym wiecie - Iluzje - Marzenia - Pułpaka Umysłu !!! odepchnięcie bliskich ludzi poprzez odcięcie totalne od wiata zewnętrznego . Jego interpretacja ( choć nie zajmował się Tarotem ) , była bardzo trafna odnonie mej osoby . Uwiadomił mi to czego się wypierałem - zrobił to w sposób Agrysywny . Dzi mu Dziękuje za tš Cennš lekcje która wyzwoliła mój umysł sprowadzajšc na Ziemie . Dał mi jednym słowem wiadomoć tego że rozwój duchowy nie koniecznie polega na cišgłym fruwaniu w Symbolach , przepowiedniach itd ... . że Tu , na Ziemi !!! a nie gdzie indziej powinienem Działać w sposób wiadomy zachowujšc zdrowy umysł i rozsšdek poprzez jasnoć widzenia . Każde przesłanie dotyczšce Przyszłoci .. jest mapš możliwego Scenariusza który może zamanifestwać się w rzeczywistoci Fizycznej . Podkrelam .. "Może " zamanifestować się poprzez pełnš materializacje .. lecz nie musi . Ten Temat to pole do Badań służšcy łšczeniu wszelkich otrzymywanych przekazów spoza widzialnego wiata który otacza nas na codzień i sprowadzaniu ich do wytyczania potencjalnych Dróg spełnienia w Tym wiecie !!! Raven Przyjacielu Gratuluję Tobie obfitych plonów jakie zbierasz i dowiadczasz , nie popełnij błędu który ja popełniłem dawniej - Ty wiesz o czym mówię o ile pamiętasz naszš rozmowę na gg .
Zalecam wszystkim którzy odbierajš masy informacji o lekki sceptyzm w podejciu od ich odbioru . Dlaczego , rodzi się pytanie ? .. istnieje masa zagrożeń zbyt szybkim rozwojem który dowiadcza wielu ludzi .. chodzi Tu o Wyjštkowoć i poczucie Pewnoci , Wiary w Siebie , i Misji !!! każdy Człowiek jest Wyjštkowy , nie wolno nam o tym zapominać niosšc wiatło Prawdy i Miłoci .
Pozdrawiam Wszystkich uczestniczšcych od kawałka już czasu w życiu Tego Tematu .
Aurelian Łasasowski
|
|
|
To stanie się nagle!
Jednym z najbardziej przejmujšcych momentów zwišzanych z przyjciem Jezusa Chrystusa jest to, że wydarzenie to nastšpi nagle – w jakim zwykłym, powszednim dniu. Gdy na Bożym zegarze wybije odpowiednia godzina, którš zna tylko On – Ojciec pole Swego Syna!
Ludzie będš wtedy, jak zwykle, zajęci swymi sprawami: jedni będš pracować na roli, inni w zakładach pracy, a mieszkańcy drugiej półkuli będš pogršżeni w głębokim (ostatnim już na tej Ziemi) nie:
„Albowiem jak było za dni Noego, takie będzie przyjcie Syna Człowieczego. Bo jak w dniach onych przed potopem jedli i pili, i żenili się i za mšż wydawali, aż do tego dnia, gdy Noe wszedł do arki. I nie spostrzegli się, że nastał potop i zmiótł wszystkich, tak będzie i z przyjciem Syna Człowieczego.
Wtedy dwóch będzie na roli, jeden będzie wzięty, a drugi zostawiony. Dwie mleć będš na żarnach, jedna będzie wzięta, a druga zostawiona. Czuwajcie więc, bo nie wiecie, którego dnia Pan wasz przyjdzie.” (Mt 24,37-42);
„Powiadam wam: Tej nocy dwaj będš na jednym łożu, jeden będzie zabrany, a drugi pozostawiony. Dwie mleć będš na jednym miejscu, jedna będzie zabrana, a druga pozostawiona. Dwóch będzie na roli; jeden będzie zabrany, a drugi pozostawiony.” (Łk 17,34-36).
Rozstanie bez pożegnania...
Powróćmy do proroczych słów Jezusa Chrystusa: „...jeden będzie zabrany, a drugi pozostawiony” (Mt 24,37-42; Łk 17,34-36).
Musimy zdać sobie sprawę z tego, że dzień ostatni rozpocznie się tak, jak wszystkie inne dni w historii naszej Ziemi – ludzie wyjdš do pracy, dzieci do szkoły, a żony i matki zajmš się swymi obowišzkami. I wtedy nagle przyjdzie Pan!
Warto zastanowić się nad sensem słów Jezusa. Oto nagle z tego wiata zniknie wielu ludzi! W I Licie do Koryntian 15,51.52, mówišc o przemienieniu i zabraniu ludu Bożego, ap. Paweł stwierdza, że stanie się to nagle: „...wszyscy będziemy przemienieni. W jednej chwili, w oka mgnieniu...”!
– Zniknš niektórzy ludzie z domów i ulic,
– zniknš niektórzy pasażerowie pocišgów i samolotów (albo ich piloci!),
– zniknš niektórzy z robotników zatrudnionych na budowie i inżynierów od desek krelarskich,
– zniknie niejedna żona i niejeden mšż, rozstajšc się na zawsze ze współmałżonkiem,
– zniknš niektórzy rodzice i niektóre dzieci, by już nigdy się nie spotkać ze swymi bliskimi!
Jakšż tragedię przeżyjš pozostawieni!
Powyższy cytat zaczerpnięty z : http://www.kchds.pl/ewang39.htm
|
|
|
Tak Pamietam Aurelu i nie martw sie o Mnie:)
Jak to sie mowi wszystko jest pod kontrola.
|
|
|
Dzis mialem kolejny sen tym razem o kataklizmach. Huragany z Predkoscia 215km/h szalaly nad Zachodnia Polska. Jakis glos mi mowil ze nie bedzie miejsca na ziemie n ie dotknietego przez jakis zywiol!
|
|
|
Ufito jeszcze moja babcia mi mowila, ze przyjda takie czasy, kiedy zywi beda zazdroscic umarlym.
|
|
|
Doklanie 19 lat temu 8 pazdziernika o godzinie 15;15 urodzilem sie
|
|
|
Witam serdecznie.
Nie będę się rozwodził, przejdę do meritum. Kod Biblii potwierdza te daty - 2006 i 2010 rok. cilej poczštek sierpnia 2006 (9av 5766hc) w Jerozolimie - 3 sierpnia - Jerozolima...
http://exodus2006.com/sutton/3aug2006.htm
http://exodus2006.com/L0rd%20kyr0N/Av9th5766.htm
http://exodus2006.com/fab/4aug2006.htm
Na tej stronie znajdziecie mnóstwo matryc:
http://exodus2006.com/3code.htm
http://forumzn.katalogi.pl/temat2154/ - tu znajduje się pewien temat...
Serdecznie pozdrawiam autora (A. Łasasowskiego).
Kilka lat temu moi znajomi wymiewali się ze mnie, uważali za wariata - mówiłem o microchipach... Dzi to już rzeczywistoć. Nostradamus mówišc o królu grozy, który miał przybyć pewnego lipcowego dnia 1999 roku nie pomylił się. Tamtego dnia oglšdałem wiadomoci telewizyjne... Dziennik w TVP - nic ciekawego nie działo się na wiecie... koncerny Intel i Microsoft tego dnia zaprezentowały technologię Microchip...
To się zbliża, jest coraz bliżej...
Sierpień 2006 - Bliski wschód - miejcie oczy otwarte... te wydarzenia doprowadzš do globalnej wojny...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |