Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

powinni mu zalozyc mundur wsadzic do Hummera i kazac mu jechac na patrol po Bagdadzie zesralby sie siedzi sobie w bezpiecznym foteliku i zabawia sie

Œwiat PAP, jkl /12:57 "Bóg kazał Bushowi uderzyć na Irak" - Biały Dom dementuje Amerykański prezydent George W. Bush miał przekonywać przedstawicieli palestyńskich władz, że interwencje w Afganistanie i Iraku były misjš, powierzonš mu przez Boga - pisze brytyjska prasa. Biały Dom zbył te doniesienia jako "absurdalne". Gazety zapowiadajš, że w wywiadzie dla telewizji BBC, który zostanie wyemitowany w tym miesišcu, były palestyński minister spraw zagranicznych Nabil Szaath ujawnił, iż prezydent USA mówił o swej boskiej misji w 2003 r., podczas szczytu izraelsko- palestyńskiego w egipskim kurorcie Szarm el-Szejk. Szczyt odbył się cztery miesišce po inwazji na Irak. Jak relacjonował Szaath, Bush miał powiedzieć: "Kieruje mnš Bóg. Bóg powiedział: »George, idŸ i walcz z terrorystami w Afganistanie«. I tak zrobiłem. A potem Bóg powiedział: »George, idŸ i połóż kres tyranii w Iraku«. I tak zrobiłem".REKLAMA Czytaj dalej "A teraz znowu czuję, że płynš do mnie słowa Boga. Mówi mi: »IdŸ i daj Palestyńczykom ich państwo, a Izraelczykom - ich bezpieczeństwo. I przynieœ pokój Bliskiemu Wschodowi«. I, w imię Boga, tak właœnie uczynię" - mówił dalej Bush, według relacji Szaatha. W spotkaniu w Szarm el-Szejk uczestniczył też ówczesny palestyński premier, obecny prezydent Mahmud Abbas. Powiedział on BBC, że Bush przekonywał też, iż ma moralne i religijne zobowišzania. "Muszę dać Palestyńczykom państwo. I dam" - miał powiedzieć amerykański prezydent. "The Guardian" zaznacza, że Bush w wieku 40 lat powrócił do wiary chrzeœcijańskiej i jest jednym z najbardziej religijnych gospodarzy Białego Domu. Według "Guardiana", niedługo po szczycie w Szarm el-Szejk stenogram z wypowiedziami Busha opublikowała izraelska gazeta "Haarec", jednak delegacja palestyńska nie chciała potwierdzić autentycznoœci stenogramu. BBC udało się jednak przekonać Szaatha, by publicznie opowiedział o spotkaniu. Emisja nowego, trzyczęœciowego dokumentu BBC na temat dyplomacji izraelsko-palestyńskiej pt. "Elusive Peace" rozpocznie się w poniedziałek. Rzecznik Białego Domu Scott McClellan zapewniał dziennikarzy w Waszyngtonie, że Bush nigdy czegoœ takiego nie powiedział i że doniesienia na ten temat sš "absurdalne

Czego się nie robi w obronie wartoœci chrzeœcijańskich :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

to mi zaczyna przypomina㠜więtš inkwizycję :-P [%sig%]

Przez Ostatnie dni miewam dziwne sny, wczoraj i dzis znowu takie mialem. Dzis widzialem na niebie obce statki kosmiczne, pozniej obudzilem sie na ziemii a obok mnie lezal przedmiot w krztalcie piramidy, pulsowal na czerwono, wczoraj zas podrozowalem miedzy wymiarami w snie. Cos sie zaczyna dziac!

Re:Autor: raven20 (217.153.194.---) Zbliża się moment inwazji obcych - Lizardzi pojawiš się tu masowo gdzieœ za 1-3 lat ! Teraz przygotowujš przedpole i przejmujš po cichu kontrolę nad kluczowymi "punktami zzarzšdzania" na Ziemi. Zapewne słyszałeœ o "wzięciach" i hybrydach tworzonych na pokładach statków - Dobre Istoty nie robiš takich rzeczy !!! Ta armia hybryd lub klonów zjawi sie na Ziemi , częœć ludzi juz teraz jest "podmienionych" aby służyć WIELKIEMU OSZUSTWU !!! które zacznie się od pojawienia fałszywego mesjasza !!! prawdopodobnie już w 2006r. !!! Potem będzie przejęcie pełnej kontroli - œwiatowy rzšd i wszczepianie implantów - kto nie przyjmie i nie odda czci fałszywemu mesjaszowi ZOSTANIE ŒCIĘTY !!! Nie chcę straszyć ale to się na prawdę przybliża i jest tuż tuż !!! To czego doœwiadczasz jest zapewne przygotowaniem do tych wydarzeń i mam nadzieję, że te istoty z którymi się kontaktujesz próbujš cię obronić... tego Ci w każdym razie życzę !!! Ja sam miałem wiele snów dot. zbliżajšcych się kataklizmów a także "pewnej formy" ewakuacji... nie mogę jednak tego umiejscowić w czasie - na pewno w okresie letnim -a data która mi sie kiedyœ pojawiła to 25-ty miesišca letniego... Jednak o inwazji dowiedziałem sie z innych Ÿródeł - na pewno nie powiedza tego w mediach, które juz teraz sš kontrolowane prze "tamtš ekipę" - to I -szy etap cichego podboju... Niektórzy mówiš, że to Żydzi i masoni rzšdzš œwiatem ale tak na prawdę za nimi stojš silniejsi - Lizardowie - dawna wielka rasa gadów, współpracujšc z "bogami Sumeru" - tymi z Planety X oraz "szarakami"... kiedy przejmš kontrolę we wszytkich kluczowych punktach - rozpocznie się ... Niektórzy się uœmiejš ale... filmy Spielberga i innych o inwazji obcych kataklizmach to próba przekazania i ostrzeżenia Ludzi Myœlšcych o tym co się bedzie działo - PONIEWAŻ CAŁEJ PRAWDY O TYM "CO JEST GRANE" NIKT WAM WPROST NIE POWIE !!! Rozwišzanie- prawdziwa wiara w Jezusa Chrystusa !!!!!!!!!!!!!! Nie wolno czekać - czasu jest mało - I TO NIE SĽ ŻARTY !!! Pozdrawiam x

a œwistak siedzi i zawija w te sreberka.. hehe jak będzie się coœ działo, dopiero zaczniemy reakcje :) na razie jest spokój....

Tak wiem ze cos sie zaczyna dziac, te sny, przeczucia nic w zyciu nie dziele sie przypadkiem.

dzieje sie coraz wiecej: http://wiadomosci.onet.pl/1176566,12,item.html http://wiadomosci.onet.pl/1176479,12,item.html http://wiadomosci.onet.pl/1176480,12,item.html a dzis wieczorem patrzymy w niebo: http://wiadomosci.onet.pl/1176377,16,item.html

Ciekawy ten twój sen Raven20. Kiedy to było dokładnie ? Mój sen, z 6 na 7 paŸdziernika był taki: Widzę las, doœć rzadki, może zagajnik. Za lasem jest otwarta przestrzeń. Skrajem lasu, na niewielkiej nad ziemiš wysokoœci lecš trzy obiekty. Szyk jest następujšcy - mały bezkształtny obiekt ciemnego koloru, tuż za nim biały, nieco większy spodek latajšcy, a na końcu znów obiekt taki jak na poczštku (może w kształcie piramidki ?). W czasie owego przelotu słyszę kanonadę, artyleria strzela do tych obiektów. Nic im się jednak od tego ostrzału nie dzieje. W pewnej chwili podbiega ktoœ(żołnierz ?) do pierwszego obiektu w szyku i z bliska zadaje cios jakšć broniš. Od tej broni obiekt rozpada się i widać jednš postać humanoidalnš. Ten proces rozpadu jest dziwny, jakby morfing od obiektu do ludzkiej postaci złożony z wielu poœrednich stanów(jakby klatek). Coœ w tym może być !

Mowi sie o jakiej grypie, ktora ma zabic 150 milionow ludzi w bardzo krotkim czasie. Busz swojemu narodowi kaze czytac ksiazke o grypie Hiszpance, ktora w 1918 roku zabila miliony ludzi w Europie. Zostalo udowodnione, ze juz wtedy ta grypa Hiszpanka zostala wywolana sztucznie. Mam link na ten temat, ale jest po angielsku. http://www.brojon.org/frontpage/murdermedicine1.html

Sny mialem 6, 7 i 8 pazdziernik. Wczesniej mialem ich bardzo wiele, dotyczyly ufo, kataklizmow, przeszlosci i przyszlosci naszej planety i nie tylko.

Tak Ravenie jesteœ jednym z wielu którzy doœwiadczajš intensywnoœci rozwoju zdolnoœci parapsychicznych w kotekœcie przemian Globalnych . W mym odniesieniu do obserwacji twego postępu na drodze duchowej jestem skłonny stwierdzić jednoznacznie iż w krótkim czasie osišgnšłeœ wyższe zrozumienie Stanu i Natury rzeczy z którymi masz kontakt poprzez bezpoœrednie ich doœwiadczanie . Jednakże każdemu kto otrzymuje "Lawinowe Informacje w formie Snów - Wizji - i Podróży Astralnych" zalecam ogromnš Ostrożnoœć i kawałek rozsšdku by nie zagubić granic w odniesieniu do obu sfer- fizyczn ej i niefizycznej . Równowagę w formie samej kwestii tak szybkiego rozwoju można bardzo szybko zatracić i łatwo mylić pojęcia Dobro - Zło . Spotkałem się z wieloma ludzmi o niezachwianych Sšdach dotyczšcych Przyszłoœci , bez lekkiego Dystansu w odniesniesiniu do Ogromu Informacji i Energii z którymi owe osoby miały kontakt . Sam przyznam , iż bardzo często w przeszłoœci , z chwilš gdy widziałem Aury - słyszałem duchy - kontrolowałem energiami w sensie wywoływania róznych zachowań przedmiotów fizycznych .. zachłysnšłem się Egoizmem i Pychš , której dłuży okres czasu nie dostrzegałem . W końcu mój stary przyjaciel Tomek K. jednej nocy podczas pracy nad rozumieniem przekazu Tarota wzglednie do omawianej interpretacji , przyczynił się do mego Przebudzenia zwišzanego z uœwiadomieniem sobie swej fałszywej wielkoœci !!! Zaczšłem Słuchać ludzi !!! nie Siebie !!! jak to bywało wczeœniej . On sprawił iż zrozumiałem że pozbawiłem siebie samego życia w tym œwiecie - Iluzje - Marzenia - Pułpaka Umysłu !!! odepchnięcie bliskich ludzi poprzez odcięcie totalne od œwiata zewnętrznego . Jego interpretacja ( choć nie zajmował się Tarotem ) , była bardzo trafna odnoœnie mej osoby . Uœwiadomił mi to czego się wypierałem - zrobił to w sposób Agrysywny . Dziœ mu Dziękuje za tš Cennš lekcje która wyzwoliła mój umysł sprowadzajšc na Ziemie . Dał mi jednym słowem œwiadomoœć tego że rozwój duchowy nie koniecznie polega na cišgłym fruwaniu w Symbolach , przepowiedniach itd ... . że Tu , na Ziemi !!! a nie gdzie indziej powinienem Działać w sposób œwiadomy zachowujšc zdrowy umysł i rozsšdek poprzez jasnoœć widzenia . Każde przesłanie dotyczšce Przyszłoœci .. jest mapš możliwego Scenariusza który może zamanifestwać się w rzeczywistoœci Fizycznej . Podkreœlam .. "Może " zamanifestować się poprzez pełnš materializacje .. lecz nie musi . Ten Temat to pole do Badań służšcy łšczeniu wszelkich otrzymywanych przekazów spoza widzialnego œwiata który otacza nas na codzień i sprowadzaniu ich do wytyczania potencjalnych Dróg spełnienia w Tym Œwiecie !!! Raven Przyjacielu Gratuluję Tobie obfitych plonów jakie zbierasz i doœwiadczasz , nie popełnij błędu który ja popełniłem dawniej - Ty wiesz o czym mówię o ile pamiętasz naszš rozmowę na gg . Zalecam wszystkim którzy odbierajš masy informacji o lekki sceptyzm w podejœciu od ich odbioru . Dlaczego , rodzi się pytanie ? .. istnieje masa zagrożeń zbyt szybkim rozwojem który doœwiadcza wielu ludzi .. chodzi Tu o Wyjštkowoœć i poczucie Pewnoœci , Wiary w Siebie , i Misji !!! każdy Człowiek jest Wyjštkowy , nie wolno nam o tym zapominać niosšc Œwiatło Prawdy i Miłoœci . Pozdrawiam Wszystkich uczestniczšcych od kawałka już czasu w życiu Tego Tematu . Aurelian Łasasowski

To stanie się nagle! Jednym z najbardziej przejmujšcych momentów zwišzanych z przyjœciem Jezusa Chrystusa jest to, że wydarzenie to nastšpi nagle – w jakimœ zwykłym, powszednim dniu. Gdy na Bożym zegarze wybije odpowiednia godzina, którš zna tylko On – Ojciec poœle Swego Syna! Ludzie będš wtedy, jak zwykle, zajęci swymi sprawami: jedni będš pracować na roli, inni w zakładach pracy, a mieszkańcy drugiej półkuli będš pogršżeni w głębokim (ostatnim już na tej Ziemi) œnie: „Albowiem jak było za dni Noego, takie będzie przyjœcie Syna Człowieczego. Bo jak w dniach onych przed potopem jedli i pili, i żenili się i za mšż wydawali, aż do tego dnia, gdy Noe wszedł do arki. I nie spostrzegli się, że nastał potop i zmiótł wszystkich, tak będzie i z przyjœciem Syna Człowieczego. Wtedy dwóch będzie na roli, jeden będzie wzięty, a drugi zostawiony. Dwie mleć będš na żarnach, jedna będzie wzięta, a druga zostawiona. Czuwajcie więc, bo nie wiecie, którego dnia Pan wasz przyjdzie.” (Mt 24,37-42); „Powiadam wam: Tej nocy dwaj będš na jednym łożu, jeden będzie zabrany, a drugi pozostawiony. Dwie mleć będš na jednym miejscu, jedna będzie zabrana, a druga pozostawiona. Dwóch będzie na roli; jeden będzie zabrany, a drugi pozostawiony.” (Łk 17,34-36). Rozstanie bez pożegnania... Powróćmy do proroczych słów Jezusa Chrystusa: „...jeden będzie zabrany, a drugi pozostawiony” (Mt 24,37-42; Łk 17,34-36). Musimy zdać sobie sprawę z tego, że dzień ostatni rozpocznie się tak, jak wszystkie inne dni w historii naszej Ziemi – ludzie wyjdš do pracy, dzieci do szkoły, a żony i matki zajmš się swymi obowišzkami. I wtedy nagle przyjdzie Pan! Warto zastanowić się nad sensem słów Jezusa. Oto nagle z tego œwiata zniknie wielu ludzi! W I Liœcie do Koryntian 15,51.52, mówišc o przemienieniu i zabraniu ludu Bożego, ap. Paweł stwierdza, że stanie się to nagle: „...wszyscy będziemy przemienieni. W jednej chwili, w oka mgnieniu...”! – Zniknš niektórzy ludzie z domów i ulic, – zniknš niektórzy pasażerowie pocišgów i samolotów (albo ich piloci!), – zniknš niektórzy z robotników zatrudnionych na budowie i inżynierów od desek kreœlarskich, – zniknie niejedna żona i niejeden mšż, rozstajšc się na zawsze ze współmałżonkiem, – zniknš niektórzy rodzice i niektóre dzieci, by już nigdy się nie spotkać ze swymi bliskimi! Jakšż tragedię przeżyjš pozostawieni! Powyższy cytat zaczerpnięty z : http://www.kchds.pl/ewang39.htm

Tak Pamietam Aurelu i nie martw sie o Mnie:) Jak to sie mowi wszystko jest pod kontrola.

Dzis mialem kolejny sen tym razem o kataklizmach. Huragany z Predkoscia 215km/h szalaly nad Zachodnia Polska. Jakis glos mi mowil ze nie bedzie miejsca na ziemie n ie dotknietego przez jakis zywiol!

Ufito jeszcze moja babcia mi mowila, ze przyjda takie czasy, kiedy zywi beda zazdroscic umarlym.

Doklanie 19 lat temu 8 pazdziernika o godzinie 15;15 urodzilem sie

mateusz: trudno się mówi, jakoœ to przeżyjemy [%sig%]

Witam serdecznie. Nie będę się rozwodził, przejdę do meritum. Kod Biblii potwierdza te daty - 2006 i 2010 rok. Œciœlej poczštek sierpnia 2006 (9av 5766hc) w Jerozolimie - 3 sierpnia - Jerozolima... http://exodus2006.com/sutton/3aug2006.htm http://exodus2006.com/L0rd%20kyr0N/Av9th5766.htm http://exodus2006.com/fab/4aug2006.htm Na tej stronie znajdziecie mnóstwo matryc: http://exodus2006.com/3code.htm http://forumzn.katalogi.pl/temat2154/ - tu znajduje się pewien temat... Serdecznie pozdrawiam autora (A. Łasasowskiego). Kilka lat temu moi znajomi wyœmiewali się ze mnie, uważali za wariata - mówiłem o microchipach... Dziœ to już rzeczywistoœć. Nostradamus mówišc o królu grozy, który miał przybyć pewnego lipcowego dnia 1999 roku nie pomylił się. Tamtego dnia oglšdałem wiadomoœci telewizyjne... Dziennik w TVP - nic ciekawego nie działo się na œwiecie... koncerny Intel i Microsoft tego dnia zaprezentowały technologię Microchip... To się zbliża, jest coraz bliżej... Sierpień 2006 - Bliski wschód - miejcie oczy otwarte... te wydarzenia doprowadzš do globalnej wojny...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.