Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy dobra decyzje podjęłam w tamtym roku w pazdzierniku dotyczaca milosci?

Dziękuję Ci Igorze za odpowiedź na moje poprzednie pytanie. Tym razem chcę spytać o siebie: czy widzisz w kartach, że spotkam kiedyś jakiegoś mężczyznę, z którym ułożymy sobie razem życie, czy też nigdy to nie nastąpi i już zawsze będę sama? Czy mężczyzna, z którym rozstałam się ponad rok temu wróci do mnie, czy też powinnam już zupełnie o nim zapomnieć? Z góry dziękuję za odpowiedź.

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Szczerze mówiąc, już w ogóle zwątpiłam, że los się do mnie uśmiechnie:(

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Witam serdecznie. Widzę że nie mam co liczyć na odpowiedź. Pozdrawiam.

Witam mam pytanie dotyczace mego chlopaka Marcina chcialabym wiedziec czy jest w stosunku do mnie szczery czy mnie nie wykorzystuje? Ma wrodzona wade serca...i nie wiem czy tego faktu za bardzo nie wykorzystuje... za wszelka pomoc bardzo dziekuje z gory. Pozdrawiam

...

fala

ZAKLĘCIA peregrinus7 2 dni temu o 23:42 Obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

to nie mięsny, nie dostaniesz spod lady ... i nie wpychac się, bo mięsko będzie 2 tygodniowe ;)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witam Panie Igorze czy mogłabym dowiedzieć się czy mąż pomimo że ma drugą panią to znaczy chyba teraz tylko piszą ze sobą to czy jeszcze coś do mnie czuje,z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam Wszystkich i przede wszystkim Ciebie Igorze:) Proszę o odpowiedż na pytanie: Czy jest szansa na powrót dawnego uczucia czy też może coś nowego los mi szykuje? Dziękuje i pozdrawiam

Drogi Igorze bardzo Cie prosze o odpowiedz na moje pytanie... Zalezy mi na tym jak na niczym innym w moim zyciu... Pozdrawiam serdecznie

...

Ollu masz całkowitą rację. Ludzie zwolnijcie!!! Nie dość że Igor za darmola stawia wam tarota to wy go jeszcze poganiajcie. Przyjdzie wasza kolej. On nie będzie siedział 24 godziny przy kompie. Trochę cierpliwości.

Pozdrawiam wszystkich...!!!

Jestem tu nowa. Czekanie to dla mnie udreka. Ale masz oczywiscie racje i jak mam otrzymac odpowiedz to bede cierpliwie czekac. Pozdrawiam

...

Witam Chciałabym się dowiedzieć jak potoczy się dalej moja znajomość z Dominikiem? Czy on mnie w ogóle kocha? Czy on traktuje nas poważnie? Z góry dziękuję pozdrawiam

wyprowadziłam sie od mojego partnera na jakis czas , czy to byla dobra decyzja ,dojdziemy do porozumienia czy sie na dobre rozstaniemy? Z góry bardzo dziękuję

Witam, mam jedno pytanko - jeżeli przejdę rekrutację (czy przejdę??), nie wiem, czy zmieniać pracę, czy nie??. Analizuję wszystkie za i przeciw i NIE WIEM!!! Pomóż, proszę. Może tarot mi podpowie? To były właściwie dwa pytanka :) Pozdrawiam serdecznie. I dziękuję za ewentualne wskazówki :)

Witaj Igorze, czy moglbys mi powiedziec co mowia karty na temat mojej najblizszej przyszlosci? Pozdrawiam

basiam:
wyprowadziłam sie od mojego partnera na jakis czas , czy to byla dobra decyzja ,dojdziemy do porozumienia czy sie na dobre rozstaniemy?Z góry bardzo dziękuję
Dobra decyzja zamieszkac z kims i najlepszy sposob na sprawdzenie siebie na wzajem. Jak nie wychodzi tzn. ze nie ma co sie razem meczyc i ludzic. Ludzie sa ze soba latami a mieszkaja osobno pozniej czar pryska po miesiacu mieszkania razem.

Igor, a ja bym chciała wiedzieć kiedy wkoncu poznam tego jedynego faceta...:( pozdrawiam

Drogi Igorze! Poznalam kiedys pewna dziewczyne na imie ma Monika, nie wiedzialam wtedy ze jest az tak powaznie chora psychicznie. W gruncie rzeczy to bylo mi jej zal. Teraz zaczelam wszytko widziec i ona tez bardzo czesto tzn. codziennie wydzwania do mnie itp. Czy mam sie czego obawiac z jej strony. Wiem ze zabrano jej dzieci i jest notowana jako KUKU:(. Boje sie ze jak przyjda dzieci na swiat cos nam zrobi, czy mam ogranicczac kontakty z nia jesli tak to w jaki sposob mam sie jej pozbyc, slyszalam tylko do czego moze byc zdolna i dlatego sie pytam. Pozdrawiam:)