| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
taaak mi by się nie chciało tak zmylać i wciskać wam kit że duchy nie istniejš. Każdy kto próbował wywołać i mu się nie udaje to mówi że to ciema itp. Może poprostu duch nie chce do was przyjć?? Duch nie przychodzi do każdego na zawołanie. Duch wybiera. Ale jeli nie wierzycie to nie polecam abycie wywoływali duchy. Trzeba to barć na powage. Duchów nie można drażnić. Ja wiem co to znaczy być nawiedzanym przez dycha. Mieszkałam kiedy w domu obok cmentarza. I duchy przychodziły ale nie na herbatkę tylko się pobawić :) Powiem wam że niezbyt to przyjemne kiedy krzesła się same odsówajš albo krany odkrecajš. A mój braciszek kiedy był mały wyskoczył z tekstem że dziadek przyszedł a dziadek nie zył już od kilku lat. Czasem to było mieszne kiedy duchy zabierały krzesła i padało się na ziemie :)) akurat mój dom nawiedzały zgrywusy-duchy a nie żadne demony :))
|
|
|
Ja duchow nigdy nie wywolywalam a krzeslo na tarasie, na ktorym siadam na papierosa stoi zawsze w innym miejscu, jak wychodze na taras !!!
|
|
|
Heh może u Ciebie Goska jest tak samo jak u mnie :)) ja też na poczštku nie wiedziałam że mój dom nawiedza :))
|
|
|
m--a--r--t--u--s--i--a, przerazilas mnie tym, ze krzeslo moga odsunac w czasie siadania. To jest przerazajace !!!!
|
|
|
Bardziej przerażajšce że mogš Ci podstawić co sztywnego podczas siadania =)
[%sig%]
|
|
|
heheh. Noo na poczštku to przerażajšce ;] Ale póniej niezły ubaw był kiedy mój brat "nie trafił" na krzesło hihi. Ale mi się nie zdarzyło żeby co podłożyli ;]
|
|
|
Po pierwsze Gosi nie odsuwajš krzesła podczas siadania.
I nic jej jeszcze nie podkładajš.
Ale HAARP się rozwija.
Mylę, że na poczštku to co będzie miękkie, ale z czasem stanie się twarde ;)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
wszyscy tu bojš się wywołania szatana, demona, ect. Widzę ze chyba mamy do czyniena z zapalonymi chrzecijanami...bo np. dla satanisty szatan jest przyjacielem, nie wrogiem, i wielu z nich miałoby ochotę na spotkanie z nim, wierzšc, ze nie wyrzšdzi im krzywdy. Wywoływanie duchów nie jest niebezpieczne o ile nie jest zabawš, ma konkretny powód, pytania...bez tego się za to nei zabierajcie, bardzo ważne jest opanowanie strachu i zachowanie zimnej krwi podczas seansu. no cóż, powodzenia Alka i Olka! a sposób...Jest ich tak wiele jak wiele wywołujšcych na wiecie...
|
|
|
Siemka.Jestem tu nowa,czytałam o wywoływaniach duchów, o niektórych strasznych historiach i postanowiłam napisać co ja o tym sšdzę.Kiedy nie wierzyłam w duchy.Lecz koleżanka mi o nich powiedziała i zaczęłam się tym interesować.Zbierałam różne informacje na ten temat. Po przeczytaniu tych histori uwierzyłam,naprawde uwierzyłam choć nie wiem czy to prawda.Codziennie mnie kusiło żebym spróbowała wywołac jakiego ducha.Którego dnia siedziałam sama pokoju wieczorem i "co" mi zastukało trzy razy w ciane.Bardzo się przestraszyłam.TO BYŁO SERIO.Uznałam to za ostrzeżenie od duchów.Czasem nawet wieczorkami sama bałam się ic.W końcu to przechodziło a o wywoływaniu duchów nie chciałam myleć.Jaki byłby koszmar gdybym wywołała-jaki strach jak sie bałam jeszcze przedtym. NAPRAWDE TO SIE DZIAŁO NA SERIO.JEŻELI CHCECIE MIEĆ SPOKOJNE ŻYCIE TO RADZE ZOSTAWCIE TAKIE TEMATY.TO NAPRAWDE JEST NIEBEZPIECZNE.OSTRZEGAM! MOJA KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA MI ŻE WYPRÓBUJE WYWOŁAĆ DUCHA LECZ JEJ TEŻ MÓWIŁAM TO SAMO. OD KILKU DNI NIE POJAWIA SIE NA GADU-GADU.NIE WIEM CO SIE DZIEJE.MUSZE JĽ ODWIEDZIĆ.WIĘC ODRADZAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM.ODPUCIE.POZDRO!
|
|
|
Pozdro srozdro.
Lol żeby tak jeszcze ta tępa rasa wiedziała że 5 gęstoć z grubsza opiera się na karmieniu negatywnš energiš, dlatego jest naturalny i temu towarzyszy.
Pozatym stukanie, głosy i zjawy to nie to co walka wręcz z kosmitš xD
|
|
|
a moze przejdz do sewgo niefizycznego ciala i same badzcie duchami? Moze pozwiedzaj sobie inne wymiary... To o wiele bardziej fascynujace niz przyzywanie istot "w ciemno"... Co jesli przywolasz poteznego demona ktory niebedzie reagowal na standardowe metody odsylajace a co gorsza zacznie sie Toba zywic? tzn Twoja energia. Sa o wiele prostsze sposoby by "spotkac ducha"...
|
|
|
w jaki sposób wywołuje sie te duchy . . chodzi mi konkretnie o czyjas podwiadomosc w jaki sposub sie to robi . ., chciałam bym jak najszybciej zeby ktos udzielił mi odpowiedzi PROSZE!!!!
|
|
|
Witam wszystkich.
Co do wywoływania wiele razy probowałem różnymi sposobami nigdy mi się to nie udało cóż najwidoczniej nie jestem doć dobry dla duchów a starałem się wywoływać praktycznie każdy rodzaj kończšc na demonach i samym władcy piekieł.
Nigdy nic mi się nie przytrafiło nieprzyjemnego nic z rzeczy jaki nawiedzeń czy stukań przesuwania przedmiotów itp. Mylę ze jeli kto bardzo chce to takiej osobie się nie uda. Podobnie jest z Szatanem nie zależy mu na kim kto go czci ale na tym co czci Boga więcej radoci z Baranka niż z już zniszczonej(nie wiedziałem jak okrelić)DUSZY Pozdrawiam będę tu jeszcze zaglšdał!
|
|
|
JA wam cos powiem
NIE BAWCIE SIE W WYWOŁYWANIE DUCHÓW CZY GRĘ TAROTA.
Wtedy otwieraja sie wrota do drugiego wiata, ale z tego swiata mogš wyjsć i złe duchy. JA stawiałam tarota tacie, tzn wziełšm na seibie jego osboe i pewniej nocy odwiedziłš mnie we nie ona/on.
mam NA MYLI MIERĆ. Z KOSA I MIAŁĽ SPIZOWY GŁOS, HUCZĽCY DOOKOŁA. STAWIAJĽC TAROTA MUSIAŁĽM NIEWIADOMIE OTWORZYĆ WROTA. Dlatego nie radzę wam tego robić. Bo ja, mało w grze z nia nie straciłam życia.
Mówię serio.
|
|
http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332 |
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |