| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Tak a co sie stanie z rasa ludzka?Uwazam, ze do tej pory znajdziemy zrodlo energii pozwalajace nam pokonywac niezmierzone przestrzenie w kosmosie, ale czy nam sie to uda i czy juz powinnismy o tym myslec dla przyszlych pokolen. Przeciez tak naprawde to nie wiemy kiedy slonce nam sie wypali i co sie wtedy stanie.
[%sig%]
|
|
|
Dużo odpowiedzi i każda jest prawdziwa, bo najpierw musielibymy być zgodni co do tego czym jest wiat. Dla jednego swiat to On i jego bliscy, dla innych to Ziemia, jeszcze inni jako wiat widzš cały wszechwiat - jakichkolwiek jest on rozmiarów. A wiatów jest nieskończona iloć, w każdym z nas jest jaki wiat.
Każdy wiat kiedy się skończy, a kiedy to wiedzš tylko ci którzy sš ponad danym wiatem. Miejmy nadzieję że ludzkoć wykroczy poza ramy wszystkich wiatów i będzie niezniszczalna.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Poprzez wojny ludzie niszczš to co sami tworzš.Dopuki nie zmieniš się wszyscy politycy nadal będziemy zwykłymi miertelnikami.Mylę,że się nie zmieniš bo dla nich najważniejsze sš pienišdze i stanowisko,a nie dobro państwa i rodaków.
|
|
|
... i wiata.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ludzie od zarania dziejow toczyli ze soba wojny. Pierwszym poszlo o kobiete skaradziona sasiedniemu plemieniu a innym o to ze on sie modli do kamienia a ja sie modlre do totemu.Ja jestem lepszy a on gorszy chyba wiec on mnie najechal ze swoja banda od kamieni i tak sie zaczely wojny.religijne o pola lasy technologie rope i co tam jeszcze na tym lez padole mozna znalezc i o co mozna sie bic. Czlowiek nie zmadrzeje nigdy. To najgorszy gatunek jaki od 4mld lat zamieszkuje ta planete.
[%sig%]
|
|
|
Ludzie sš prymitywni i niedoskonali.Aby dojć do doskonałoci trzeba przeżyć sporo lat i uwiadomić sobie co jest najważniejsze w życiu,co jest potrzebne do szczęcia,co zamierzam osišgnšć oraz w jakim czasie chcę tego dokonać.
|
|
|
W pierewszym tygodniu czerwca tego roku będziemy wiadkami wydarzeń
które zapoczštkujš końcowš faze Bozego planu polegajšcego na ostrzeżeniu
wiata całego.
Nikt na ziemi nie jest w stanie nastawić zegara Panu Bogu i podać daty końca wiata
To jest niewykonalne i niemożliwe.
Będš w czasach ostatecznych w których za 42 dni się znajdziemy pojawiać się fałszywi prorocy straszšcy nas wszystkich widmem końca wiata.
Według mego rozeznania nastšpi to w krótki czas od momentu wiatowego
ostrzeżenia w/g mnie nasze pokolenie będzie w tym brało udział lecz dokładnej daty
nie da się bez Bożych wskazuwek ustalić. Od nas samych zalezy kiedy to nastšpi!.
Ostrzeżenie O KTÓRYM MAM WAS WSZYSTKICH ostrzec jest nieuchronne i
nastšpi prawdopodobnie w pierwszym tygodniu czerwca , a jeli nie to na pewno
w tym roku - drugš datš która wchodzi w rachubę jest 2006-12-06.
Należy się odpowiedno przygotować na czs ostrzeżenia -
jak przygotować się na czs ostrzeżenia ? proszę wypowiedcie się na łamach forum .
|
|
|
hmm 11.06 majš byc podane do wiadomoci ogólnej wyniki badań na terenach w pobliżu piramidy Cheopsa. poszukuje się tego labiryntu, który ma być kluczowy dla naszej cywilizacji
|
|
|
ja mam nadzieje że już w maju nastšpi to co przepowiada kod biblii, czym szybciej tym lepiej, zmiany muszš nadejć...
|
|
|
Witam
Pytanie do antiUS. Cóż takiego, według Kodu Biblii, zdarzyć ma się w maju tego roku?
|
|
|
Ja słyszałam że koniec wiata miał być 2005, może nastšpić za chwilę, może za milion lat. Mnie to i tak wisi...
|
|
|
Ja słyszałam, że koniec wieta ma być w 2012 roku... Według kalendarza Majów. Ma być przebiegunowanie ziemi i mamy przejć do innego wymiaru- wszystko ma się stać w grudniu. Ja nie kapuje o co w tym chodzi ale jak w 2012 roku będzie koniec wieta to ja dożyje tylko 18!!
|
|
|
koniec wiata z tego co wiem ma być 20 grudnia 2012r. Przyczyna kometa uderzy w ziemie moze przeleciewc koło ziemi ale przyciaganie ziemskie przysunie ja do ziemi jak nie uderzy to po orbicie wroci w 2031roku i w tedy juz sie poprawi:) w roznych zrodłach tak pisze wiec rozplanujci zobie zycie:P
|
|
|
konca swiata nigdy nie bedzie i nie pierdolcie takich gupot
Każdy kto twierdzi że będzie koniec wiata jest frajerem
|
|
|
Koniec wiata skończy się w 2012, bo kończy się kalendarz Majów, ale pamiętajcie, skończy się Majów, zacznie się Czerwców!
|
|
|
Ale słuchajcie mnie, wiat chyba nie będzie miał końca. Bóg stworzył wiat, a więc po co miałby go niszczyć? A ja już wole koniec wiata niż żeby Lepper został prezydentem!
|
|
|
Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i nie bardzo wiem co o tym myleć. Moim zdaniem Koniec wiata nastšpi napewno, ale w najlepszym przypadku stanie się to za 5 mld lat gdy Słońce wyczerpie swojš energię a temperatura na Ziemi nie pozwoli na przetrwanie życia, lecz do tego czasu to juz odkryjš jakš planetę X w galaktyce Y jakie 1 mld lat wietlnych od nas i przesiedlš tam ludzi pojazdami osišgajšcymi prędkoć 100 mld lat wietlnych/sek. A najwazniejsze bedzie to ze piraci drogowi znajdš wreszcie co dla siebie...=) A tak powaznie to kazdy bedze miał swoj prywatny koniec wiata w momencie smierci i nic tego nie zmieni...
|
|
|
Zgadzam się w 100% z Tobš:) Podoba mi się Twoja wypowied;)
|
|
|
mysle ze koniec swiata to bzdura zawsze mowiono o nim w przełomowych momentach albo gdy jakis głopek chcial zrobic wrazenie 567 lat temu i nastraszyc ludnosc mowiac koniec swiata bedzie np.w 2000 roku itp itd
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |