| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze kiedy znajde STALA prace z ktorej bede zadowolona? dziekuje za odpowiedz
|
|
|
igorze!dlaczego poznaje zawsze takich facetow z ktorymi nie ma przyszlosci,kiedy bedzie ten jedyny ?
|
|
|
Cześć Igor;)
1.Czy między Nim a mną relacje ocieplą się?Czy On wogóle tego chce? 2.Czy ja mu się naprawdę podobam, czy on stwarza tylko pozory?
|
|
|
Igorku, będę wdzięczna jeśli podpowiesz mi kiedy poznam swojego przyszłego faceta;) ..może też kim on jest ;)
Pozdrawiam Serdecznie
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Czy ja i On będziemy w końu razem? Kim ja dla Niego tak naprawdę jestem? Czy Ty umiesz mi na to odpowiedzieć..?
|
|
|
Mam wazne pytanie do Igora. Niewiem czy jestes w stanie mi pomoc ale to wazna sprawa. Ponad rok temu mialem wypadek rowerowy w ktorym dziewczyna jadaca samochodem i bedaca zainteresowana telefonem mnie potracila. Co najgorsza bylem w tym czasie na chodniku. Bardzo duzo pieniedzy poszlo mi na leczenie i rechabilitacje ktora mi nie pomogla. Czekam caly czas na zwrot kosztow, lecz ubezpieczenie tej dziewczyny unika placenia. Jak to sie skonczy dla mnie i jak dlugo potrwa?
|
|
|
Witaj , może Ty będziesz w stanie mi odpowiedziec na pytanie ? Czy on zrozumiał i czy mam mu wierzyc . Czy nie skonczy się to rozstaniem ??
|
|
|
[quote=misia99]
Pamietaj ze nie zawsze mamy wplyw na decyzje innych. Wiedz ze ty zaslugujesz na kogos wiele lepszego. Pamietaj ze losy zawsze mozna zmienic ...
|
|
|
Dziękuję. Pytanie tylko czy mam tyle siły i odwagi by odejść czy tyle siły i odwagi by zostac i walczyc o niego ?
|
|
|
[quote=misia99]
Odwage zawsze mamy tylko musimy w to wierzyc jesli slabniesz poddajes sie a jesli sie poddajesz tracisz nadzieje. Pamietaj ze kazdy moze osiagnac wiecej niz sie tego spodziewa.
Popatrz tylko na to ze zawsze jesli wszystko szlo ci dobrze cieszylas sie, ale jak tylko napotkalas przeszkode tracilas nadzieje. Dlaczego..?
Przeciez tak naprawde nic zlego sie nie stalo a jednak tak musialo byc. Nie tylko poto zeby ci bylo zle lecz poto abys zrozumila jakie zycie daje ci szanse.
Pamietaj ze na kazdym nawet krolewiczu z bajki mozesz sie zawiesc jesli bedziesz tego chciala. To ty w swojej podswiadomosc czasami chce aby tak bylo. Wystarczy ze zmienisz nastawienie do wszystkiego a bedziesz szczesliwsza.
Daz do tego co pragniesz a uwierzysz ze wszystko sie zmieni.
Pozdrawiam
|
|
|
Igorze czy uda mi sie zdac egzamin na prawo jazdy 11 grudnia? Prosze pomoz, pozdr
|
|
|
Igor mam prośbę. Możesz mi określić jaki to jest rodzaj tarota?
http://allegro.pl/item810053549_tarot_karty_78_kart_instrukcja_twarde_opak.html
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
Drogi Igorze mam do Ciebie kilka pytań. Chciałabym wiedzieć co przyniesie mi los w najbliższym czasie? Kiedy poznam mężczyznę, z którym będę? I czy on będzie dobrym facetem dla mnie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam
|
|
|
Igorze to znowu ja:) Okazało sie ze oprocz mnie była jeszcze jedna kobieta. I to ja wybrał:( Ja go bardzo kocham. Powiedz mi co mówia karty. Czy my bedziemy razem? Czy on do mnie wróci? Bardzo cierpie:((
|
|
|
Witam
Mam kilka pytan- czy On do mnie wroci? Czy raczej powinnam dac sobie z Nim spokoj? Czy znajde w koncu kogos odpowiedniego? I czy znajde w koncu nowa prace? W obecnej atmosfera jest niezbyt ciekawa.
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze,
byłabym bardzo wdzięczna gdybyś uświadomił mnie czy czekać na byłego chłopaka, czy pojawi się ktoś nowy i ile to jeszcze potrwa? bo szczerze mówiąc optymizm mnie już opuścił
pozdrawiam
|
|