| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
|
|
|
Otworzyłem kiedy kanał (niewiadomie), rzeczywicie było niebezpiecznie i przez kilka dni i nocy nie spałem.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ale to jest duch podwiadomoci żywej osoby. NIe robimy nic złego. Dowiadujemy sie żeczy których normalnie bymy sie nie dolwiedzieli. I nie każdy mozę się porozumiecać
|
|
|
Siekmka wszystkim!!!Wywolywalam kiedys z kolezankami duchy u mnie w domu...ale najpierw powiem co trzeba przygotowac wiec..potrzebna jest czerwona szminka najlepiej w koloze krwi,kartka,nitka,igla i swieczka.wiec...ja przewodniczylam temu wszystkiemu siadlysmy przy stole a bylo nas 5.i tak o...osoba przewodniczaca temu musi narysowac lewa reka na tej kartce serce i w nim napisac swoje imie.potem wziasc igle z nitka i przewlec nitke przez igla i trzymajac za koniec nitki trzymac w powietrzu igla na dol nad kartka wszyscy musza zlapac sie za rece a osoba kolo osoba wywolujacej tzn.przewodniczacej temu musza ja zlapac za ramiona wtedy wszyscy musza sie skupic i myslec o tym i wypowiedziec takie slowa:cytuje "duchu morz i oceanow przybadz tu"i to trzea 3 razy powiedziec wtedy trzaba poczekac chwile i osoba przewodniczaca musi sie go zapytac czy przybyl wiety nitka z igla powinna napisac w powietrzy ze tak lub dac jakis inny znak wtedy mozna wypytywac sie go o rozne zeczy a on bedzie odpowiedal piszac w powietrzy igla.zeby zakonczyc proces trzeba zgasic rownoczesnie swieczke zucajac igle na kartke wtedy sie odwoluje ducha i on powinen odejsc.musmy tak robily jak zaczal pisac zesmy sie strasznie wystraszyly i zakonczylysmy proces i ukleklysmy i zaczelysmy sie modlic.ale teraz jak gdzies jestesmy czujemy jak by cos nas przesladowalo i czesto w naszej obecnosci dzieja sie niewyjasnione dziwne rzeczy.
|
|
|
|
|
|
ciekawy temat ale ukułam się w palec flamastrem i włanie rzucam nim po całym pokoju
|
|
|
hahaha spoko.. Ludziska wybijamy gdziesz nad morze albo mazury i razem wywołójmy ducha podwiadomoci rodziców:)
|
|
|
MAM PROSBE JAK BY KTOS MOGŁ MI NAPISAC ALBO DAC LINK JAK SIE DOKŁADNIE DUCHY WYWOŁYWUJE Z GORY DZIEKI
|
|
|
powiem ci, jak wywołać duchy. Poprostu:
stawiasz wiece na podłodze i skupiasz się mówišc na głos:
-Duchu.....przyjd do mnie. Wte kropki stawiasz imię i nazwisko ducha zmarłego.
|
|
|
Duchów się nie wywołuje.Wiecie dlaczego?Ponieważ,karzda osoba,która umrze lub zginie jako męczennik jest nadal na tym wiecie jako duch tylko,że ich nie widzimy.Oni sš wród nas i to jeszcze bliżej niż przed mierciš.
|
|
|
Kiedys ja z 5 osobami na moich urodzinach wywoływałymy duchy...jak okazało się pózniej to był bardzo zły pomysł...
A więc ok 16.00 w moim domu pojawiło się kilka przyjaciółek na małš imprezkę.ok 23.30 zaczęłymy zapalać wiece i inne potrzebne rzeczy.O równej 00.00 zaczełymy wywoływać duchy.Ala nie wierzy w takie rzeczy więc traktowała to jako zabawę.Moje urodziny były 2 dniowe bo nie było w domu rodziców:P
Następnego dnia wstałymy zjadłymy niadanie i wygłupiałymy się w ogrodzie.Gdy zbliżała się godzina 22.00 koleżanki zaczęły się rozchodzić do domów.Ja byłam z jednš z nich pokłucona i nie chętnie ja zaprosiłam na te urodziny.W drodze do domu Ala została potršcona samochodem.I jak się okazało nie wiadomo kto jš potršcił...teraz każda z nas żałuję że wtedy zaczełymy tš zabawę.
|
|
|
Wy niemadrzy ludzie... Chcecie wywolywac duchy taa? Zachcialo sie problemow. Wywolywanie duchow to cos w rodzaju wywieszenia kartki na drzwiach "przyjme kazdego bezwzgledu na jego intencje". Predzej czy pozniej ktos przyjdzie i przyklei sie tak ze zyc sie wam odechce! W takim razie moja droga mlodzierzy lepiej zajmijcie sie szlifowaniem ortografi a nie marnotrawstwem czasu na niebezpieczne "zabawy".
[%sig%]
|
|
|
Ja wywołuję regularnie i niema się czego bać, to jakby się bać oglšdać telewizor. Problem jest inny, że tak na serio to mało kto umie wywoływać i stšd te gadania co się stanie, co się stało itd...
Kazdzy gada a mało z tego wynika.
Na poczštku wywoływalimy z kolegami i uciekalimy z lasu ze strachu, potem się okazywało, że tam nic niema ;) poza naszymi urojeniami.
Pozdrawiam
Igor
ps do wywoływania ducha to się trzeba przygotować a nie takie tutaj dwie wiczki i tak dalej .......
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ja jak wywoływałam duchy z kumpelš potrzebowałymy kilka rzeczy:
-wiecę (jak zawsze przedewszystkim)
-malutki papierowy talerzyk (ale może to być też długopis. byle co oby nic ostrego!!)
-kartoniki z literami alfabetu.
jak jestecie dwie to np ola łšczy swój prawy kciuk z lewym kciukiem i palec wskazujšcy z wskazujšcym kciukiem. z resztš palców nic nie robicie tylko z małym palcem. małymi palcami u ršk musicie się we dwie połšczyć żeby mieć kontakt. ręce trzymajcie nad przedmiotem który słurzy to poruszania przez ducha. gdy się wywołuje ducha mówi się duchu.....wzywamy cię (tam gdzie ...... imię i nazwisko zmarłego ducha). i to wszystko. ALE!! pamiętajcie nigdy a to nigdy nie wywołujcie złego ducha. ja wywoływałam Janusza Korczaka. jak nie znacie to zobaczcie w internecie co poczynił. Nie wywołujcie też nikogo z rodziny bo może ta osoba na tyle was kochać że nie opuci. Nie mówię że to napewno zadziała takie wywoływanie. mi zadziałało. Czemu nie można wywoływać złych duchów... Moja koleżanka wywoływała złego ducha. Popełniła błšd. też zrobiła takie kartoniki z literami i wypytywała tego ducha. ale on na koniec gdy się z nim żegnały powiedział "za to że przyszedłem dajcie mi ofiarę" PAMIĘTAJCIE JAK WYWOŁACIE ZŁE DUCHY CZEKA WAS BIEDA. Za to mój kolega wywoływał ducha w domku na drzewie oczywicie złego ducha. nagle zaczš wiać wiatr i pękła szyba w tym domku na miliony kawałeczków. Oczywicie chłopcy wpadli w panikę i zaczeli uciekać a ten chłopak co mówił tš regułkę gdy schodził z tego domku złamał nogę. To tyle co miałam wam do powiedzenia. Mam nadzieję że pomogłam. Jak przeczytacie ten list do was wylijcie mi że przeczytałycie ok?? z góry dzieki.
|
|
|
ja jak wywoływałam duchy z kumpelš potrzebowałymy kilka rzeczy:
-wiecę (jak zawsze przedewszystkim)
-malutki papierowy talerzyk (ale może to być też długopis. byle co oby nic ostrego!!)
-kartoniki z literami alfabetu.
jak jestecie dwóch to np ty łšczsz swój prawy kciuk z lewym kciukiem i palec wskazujšcy z wskazujšcym kciukiem. z resztš palców nic nie robicie tylko z małym palcem. małymi palcami u ršk musicie się we dwóch połšczyć żeby mieć kontakt. ręce trzymajcie nad przedmiotem który służy to poruszania przez ducha. gdy się wywołuje ducha mówi się duchu.....wzywamy cię (tam gdzie ...... imię i nazwisko zmarłego ducha). i to wszystko. ALE!! pamiętajcie nigdy a to nigdy nie wywołujcie złego ducha. ja wywoływałam Janusza Korczaka. jak nie znacie to zobaczcie w internecie co poczynił. Nie wywołujcie też nikogo z rodziny bo może ta osoba na tyle was kochać że nie opuci. Nie mówię że to napewno zadziała takie wywoływanie. mi zadziałało. Czemu nie można wywoływać złych duchów... Moja koleżanka wywoływała złego ducha. Popełniła błšd. też zrobiła takie kartoniki z literami i wypytywała tego ducha. ale on na koniec gdy się z nim żegnały powiedział "za to że przyszedłem dajcie mi ofiarę" PAMIĘTAJCIE JAK WYWOŁACIE ZŁE DUCHY CZEKA WAS BIEDA. Za to mój kolega wywoływał ducha w domku na drzewie oczywicie złego ducha. nagle zaczš wiać wiatr i pękła szyba w tym domku na miliony kawałeczków. Oczywicie chłopcy wpadli w panikę i zaczeli uciekać a ten chłopak co mówił tš regułkę gdy schodził z tego domku złamał nogę. To tyle co miałam wam do powiedzenia. Mam nadzieję że pomogłam. Jak przeczytasz ten list do was wylij mi że przeczytałe ok?? z góry dzieki.
|
|
|
jak wywołasz demona to nie tylko on bedzie cię przeladował ale też będzi chciał ofiarę. mozesz to być ty a tkże kto z twojej rodziny... nie ryzykuj.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |