| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
Tak na marginesie bycie nie myleli że zmylam:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ununpentium
Ununpentium (Uup) - pierwiastek chemiczny, prawdopodobnie metal grup głównych. Nazwa jest nazwš tymczasowš przyznanš przez IUPAC.
[Edytuj]
Historia
1 lutego 2004 roku zespół złożony z rosyjskich naukowców z Instytutu Badań Atomowych w Dubnej oraz amerykańskich naukowców z Lawrence Livermore National Laboratory doniósł o wytworzeniu czterech atomów ununpentium.
|
|
|
Igor
Jeli chodzi o LD nie sš to stany łatwe do osišgnięcia, nie da się na zawołanie i zwykle trwajš krótko.
Chętnie podejmę dyskusję i na ten temat.
To o czym mówię na temat silnika grawitacyjnego pochodzi włanie stamtšd.
Ja to widziałem, ale nie wiem o co chodzi w tej konstrukcji.
Mogę jš opisać lub narysować (przynajmniej główny zespół napędowy).
Pozdrawiam
|
|
|
Widzisz marek aby umieć wchodzic w te stany i być kreatywnym musisz zrozumieć a raczej nauczyć się tego co napisał Karll Rajmund Popper
"logika odkrycia naukowego".
Za daleko patrzac widzimy rzeczy niezrozumiałe.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ja się tego uczyłem i wiem o co chodzi. Wiem jak rozpoznać ten stan.
Umiem również rozważać w stanie alfa. Ale chyba moje podstawy teoretyczne (fizyka itd.) sš zbyt mizerne
|
|
|
W tym problem Okultyzm i zawartoć jego technik pozwalajš operowac na dowolnym rodzaju wiedzy z tym, że trzeba go posiadać ten rodzaj wiedzy.
Techniki których używasz tym się włanie charakteryzujš, że sš one poparte na pracy własnej mózgu a mózg musi mieć dane - czyli jakie tam wykształcenie, pojęcia jakto zwał niech tak bedzie i w tym problem.
Więc sš dwie drogi albo uzupełnic zbiory danych albo zmienić metodęna takš co pobiera w trakcie procesów myłowych te brakujšce dane - takie rozwišzanie techniczne istnieje w takich systemach jak w systemy kontroli czasu rzeczywistego.
Ale nie przejmuj się bo niekiedy ten rodzaj wiedzy jest złudny i mylny i tez do
niczego nie prowadzi.
Jak widzisz w interesujšcym nas zagadnieniu do niczego nas nie doprowadził bo nie mógł, gdyż tutaj o ocałkiem inne rzeczy chodzi choć niby o te same.
Pozdrawiam
Igor
ps. tak na marginesie w stanie Alfa wszyscy niekiedy rozważamy, niekiedy uda sie nam pozbyc stresu i innych cudów i odpoczšc intelektualnie.
|
|
|
Wiesz Igor z tym zasobem wiedzy to chyba nie do końca musi tak być.
Wiele epokowych odkryć powstało nagle. One pojawiły się w umysłach odkrywców.
Tak samo z kompozytorami, którzy przelewali na pięciolinie to co słyszeli w głowie.
Ja nie jestem żadnym geniuszem i nie spodziewam się dokonać epokowego odkrycia na drodze mozolnych wyliczeń lub laboratoryjnych badań. Szukam raczej osób majšcych więcej wiedzy, które pomogš mi zidentyfikować (a może zbudować) to co sobie wymyliłem. Bez wiedzy z nauk cisłych wiem, że czas i przestrzeń w tym urzšdzeniu się zagina. Gdybym znał kogo kto zbudował działajšcy detektor promieniowania geopatycznego (czy jak je zwał) a co zaginane jest przez struktury regularne (kryształy, piramidy) to bym To zbudował.
|
|
|
Może nie koniecznie mi chodzi o detektor promieniowania geopatycznego może to urzšdzenie skupia tzw. pranę, orgon, eteroid dzi częciej nazywany energiš próżniowš bšd kwantowymi fluktuacjami próżni.
Jak to co zmierzyć?
|
|
|
A może siły które powodujš, że Słońce stoi w jednym miejscu a reszta koło niego lata.
Pozdrawiam
Igor
ps. trzeba wierzyc w szczescie i wlasne sily
|
|
|
Włanie tylko te siły spowodujš przeniesienie w czasie i przestrzeni inne sš za słabe.
Pozdrawiam
Igor
ps. trzeba wierzyc w szczescie i wlasne sily
|
|
|
Nie zbywam tylko zmuszam do myslenia, dobrze niekiedy z kims wymienic poglady, przynajmniej czlowiek ma pewnosc ze nie wariuje.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
OK.
W tym generatorze na dwóch piercieniach sš płytki pod pewnym kštem i parę innychrzeczy. Zanim to zbuduję muszę wiedzieć jak mierzyć ten orgon czy energię próżni. Nad piercieniami dochodzi do koncentracji tam należy umiecić element zmieniajšcy przebieg tych „fal”
Bez detektora na pewno nie zacznę bo zagraża to życiu.
Może co słyszałe o takich czujnikach (różdżka wykluczona) dajšcych obiektywny pomiar.
Pozdrawiam
|
|
|
Stosuje się czujniki - BIOLOGICZNE - żywe szczepy komórek. To jedyne na razie sposoby takie bardziej obiektywne w badaniu podobnych zjawisk.
Jeli ktos nie lubi różdżki.
Jest tylko jedno ale różdżka to tylko antena dla głównego odbiornika jakim jest ciało czyli umysł.
Obserwuje się więc zachowania organizmów żywych, może to nie humanitarne no ale w jaki sposób wymierne.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor Ja siałem owies i rzeżuchę wyniki były i co z tego. To jest mało miarodajne i nie ma jak dokładnie przeliczyć. Poza tym nie można dokonać szybkich pomiarów.
|
|
|
no włanie ,nie można dokonać szybkich dokładnych pomiarów.Wiele lat zajmuję się promieniowaniem geopatycznym i nie tylko geopatycznym i by zbadać dokładnie jedno miejsce ,to trzeba je badać wielokrotnie w cišgu roku by uzyskać jaki podstawowy zarys [wyniku],no i jeszcze trzeba co z tego zrozumieć.
Przyznam że trzeba mieć wiele uporu by jeżdzić kilka kilometrów od domu i w gołym polu badać cišgle to samo miejsce,które ma około dwu metrów kwadratowych i posiada pionowš kolumnę promieniowania o ujemnym ładunku elektrycznym i co jeszcze,,ale co ,to nie wiem a chcę się dowiedzieć .Do podobnych badań czasem stosuję roliny doniczkowe.
pozdrówka
|
|
|
A tak na marginesie po co badajš koledzy to promieniowanie. Przecież sš inne wskaniki niż promieniowanie geopatyczne z których to pochodnych można otrzymac interesujace nas dane. Pozatym jak widzę kol;edzy się przeciez orientujš że na to promieniowanie ma wpływ ogromna iloc czynników i stšd te problemy z pomiarem.
To jakby lekarz zamiast sprawdzać temperaturę mierzył siłę promieniowania organizmu. Przewietla tylko przy złamaniu, a napromieniowani i tak umrš szybciej.
Pewnie, można ale po co komplikowac sprawę?
Inna sprawa, że polem można kierować tylko za pomocš kontrolerów biologicznych lub ich jakich cudem stworzonych substytutów. Ale mało tego nawet bioršc pod uwagę naturę obrzędu magicznego to i tak naszemu nadajnikowi - mózgowi potrzebna jest antena zrobiona wg. przepisu czyli nie wachadełko ale różdżka, po to ze się nia kręci to jedno a to że jest ona antena i posrednikiem ze wiatem równoległym to drugie.
DLATEGO KRZYŻYK DO MODLITWY MA BYĆ Z DREWNA LESZCZYNOWEGO i zrobiony bez gwożdzi.
Te latajšce cuda z materiału podobnego. Inne konstelacje materiałowe nie otwierajš portali.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Wiem (a przynajmniej tak mi się wydaje) jak zbudować urzšdzenie, które powinno działać. Jednak z uwagi na silne, skoncentrowane „promieniowanie” niestety zagrażajšce nie tylko zdrowiu, ale jak sšdzę życiu nie podejmę żadnej próby ani (raczej) nie ujawnię szczegółów tej konstrukcji zanim nie znajdę urzšdzenia do stosownych pomiarów. Być może dowiadczony różdżkarz by się sprawdził, ale zobacz jak zabezpieczajš się ludzie przy obsłudze dział orgonowych. Oni wprost ostrzegajš, że można przy tych dowiadczeniach zginšć. Nie chce więc narażać żadnego różdżkarza, nawet gdyby sam się na to godził. Mówisz, że w swoich badaniach wykorzystujesz roliny doniczkowe. Ja wykorzystywałem cięte licie łopianu, ale przecież na taki wynik (miejscowe odbarwienia) trzeba poczekać a trzymanie takiego urzšdzenia w stanie aktywnoci może okazać się niebezpieczne.
Detekcja musi być natychmastowa!!!
Pozdrawiam
|
|
|
Dlatego też między innymi Marku straszniemi się chce miac jak co niektórzy z takim zapałem pochwalajš niemieckie konstrukcje z II wojny wiatowej wogóle ich nie widzšc. Przecież tamte urzšdzenia to potrafiły wykastrować w dwie godziny.
Pozatym zadna strasznba tajemnicš one nie sš, zwykłe metalowe kupy złomu.
Co do tego promieniowania to jabym się tak nie obawiał, gdyż można eksperyment przeprowadzić w mikro skali. Ja tak robie i żyję, nie trzeba nic na maxa od razu robić to nie potrzebne.
Jełi zrobisz mały model i poleci to duży tez poleci. Niema obaw.
Przy wszystkim można zginšc przy przechodzeniu tuneli czasowych i LD tym bardziej lub jeszcze szybciej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
Ale wiesz Marek wydaje mi się, że z tš grawitacjš jest jeszcze inny problem, bo czym niš steruje w przestrzeni kosmicznej PRZESTRZEŃ, jak okrela jej parametry progowe - górne i dolne?
Dlaczego działšjš tylko w wybranych przestrzeniach (orbitach) itd?
Pozatym mam wrażenie, że uruchomienie takiej reakcji antygrawitacyjnej przy braku znajomoci przedziałów progowych dl apodobnego eksperymentu, mogłoby nie tylko doprowadzić do zmiany parametrów astrofizycznych planety ale do całkowitej zapaci systemu planetarnego w naszym układzie słonecznym.
Bo jeli zjawisko antygrawitacji jest właciwe dla czarnej dziury i energii próżni a czarnej dziury zatrzymac nie można to rozumie się to samo przez się, że uruchamianie podobnych procesów musi być przemylane.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |