Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Tak na marginesie byœcie nie myœleli że zmyœlam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ununpentium Ununpentium (Uup) - pierwiastek chemiczny, prawdopodobnie metal grup głównych. Nazwa jest nazwš tymczasowš przyznanš przez IUPAC. [Edytuj] Historia 1 lutego 2004 roku zespół złożony z rosyjskich naukowców z Instytutu Badań Atomowych w Dubnej oraz amerykańskich naukowców z Lawrence Livermore National Laboratory doniósł o wytworzeniu czterech atomów ununpentium.

Igor Jeœli chodzi o LD nie sš to stany łatwe do osišgnięcia, nie da się na zawołanie i zwykle trwajš krótko. Chętnie podejmę dyskusję i na ten temat. To o czym mówię na temat silnika grawitacyjnego pochodzi właœnie stamtšd. Ja to widziałem, ale nie wiem o co chodzi w tej konstrukcji. Mogę jš opisać lub narysować (przynajmniej główny zespół napędowy). Pozdrawiam

Widzisz marek aby umieć wchodzic w te stany i być kreatywnym musisz zrozumieć a raczej nauczyć się tego co napisał Karll Rajmund Popper "logika odkrycia naukowego". Za daleko patrzac widzimy rzeczy niezrozumiałe. Pozdrawiam Igor

Ja się tego uczyłem i wiem o co chodzi. Wiem jak rozpoznać ten stan. Umiem również rozważać w stanie alfa. Ale chyba moje podstawy teoretyczne (fizyka itd.) sš zbyt mizerne

W tym problem Okultyzm i zawartoœć jego technik pozwalajš operowac na dowolnym rodzaju wiedzy z tym, że trzeba go posiadać ten rodzaj wiedzy. Techniki których używasz tym się właœnie charakteryzujš, że sš one poparte na pracy własnej mózgu a mózg musi mieć dane - czyli jakieœ tam wykształcenie, pojęcia jakto zwał niech tak bedzie i w tym problem. Więc sš dwie drogi albo uzupełnic zbiory danych albo zmienić metodęna takš co pobiera w trakcie procesów myœłowych te brakujšce dane - takie rozwišzanie techniczne istnieje w takich systemach jak w systemy kontroli czasu rzeczywistego. Ale nie przejmuj się bo niekiedy ten rodzaj wiedzy jest złudny i mylny i tez do niczego nie prowadzi. Jak widzisz w interesujšcym nas zagadnieniu do niczego nas nie doprowadził bo nie mógł, gdyż tutaj o ocałkiem inne rzeczy chodzi choć niby o te same. Pozdrawiam Igor ps. tak na marginesie w stanie Alfa wszyscy niekiedy rozważamy, niekiedy uda sie nam pozbyc stresu i innych cudów i odpoczšc intelektualnie.

Wiesz Igor z tym zasobem wiedzy to chyba nie do końca musi tak być. Wiele epokowych odkryć powstało nagle. One pojawiły się w umysłach odkrywców. Tak samo z kompozytorami, którzy przelewali na pięciolinie to co słyszeli w głowie. Ja nie jestem żadnym geniuszem i nie spodziewam się dokonać epokowego odkrycia na drodze mozolnych wyliczeń lub laboratoryjnych badań. Szukam raczej osób majšcych więcej wiedzy, które pomogš mi zidentyfikować (a może zbudować) to co sobie wymyœliłem. Bez wiedzy z nauk œcisłych wiem, że czas i przestrzeń w tym urzšdzeniu się zagina. Gdybym znał kogoœ kto zbudował działajšcy detektor promieniowania geopatycznego (czy jak je zwał) a co zaginane jest przez struktury regularne (kryształy, piramidy) to bym To zbudował.

Może nie koniecznie mi chodzi o detektor promieniowania geopatycznego może to urzšdzenie skupia tzw. pranę, orgon, eteroid dziœ częœciej nazywany energiš próżniowš bšdŸ kwantowymi fluktuacjami próżni. Jak to coœ zmierzyć?

A może siły które powodujš, że Słońce stoi w jednym miejscu a reszta koło niego lata. Pozdrawiam Igor ps. trzeba wierzyc w szczescie i wlasne sily

Właœnie tylko te siły spowodujš przeniesienie w czasie i przestrzeni inne sš za słabe. Pozdrawiam Igor ps. trzeba wierzyc w szczescie i wlasne sily

Igor nie zbywaj mnie pozdro

Nie zbywam tylko zmuszam do myslenia, dobrze niekiedy z kims wymienic poglady, przynajmniej czlowiek ma pewnosc ze nie wariuje. Pozdrawiam Igor

OK. W tym generatorze na dwóch pierœcieniach sš płytki pod pewnym kštem i parę innychrzeczy. Zanim to zbuduję muszę wiedzieć jak mierzyć ten orgon czy energię próżni. Nad pierœcieniami dochodzi do koncentracji tam należy umieœcić element zmieniajšcy przebieg tych „fal” Bez detektora na pewno nie zacznę bo zagraża to życiu. Może coœ słyszałeœ o takich czujnikach (różdżka wykluczona) dajšcych obiektywny pomiar. Pozdrawiam

Stosuje się czujniki - BIOLOGICZNE - żywe szczepy komórek. To jedyne na razie sposoby takie bardziej obiektywne w badaniu podobnych zjawisk. Jeœli ktos nie lubi różdżki. Jest tylko jedno ale różdżka to tylko antena dla głównego odbiornika jakim jest ciało czyli umysł. Obserwuje się więc zachowania organizmów żywych, może to nie humanitarne no ale w jakiœ sposób wymierne. Pozdrawiam Igor

Igor Ja siałem owies i rzeżuchę wyniki były i co z tego. To jest mało miarodajne i nie ma jak dokładnie przeliczyć. Poza tym nie można dokonać szybkich pomiarów.

no właœnie ,nie można dokonać szybkich dokładnych pomiarów.Wiele lat zajmuję się promieniowaniem geopatycznym i nie tylko geopatycznym i by zbadać dokładnie jedno miejsce ,to trzeba je badać wielokrotnie w cišgu roku by uzyskać jakiœ podstawowy zarys [wyniku],no i jeszcze trzeba coœ z tego zrozumieć. Przyznam że trzeba mieć wiele uporu by jeżdzić kilka kilometrów od domu i w gołym polu badać cišgle to samo miejsce,które ma około dwu metrów kwadratowych i posiada pionowš kolumnę promieniowania o ujemnym ładunku elektrycznym i coœ jeszcze,,ale co ,to nie wiem a chcę się dowiedzieć .Do podobnych badań czasem stosuję roœliny doniczkowe. pozdrówka

A tak na marginesie po co badajš koledzy to promieniowanie. Przecież sš inne wskaŸniki niż promieniowanie geopatyczne z których to pochodnych można otrzymac interesujace nas dane. Pozatym jak widzę kol;edzy się przeciez orientujš że na to promieniowanie ma wpływ ogromna iloœc czynników i stšd te problemy z pomiarem. To jakby lekarz zamiast sprawdzać temperaturę mierzył siłę promieniowania organizmu. Przeœwietla tylko przy złamaniu, a napromieniowani i tak umrš szybciej. Pewnie, można ale po co komplikowac sprawę? Inna sprawa, że polem można kierować tylko za pomocš kontrolerów biologicznych lub ich jakichœ cudem stworzonych substytutów. Ale mało tego nawet bioršc pod uwagę naturę obrzędu magicznego to i tak naszemu nadajnikowi - mózgowi potrzebna jest antena zrobiona wg. przepisu czyli nie wachadełko ale różdżka, po to ze się nia kręci to jedno a to że jest ona antena i posrednikiem ze œwiatem równoległym to drugie. DLATEGO KRZYŻYK DO MODLITWY MA BYĆ Z DREWNA LESZCZYNOWEGO i zrobiony bez gwożdzi. Te latajšce cuda z materiału podobnego. Inne konstelacje materiałowe nie otwierajš portali. Pozdrawiam Igor

Wiem (a przynajmniej tak mi się wydaje) jak zbudować urzšdzenie, które powinno działać. Jednak z uwagi na silne, skoncentrowane „promieniowanie” niestety zagrażajšce nie tylko zdrowiu, ale jak sšdzę życiu nie podejmę żadnej próby ani (raczej) nie ujawnię szczegółów tej konstrukcji zanim nie znajdę urzšdzenia do stosownych pomiarów. Być może doœwiadczony różdżkarz by się sprawdził, ale zobacz jak zabezpieczajš się ludzie przy obsłudze dział orgonowych. Oni wprost ostrzegajš, że można przy tych doœwiadczeniach zginšć. Nie chce więc narażać żadnego różdżkarza, nawet gdyby sam się na to godził. Mówisz, że w swoich badaniach wykorzystujesz roœliny doniczkowe. Ja wykorzystywałem œcięte liœcie łopianu, ale przecież na taki wynik (miejscowe odbarwienia) trzeba poczekać a trzymanie takiego urzšdzenia w stanie aktywnoœci może okazać się niebezpieczne. Detekcja musi być natychmastowa!!! Pozdrawiam

Dlatego też między innymi Marku straszniemi się chce œmiac jak co niektórzy z takim zapałem pochwalajš niemieckie konstrukcje z II wojny œwiatowej wogóle ich nie widzšc. Przecież tamte urzšdzenia to potrafiły wykastrować w dwie godziny. Pozatym zadna strasznba tajemnicš one nie sš, zwykłe metalowe kupy złomu. Co do tego promieniowania to jabym się tak nie obawiał, gdyż można eksperyment przeprowadzić w mikro skali. Ja tak robie i żyję, nie trzeba nic na maxa od razu robić to nie potrzebne. Jeœłi zrobisz mały model i poleci to duży tez poleci. Niema obaw. Przy wszystkim można zginšc przy przechodzeniu tuneli czasowych i LD tym bardziej lub jeszcze szybciej. Pozdrawiam Igor

www.apokalipsy.fora.pl http://img512.imageshack.us/img512/3614/logo16vm4in.jpg

Ale wiesz Marek wydaje mi się, że z tš grawitacjš jest jeszcze inny problem, bo czym niš steruje w przestrzeni kosmicznej PRZESTRZEŃ, jak okreœla jej parametry progowe - górne i dolne? Dlaczego działšjš tylko w wybranych przestrzeniach (orbitach) itd? Pozatym mam wrażenie, że uruchomienie takiej reakcji antygrawitacyjnej przy braku znajomoœci przedziałów progowych dl apodobnego eksperymentu, mogłoby nie tylko doprowadzić do zmiany parametrów astrofizycznych planety ale do całkowitej zapaœci systemu planetarnego w naszym układzie słonecznym. Bo jeœli zjawisko antygrawitacji jest właœciwe dla czarnej dziury i energii próżni a czarnej dziury zatrzymac nie można to rozumie się to samo przez się, że uruchamianie podobnych procesów musi być przemyœlane. Pozdrawiam Igor
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.