Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, pytasz co widzę patrząc mu w oczy? Skruche i błaganie o szansę. Jednak gdy raz stracisz zaufanie do najbliższej osoby tak trudno jest zapomnieć i uwierzyć w jego szczerość. Może karty podpowiedzą i dadzą wskazówkę, bo nie wiem czy drugi raz potrafiłabym przez to przejść. Pozdrawiam

Dziekuje pieknie za odpowiedz:) Zapytałam go i powiedział mi, że sie we mnie zakochałam i narazie ze wzgledu na dzielącą nas odległość pozostaje nam tylko klikanie, czekanie i tęskonota. Powiedział mi ze to co mi pisze jest szczere. Ale ja jak każda kobieta mam wątpliwości. Zastanawiam się czy teraz jestem jedyną kobietą w której jest aktualnie zakochany. Tylko nie kaz mi go pytać o to bo wiem co odpowie:). Chce znać Twoje zdanie na ten temat powiedz mi co mówią karty.Igorze powiedz mi czy moge mu zaufać i poddać sie temu uczuciu? Pozdrawiam i dziekuje za wszystko. Co ja bym zrobiła bez Twoich rad? Dziekuje ze jesteś:)

Dziekuje Igor! troche mam metlik w glowie!ale co bedzie to bedzie! dzieki ze jestes!!! pozdrawiam Kara

Dziekuje za odpowiedz Igorze........hmm........wiec to nie jest mezczyzna ktorego juz znam:(:( Czy mozesz mi jeszcze tylko powiedziec kiedy mniej wiecej spotkam na swojej drodze moja polowe? Z gory baaaaaaaaaaardzo dziekuje.

witaj Igorze. Jestem na rozdrozu i boje sie.Proszę o odpowiedz na pytania. czy dokonałam własciwej decyzji o wyjeździe do Canady w tym roku? Jak sie potoczy tam moje zycie pod wzgledem uczuciowym i finansowym? Gonia

Gonia

Igorze :) Nie jestem urodzona flirciara, ale mam wrazenie, ze jest jakas chemia w powietrzu! myslisz, ze z tego sie cos urodzi? ;)

fala

Igorze czyli jednak nie zdam:( Nie odpowiadasz, kiedys wyslalam Ci nawet maila, ale jakos nie odpisales, czy mozna sie z toba spotkac w swiecie realnym, zebys mi powrózyl?

dziekuje za odpowiedz :) a kiedy to bedzie ?ja raczej nigdzie nie wychodze to nie mam pojecia gdzie go poznam..

Igorze , powiedz mi prosze - Czy moja sprawa w sadzie ma szanse na pozytywne dla mnie zakonczczenie?

dziękuję bardzo Panie Igorze za pomoc i za pocieszenie liczę na prawdziwa miłośc skrycie dość dlugi juz czas mam dosyc samotnosci i zawodow i mam nadzieje ze zjawi sie niebawem bo bardzo potrzebuje kogos bliskiego pozdrawiam serdecznie

Igorku kiedy mi odpowiesz ??? POZDRAWIAM.

ZAKLĘCIA asena 7 godzin temu Kiedy przyjdzie czas ;)) Pozdrawiam Igor ps. właściwy czas na odpowiedź dla ciebie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA arista Wczoraj o 19:56 Niekiedy można spotkać mnie w Krakowie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze nie udzieliłeś odpowiedzi na moje pytanie dlatego je ponawiam: Czy poznam osobiście pewnego chłopaka, z którym teraz kontaktuję się tylko przez internet? Jeżeli tak, to kiedy to nastąpi? Czekam na odpowiedź Pozdrawiam:)

Igorze, napisales ze w styczniu poznam mojego docelowego partnera. Mozesz mi powiedziec jeszcze jak go poznam? w jakich okolicznosciach? dziekuje

witaj Igor możesz zajrzeć w karty i powiedzieć mi czy wreszcie będe z nim(17.05.1991). i czy już na zawsze czy tylko na chwilę i czy jeśli na chwilę czy poźniej bede z innym

:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć"

1. Kiedy moja sytuacja finansowa się poprawi? 2. Czy moje relacje z P się poprawią czy będzie coraz gorzej? Pozdrawiam :)

Igorze kiedy mi odpowiesz? Odpisz proosze. :( pozdrawiam.

Dziękuję Igorze za odpowiedź, wiem ze naiwna byłam, może widzialam wiele lecz nie chciałam widzieć... Stąd chcialabym zadać pytanie...Nie chodzi o to,że chciałabym znać dokładnie przyszłość,lecz czuję się po osttanich wydarzeniach bardzo poraniona, a spotkałam się wczoraj z kolegą ze studiów po wielu latach i dziwne było to, że spotkanie to wywołalo sporo emocji i u mnie i u Niego, tak jakbyśmy czekali na to długo..I powiem szczerze że nie rozumiem a najbardziej boje się....Nie wiem czy chcę wyjść z mojej samotni, nie wiem czy warto. Nie chce na razie wiecej rozczarowań. Jakie są więc intencje tego człowieka? Dziękuję

Witam!! Dziekuję ślicznie za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, bardzo zależy mi na odpowiedzi. Chciałabym wiedzieć kiedy i czy w ogóle znajdę mężczyznę, z którym założę normalną rodzinę. Takiego, z którym będę szczęśliwa. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.