| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
wiecie co przestanicie z tymi duchami zycie jest tu na ziemi po co ingerowac w zaswiaty????????????????????????????????
|
|
|
mialam zamiar wywolac ducha...ale po przeczytaniu tego co tu jest napisane- zmienilam zdanie!DZIEKI!!!
|
|
|
dzieci Beliala normalnie... jak czytam posty coniektórych to mylę: ale kogo przerobili... dobry pomysł na odwleczenie od wywoływania... z innymi bym się zgodziła..a wywoływanie jakichkolwiek iston niematerialnych jest dziecinadš.. (doroli używajš tego do straszenia swych ratoroli)... nawet nie powiem że mi was szkoda... bo co niektórzy to sš tak durni że pierwszy raz widzę... a mylałam że bardziej nie można... ehhh ... napiszę dobrš radę jeli chcecie mieć spokój dajcie spokój innym (m.in. duchom) wyobracie sobie że jeli wasz Opiekun (znany jako Anioł Stróż ogólnie to dusze z wyższego szczebla drabiny hierarchi) od was odejdzie marnie z wami... będziecie jak roliny zero porozumienia z najbliższymi... to przy opętaniu... ten sposób z solš który wyczytałam jest nieprawidłowy... człowieku czy ty chcesz żeby istoty które to czytajš były współlokatorami we (już niekoniecznie) własnym ciele?? przecież sól nie pozwala na wyjcie duszy... wejcie owszem... ale stosuje się sól wtedy gdy już niedaj Boże dojdzie do opętania... solš się sypie po zaciniętych oczach opętanego... połšczę to z samobójstwami... opętani starajš się m.in. powiesić gdyż w ten sposób mogš zwolnić ciało duchowi który go potrzebuje... niekiedy na skutki tego mówi się wypadek i urazowa amnestia... niepolecam też tzw. chrzestu ognia... żeby nie wiem co wam wmawiali jakie to cudo odradzam (polega to na podpaleniu się w miejscu publicznym z różnymi innymi bzdetami - skutkiem jest natychmiastowa reakcja otoczenia, niewykonanie "zadania", rozległe popażenia, no i w najlepszym wypadku wózek)... co do samobójstw (samobójcy bardziej zaglšdajš na wywoływanie jak na ten póniejszy temat "chcę się zabić") to się zabijajcie... mała strata dla społeczeństwa, tylko uprzednio zapytajcie rodzinę czy majš za co cie pochować... albo do urny albo do trumny...dobra koniec tego pisania...
|
|
|
nie radzę wam wywoływać duchów... dajcie spokój duszom na tamtym wiecie! przez takich ciekawskich sš zawsze same kłopoty :/
|
|
|
no i masz czego sie bać. JA juz sie nie boje!!!! Gdy sie boimi one czerpiš z nas siłe.
ja az straciłam czucie w nogaach pocišgnbe.lam za soba klawiature....... nie iwdziłm co sie dzieje...
|
|
|
mam pytanie,natrafiłam na twoja wypowied,w której stwierdzasz,ze po przeczytaniu czegos nie będziesz wywoływału duchów.Co przeczytałas na ten temat??Prosze odpisz
|
|
|
to we mneiz nim skontaktój ja mam podobnie. Co prawda raz tylko widziałm... ale czuje ich obecnosc i wik kiedy sa..
|
|
|
Mam pytanie czy wywoływał kto z was ducha Elvisa.Jestem jego fanem i bardzo bym chciał może mi kto pomóc.Bo jak nie to sobie w głowe dam ,żeby go na tamtym wiecie zobaczyć hehe mam nadzieje ze piewa dalej bo jak nie to wszystko dla mnie jest bez sensu .Pozdrawiam
|
|
|
przykro mi ale elvis żyje, więc raczej nie wywołasz jego ducha.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
co robiom demony. gdy się je wywoła?boje sie że jak go się wywoła to będzie dokuczał .
|
|
|
Ja wierzę w duchy i w Boga. Po waszych odpowiedziach to stwierdziłam. Mylę że Pan Bóg nie stworzył pierwszych ludzi tylko my powstalimy z tak zwanych małp. Małpy sie przekrztałcały w ludzi. Jestem chrzecijankš i wierze w Boga ale w nie które rzeczy naprawde nie!
|
|
|
Kiedy próbowałam wywoływać duchy na kolonii i nic nic nic tylko jakies odgłosy na podwórku!Wyjrzałam a tam facet bez ršk i nóg tylko miał jakš torbe zakrwawinš
|
|
|
Jakie Diabły demony opętania itp itd. Ci egzorcyci muszš mieć kupę roboty, nawiedzony dom w każdym miecie. A tu nic klops żadnego ducha nie widzałem chyba że w NDW ale jakos te zdjęcia mnie nie przekonujš. Teraz będę się bał otworzyć lodówkę bo zobaczę ducha spleniałego sera.Widać jak pomimo usilnych starań księży słowiańska religia nadal mocno się trzyma. Jak wyglšda taki opętany i demon tylko bez bzdur o pięciokrotnej sile i materializujacych się w ustach przedmiotach bo Archiwum X już widziałem.
|
|
|
Dziwi mnie że wspólne korzenie z małpami po tylu latach budzš jeszcze kontrowersje ale skoro wierzy się w magię to czemu nie wierzyć w żebro. Swojš drogš greckja teoria powstania wiata przeniesiona do bibli jest teoriš naukowš ale antyku.
|
|
|
Jak już spróbujecie to napiszcie co z tego wyszło:] też chcę spróbować
|
|
|
napiszcie sie w google wywolywanie duchow i to jest ta 2 stronka tam wszystko pisze !!! powaga
|
|
|
i jak wam poszło?? ja nie mam z tym problemów ale prawie ze każdym razem mam inne odczucia.... ponoć to nei mam nic wspolnego z duchami ale chój go wie...
dajcie znać jak poszło. Pozdrawiam
|
|
|
Odpieprzcie się od tych duchów, chyba, że chcecie by was dręczyły.
Kto się z nimi próbuje kontaktować, wykopuje kanał do oceanu.
Spodziewa się tylko delfinka, a potem się dziwi, że przypływajš rekiny, omiornice, itp. Poczytajcie dowiadczenia ofiar podobnych eksperymentów. Niezły "kanał" !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |