| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
amandaa
Wczoraj o 10:16
Jak tak będziesz robić zawsze wszystko ci dobrze pójdzie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Jestem zła na siebie, ale jeszcze mam nadzieję.
Więc mam pytanie, czy mogłabyś sprawdzić czy zaliczyłam? Może minimalna ilością się załapie
Bardzo proszę:( czekanie mnie wykończy
|
|
|
Igorze pomożesz sprawdzić wynik? Muszę czekać kilkanascie dni...:( bardzo proszę...
|
|
|
amandaa
Wczoraj o 16:44
Powidz mi tak czego się boisz i po co? To jest sprawa pierwsza, sprawa druga czy robiłaś co miałaś zrobić?
Sprawa trzecia co według ciebie zrobiłaś źle i dlaczego utraciłaś nad sobą samokontrolę?
Pozdrawiam
Igor
ps. Królowa Kijów tak mówi Tarot - czyli zostaniesz poddane kobiecej ocenie.
|
|
|
Dzień dobry. Szukam odpowiedzi na pytanie: jaką drogą zawodową powinnam pójść? Co jest moim powołaniem? Pozdrawiam
|
|
IzaStr |
|
izabelastruczyk
3 godziny temu
Cieszy mnie twoje pytanie, w zasadzie dotyczy ono głębokiego sensu życia, świadczy też o tym, że jesteś bardzo dojrzałą osobą.
Zatem chciałbym abyś przez 30 kolejnych dni od pełni, czwartek, wykonywała poniższe ćwiczenie, pamiętaj by mniej więcej godzina kiedy będziesz to wykonywać była ta sama.
Pismo automatyczne
Pozdrawiam
Igor
ps. bardzo mnie cieszy kiedy raz na tydzień podzielisz się tutaj z nami swoimi przemyśleniami.
|
|
|
|||
|
amandaa
19 godzin temu
Instrukcja
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
amandaa
Wczoraj o 20:50
Skoro nie chce ci się nawet ruszyć 4 liter pójść i kart pożyczyć więc w ramach ćwiczenia silnej woli poczekasz na oficjalny wynik.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nie umiem wdróżyć, gdybym potrafiła to bym nie pisała tutaj :( dobra poczekam poprostu na wyniki
|
|
|
amandaa
Wczoraj o 11:44
To tutaj metoda bez używania kart: Kabalistyka
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dzien dobry! Mam pytanie odnosnie T z ktorym jestem w zwiazku. Czy moge mu ufac? Czy pewna kobieta M.S moze zagrozic naszemu zwiazkowi?
Wsparlam uboga kobiete pieniazkiem. Podziekowala. Pozdrawiam!
|
|
|
jaaa
3 godziny temu
Tarot kartami Sąd XX i Rycerz Pucharów mówi, że możesz mu zaufać, jednak problemem nie jest kobieta M.S. ale namiętności u mężczyzny opisane jako Rycerz Pucharów co oznacza przemianę uczuciową.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
jaaa
Wczoraj o 19:46
Brak chwilowej stabilności emocjonalnej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dzień dobry,
Mam pytanie kiedy wreszcie uda mi się poznać mężczyznę na stałą relacje związkową, a może z Panem R. jeszcze mamy szanse na powrót do siebie? jaka jest przyszłość tej relacji?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |