Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Aurell czy nie chodzi o sobotę 1 paŸdziernika 2005 ? Pozdrawiam

Autor: Niebieski Orzeł (---.internetdsl.tpnet.pl) Chodzi mi o 2 Wrzeœnia tj. u gory napisałem . Czyli jutro o 19 : 00 Poczštek medytacji z wejœciem w Jasno - widzenie - 30 minut !!! Autor: Simonus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Simonus właœnie zaley mi na skonfrontowaniu informacji różnych ludzi z rzeczywistosciš , po Medytacji .. czyli w Grudniu 2005 roku . Autor: poirytowany (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) :-) Spokojna głowa nic nie biorę jestem Czysty jak łza :-) palę papierosy to jedyna używka. Proszę Poważnie Potraktować mój Apel i z wyrozumiałoœciš do zakładanego Celu ! Zależy mi na Współpracy wszystkich ludzi którzy będš chcieli zaangażować się w ten "mały projekt" .

nie macie co robić

Nie doœć, że sam chory, to jeszcze innych chce w chorobę wpędzić ! A feee ! WstydŸ się lLeRua ! ps. to co palisz to chyba opium, bo po normalnych fajkach tak nie odbija.

Klapsa się w dupke domagasz Ufita język masz smoczy i cišgle truje powiedz nam coœ o sobie lepiej . Posłuchamy np . twojej filozofi życia :) może mnie czegoœ nauczysz pożytecznego względnie twej Wiary ! Zapraszam i Czekam z niecierpliwoœciš .. ps. co do la rua to chwytajšc się niemieckiego wychodzi Milczenie - Zamilcz ;) Opisz mi Jak Postrzegasz swš Wiarę ? Kim jest Bóg w twoim mniemamiu ? Czy wierzysz w piekło po œmierci ? Czym dla Ciebie jest Pienišdz ? Co o mnie wiesz i ile mnie znasz ? Dziękuje za Wysłuchanie Ciepło Pozdrawiam Życzšc Tobie milusiego Dnia:-)

Cytuje Tobie żem nie pusty - opiumowy i nie głupi ................... Nieznany Œwiat numer 6 / 2003 stron 62. Cykl - " Okolice Piramidy i nie Tylko - Zrozumieć Piramidy" "Spenetrować Piramidy Metodš OBE" Bardzo zainteresował mnie wasz cykl o piramidach , bo to wreœcie coœ konkrentego. O Użyciu przez Japończyków supernowoczesnego radaru wspominał Erich Von Dankien około roku 1994 . Ujawnił wówczas , że grupa badaczy z tego kraju przeœwietliła "super radarem" Wielkš Piramidę , w wyniku czego okazało się , że zawiera niezliczonš iloœć nieznanych , tajnych przejœć i korytarzy . Nie rozumiem tylko jednego: Dlaczego wilu poszukiwaczy i archeologów , posiadajac w rękach dominemany "Klucz" do rozwišzania problemu i nie umie lub nie stara się go użyć w odpowiedni sposób , by jak najszybciej poznać Prawdę . Może się mylę , ale wydaje mi się , że warto zwrócić się odważnie w stronę przeszłoœci.Przekonamy się wówczas , że informacje , które dziœ sš odkrywane i odœwieżane , były znane już kiedyœ . To daje dużo do myœlenia. Wpadła mi do głowy myœl , która może kogoœ zmotywuje i skłoni do poprowadzenia odpowiednich Badań.Może np. Sz.P Adam Bytof spróbowałby zorganizować grupę praktykujšych OBE ( Podróże Poza Fizycznym Ciałem ) , i poœwięcił się mentalnemu zbadaniu piramid w Egiptcie oraz tego , co znajduje się głęboko pod Ziemiš , na tym Terenie . Nie byłyby wówczas potrzebne żadne zdobycze techniki ani zezwolenia Hawassa , który nie chce dopuœcić nikogo z zewnštrz . Wystarczyliby ludzie , którzy potrafiš opuszczać fizyczne ciała .Mogliby dokonać eksploracji ukrytych komnat pod Ziemiš albo Wnętrz Wielkiej Piramidy , do jakich dotychczas nikt nie dotarł , czy też nie ma dostępu . Następnie powracajac do swych fizycznych ciał - materialnych - staraliby odtworzyć w postaci szkicy , rysunków , słów - obraz tego , co ujrzeli bšdż zrozumieli podczas swych wędrówek Astralnych . Może Adam Bytof zainteresuje się tym , bo to chyba nie głupi pomysł . Po co wyciskać pot , skoro można dokonać czegoœ szybko i bezboleœnie w prosty i szybszy sposób . Aurelian Łasasowski

:::::::::::::::::::::::::::: APEL DO FORUMOWICZÓW EJSI ::::::::::::::::::::::::::::: W Sobotę Dnia 2 Wrzeœnia 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoœci Œwiata , w Grudniu roku 2005 ! .... Dlaczego wybieram Grudzień 2005 jako Cel Medytacji ???? - ponieważ chce Sprawdzić na ile Trafne będš Przewidywania różnych ludzi nie znajšcych się w Rzeczywistoœci - oraz Obrazy i Odbiory otrzymane w trakcie jej Trwania ! :::::::::::::::::::::::::::::::: OPIS WEJŒCIA W WIZJĘ :::::::::::::::::::::::::::::: 10 minut przed godz 19:00 ... każdy z bioršcych udział zamyka oczy , oddziela od chałasu zewnętrznego , jeœli występuje .. kładzie się lub usadawia by było wygodnie .. i zamyka oczy wyobrażajšc sobie Złote Œwiatło spływajšce z góry na siebie , które relaksuje i wprowadza w Stan Ukojenia oraz Wyciszenia - Umysł nie może zgubi㠌wiatła by nie stracił Œwiadomoœci w chwili przejœcia w inny Stan Œwiadomoœci .. po około 10 minutach kolejnym krokiem - zadaniem Będzie Stworzenie widoku Ziemi w kosmosie .. i następnie wyobrażenie w Umyœle zegara który wyœwietla Miesišc i Rok ! GRUDZIEŃ 2005 ! Stopniowo Zegar roœnie i zakrywa Calš Planete Ziemie .. zaczynamy się zniżać .. zniżać przybliżajšc jakoby ku sobie Ziemię .. i przyglšdamy się jej z Ciekawoœciš .. Co się dzieje na niej tego miesišca ? ( to nas interesuje ) .. możemy płynšć ponad krajami , oceanami .. oczekujšc Ważnych Wydarzeń które będš mieć i wpływ na większe grupy ludzi tego miesišca .. . Ps. Proszę wówczas nic nie robić na siłe .. nie wymuszać obrazów - umysł musi pozostać Czysty - otwarty nastawiony na otrzymanie Informacji Informacje w formie Transu - Wizji Mogš pojawiać się różnie np . - W formie Fleszów w trakcie lotu nad jakimœ państwem , i trwać chwilke ! - Pojawiać się w formie Symboli ! - Bšdż też Wrażeń Słuchowo - Wzrokowych ! To jest 1 Eksperment - mały projekt jakiego się podejmuje nie nastawiajšc na Wynik . Wszystkich Goršco Zapraszam ! i Apeluje by każde doœwiadczenia - rysunki - starać sie notować i przesyłać na tš Stronę bšdż na mój Adres - aurell@poczta.fm . Wówczas umieszcze je na Forum Ejsi oraz opisy Doswiadczeń ! Podsumowujšc Wspólny Wkład w "mały Projekt" ::::::::::::::::::::::::: GORĽCO ZAPRASZAM :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Wyjasnij tylko kiedy dokładnie to miałoby być i możesz na mnie liczyć.

W Sobotę Dnia 2 Wrzeœnia 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoœci Œwiata , w Grudniu roku 2005 ! .... - Jutro !!! Astral.Lodz.Pl Dzięki :) jest nas na razie 2 - óch :):)) Miłego Dnia Życzę :-)

Mam się cofnšć w czasie? ;)

:::: ROK 2010 lub 2006 Nadejdzie Syn Boży Zapowiadany Tysiace lat temu:::::::: ETIOPIA - AKSUM !!!! Wszystko wskazuje że to Tu a gdzie Indziej pojawi się odkrywajšc swe Prawdziwe Imię Jezua - Jezus Chrystus ! Będzie mieć Ciemny kolor skóry ! Wpierw przedstawie poniżej Historie z jakš radziłbym się zapoznać zanim przystšpimy do dalszej eksploracji owego Proroctwa i Przepowiedni Kodu Biblii , dziœ szukajšc informacji trafiłem na Coœ , co sprawiło - że aż mnš wstrzšsnęło . Ciężko mi to wylać w słowach - nie da się tego opisać . http://www.expeditions.pl/artykuly/images/031%20Stelle%20w%20Aksum%20Large.jpg Aksum. Dawna stolica afrykańskiego imperium cišgle jeszcze czeka na swojego odkrywcę - praktycznie nie prowadzi się tutaj badań archeologicznych. Oczom przybysza ukazuje się tylko kilka œwiadectw dawnej przeszłoœci. Pierwsze i najbardziej charakterystyczne sš monolityczne stelle, z których największa stojšca ma 24 metry wysokoœci. Stelle majš zdobione płaskorzeŸbami front i zobaczyć na nich można fałszywe drzwi i okna. Czemu służyły i jak je wykonano pozostaje tajemnicš. Zbieżnoœć kształtów z jemeńskimi glinianymi wieżowcami i tamtejszymi monolitami wydaje się nie być przypadkowa. W parku w centrum miasteczka można zobaczyć etiopski kamień z Rosetty - inskrypcje z czasów pierwszego chrzeœcijańskiego cesarza Ezany, na którym po sabatejsku, w języku gyyz i po grecku sławi się czyny władcy. Położone poza miastem pałace króla Kaleba i królowej Saby nie robiš wrażenia - pozostały po nich tylko zarysy murów. Imponujšce sš natomiast tzw. łaŸnie królowej Saby, starożytny zbiornik na wodę do dzisiaj służšcy miejscowym. W samym centrum, prawie naprzeciwko stelli, znajduje się katedra pw. Marii Syjońskiej. Współczesny koœciół jest niezbyt ciekawy. Do starej katedry wstęp majš tylko mężczyŸni - budynek pochodzi z XVI wieku i powstał już po najeŸdzie muzułmańskim, ale stoi na starszych fundamentach. Być może poprzedniej katedry, a być może jeszcze starszej, aksumskiej œwištyni. Tuż obok za płotem stoi niewielki i niepozorny, otoczony płotem budyneczek. Za niewielkš opłatš urzędujšcy tam kapłan otworzy kramik jako żywo przypominajšcy nasze bazarowe szczęki i pokaże cesarskie korony. Ale do samego budynku wstępu nie ma - tu bowiem ma znajdować się oryginalna Arka Przymierza. Dostęp do niej ma tylko jeden, najlepszy z najlepszych, kapłanów. Ponoć kiedy tam wchodzi jest obwišzany sznurem, bowiem gdyby umarł trzeba by go stamtšd wycišgnšć, a nikomu prócz tego jednego kapłana nie jest dozwolone obcowanie ze œwiętoœciš. Aksum dla etiopskich chrzeœcijan to jak nasza Częstochowa. Kiedy miejscowi muzułmanie chcieli wybudować kilkanaœcie lat temu meczet były zamieszki, były ofiary w ludziach. No i nie ma meczetu w Aksum… C . D . N

http://www.expeditions.pl/artykuly/images/031%20Stelle%20w%20Aksum%20Large.jpg

http://www.expeditions.pl/artykuly/images/051%20Kolumna%20Lalibela%20Large.jpg To było To !!! W œwištyni Bet Mariam znajduje się zakryta płótnem kolumna. Według legendy królowi Lalibeli pokazał się Chrystus i dotknšł tej kolumny. Od tej pory jest na niej zapisana przeszłoœć i przyszłoœć œwiata - niegodne zatem sš oczy człowieka by zapoznać się z tš informacjš. I stšd okrycie… Ale być może - jak wszystko co tajemnicze w Etiopii - jest tam zapisana tajemnica zwišzana z Arkš Przymierza… Chrystus Dotknie ponownie Kolumny - lecz już jako Człowiek , nie Duch ! Wersja oficjalna głosi, że Arka trafiła ze œwištyni w Jerozolimie do Etiopii wraz z Menelikiem, synem Salomona i Saby. Potwierdzać to majš obecnoœć Felaszy, etiopskich Żydów oraz ich zwyczaje pozbawione obrzędów, które pojawiły się póŸniej w trakcie rozwoju judaizmu. Z tego wysnuwa się wniosek, iż musieli trafić do Etiopii około 500 roku p.n.e. lub wczeœniej. W Etiopii Arka miała trafić do œwištyni w Aksum i do dzisiaj tam spoczywa. Wojny, najazdy i zmienne koleje losu powodowały, iż czasami była lub mogła być przenoszona w inne miejsca. Stšd pogłoski o różnych miejscach jej pobytu. Prawdopodobne jest, że biali barbarzyńcy Ÿle rozumieli Etiopczyków - w każdym koœciele znajduje się tabot, symbol Arki Przymierza. A od tego by zamiast „symbol” zrozumieć „oryginał” droga niedaleka… "Poznajš go poprzez krew" - Porównajš krew która jest przetrzymywana w Watykanie lub w Asyżu , tego dokładnie nie pamietam w którym miejscu , z prawdziwš krwiš Osoby która ogłosi iż Jest Zapowiadanym Przez Ojca Wszystkich Mieszkańców ziemi ! Aksum = Wyznawany był tam Kult Boga Księżyca / Ryty i wszelkie œlady wskazujš powišzanie Aksum ze Strażoytnym Egiptem i Hiergolifami przedstawiajšce Ryty naskalne z Księżycem w Tle ! - W Aksum dawniej była Moneta z dwoma Gwiazdami - przybędzie z Gwiazd po raz drugi - Œwięte Miejsce ! Miejsce w którym nadejdzie ! Miałem wizje dawno temu siedziałem nad wyschniętym morzem , kończyłem pisać swš księgę . Byli ze mnš ocaleni ludzi ciemnej skóry "murzyni" . Teraz rozumiem ! Dla wielu moje słowa w tym miejscu mogš być szokujšce - lecz nie lękam się Prawdy której Dziœ w Dzień dnia 30 wrzeœnia 2005 stałem się Œwiadom . Kluczowš Rolę w odsłonięciu Syna Boga - powiernika Miłoœci Bożej na Ziemi odegra miasto oddalone o parę kilometrów - do tego miasta zdšżać będš ludzie ewakujšcy z terenów Jerozolimy ( III Wojna Œwiatowa ) oraz innych zakštków Œwiata odnajdujšc schronienie i Prawdę ! Czas Prawdy nadchodzi pomimo tego iż wielu żyje czytajšc me słowa ze œmiechem na twarzy .. Addis Abeba. Na królewskim szlaku zostaje już tylko „Nowy Œwiat ”, czyli Addis Abeba. Miasto jest młode i raczej nieciekawe. Stolicę przeniesiono tu dopiero w XIX wieku, aby nieco więcej znaczenia nadać południowym prowincjom Etiopii. Warto zajrzeć do Mauzoleum Menelika II i Katedry œw. Trójcy, gdzie znajduje się sarkofag Hajle Selassje, ale nie warto sobie obiecywać zbyt wiele. Także muzea nie sš zbyt ciekawe - chociaż dla stworzenia sobie zarysu kultury i historii kraju można do nich zajrzeć i zapoznać się z historiš kraju, od szczštków Lucy aż po ostatnich cesarzy. Warto wyjechać na górę Entoto i podziwiać panoramę miasta, a jeœli ci niestraszno zajrzeć na Merkato, największy ponoć bazar w Afryce. I to już koniec podróży królewskim szlakiem. Pozdrawiam

co do grudnia 2005, moje sny zapowiadajš pewne zdarzenia na œwięta bożego narodzenia, zwróćcie uwagę na tš datę... [%sig%]

:::::::::::::::::::::::::::: APEL DO FORUMOWICZÓW EJSI ::::::::::::::::::::::::::::: W Sobotę Dnia 2 Pażdziernika ( poprawka ) 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoœci Œwiata , w Grudniu roku 2005 ! .... Dlaczego wybieram Grudzień 2005 jako Cel Medytacji ???? - ponieważ chce Sprawdzić na ile Trafne będš Przewidywania różnych ludzi nie znajšcych się w Rzeczywistoœci - oraz Obrazy i Odbiory otrzymane w trakcie jej Trwania ! :::::::::::::::::::::::::::::::: OPIS WEJŒCIA W WIZJĘ :::::::::::::::::::::::::::::: 10 minut przed godz 19:00 ... każdy z bioršcych udział zamyka oczy , oddziela od chałasu zewnętrznego , jeœli występuje .. kładzie się lub usadawia by było wygodnie .. i zamyka oczy wyobrażajšc sobie Złote Œwiatło spływajšce z góry na siebie , które relaksuje i wprowadza w Stan Ukojenia oraz Wyciszenia - Umysł nie może zgubi㠌wiatła by nie stracił Œwiadomoœci w chwili przejœcia w inny Stan Œwiadomoœci .. po około 10 minutach kolejnym krokiem - zadaniem Będzie Stworzenie widoku Ziemi w kosmosie .. i następnie wyobrażenie w Umyœle zegara który wyœwietla Miesišc i Rok ! GRUDZIEŃ 2005 ! Stopniowo Zegar roœnie i zakrywa Calš Planete Ziemie .. zaczynamy się zniżać .. zniżać przybliżajšc jakoby ku sobie Ziemię .. i przyglšdamy się jej z Ciekawoœciš .. Co się dzieje na niej tego miesišca ? ( to nas interesuje ) .. możemy płynšć ponad krajami , oceanami .. oczekujšc Ważnych Wydarzeń które będš mieć i wpływ na większe grupy ludzi tego miesišca .. . Ps. Proszę wówczas nic nie robić na siłe .. nie wymuszać obrazów - umysł musi pozostać Czysty - otwarty nastawiony na otrzymanie Informacji Informacje w formie Transu - Wizji Mogš pojawiać się różnie np . - W formie Fleszów w trakcie lotu nad jakimœ państwem , i trwać chwilke ! - Pojawiać się w formie Symboli ! - Bšdż też Wrażeń Słuchowo - Wzrokowych ! To jest 1 Eksperment - mały projekt jakiego się podejmuje nie nastawiajšc na Wynik . Wszystkich Goršco Zapraszam ! i Apeluje by każde doœwiadczenia - rysunki - starać sie notować i przesyłać na tš Stronę bšdż na mój Adres - aurell@poczta.fm . Wówczas umieszcze je na Forum Ejsi oraz opisy Doswiadczeń ! Podsumowujšc Wspólny Wkład w "mały Projekt" ::::::::::::::::::::::::: GORĽCO ZAPRASZAM :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

http://www.sjgames.com/inwo/artwork/bavaria.gif

DZIŒ O GODZ 19 :00 - 30 MINUTOWA MEDYTACJA - ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU !!! OPIS WEJŒCIA W WIZJE U GÓRY !!! POSTARAM SIĘ NAGRAĆ WPROWADZENIE I UMIEŒCIĆ TUTAJ W CELU UŁATWIENIA WEJŒCIA W TRANS - BĘDZIE NAGRANIE W FORMACIE MP3 DO ŒCIĽGNIĘCIA ZE STRONY KTÓRĽ PODAM ! MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ ariel

Nagranie cz 1 - Wprowadzenie .. informacja na temat Medytacji 1 Pazdziernik 2005 - godz 19:00 ! Hasło : "Grudzień 2005" !!!!!! http://www.megaupload.com/?d=13UVSPMB ps. Instrukcja œcišgnięcia chyba nie jest tu potrzebna - ewentualnie znajduje się na Temacie tego Forum -"Muzyczne Ekspresje i Loty" ! W cz1. Otwieram Wstęp .Praktyka - Medytacja i sposób wejœcia w Wizje przedstawie za chwile w drugim nagraniu formatu mp3 .. c.d.n

Nagranie cz2 - Praktyczne Wprowadzenie w Medytacje ! -- 1.09.05 godz19:00. http://www.megaupload.com/?d=QYX2QL4A Do Usłyszenia .

Iran grozi wstrzymaniem dostaw ropy i gazu jesli ONZ nalozy na nie sankcje a widzieliscie jak USA jest zalezne od ropy po Katrinie.Jestem przkonany o tym ze USA zaatakuja Iran zreszta wojna to biznes Busha wynioslo do wladzy silne lobby militarne to za Busha kongres przyznal dodatkowe 500 mld na zbrojenie sie w tym kupno niepotrzebnych F-22 a przy okazji cial przywileje socjalne Estulin ma racje jesli zobaczycie ostanie statystyki bogaci sie jeszcze bardziej wzbogacili klasa srednia i najnizsza ida na dno (procz Polski oczywiscie chyba) ONZ probuje wmowic ludziom ze Iran chce miec bombe atomowa predzej czy pozniej to bedzie pretekst do wojny pamietacie jak Bush klepal przez rok o osi zla?oswajal powoli ludzi ze moez byc nieciekawie mowil mowil i jeb wojna tak samo teraz beda klepac klepac i zaatakuja USA musi miec stale dostawy ropy zreszta to imperialisci.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.