| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Aurell czy nie chodzi o sobotę 1 padziernika 2005 ?
Pozdrawiam
|
|
|
Autor: Niebieski Orzeł (---.internetdsl.tpnet.pl)
Chodzi mi o 2 Wrzenia tj. u gory napisałem . Czyli jutro o 19 : 00 Poczštek medytacji z wejciem w Jasno - widzenie - 30 minut !!!
Autor: Simonus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Simonus włanie zaley mi na skonfrontowaniu informacji różnych ludzi z rzeczywistosciš , po Medytacji .. czyli w Grudniu 2005 roku .
Autor: poirytowany (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
:-) Spokojna głowa nic nie biorę jestem Czysty jak łza :-) palę papierosy to jedyna używka.
Proszę Poważnie Potraktować mój Apel i z wyrozumiałociš do zakładanego Celu !
Zależy mi na Współpracy wszystkich ludzi którzy będš chcieli zaangażować się w ten "mały projekt" .
|
|
|
Nie doć, że sam chory, to jeszcze innych chce w chorobę wpędzić !
A feee ! Wstyd się lLeRua !
ps. to co palisz to chyba opium, bo po normalnych fajkach tak nie odbija.
|
|
|
Klapsa się w dupke domagasz Ufita język masz smoczy i cišgle truje powiedz nam co o sobie lepiej . Posłuchamy np . twojej filozofi życia :) może mnie czego nauczysz pożytecznego względnie twej Wiary ! Zapraszam i Czekam z niecierpliwociš .. ps. co do la rua to chwytajšc się niemieckiego wychodzi Milczenie - Zamilcz ;) Opisz mi Jak Postrzegasz swš Wiarę ? Kim jest Bóg w twoim mniemamiu ? Czy wierzysz w piekło po mierci ? Czym dla Ciebie jest Pienišdz ? Co o mnie wiesz i ile mnie znasz ?
Dziękuje za Wysłuchanie
Ciepło Pozdrawiam Życzšc Tobie milusiego Dnia:-)
|
|
|
Cytuje Tobie żem nie pusty - opiumowy i nie głupi ...................
Nieznany wiat numer 6 / 2003 stron 62.
Cykl - " Okolice Piramidy i nie Tylko - Zrozumieć Piramidy"
"Spenetrować Piramidy Metodš OBE"
Bardzo zainteresował mnie wasz cykl o piramidach , bo to wrecie co konkrentego. O Użyciu przez Japończyków supernowoczesnego radaru wspominał Erich Von Dankien około roku 1994 . Ujawnił wówczas , że grupa badaczy z tego kraju przewietliła "super radarem" Wielkš Piramidę , w wyniku czego okazało się , że zawiera niezliczonš iloć nieznanych , tajnych przejć i korytarzy . Nie rozumiem tylko jednego: Dlaczego wilu poszukiwaczy i archeologów , posiadajac w rękach dominemany "Klucz" do rozwišzania problemu i nie umie lub nie stara się go użyć w odpowiedni sposób , by jak najszybciej poznać Prawdę . Może się mylę , ale wydaje mi się , że warto zwrócić się odważnie w stronę przeszłoci.Przekonamy się wówczas , że informacje , które dzi sš odkrywane i odwieżane , były znane już kiedy . To daje dużo do mylenia. Wpadła mi do głowy myl , która może kogo zmotywuje i skłoni do poprowadzenia odpowiednich Badań.Może np. Sz.P Adam Bytof spróbowałby zorganizować grupę praktykujšych OBE ( Podróże Poza Fizycznym Ciałem ) , i powięcił się mentalnemu zbadaniu piramid w Egiptcie oraz tego , co znajduje się głęboko pod Ziemiš , na tym Terenie . Nie byłyby wówczas potrzebne żadne zdobycze techniki ani zezwolenia Hawassa , który nie chce dopucić nikogo z zewnštrz . Wystarczyliby ludzie , którzy potrafiš opuszczać fizyczne ciała .Mogliby dokonać eksploracji ukrytych komnat pod Ziemiš albo Wnętrz Wielkiej Piramidy , do jakich dotychczas nikt nie dotarł , czy też nie ma dostępu . Następnie powracajac do swych fizycznych ciał - materialnych - staraliby odtworzyć w postaci szkicy , rysunków , słów - obraz tego , co ujrzeli bšdż zrozumieli podczas swych wędrówek Astralnych . Może Adam Bytof zainteresuje się tym , bo to chyba nie głupi pomysł . Po co wyciskać pot , skoro można dokonać czego szybko i bezbolenie w prosty i szybszy sposób .
Aurelian Łasasowski
|
|
|
:::::::::::::::::::::::::::: APEL DO FORUMOWICZÓW EJSI :::::::::::::::::::::::::::::
W Sobotę Dnia 2 Wrzenia 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoci wiata , w Grudniu roku 2005 ! ....
Dlaczego wybieram Grudzień 2005 jako Cel Medytacji ????
- ponieważ chce Sprawdzić na ile Trafne będš Przewidywania różnych ludzi nie znajšcych się w Rzeczywistoci - oraz Obrazy i Odbiory otrzymane w trakcie jej Trwania !
:::::::::::::::::::::::::::::::: OPIS WEJCIA W WIZJĘ ::::::::::::::::::::::::::::::
10 minut przed godz 19:00 ... każdy z bioršcych udział zamyka oczy , oddziela od chałasu zewnętrznego , jeli występuje .. kładzie się lub usadawia by było wygodnie .. i zamyka oczy wyobrażajšc sobie Złote wiatło spływajšce z góry na siebie , które relaksuje i wprowadza w Stan Ukojenia oraz Wyciszenia - Umysł nie może zgubić wiatła by nie stracił wiadomoci w chwili przejcia w inny Stan wiadomoci .. po około 10 minutach kolejnym krokiem - zadaniem Będzie Stworzenie widoku Ziemi w kosmosie .. i następnie wyobrażenie w Umyle zegara który wywietla Miesišc i Rok ! GRUDZIEŃ 2005 ! Stopniowo Zegar ronie i zakrywa Calš Planete Ziemie .. zaczynamy się zniżać .. zniżać przybliżajšc jakoby ku sobie Ziemię .. i przyglšdamy się jej z Ciekawociš .. Co się dzieje na niej tego miesišca ? ( to nas interesuje ) .. możemy płynšć ponad krajami , oceanami .. oczekujšc Ważnych Wydarzeń które będš mieć i wpływ na większe grupy ludzi tego miesišca .. .
Ps. Proszę wówczas nic nie robić na siłe .. nie wymuszać obrazów - umysł musi pozostać Czysty - otwarty nastawiony na otrzymanie Informacji Informacje w formie Transu - Wizji Mogš pojawiać się różnie np .
- W formie Fleszów w trakcie lotu nad jakim państwem , i trwać chwilke !
- Pojawiać się w formie Symboli !
- Bšdż też Wrażeń Słuchowo - Wzrokowych !
To jest 1 Eksperment - mały projekt jakiego się podejmuje nie nastawiajšc na Wynik . Wszystkich Goršco Zapraszam ! i Apeluje by każde dowiadczenia - rysunki - starać sie notować i przesyłać na tš Stronę bšdż na mój Adres - aurell@poczta.fm . Wówczas umieszcze je na Forum Ejsi oraz opisy Doswiadczeń ! Podsumowujšc Wspólny Wkład w "mały Projekt"
::::::::::::::::::::::::: GORĽCO ZAPRASZAM :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
|
|
Wyjasnij tylko kiedy dokładnie to miałoby być i możesz na mnie liczyć.
|
|
|
W Sobotę Dnia 2 Wrzenia 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoci wiata , w Grudniu roku 2005 ! .... - Jutro !!! Astral.Lodz.Pl
Dzięki :) jest nas na razie 2 - óch :):))
Miłego Dnia Życzę :-)
|
|
|
co do grudnia 2005, moje sny zapowiadajš pewne zdarzenia na więta bożego narodzenia, zwróćcie uwagę na tš datę...
[%sig%]
|
|
|
:::::::::::::::::::::::::::: APEL DO FORUMOWICZÓW EJSI :::::::::::::::::::::::::::::
W Sobotę Dnia 2 Pażdziernika ( poprawka ) 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoci wiata , w Grudniu roku 2005 ! ....
Dlaczego wybieram Grudzień 2005 jako Cel Medytacji ????
- ponieważ chce Sprawdzić na ile Trafne będš Przewidywania różnych ludzi nie znajšcych się w Rzeczywistoci - oraz Obrazy i Odbiory otrzymane w trakcie jej Trwania !
:::::::::::::::::::::::::::::::: OPIS WEJCIA W WIZJĘ ::::::::::::::::::::::::::::::
10 minut przed godz 19:00 ... każdy z bioršcych udział zamyka oczy , oddziela od chałasu zewnętrznego , jeli występuje .. kładzie się lub usadawia by było wygodnie .. i zamyka oczy wyobrażajšc sobie Złote wiatło spływajšce z góry na siebie , które relaksuje i wprowadza w Stan Ukojenia oraz Wyciszenia - Umysł nie może zgubić wiatła by nie stracił wiadomoci w chwili przejcia w inny Stan wiadomoci .. po około 10 minutach kolejnym krokiem - zadaniem Będzie Stworzenie widoku Ziemi w kosmosie .. i następnie wyobrażenie w Umyle zegara który wywietla Miesišc i Rok ! GRUDZIEŃ 2005 ! Stopniowo Zegar ronie i zakrywa Calš Planete Ziemie .. zaczynamy się zniżać .. zniżać przybliżajšc jakoby ku sobie Ziemię .. i przyglšdamy się jej z Ciekawociš .. Co się dzieje na niej tego miesišca ? ( to nas interesuje ) .. możemy płynšć ponad krajami , oceanami .. oczekujšc Ważnych Wydarzeń które będš mieć i wpływ na większe grupy ludzi tego miesišca .. .
Ps. Proszę wówczas nic nie robić na siłe .. nie wymuszać obrazów - umysł musi pozostać Czysty - otwarty nastawiony na otrzymanie Informacji Informacje w formie Transu - Wizji Mogš pojawiać się różnie np .
- W formie Fleszów w trakcie lotu nad jakim państwem , i trwać chwilke !
- Pojawiać się w formie Symboli !
- Bšdż też Wrażeń Słuchowo - Wzrokowych !
To jest 1 Eksperment - mały projekt jakiego się podejmuje nie nastawiajšc na Wynik . Wszystkich Goršco Zapraszam ! i Apeluje by każde dowiadczenia - rysunki - starać sie notować i przesyłać na tš Stronę bšdż na mój Adres - aurell@poczta.fm . Wówczas umieszcze je na Forum Ejsi oraz opisy Doswiadczeń ! Podsumowujšc Wspólny Wkład w "mały Projekt"
::::::::::::::::::::::::: GORĽCO ZAPRASZAM :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
|
|
DZI O GODZ 19 :00 - 30 MINUTOWA MEDYTACJA - ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU !!! OPIS WEJCIA W WIZJE U GÓRY !!! POSTARAM SIĘ NAGRAĆ WPROWADZENIE I UMIECIĆ TUTAJ W CELU UŁATWIENIA WEJCIA W TRANS - BĘDZIE NAGRANIE W FORMACIE MP3 DO CIĽGNIĘCIA ZE STRONY KTÓRĽ PODAM !
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
ariel
|
|
|
Nagranie cz 1 - Wprowadzenie .. informacja na temat Medytacji 1 Pazdziernik 2005 - godz 19:00 ! Hasło : "Grudzień 2005" !!!!!!
http://www.megaupload.com/?d=13UVSPMB
ps. Instrukcja cišgnięcia chyba nie jest tu potrzebna - ewentualnie znajduje się na Temacie tego Forum -"Muzyczne Ekspresje i Loty" ! W cz1. Otwieram Wstęp .Praktyka - Medytacja i sposób wejcia w Wizje przedstawie za chwile w drugim nagraniu formatu mp3 ..
c.d.n
|
|
|
Nagranie cz2 - Praktyczne Wprowadzenie w Medytacje ! -- 1.09.05 godz19:00.
http://www.megaupload.com/?d=QYX2QL4A
Do Usłyszenia .
|
|
|
Iran grozi wstrzymaniem dostaw ropy i gazu jesli ONZ nalozy na nie sankcje a widzieliscie jak USA jest zalezne od ropy po Katrinie.Jestem przkonany o tym ze USA zaatakuja Iran zreszta wojna to biznes Busha wynioslo do wladzy silne lobby militarne to za Busha kongres przyznal dodatkowe 500 mld na zbrojenie sie w tym kupno niepotrzebnych F-22 a przy okazji cial przywileje socjalne Estulin ma racje jesli zobaczycie ostanie statystyki bogaci sie jeszcze bardziej wzbogacili klasa srednia i najnizsza ida na dno (procz Polski oczywiscie chyba) ONZ probuje wmowic ludziom ze Iran chce miec bombe atomowa predzej czy pozniej to bedzie pretekst do wojny pamietacie jak Bush klepal przez rok o osi zla?oswajal powoli ludzi ze moez byc nieciekawie mowil mowil i jeb wojna tak samo teraz beda klepac klepac i zaatakuja USA musi miec stale dostawy ropy zreszta to imperialisci.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |