| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Znam przepowiednie,które mówiš,że wojna wiatowa będzie 3 sierpnia 2006 roku.Popatrzcie na sprawę Iranu.Ameryka uważa,że musi zapewnić bezpieczeństwo wiatu poprzez niedopuszczenie jakiego kraju do posiadania bomby atomowej,a tymczasem Ameryka ma tyle ładunków nuklearnych,że prezydent Bush mógłby nas wdeptać w ziemię jak robactwo.według mnie bush jest chorym człowiekiem.On umie działać tylko za pomocš siły.Ten człowiek zaatakował Irak po to by mieć zyski z ropy,a nie znalazł tam broni masowego rażenia.wiedział,że jej tam nie ma.Albo po ataku na WTC,przemawiał do narodu,mówišć o tym jak widział w tv walšce się wierze.W tym czasie nie było tego jeszcze w tv.Bush wiedział o ataku bo go sam zaplanował.Gdy WTC się waliło to budynek,który stał kilkanacie metrów dalej zawalił sie od góry jak by kto go wysadził specjalnie.Na kamerach w pentagonie jest zarejestrowany wybuch bomby,a nie samolot.Gdyby udeżył tam samolot to dziura w budynku powinna być większa.
|
|
|
Wszystko się zgadza, czytałem o tym. Dodam jeszcze, że tego dnia Żydzi pracujšcy w WTC nie przyszli do pracy - podobno jakie więto mieli.
A odnonie zmian klimatycznych, to Straż Pożarna urzšdziła jaki czas temu szkolenie w Sali Kongresowej.
Przycišgnęli ludzi zespołem Kombi.
Wystarczyło najpierw posłuchać strażaka o tym, że będzie coraz gorzej (huragany, powodzie, trzęsienia ziemi itp.), a póniej był koncert Kombi i fajnie było.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja sšdzie drodzy Ludzie ze powinnismy sobie uswiadamiac ze kiedys nastšpi ten koniec a nie mówic ze go niebedzie ... ci co tak mówiš w dniu godziny ostatecznej będš sikac jak małe dzieci ... a my bedziemy ci którzy zdajš sobie z tego sprawe napewno to przyjmiemy lepiej ... Ale nie bujmy sie my ludzie nie zginiemy szybciej a przedewszytkim polacy cwani silni i wspaniałomyslni VATOS - KONIEC LOCOS - SWIATA
|
|
|
Trzeba dobrze wykorzystać czas,który nam pozostał oraz uwiadomić sobie co nas czeka,ponieważ dużo osób myli "ja to się nie boję",a tak naprawdę jakie małe niebezpieczeństwo np.pożar budynku i trzęsš się ręce.
|
|
|
Ile razy mówiono o końcu wiata! I co? Nic.. Więc spokojnie żyj sobie dalej.. ;)
Ale tak po za tym to słyszšłma że koniec bedzie w 2012.. BREDNIE
|
|
|
tak Krycha, masz rację niczym się nie martw, żyj sobie spokojnie, wywołuj dalej duchy na cmentarzu, wszyscy dobrze wiemy, że istnieje tylko to co nam powie oficjalnie nauka, władze (politycy) i Kociół ;)
|
|
|
masz racje krycha końca wiata nie będzie, ale koniec tej cywilizacji tak i bšd pewna ze zanim 2012 nadejdzie nawet ty uwierzysz...
|
|
|
Koniec swiata? Tak nastapi jak Lepper dojdzie z Rydzykiem do wladzy.
[%sig%]
|
|
|
ahmed: co do trzęsienia się ršk to normalny objaw i oznacza on wzrost adrenaliny w organimie, ona nam często życie ocala, a końca wiata nie boi się wbrew twemu przekonaniu mało osób
|
|
|
Kiedy mówi sie " koniec wiata " w wiadomosci uruchamia sie cos na wzor programu : Cišg skojarzen , odczuc , faktów , zdarzen ktore okazaly sie nie prawdš. To wszystko analizuje umysł na podstawie danych które sš mu dostepne , reakcji innych osób oraz odczuć często irracjonalnych. Ten termin - " koniec wiata " zostal tak wprogramowany w ludzkš psychikę aby zadzialał w okrelonym celu. Jak reklama bateryjek ,pluszaczki w sklepie wybiorš duracelki bo skojarzš je automatycznie z tym co najlepiej znajš. To uproszczony przykład oddajacy prawde o psychice ludzkiej , którš mozna manipulowac z mistrzowskš precyzjš majac do dyspozycji odpowiedniš ilosć czasu , technik , i .... transferu medialnego. Reakcjš na słowa " koniec swiata" ma być jednoznaczne zaprzeczenie tego wydarzenia ignoracja tego , że moze to nastšpić mimo jawnych dowodów. Gatunek ludzki jest rozleniwiony w myleniu , reaguje zbiorowo , bo bezwolnie od 10leci poddaje sie manipulacji dot końca swiata. Nieliczni zdaja sobie sprawę co sie dzieje. Reakcja ma być taka : eee jaki tam koniec wiata , przecież miał być w 2000 roku , Jehowi przepowiadali i też nie bylo. Sam termin tak został skonstruowany aby pelnić role mitu , banału , który łatwo podważyć lub wymiać. Koniec jakiego wiata ? Ludzkoci , systemu rzšdzenia ? Podam inny , bardziej obiektywny termin : Zmiana , czeka ludzkoć i nie tylko , dosyć gwałtowna , globalna , dotykajšca każdego mieszkańca ziemi , i nie oznacza ona żadnego końca.
|
|
|
Oznacza - koniec ograniczonego mylenia i dreptania w miejscu zwłaszcza.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Istnieje wiele histori na ten temat,ale ja wam nie powiem kiedy nastšpi koniec wiata.Tak wogule nikt wam tego nie powie.To wie,tylko jeden człowiek czyli BÓG... (((snajper)))
|
|
|
"To wie,tylko jeden człowiek czyli BÓG" przycelowałe snajper
|
|
|
|
|
|
tak to niestety prawda wszyscy zginiemy w 2012 roku ,a ci ktorzy przezyja tez chyba ura bo bed musieli miec wiedze na temat przetrwania w tej pustce by nie panikowac, by wiedziec jak sie ochronic wydaje mi sie ze nie a ratunku:( nie daje mi to psokoju mam dopiero nascie lat jes sens dalej zyc??:(
|
|
|
Evelina , koniec twojej egzystencji w noniku materialnym typu : ciało nie oznacza końca Ciebie jako istoty wielowymiarowej. Ty tutaj to tylko mała czšstka Ciebie , jest Ciebie więcej lecz tego sobie prawdopodobnie nie uwiadamiasz. Nie rób jednej rzeczy jeli zależy Ci na " lepszej " egzystencji potem , nie produkuj LĘKU bo to czyni z Ciebie żywiciela pewnych ,powiedzmy, niesympatycznych istot. Zacznij natomiast medytować , poznaj swojš nature i wyłoń sie do czystego wiatla bšdż ....... ciemnoci
|
|
|
koniec tej cywilizacji pełnej smutku, cierpienia i wyrzeczeń nadchodzi, nadchodzš ogromne zmiany, które muszš się stać, cieszę się że pewne wydarzenia będš przyspieszone, już można odczuć że nadchodzi remedium na tš trujšcš machinę, jesli ewelino płaczesz z powodu tego że ta zgnilizna zginie to chyba sama musisz być jej częciš.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |